Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
terka_devil666
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:18
- Nahlásit

jablunka
Furt mám jednou tolik a eště víc,tagže se nebojím
taky spolehám na svoji těžkou váhu, ovšem když se prcek rozhodne mě oblemcat od hlavy k patě, většinou vyhrává
Fifi
dyk uz to ma 73 cm kv! Monstrum
drahá teto, 73 cm mel, už mi trochu povyrostl

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:20
- Nahlásit

Fifi

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:21
- Nahlásit

Fifi
krom Blecika ahojkovyho je to tu jedine roztomile stenatko.
ty jsi ale ošklivá, já mam taky roztomilé štěňátko

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:23
- Nahlásit

jablunka
No a KDE??? KDE?? je tatka bilej Brusic vyliz? Ten uz pred ni radsi zdrhnul nekam do ksa?

terka_devil666
drahá teto, 73 cm mel, už mi trochu povyrostl
Ty hele, esli nemas ten krejcovskej metr moc vytahanej... a buh vi, jak ho meris

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:25
- Nahlásit

terka_devil666
já mam taky roztomilé štěňátko
Fijono, ty mas oslika! Tak bylo vetsinou rozhodnuto.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:26
- Nahlásit

Fifi
Ty hele, esli nemas ten krejcovskej metr moc vytahanej... a buh vi, jak ho meris

měřim jak se dáobčas mi přijde jednodušší změřit ho od ocásku po čumák než od země po kohouta

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:26
- Nahlásit

Fifi
No a KDE??? KDE?? je tatka bilej Brusic vyliz? Ten uz pred ni radsi zdrhnul nekam do ksa?

Ano prosím ,odchází od ní jen jak může. A navíc se nesmí přiblížit k Tedíkovi a to kupodivu velmi respektuje.

Eire
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

terka_devil666

mam taky roztomilé štěňátko

Nikoliv,máš voslíka a co by za něj některý daly

Fifi

krom Blecika ahojkovyho je to tu jedine roztomile stenatko.
Jejda jejdanánky,díky díky,hned zítra ho fotnu a pošlu...už to nejní čtěňátko...hajzlík to je!!

brut

která to byla, co ulovila myšičku? Šikovná holka

To nebyla myšička,ale šedá kůra mozková nějakýho samečka...nechtěl poslouchat

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:30
- Nahlásit

Fifi
Fijono, ty mas oslika!
dobře, budu se stim muset smířit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:31
- Nahlásit

terka_devil666
dobře, budu se stim muset smířit.
Však proč né,je k sežrání.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:44
- Nahlásit

Eire
tetičko, na mejlika jsem ti poslala takový dotaz. píše mi majitelka prckovy segry a tak nevim co ji na to napsat. poradis?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:47
- Nahlásit

Eire
To nebyla myšička,ale šedá kůra mozková nějakýho samečka...nechtěl poslouchat
že by náš mladej zabrousil k Fifi před barák?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 20:52
- Nahlásit

brut
že by náš mladej zabrousil k Fifi před barák?
Neboj, by neprosel, skrzeva bojovy vemena
Eire
To nebyla myšička
Byla, rano sem nasla zbytek, jen strivka uz si ptackove a mraveneckove roznosili..

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 21:26
- Nahlásit

Fifi
Neboj, by neprosel, skrzeva bojovy vemena
se nebojí, by prošel v ruce by měl nějakou dobrůtku

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

brut
by prošel v ruce by měl nějakou dobrůtku

Clovicku, Sadlo jak je tupy a zradelni, to samy Kremyl, tak kolem baraku je krakonosovo. Ano, mozna by si mls vzaly (Sadlo urcite, KRemyl pochybuju), ale krok by ho nenechaly udelat. Proste hledej a patrej jinde.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2010 22:02
- Nahlásit

Fifi
Sadlo jak je tupy a zradelni, to samy Kremyl, tak kolem baraku je krakonosovo. Ano, mozna by si mls vzaly (Sadlo urcite, KRemyl pochybuju), ale krok by ho nenechaly udelat.
tak u nás by i prošli dovnitř, ale ven už nikdo
Myslíš, že by Sádlo s Křemýlem byly tak ošklivý a sežraly mi synka?

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 15:03
- Nahlásit

Páteční xindl vespolek

Asik na mě sedl nějakej bacil,či kýhovýra.Potím se,rýmeška se dostavila...du bacila bacit prací.

Babůů má očko lepší,ale nepomohly ani ATB kapky s mastičkou,ale vyplachování mrtvou vodou.Chudák měla po 5xdenně kapání a masti na noc,ráno oko plné zelenýho hnisu...tak ťukám na dřevo.

Jo a viděla jsem dneska ve městě velkýho chlapa v maskáči a znakovej u něj NO ..ale vypadal divně ten psák.Od hlavy po konec hrudníku nádhera,ale pak kapřák a hleznama brousil chodník,vypadal jak ,když do přejede vlak.Chjo kam ten chov spěje!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:00
- Nahlásit

Xindl ve spolek
Jen vám sem fláknu bílou smršť a zase du,páč dneska je pátek.
http://www.youtube.com/watch?v=fdjO_MCEFfc&feature =player_embedded

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 18:12
- Nahlásit

Ksindl vsem!
jablunka
To je kopejtko maly hupsaci. Pan Bruce se zda byti stale ponekud znechucen. Uzijte si patecni dychanek!

Ja sem dneska vybublala v troleji, jak vuuul nebeskej si poctive cvakam jizdenku (14,- Kc na par zastavek). Revizori - vsecky zkontrolovali, zadnej cernej pasazer. Pak pristoupi asi 5 dyzkrymynovynych dylyn, zadny cvaknuti listku ci oznaceni e-prukazky. Mluva jejich klasicka, hlucna, a revizori sedi a ani nedutaj, prdi na ne. Tak sem se jednoho optala, jestli "JE TAKY NEZKONTROLUJE!" - podival se na me a jen zavrtel hlavou, "to nema cenu". Dyzkrymynovany se zacli tlemit a ze voni by stejnak nic neplatili, kdyz nemaj z ceho, more, ne!? Este sem cekala, ze mi daj do huby az vystoupim - ale jeli nacerno dale..
Fakt, nekdy si clovek rika, ze bejt slusnej a poctivej je k hovnu.

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 19:04
- Nahlásit

Eire
Jo a viděla jsem dneska ve městě velkýho chlapa v maskáči a znakovej u něj NO ..ale vypadal divně ten psák.Od hlavy po konec hrudníku nádhera,ale pak kapřák a hleznama brousil chodník,vypadal jak ,když do přejede vlak.Chjo kam ten chov spěje!!
Víš, kdybys ty ovčáky aspoň chovala, tak to možná pochopím...taky se neohlížím venku po obrovských vlkodavech, a jejich problémech spojených s jejich obřím tělem...nikdy si tohle plemeno nepořídím, tak je mi celkem ukradený
takhle jsi mě akorát tak nasrala...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 19:13
- Nahlásit

Eire
ale vypadal divně ten psák.Od hlavy po konec hrudníku nádhera,ale pak kapřák a hleznama brousil chodník,vypadal jak ,když do přejede vlak.Chjo kam ten chov spěje!!

Ti nevim, znama chova NO radu let, ty stenda jsou vzdycky takovy gramlavejsi, ale kdyz sem je pak videla treba po pul roce - typickej klusak s vydatnym posunem koncetin. Je fakt, ze s nima maka.
Ebony
obrovských vlkodavech, a jejich problémech spojených s jejich obřím tělem..
Taky bych to plemeno nechtela - a Terce sem to kdysi i rikala osobne. Ono mit v 5 mesicich stene vic jak 73 cm kv a 40? kg - to radsi neco decentnejsiho.
A tak adrenalin je potreba, aby se ti neuskrinula ceva.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 19:42
- Nahlásit

xindl večír vynšuju,
je tu nějaká podivná atmosféra... řekla bych, že u každýho plemene se najde jak to pozitivní tak to negativní.
Jo muj shrekoosel je velikej, ale když jsem si ho pořizovala, věděla jsem o rizicích spojených s jeho velikostí a zdravím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:02
- Nahlásit

terka_devil666
je tu nějaká podivná atmosféra...
Taky bych rekla, Kremylek si po rybicce krknul
A simte, to neber osobne, jen kdyz si nekdo rejpne do srdickovyho vemene nekoho jinyho.. znas to, akce=reakce. Mne nekdo rejpnout do Sadla, tak je taky ohen na strese.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:25
- Nahlásit

Fifi
Kremylek si po rybicce krknul
hihi, to muselo být příjemné
A simte, to neber osobne, jen kdyz si nekdo rejpne do srdickovyho vemene nekoho jinyho
já si nic neberu, to je v poho, každej máme to srdíčkový vemeno a na každym se najde něco, ale stejně si je pořizujeme, protože ty roky se zvířetem za to prostě stojej. Tak jen asi tak.

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:53 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

jablunka

sem fláknu bílou smršť

Je nádherná, blbka bílá, bláznivka totální.

Fifi
Bych byla nasraná ještě tejden po takové události,hlavně,že se s nima empaticky camráme od 40tých let min.století.Přiblblý koordinátory platíme ze svých daní a k čemu??!!Škoda slov!

Ebony

Tak to sorry,vlastně ani nevím kolik plemen chováš,že NO tuším.Ale to co jsem dnes viděla...štěndo to nebylo a visačku odkud pochází taky nemělo.
Ale opravdu vypadal ,jak složený ze dvou kusů.

terka_devil666

řekla bych, že u každýho plemene se najde jak to pozitivní tak to negativní.

Přesně tak a u vlkošů máme oběhová selhání,torzi žaludku,sarkom kosti.A pak bursitidu,která není život ohrožující.
Kloubní aparát je Ok a jak poslední dobou pozoruji ,tak mnohem menší plemena mají kratší život a mnoho zdravotních problémů,namátkou dobrmani,king španělové,mopsové....

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Eire
A pak bursitidu

teta, to už je plemenný znak téměř

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2010 21:45
- Nahlásit

Eire
Bych byla nasraná ještě tejden po takové události,hlavně,že se s nima empaticky camráme od 40tých let min.století.Přiblblý koordinátory platíme ze svých daní a k čemu??!!Škoda slov!

Tak nejak. A pak vidis Inda, MUDr, ktery hovori plynule 4 jazyky, cesky se nepocita, to se naucil jen tak bokem za dva roky. A dysgrymynovany se ho v hospode ptaji: "A jaagto more, ze by tag hezky cesky?" - "Protoze nejsem kreten a naucim se cesky!" ... skoda slov.

Přesně tak a u vlkošů máme oběhová selhání,torzi žaludku,sarkom kosti.A pak bursitidu,která není život ohrožující.
Kloubní aparát je Ok a jak poslední dobou pozoruji ,tak mnohem menší plemena mají kratší život a mnoho zdravotních problémů,namátkou dobrmani,king španělové,mopsové....

Kazdy plemeno ma neco. Raka maj plemena snad veskrze vsechna, dedicny choroby dle toho, jak se o tom mluvi a co chovatele priznaj.
Sem rada za teriery a doufam, ze Ag a Bajitko budou este mnoho let klast paste typu myska na uklouznuti na zaprazi atp.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 18:07
- Nahlásit

Dnesni poznatek: kmin ani krupice NEMA nozicky! aneb, kdyz se dari, tak se dari, polifka nema chybu.
Jak je, ksindlice?

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2010 20:22
- Nahlásit

dnešní výstava v Horní Suché rozhodně nebyla suchá

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:20
- Nahlásit

Ebony
výstava v Horní Suché rozhodně nebyla suchá
Ty blaho, tu celej vikend krasny babi leto. Zase vidim naky pohary, cili kaprici zabodovali - gratulejsn!

Dnesek nemel chybu Rano v 8 udelal stridavy, stridavy, zkratka elektricky proud BUCH a slus ho. Prani, zehleni, vareni - pase. Tak sem jela do Skrivanku, pak k biglici a nakonec krasne protapkove odpuldne s cubkama na etapy. Bajitko pojedlo obr polniho hlodavce - mysi skok a chnap a drap. Esli mi ho vybleje v baraku, dostane vylags.. Proud zapli po 16 hodine - zemedelcove sejmuli pry pri orbe sloup.
erin preji brzke uzdraveni, kripecka je svinstvo!

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání