Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:16
- Nahlásit

miisha
ja dostala archivni rybizovku, to je teprf unikat!
Jako urcite marmeladu se zrnickama, vid.
Eire
Chčije a chčije
A fest. jak jinak, na vikend.
Tak japak paní,srůstáte?
Srustam rychle jak replikator.

miisha
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:27
- Nahlásit

Fifi
ne, lihovinu bez zrnicek :P

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:51
- Nahlásit

PP aneb pojebany pocasi preju. To je tak, kdyz ma nekdo volno pred svatkem. Ven se neda vylezt, premlouvala sem cubky, ze bysme jako sly zmoknout ven - trhly nasrate ramenem, louply belmem a at si du sama. To se moc casto nestava, jindy videj obojky a juchejda.
Myslim na sever cech i na moravaky, tu uz skorem pretejkaj rybnici, potoci, a to sme placka bezreka, snad zase neprijde nikde zadna hruza.
miisha
lihovinu bez zrnicek
A chutnala? Tata jednou delal vino, neco kvasil maticce v loznici. Spatne upevnil kvasici zatku a meli docela hezky vymalovano.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:46
- Nahlásit

xind brý odpoledne vynšuju,¨
tady se válí mlha jak mlíko, není vydět z okna. Hnus. Pořád prší. Vyrazila sem s prckem na prochajdu a byli sme jak pes baskervilský v močálech. Sme durch mokrý a prcek ještě uraženej, že nemohl běhat na volno. Koukejte poslat lepší počasí...

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:04
- Nahlásit

Tady dva dny v kuse lije, grifoni odmítají chodit ven a doma zlobí jak čerti. Všude máme bahno. Už mě to tedy vůbec nebaví...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:39
- Nahlásit

Tady chcije od so odpoledne. Ted uz teda chvilkama jen tak jemne mzi - snad to uz prestane. Stezovat si vic ale musej chudaci na severu Myslim na muuudr, aby tam zase nemeli spoust. http://www.novinky.cz/domaci/212616-severni-cechy- suzuje-dalsi-povodnova-vlna.html
Jo a vazeni, dneska si psickove mlasknou. Dostanou domaciho kralika a kilo rizku z kejty praseci a ruzne dalsi pochutiny. A proc? - protoze sem debil! Predevcirem sem vyndavala z mrazaku pacidlem maso zespod, aby mi neprekazel, vyndala sem z nej takovej ten soupaci kosik, ve kterym bylo lidsky jidlo. Dneska sem ho objevila na zemi...

miisha
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:37
- Nahlásit

nestezujte si babizny, ja su v praci!

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:39
- Nahlásit

Fifi
Dostanou domaciho kralika a kilo rizku z kejty praseci a ruzne dalsi pochutiny.
No ty bláho, to bude mejdan Přeji čubindám dobrou chuť!A na tebe zbyl chleba s máslem?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:42
- Nahlásit

terka_devil666
A na tebe zbyl chleba s máslem?
Kapustovy karbanatky s bramborem. Fakt, kreten sem.
miisha
ja su v praci!
nestezuj si, bud rada, ze mas praci.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:20
- Nahlásit

Fifi
Predevcirem sem vyndavala z mrazaku pacidlem maso zespod,
koukám, že vyndaváme maso stejně

Tady před hodinou přestalo, tak snad už nezačne, jsem byla honem vylítat mlaďochy a štěňata, a snad ještě stihnu bez deště i další

Tutuli
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:27
- Nahlásit

Ebony
Čauky, koukám, že ten Kašpar se nakonec ujal.
Už se těším, jestli s ním půjdeš někdy k Mirkovi na zkoušku

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:23
- Nahlásit

Tutuli
Čauky, koukám, že ten Kašpar se nakonec ujal.
Kašpar byl jistej od začátku : Na zkoušku půjdu raději k Monče Aby mě Mirek nezabil, až zařvu "Kašpareeeee, Ke mněěěěě!"

Tutuli
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:17
- Nahlásit

Ebony
"Kašpareeeee, Ke mněěěěě!"

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:20
- Nahlásit

Zdravím dámy

Fifi
krásnou nožku máš Sem si tak říkala, jakou mám kliku, když se neholím, páč bych dopadla stejně ( což mám vyzkoušený , naštěstí moje alergie na kde co se začala projevovat i u holítek, tak jsem s velkou slávou vše zabalila a vyhodila)

Ebony
Ještě vám sem hodím našeho Kašpara
a Kometu (je stále volná!
ty jsou nádherný Předpokládám, že jména odpovídají jejich nátuře a Kometa se projevuje opravdu šílenou rychlostí

miisha
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:13
- Nahlásit

brut
Kometa aliaS namydlenej blesk?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:28
- Nahlásit

miisha
Kometa aliaS namydlenej blesk?
aha, takže jméno odpovídá

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

brut
No není to Jasminka, ale třeba by se vešla?

Ale fakt je to dračice, srovná i o půl roku staršího a desetkrát většího Morgana

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 08:40
- Nahlásit

brut
Ebony
no jako damy...vite kolikrat sem uz kvuli Jasmince zuchla na zahrade do blata? A chlap taky?!
Ebony

To bude treba jeste legrace v sobotu

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 09:16
- Nahlásit

miisha
no jako damy...vite kolikrat sem uz kvuli Jasmince zuchla na zahrade do blata?
ne, vůbec si to tady nedovedu představit, fakt

To bude treba jeste legrace v sobotu
to je správný, sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo, hlavně ať už je pěkně, nebo se tady z toho bahna už nevyhrabu

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:09
- Nahlásit

brut
krásnou nožku máš
Vid - uz se loupaj strupy - to je neco.
Ebony
hlavně ať už je pěkně,
Dnes svitilko slunilo krasne. Jen uz je tu podzim, zacly padat vorechy. A tim padem (vsimnete si, prosim, te dokonale cestinarske hricky) mam hnedy prsty jak nejvetsi spindira. Rukavice mely durky nepatrne..

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:16
- Nahlásit

Zdravím dámy

Ebony
No není to Jasminka, ale třeba by se vešla?
Jasmínka byla srdcová, broučíneček malinkatej ,stále mám doma stop stav, ale synek se nějak při pohledu na fotku tetelil ( a říkal něco v tom smyslu, že už mu bude osmnáct....)

Ale fakt je to dračice, srovná i o půl roku staršího a desetkrát většího Morgana
se na ně budu muset přijet podívat, stejně jako na Áju, kterou jsem ještě neviděla.... se domluvím s wami

miisha
vite kolikrat sem uz kvuli Jasmince zuchla na zahrade do blata? A chlap taky?!
zaručeně ne kvůli malinkatý holčičce , že vy jste tak trochu nešikovný?

Ebony
hlavně ať už je pěkně, nebo se tady z toho bahna už nevyhrabu
u nás dneska poprve vylezlo sluníčko...asi na 15 min , ale od včerejška neprší. Ovšem bahna tu máme habakuk a plesnifci choděj domů jak bahnitý koule... ještě, že jim to za chvíli opadá

Fifi
Vid - uz se loupaj strupy - to je neco.
tak příště opatrně nebo zase budeš mít nožku samou krev a hlavně časem samou jizvu

Eire
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:14
- Nahlásit

Zdar děcká

Strupy se olupují,Kometa honí Kašpara a Jasněnka jim k tomu svítí...tady je pohodáá jak v pohádce

U nás je to taky tak,Bleček sexuálně obtěžuje starou akitku Korušku a ta to asik brzičko rafne...Žany u toho hřímá"sem ti říkal prodej ho,je to hajzl kurevník,a to je mu teprv 5měsíců"
Včera ji obtěžoval asik moc,přišli oba ze zahrady promáchaný na kůži a bapka ráno pajdala.

S Babůů jdu zítra k vetovi,je divná,buď ji začal bolet kyčlík,nebo se tvoří něco v břichu(

Jinak import je na dobré cestě,dokonce o víkendu přijedou z Litvy na krytí za Blečkovým tatíkem a u jejich kamarádky jsou měsíční 4 černý holky....zrovna po otci po jakým mě ta krásivaja děvočka utekla

Gde je Jebloň??Tss nák to fláká,takto toho světovýho věhlasu nedosáhneme.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

Eire
Gde je Jebloň??Tss nák to fláká,takto toho světovýho věhlasu nedosáhneme.
Jebloň nestíhá,marodí jí dítko a sameček a to,jak jistě víte,je zaměstnání na furtumfurt.
Navíc se začíná projevovat Můřina sportovní kref,tagže uš tejden se jí snažím unavit,ale zatím sem z toho unavená jen já.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:38
- Nahlásit

jablunka
marodí jí dítko
Ktery zasejc?
sameček
To je zly, soucit s tebou.
Můřina sportovní kref,tagže uš tejden se jí snažím unavit
Coste chteli, to mate, naval fotos ci videjko. A taky kdys naposled mela doma normalni maly stene? - treba je to jen bezne hrave a spokojene mimitko.

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:41
- Nahlásit

dnes sem si zasla po praci na "pivo", mela sem ridice...dala sem si 2 dvojky bilyho a mam pocit ze sem vyzahla 2 litry??! voci mrkaj, jazyk se plete, reakce mizerny.... nesikovny budem, Jasminek je cikovnej, to je jasna paka. Aaaaa Fifi je strupovaaaa, ale to je uchylka o ktere na verejnosti nemluvim
Ebony
pockej, jeste budes za blato rada! a my meli rano cervanky hec

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:51
- Nahlásit

Fifi
Ktery zasejc?
Zasejc Mauglí,už byl tejden ve školce..........mám podezření,že ta rýma a kašel sou psychosomatický.
To je zly, soucit s tebou.
Díky,celkem ho teď potřebuju,abych ho zase mohla trošičku poslat o pokoj dál,páč jinak mám nutkání poslat tam sekerku.
Coste chteli, to mate, naval fotos ci videjko.
jediná možnost jí vyfotit,je tahle,jinak je to bílá čmouha. a video teď nový nemám.

A taky kdys naposled mela doma normalni maly stene? - treba je to jen bezne hrave a spokojene mimitko.
Před třema rokama,když nepočítám Pučmelouna,ale tam se o normálnosti nedá mluvit.A fakt sem si jistá,že Brůs byl jinej.....zbrklejší,hromotluk a nad ničím moc nepřemejšlel,ale torpédo neeee,gdežto ona je opatrná,něžná a velmi přemejšlející bílá čára.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:52
- Nahlásit

miisha
Aaaaa Fifi je strupovaaaa, ale to je uchylka o ktere na verejnosti nemluvim
Copak? Sver se. Ja jak mam strupa, tak musim sloupat. Ikdyz to jde do krve, ale pravda, ty co este moc bolej, nechavam zit.
Eire
S Babůů jdu zítra k vetovi,je divná,buď ji začal bolet kyčlík,nebo se tvoří něco v břichu
Dej vedit, divnej je dneska kdekdo/co. Snad to nebude nic vaznyho.

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:54
- Nahlásit

Fifi
to nemuzem takto verejne! ale ja mam asi posunuty prah bolesti co se strupu tyce! fuuuuuuuj! sme nechutny!

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:56
- Nahlásit

jablunka
je opatrná,něžná a velmi přemejšlející bílá čára.
vychcana baba, no.
A TYJOOO i dle fotek fest vyrostla! Uz se ti nevejde do klece, vid.
mám podezření,že ta rýma a kašel sou psychosomatický.
A tak rymu si nevycaruje, kaslik a mamanka si dovede dycky nejak pojistit. Mauglitko je zabacek, ten potrebuje jeste asi stravit nejaky casik doma.
páč jinak mám nutkání poslat tam sekerku.
Pohroz mu Sadlem, to snad zabere.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:59
- Nahlásit

miisha
asi posunuty prah bolesti co se strupu tyce! fuuuuuuuj! sme nechutny!
Proc nechutny? Myslis, ze si strupy hnoupe jen ten, kdo to na netu prizna?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání