| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:16
- Nahlásit
miisha
ja dostala archivni rybizovku, to je teprf unikat!
Jako urcite marmeladu se zrnickama, vid.
Eire
Chčije a chčije
A fest. jak jinak, na vikend.
Tak japak paní,srůstáte?
Srustam rychle jak replikator.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:27
- Nahlásit
Fifi
ne, lihovinu bez zrnicek :P
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 15:51
- Nahlásit
PP aneb pojebany pocasi preju. To je tak, kdyz ma nekdo volno pred svatkem. Ven se neda vylezt, premlouvala sem cubky, ze bysme jako sly zmoknout ven - trhly nasrate ramenem, louply belmem a at si du sama. To se moc casto nestava, jindy videj obojky a juchejda.
Myslim na sever cech i na moravaky, tu uz skorem pretejkaj rybnici, potoci, a to sme placka bezreka, snad zase neprijde nikde zadna hruza.
miisha
lihovinu bez zrnicek
A chutnala? Tata jednou delal vino, neco kvasil maticce v loznici. Spatne upevnil kvasici zatku a meli docela hezky vymalovano.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 13:46
- Nahlásit
xind brý odpoledne vynšuju,¨
tady se válí mlha jak mlíko, není vydět z okna. Hnus. Pořád prší. Vyrazila sem s prckem na prochajdu a byli sme jak pes baskervilský v močálech. Sme durch mokrý a prcek ještě uraženej, že nemohl běhat na volno. Koukejte poslat lepší počasí...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:04
- Nahlásit
Tady dva dny v kuse lije, grifoni odmítají chodit ven a doma zlobí jak čerti. Všude máme bahno. Už mě to tedy vůbec nebaví...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 14:39
- Nahlásit
Tady chcije od so odpoledne. Ted uz teda chvilkama jen tak jemne mzi - snad to uz prestane. Stezovat si vic ale musej chudaci na severu Myslim na muuudr, aby tam zase nemeli spoust. http://www.novinky.cz/domaci/212616-severni-cechy- suzuje-dalsi-povodnova-vlna.html
Jo a vazeni, dneska si psickove mlasknou. Dostanou domaciho kralika a kilo rizku z kejty praseci a ruzne dalsi pochutiny. A proc? - protoze sem debil! Predevcirem sem vyndavala z mrazaku pacidlem maso zespod, aby mi neprekazel, vyndala sem z nej takovej ten soupaci kosik, ve kterym bylo lidsky jidlo. Dneska sem ho objevila na zemi...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:37
- Nahlásit
nestezujte si babizny, ja su v praci!
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:39
- Nahlásit
Fifi
Dostanou domaciho kralika a kilo rizku z kejty praseci a ruzne dalsi pochutiny.
No ty bláho, to bude mejdan Přeji čubindám dobrou chuť!A na tebe zbyl chleba s máslem?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 15:42
- Nahlásit
terka_devil666
A na tebe zbyl chleba s máslem?
Kapustovy karbanatky s bramborem. Fakt, kreten sem.
miisha
ja su v praci!
nestezuj si, bud rada, ze mas praci.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:20
- Nahlásit
Fifi
Predevcirem sem vyndavala z mrazaku pacidlem maso zespod,
koukám, že vyndaváme maso stejně
Tady před hodinou přestalo, tak snad už nezačne, jsem byla honem vylítat mlaďochy a štěňata, a snad ještě stihnu bez deště i další
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:27
- Nahlásit
Ebony
Čauky, koukám, že ten Kašpar se nakonec ujal.
Už se těším, jestli s ním půjdeš někdy k Mirkovi na zkoušku
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:23
- Nahlásit
Tutuli
Čauky, koukám, že ten Kašpar se nakonec ujal.
Kašpar byl jistej od začátku : Na zkoušku půjdu raději k Monče Aby mě Mirek nezabil, až zařvu "Kašpareeeee, Ke mněěěěě!"
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:17
- Nahlásit
Ebony
"Kašpareeeee, Ke mněěěěě!"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:20
- Nahlásit
Zdravím dámy
Fifi
krásnou nožku máš Sem si tak říkala, jakou mám kliku, když se neholím, páč bych dopadla stejně ( což mám vyzkoušený , naštěstí moje alergie na kde co se začala projevovat i u holítek, tak jsem s velkou slávou vše zabalila a vyhodila)
Ebony
Ještě vám sem hodím našeho Kašpara
a Kometu (je stále volná!
ty jsou nádherný Předpokládám, že jména odpovídají jejich nátuře a Kometa se projevuje opravdu šílenou rychlostí
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:13
- Nahlásit
brut
Kometa aliaS namydlenej blesk?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:28
- Nahlásit
miisha
Kometa aliaS namydlenej blesk?
aha, takže jméno odpovídá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:29
- Nahlásit
brut
No není to Jasminka, ale třeba by se vešla?
Ale fakt je to dračice, srovná i o půl roku staršího a desetkrát většího Morgana
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 08:40
- Nahlásit
brut
Ebony
no jako damy...vite kolikrat sem uz kvuli Jasmince zuchla na zahrade do blata? A chlap taky?!
Ebony
To bude treba jeste legrace v sobotu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 09:16
- Nahlásit
miisha
no jako damy...vite kolikrat sem uz kvuli Jasmince zuchla na zahrade do blata?
ne, vůbec si to tady nedovedu představit, fakt
To bude treba jeste legrace v sobotu
to je správný, sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo, hlavně ať už je pěkně, nebo se tady z toho bahna už nevyhrabu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 19:09
- Nahlásit
brut
krásnou nožku máš
Vid - uz se loupaj strupy - to je neco.
Ebony
hlavně ať už je pěkně,
Dnes svitilko slunilo krasne. Jen uz je tu podzim, zacly padat vorechy. A tim padem (vsimnete si, prosim, te dokonale cestinarske hricky) mam hnedy prsty jak nejvetsi spindira. Rukavice mely durky nepatrne..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:16
- Nahlásit
Zdravím dámy
Ebony
No není to Jasminka, ale třeba by se vešla?
Jasmínka byla srdcová, broučíneček malinkatej ,stále mám doma stop stav , ale synek se nějak při pohledu na fotku tetelil ( a říkal něco v tom smyslu, že už mu bude osmnáct....)
Ale fakt je to dračice, srovná i o půl roku staršího a desetkrát většího Morgana
se na ně budu muset přijet podívat, stejně jako na Áju, kterou jsem ještě neviděla.... se domluvím s wami
miisha
vite kolikrat sem uz kvuli Jasmince zuchla na zahrade do blata? A chlap taky?!
zaručeně ne kvůli malinkatý holčičce , že vy jste tak trochu nešikovný?
Ebony
hlavně ať už je pěkně, nebo se tady z toho bahna už nevyhrabu
u nás dneska poprve vylezlo sluníčko...asi na 15 min , ale od včerejška neprší. Ovšem bahna tu máme habakuk a plesnifci choděj domů jak bahnitý koule ... ještě, že jim to za chvíli opadá
Fifi
Vid - uz se loupaj strupy - to je neco.
tak příště opatrně nebo zase budeš mít nožku samou krev a hlavně časem samou jizvu
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:14
- Nahlásit
Zdar děcká
Strupy se olupují,Kometa honí Kašpara a Jasněnka jim k tomu svítí...tady je pohodáá jak v pohádce
U nás je to taky tak,Bleček sexuálně obtěžuje starou akitku Korušku a ta to asik brzičko rafne...Žany u toho hřímá"sem ti říkal prodej ho,je to hajzl kurevník,a to je mu teprv 5měsíců"
Včera ji obtěžoval asik moc,přišli oba ze zahrady promáchaný na kůži a bapka ráno pajdala.
S Babůů jdu zítra k vetovi,je divná,buď ji začal bolet kyčlík,nebo se tvoří něco v břichu (
Jinak import je na dobré cestě,dokonce o víkendu přijedou z Litvy na krytí za Blečkovým tatíkem a u jejich kamarádky jsou měsíční 4 černý holky....zrovna po otci po jakým mě ta krásivaja děvočka utekla
Gde je Jebloň??Tss nák to fláká,takto toho světovýho věhlasu nedosáhneme.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:33
- Nahlásit
Eire
Gde je Jebloň??Tss nák to fláká,takto toho světovýho věhlasu nedosáhneme.
Jebloň nestíhá,marodí jí dítko a sameček a to,jak jistě víte,je zaměstnání na furtumfurt.
Navíc se začíná projevovat Můřina sportovní kref,tagže uš tejden se jí snažím unavit,ale zatím sem z toho unavená jen já.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:38
- Nahlásit
jablunka
marodí jí dítko
Ktery zasejc?
sameček
To je zly, soucit s tebou.
Můřina sportovní kref,tagže uš tejden se jí snažím unavit
Coste chteli, to mate, naval fotos ci videjko. A taky kdys naposled mela doma normalni maly stene? - treba je to jen bezne hrave a spokojene mimitko.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:41
- Nahlásit
dnes sem si zasla po praci na "pivo", mela sem ridice...dala sem si 2 dvojky bilyho a mam pocit ze sem vyzahla 2 litry??! voci mrkaj, jazyk se plete, reakce mizerny.... nesikovny budem, Jasminek je cikovnej, to je jasna paka. Aaaaa Fifi je strupovaaaa, ale to je uchylka o ktere na verejnosti nemluvim
Ebony
pockej, jeste budes za blato rada! a my meli rano cervanky hec
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:51
- Nahlásit
Fifi
Ktery zasejc?
Zasejc Mauglí,už byl tejden ve školce..........mám podezření,že ta rýma a kašel sou psychosomatický.
To je zly, soucit s tebou.
Díky,celkem ho teď potřebuju,abych ho zase mohla trošičku poslat o pokoj dál,páč jinak mám nutkání poslat tam sekerku.
Coste chteli, to mate, naval fotos ci videjko.
jediná možnost jí vyfotit,je tahle,jinak je to bílá čmouha. a video teď nový nemám.
A taky kdys naposled mela doma normalni maly stene? - treba je to jen bezne hrave a spokojene mimitko.
Před třema rokama,když nepočítám Pučmelouna,ale tam se o normálnosti nedá mluvit. A fakt sem si jistá,že Brůs byl jinej.....zbrklejší,hromotluk a nad ničím moc nepřemejšlel,ale torpédo neeee,gdežto ona je opatrná,něžná a velmi přemejšlející bílá čára.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:52
- Nahlásit
miisha
Aaaaa Fifi je strupovaaaa, ale to je uchylka o ktere na verejnosti nemluvim
Copak? Sver se. Ja jak mam strupa, tak musim sloupat. Ikdyz to jde do krve, ale pravda, ty co este moc bolej, nechavam zit.
Eire
S Babůů jdu zítra k vetovi,je divná,buď ji začal bolet kyčlík,nebo se tvoří něco v břichu
Dej vedit, divnej je dneska kdekdo/co. Snad to nebude nic vaznyho.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:54
- Nahlásit
Fifi
to nemuzem takto verejne! ale ja mam asi posunuty prah bolesti co se strupu tyce! fuuuuuuuj! sme nechutny!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:56
- Nahlásit
jablunka
je opatrná,něžná a velmi přemejšlející bílá čára.
vychcana baba, no.
A TYJOOO i dle fotek fest vyrostla! Uz se ti nevejde do klece, vid.
mám podezření,že ta rýma a kašel sou psychosomatický.
A tak rymu si nevycaruje, kaslik a mamanka si dovede dycky nejak pojistit. Mauglitko je zabacek, ten potrebuje jeste asi stravit nejaky casik doma.
páč jinak mám nutkání poslat tam sekerku.
Pohroz mu Sadlem, to snad zabere.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:59
- Nahlásit
miisha
asi posunuty prah bolesti co se strupu tyce! fuuuuuuuj! sme nechutny!
Proc nechutny? Myslis, ze si strupy hnoupe jen ten, kdo to na netu prizna?
|