| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:42
- Nahlásit
Fifi
Boze, mate taky nekdo hranaty a vystouply holene???!
To snad ani ne )ale ...jak vidím tu krvavou díru do tvého těla...fakt je tam vidět jen haxna.Jsem si vzpoměla jak začínal krém Veet...jsem si natřela haxny...a stejně tam pár brk zůstalo...co jsem udělala??dočistila to žiletkou..takže milánku co máš na holení já měla na vobouch haxnách,hojilo se to tři tejdny...Jj není nad vlastní zkušenost....
Mathea
Hele jsi mladá a naivní,tudíž musíš tetku více hlídat,páč je na tom evidetně podstatně hůř a potřebuje dohled statného vošetřovatele
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:49
- Nahlásit
Fifi
neni nad to si vzit novy dvojbrit a jit se odchlupit.
leta dřiny a zkušeností mě naučily používat pouze pánský Gillette fusion s pěti břity,páč vím,že voholí dokonale a je to jediný,čím se nepodřežu.
Eire
vzpoměla jak začínal krém Veet
Jedinou zkušenost s tímto,mám jen s voskem a ten řev při strhnutí prvního pásku si v Pardubicích uřčitě ještě pamatujou. Zbytek sem opláchla a oholila.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:59
- Nahlásit
jablunka
s pěti břity,páč vím,že voholí dokonale a je to jediný,čím se nepodřežu
Mit pet britu, tak uz me vezou. Ne, proste si priste dam majzla, slibuju. Ale aspon nekdo, sem rada, ze se nekrvacim pri techto cinnostech sama.
Eire
,páč je na tom evidetně podstatně hůř a potřebuje dohled statného vošetřovatele
No aby ne, prijedu z prace a ceka me dalsi prace na pc, pak se du odderatizovat do vany - a jak to dopada. Tetka coby statny osetrovatel zafunguje v patek, to zase obe dopadneme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:08
- Nahlásit
Eire
takže milánku co máš na holení já měla na vobouch haxnách,hojilo se to tři tejdny...Jj není nad vlastní zkušenost..
A tak cisty ziletkovy rez se holi jeste dele - ono to ani nebolelo, aspon budu mit co loupat za strupy . Zrovna v pindeli mi vypravela kadernice, jak se rizla britvou, este, ze ji ma nejak nastavenou, jinak by sel prst pryc.
Veet a podobny sragory vcetne e/depilatoru proste nebrat, zlata ziletka.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 22:19
- Nahlásit
jablunka
Fifi
Já zase nedám na vošklubání voskem dopustit. http://ona.idnes.cz/prolila-jsem-pot-i-krev-aneb-b razilska-depilace-na-vlastni-kuzi-p7v-/krasa.asp?c =A100804_155835_krasa_ves Akorát Žany požaduje ,abych měla sobě alespoň dva velký fernety.Pak se prej netvářím jak mstivá mrcha co ho pokouše,ale jako ogar Čák noris,kerámu jsou chlupy ukradenýý..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 08:35
- Nahlásit
jablunka
Můra je nádherná!
A do protivky zase nějaké černé placaté tlamičky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:36
- Nahlásit
Eire
Já zase nedám na vošklubání voskem dopustit.Akorát Žany požaduje ,abych měla sobě alespoň dva velký fernety.
To se klíďo přiznám,že bych v sobě musela mít nejmíň půllitr.
Ebony
Můra je nádherná!
Děkuji velmimnohokráte.
černé placaté tlamičky
Bombáááááá,jsou skvělí,krásní a Rufůsek opět nasranej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 21:38
- Nahlásit
Ksindl uplnek vinsuju! Krasne sajnuje, smejdik jeden.
Ebony
Rufus si drzi svuj nasrany standard. Holcicky libezny a ty krasne usmevava - proc nedelas taky z jazyku rulicku?
jablunka
To se klíďo přiznám,že bych v sobě musela mít nejmíň půllitr.
To se klidne priznam, ze bych to nepodstoupila. Stacil mi ten epilator nebo co to bylo za smejda, akorat sem pak chodila jak kachna se zanicenyma brkama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 22:00 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Fifi
Holcicky libezny
Počky,to černý je snad pejsek.
proc nedelas taky z jazyku rulicku?
Páč by se pak nedoplatila za zubaře.
To se klidne priznam, ze bych to nepodstoupila. Stacil mi ten epilator nebo co to bylo za smejda
Osobně sem do dneška nepochopila rozdíl mezi epi a depi,ale jedno z toho mám doma,už asi 5 let a pouze jednou použité na kousku nohy.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 22:51
- Nahlásit
Fifi
jablunka
Tss.. mám za sebou pružinový ,pinzetový dechlupátor...vše po jednom použití letělo do koše.
Jako nohy voskem upa selanka...pak je to horší,ale zase neraší to hned za dva dny...až za 14 a to se Bobe co?? Vyplatí!!
Ebony
Jsou divný ti grifonci,se furt buď chechtaj nebo mračej..aby se v tom jeden vyznal jinak krásná fotka mocky pěkná.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 01:01
- Nahlásit
Na vstupní test se k CIA přihlásili dva muži a jedna žena. První muž přijde na řadu a pracovník CIA mu podá revolver do ruky a říká: V CIA potřebujeme odvážné lidi bez zábran. Tak tedy vejděte do vedlejší místnosti, kde je Vaše žena a zastřelte ji. Tak se přesvědčíme, že jste schopný práce v CIA.
Chlapíkovi se rozklepou kolena, rozpláče se a říká: Né, to přeci nemůžu.Nedokážu zabít svoji ženu. No tak nejste vhodný k této práci a vyvede muže ven.
Druhý muž přijde na řadu a také dostane do ruky revolver a stejné instrukce, aby vešel do místnosti a zastřelil svoji ženu. Muž vytřeští oči, vezme revolver, vstoupí do místnosti a po chvilce ticha celý rozsypaný vyjde ven a říká: Né, to nedokážu.
Na řadu přijde poslední uchazečka. Pracovník jí řekne instrukce, podá revolver a řekne, že musí ve vedlejší místnosti zastřelit svého manžela. Žena vezme revolver, vejde do místnosti a zavře dveře. Nato zazní několik výstřelů a potom ještě nějaké tupé údery. Po chvilce ticha se dveře odevřo a žena spustí: Do prdele, v té pistoli byly slepé náboje! Nakonec jsem ho musela umlátit židlí.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 12:59
- Nahlásit
Ebony
boooziiii ftip
zencky co to tu vyvadite s ziletkama? ja se holim strojkem bo chlupy me rostou jak vopici, bych se ziletkou musela holit kazdej den! ale porezat se me nikdy nepodarilo teda.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 13:30
- Nahlásit
miisha
ale porezat se me nikdy nepodarilo teda.
No vidis to. A mne docela casto. ale uz se to hoji
Co Junitko, roste a moudri, krasne cvici?
terka_devil666
Babo, nemas fakt ten metr na mereni stenatecka vytahanej?? Vahu ti verim, bo ho asi vazis - na decimalce ve sbernejch surovinach? Ale necelejch 6 mesicu a jako fakt 79 cm???????? to prece neni mozny!
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:34
- Nahlásit
Fifi
No co ti na to mam napsat vážim na poštovní váze tak to asi odpovídá a co se týče vejšky, tak sestřička má 75cm takže jedem normoš přírůstek Se fakt asi budeš muset někdy přesvědčit na vlastní voči
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:40
- Nahlásit
terka_devil666
vážim na poštovní váze
Balik jeden!
tak sestřička má 75cm takže jedem normoš přírůstek
Tyjofka, obriky fakt neznam, v rustu, jen kamosciny dogouse a taky mackove. Normos prirustek, krista pana, KDE?? se to zastavi? O nebesa?
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:47
- Nahlásit
Fifi
Balik jeden!
jen takový hubený balíček s dlouhýma nohama
Normos prirustek, krista pana, KDE?? se to zastavi? O nebesa?
Nojo s vlkodlakama to je do nebe volající
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:50
- Nahlásit
Fifi
Mně se taky ještě nepovedlo se pořezat žiletkou, a chlupy mi fakt nejlíp vytrhá depilační strojek, jen na to nemám čas, dýl to trvá, tak se vždycky na poslední chvíli holim
Ještě vám sem hodím našeho Kašpara
a Kometu (je stále volná! )
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:54
- Nahlásit
Ebony
Jéje to sou klubíčka krásný!!Gratuluji!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:59
- Nahlásit
Ebony
Mně se taky ještě nepovedlo se pořezat žiletkou
Malo ostry holene mate, a vubec, misto zastani je clovek este za vetsiho mikrotena.
eště vám sem hodím našeho Kašpara
Chapu dobre, ze nas Kaspar - tedy zustava domki? Mas malo psuch? A Kaspara uz mas - staci se podivat na Rufuska
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:42
- Nahlásit
Fifi
Chapu dobre, ze nas Kaspar - tedy zustava domki?
ty jsi ale děvče chápavé
Bohužel nějak vázne poptávka, budu ráda, když tu zůstane jen Kašpar...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 17:39
- Nahlásit
Ebony
a inzeruješ i v Německu? švára tam udal víc jak půlku vrhu
Fifi
Dostála je škoda
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 18:16
- Nahlásit
Fifi
Junitko dela panicce jenom radost, poreferuju za tyden
Ebony
to ja uz si delam nakonec zalusk na Kasparo-bombardacky-cudlikomaty s perovanim, hadej co to je Ale neptej se me jak sem to ted poskladala to slovo
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 20:17
- Nahlásit
Xindl vespolek
Fifi
Tak japak paní,srůstáte??jsem dneska byla s kamoškou v Brně na výstavě a erdelíků tam bylo mnoholi,tak jsem si na vás vzpoměla.
terka_devil666
Nojo s vlkodlakama to je do nebe volající
To mi povídej ,pokud se povede co má,tak mám v únoru krásnou holku a v březnu kluka...a budu bez chlapa...
Jo a mám problém,kamarádka mě požádala o zakoupení oboječku na toy pudlinky...mám jich doma 7,takže si asik budu muset pořídit nějakýho ku*dolizka,páč vobojky už mám a čevrený a štrasový...
Ebony
budu ráda, když tu zůstane jen Kašpar..
Koukám,že syndrom geometrické řady je nakažlivý )
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 21:20
- Nahlásit
miishato ja uz si delam nakonec zalusk na Kasparo-bombardacky-cudlikomaty s perovanim, hadej co to je
to tedy nevím
kachna_
a inzeruješ i v Německu? švára tam udal víc jak půlku vrhu
a ví o nich? to si ji radši nechám, než by zmizela někde na západním trhu v nenávratnu...
Eire
o mi povídej ,pokud se povede co má,tak mám v únoru krásnou holku a v březnu kluka
Koukám,že syndrom geometrické řady je nakažlivý
no to mi povídej
Jo a mám problém,kamarádka mě požádala o zakoupení oboječku na toy pudlinky...mám jich doma 7,takže si asik budu muset pořídit nějakýho ku*dolizka,páč vobojky už mám a čevrený a štrasový...
uka, třeba by se nějakej hodil Áje
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 21:49
- Nahlásit
Ebony
no mas doma 3 ty hamoune!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 23:00
- Nahlásit
Ebony
jo tak to nevim a švagrovy mravní vlastnosti obhajovat nehodlám, protože si zdaleka nejsem jistá, jak bych uspěla.
Mám zaregistrovanou CHS, kdyby jednou náhodou a švagrovi jsem překládala maily a inzeráty, víc zkušeností s prodejem štěňat nemám, že by mohlo takhle snadno skončit na trhu mě ani nenapadlo.
Nevím jaké máš postupy prověřování zájemců a nevím, proč by měl být Němec hůře kontrolovatelný než Čech (fakt to nevím, nemá to být ani útočně napsané, ale nevím, zda to tak nevyznělo. Pokud ano, je to těma dvěma deckama modrého portugala )
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 23:36
- Nahlásit
kachna_
v pohodě, mám v sobě půl litru vína a nic útočnýho nevnímám...jen mám ráda svoje "děti" pod dohledem, je fakt, že u jednoho se mi to nezdařilo ani v čechách, ale pořád se s čechem líp domluvím, než s němcem navíc výstavní NO s českým rodokmenem se jaksi v zemi původu moc nechytá, takže tak nějak tuším, že by se tam moc neohřál
miisha
no mas doma 3 ty hamoune!
to nechápu?
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 10:01
- Nahlásit
Eire
To mi povídej ,pokud se povede co má,tak mám v únoru krásnou holku a v březnu kluka
no teta, doufám, že se pochlubíš!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 17:13
- Nahlásit
terka_devil666
no teta, doufám, že se pochlubíš!
Jj jak to bude aktuální,dám info,ale bude to holka nebo kluk.Víc než tři vlkoše nedám,protože je pořád ve hře import čauinky a nemůžu mít hafo psů.Teda můžu,ale nedostali by to co dostat mají....už teď jich máme 8
Chčije a chčije,to je xindl
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 19:48
- Nahlásit
Ebony
to bude to vino... ja dostala archivni rybizovku, to je teprf unikat!
|