| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:01
- Nahlásit
Fifi
ano myslim...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:04
- Nahlásit
jablunka
Tak tahle fotka mě dostala,jak klackovatí prdelka jedna a hlavně ten pramínek vlasů...u frndy je boží
Fifi
Dej vedit,
To je jasný,nechám udělat i sono břicha,o dvou bulkách vím...
miisha
sme nechutny!
Proč? Každej má chlupínky a někdo má pak pupínky a jinej strupínky....
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:06
- Nahlásit
Eire
ten pramínek vlasů...u frndy je boží
ty si blbaaaaa!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:08
- Nahlásit
Fifi
A TYJOOO i dle fotek fest vyrostla! Uz se ti nevejde do klece, vid.
Vyrostla a fakt už se ze schodů nosí blbě. A do klece se vejde pořád,ofšem je v ní jen když nejsme doma,páč ten řef se jinak poslouchat nedá.
Mauglitko je zabacek, ten potrebuje jeste asi stravit nejaky casik doma.
Já to vidím opačně,potřebuje bejt s dětma svýho věku strašně moc.
Pohroz mu Sadlem, to snad zabere.
Mám obavu,že by si vzal Sádlíčkovou pod peřinku.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Eire
a hlavně ten pramínek vlasů...u frndy je boží
Gdyš ti ho v posteli nestrká do gezichtu
To je jasný,nechám udělat i sono břicha,o dvou bulkách vím...
Budeme držet palečky,moc a moc.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:11
- Nahlásit
Eire
a hlavně ten pramínek vlasů...u frndy je boží
Blbaaaaaaaaaa
Proč? Každej má chlupínky a někdo má pak pupínky a jinej strupínky.
Ze jo.. chlupinky se holej, pak se po holeni loupou strupinky a kdo ma pupinky, tak macka a nahazuje zrcadlo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:13
- Nahlásit
jablunka
Mám obavu,že by si vzal Sádlíčkovou pod peřinku.
Nemam obavu, ze by ho Sadlickova zpod periny nevyhnala svym libeznym usmevem.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:16
- Nahlásit
FifiZe jo.. chlupinky se holej, pak se po holeni loupou strupinky a kdo ma pupinky, tak macka a nahazuje zrcadlo.
zencky s vama bych dneska chtela pit, bych se zechcala smichy ale ja mam dost po 4 deci, takze kracim do pelechu, mejte se!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:24
- Nahlásit
Fifi
Nemam obavu, ze by ho Sadlickova zpod periny nevyhnala svym libeznym usmevem.
Hele, nefím nefím,ale přežil vedle Jebloně už nějakej pátek...já bych ho nepodceňovala
miisha
zencky s vama bych dneska chtela pit, bych se zechcala smichy ale ja mam dost po 4 deci, takze kracim do pelechu, mejte se!
Tss ty mladý neska nic nevydržej
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 07:31
- Nahlásit
Eire
no taky sem si rikala...ale vono jak kdy! sem jedla naposledy na vobed a nako to nestacilo Ale mam to levny a to se vyplati!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/212982-americanka-ma -nejuzsi-pas-na-svete-jeho-obvod-je-38-centimetru. html
Mam dost. Jdu si vohrat jidlo, se mi udelalo uplne spatne. Cubky maj nacpanej mrozak, zitra je sobotenka, tak hezky vikend vsem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
Jo a kdo se chce dobre naladit, tak zrovna na CT 2 Bobbicek McFerrinek
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 10:55
- Nahlásit
Ahojky všechny! Žiju .Sice nejsem už taková jako dřív,ale trochu chodím ,bolí celé tělo,vidím na jedno oko ....atd.O událostech kolem nás asi všechno víte( muž zemřel......),starostí je víc,než je únosné.Moje Bordžínka zatím také není lepší,běhá jen po třech a levá přední noha se zatím nelepší. Odkaz na orthézu od Fifi jsem dostala,s vetem to budeme řešit.
Omlouvám se,že víc nepíši,ale zatím nejsem moc fit.A všem děkuji za pozdravy a podporu,moc mne to potěšilo.Zatím pa pa...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:39
- Nahlásit
Drahá můůdr
vítej zpět.Smekám nad Tvou životní odvahou a silou jakou jsi bojovala o život.A nejen to,každý den je vlastně boj se špatným snem.Ale vše má svůj konec i ta bolest....
Mám prý pozdravovat i od mého Žanyho,který posílal vždy v 22.00 energii a jednoho dne pravil"dá to,ženská vydrží víc než člověk"
Srdečně oba přejeme, už jen sluníčkové dny.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 11:43
- Nahlásit
Neessi
Co napsat víc,myslím,že za všechny to vyjádřila Eire.
Já jen dodám,že tě mám moc ráda.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 13:47
- Nahlásit
Eire
jablunka
Holky díky -už zase bulím .Byly u mne v pondělí Renata s Gerdou a moc mi tu pomohly,ale tu jejich návštěvu sem oplakala taky,páč to bylo moc "silné".Děkuji.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 14:18
- Nahlásit
Neessi
Vitej zpet, mila silna muuudr nase!!! to je tak krasny te tu cist Cas zhoji vsechny bolistky.
Slecna Sadlo ti posila jeden ze svych usmevu proflaknutych, pro zlepseni nalady a at uz nebulis. A Bordzince kupu blemcosu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 18:38
- Nahlásit
Neessi
Byly u mne v pondělí Renata s Gerdou a moc mi tu pomohly
my jsme ti pomohly zakouřit obývák, zdálo se nám, že to Eli flákáte nebo co...s tím souhlasím, ano, s tím jsme vydatně pomohly ))) Jsme vlastně natolik užitečná náfštěva, že je až s podivem, že nejezdíme častějc.... ))))
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:27
- Nahlásit
Neessi
vitaj zpatky!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 06:50
- Nahlásit
Fifi
Díiy a za blemcoše od Sádlové díky taky mockrát.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 06:54
- Nahlásit
Gerda
Jen se moc neuskromňuj - pomohly jste mi s Renatou úžasně,cítila jsem se zase jako normální člověk.A ty nákupy od vás ještě nemáme s Eli ani spotřebované. Díky moc.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 06:55
- Nahlásit
miisha
díky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 07:52
- Nahlásit
Neessi
ahoj a držím palečky i stou mojí smečkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:05
- Nahlásit
Neessi
Pani moje zlatá drahá, šak vám to řikám furt, jak mě těšíte, krs to potěšení se na vás zase chystáme, přivezeme vám...no, jen se nechte překvapit )))))
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:35
- Nahlásit
Neessi
Muuuuuudrrrrrr
Vitam nejlepsi a nejvetsi bojovnici fora cz-pes.cz za celou jeho existenci!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:36
- Nahlásit
Zdravicko vespolek.
Debyek Kremyek - rikala sem ji, nelez na ty tramy, vrazis si neco do nohy, serves si polstarek... servala si polstarek, ale jen trosisku, ovsem dela, ze ma velikansky bebitko.
Dnes bude chlupaty den - aneb z medvedice vyrob perdela.
Neessi
A co kobylka, esli se muzu optat - zabrezla?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:12
- Nahlásit
Gerda
krs to potěšení se na vás zase chystáme
Nech toho,nebo budu muset zase bulet ,ale moc se těším,až zase přijedete.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:15
- Nahlásit
Mathea
Moc mi fandíš,zatím jsem jen hromada motajícího se těla a stále se modlím za zlepšení ,ale děkuji ti.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:17
- Nahlásit
Fifi
A co kobylka, esli se muzu optat - zabrezla?
Vypadá to ,že čeká hříbátko a hlavně tu není sama -od jara tu má kamarádku Elinku- nevl.ségru a jsou obě spokojené.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:41 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Neessi
ale moc se těším,až zase přijedete.
Parádička, Renata s tebou domluví podrobnostě po teleféně! ))
A můůdr, eště mi řekni věc - šťourala by ses do Mařeny krs bouličku na cecíku, co se jí pomalu trochu zvětšila na velikost hrášku ze špendlíkový hlavičky (je teď těsně po hárání)? Bojim se narkozy krs to srce, že by nemusela uspávačku přežít...za sebe mám strach se do toho šťourat, aby se to nerozjelo do nějaký rychlý akce....nevim, opravdu nevim...chtěla bych mít nějakej názor, než to půjdu probrat s vetem.....
zatím jsem jen hromada motajícího se těla a stále se modlím za zlepšení
Tak to jim tady trošku věšíš bulíka, o hromadě bych se s tebou mohla na místě pohádat, neni na tom zrna pravdy, seš čék, co v neuvěřitelně krátký době po neuvěřitelně strašné věci dělá neuvěřitelný pokroky a tohle, by drahá, nedal nikdo. Jo, možná čak noris, to pak jo. V porovnání s čakem norisem seš, pravda, trošku pomalejší )))
edit: oprava z věším na věšíš, bo já nevěšim, to ty věšíš )))
|