| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:31
- Nahlásit
teď jsem sedla k pc a čtu........pokud tam ten chuděra malej byl, tak jsem víc než pesimista...........
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:44
- Nahlásit
žanda
To už i já...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:01
- Nahlásit
blanulinka1
žanda
pokud tam ten pes byl... a to celý týden a přežil, tak pravděpodobně přežil i dnešek ...teda doufám
janakou
Nemám ráda lidi, kteří odsuzují druhé aniž by je znali a věděli o nich něco bližšího. Pokud Pavlína píše, že neměla telefon a nemohla si odskočit zavolat, tak to zřejmě v práci nešlo ( ne všude si lidi můžou dělat, co chtějí a prochází jim to). Psala, že posílala na mail policii zprávu, tak udělala to, co bylo v jejích momentálních silách. Nevidím důvod, proč do ní rejpeš. Něco jiného je, když by bydlela v místě, kde pes žije a nic s tím nedělala.
Nevím jakou zkušenost s policajtama máte vy, ale já moc dobrou ne, zvlášť pokud nedostanou úplné informace a tak se nedivím, že chtěla počkat na zprávu od dívky, která jí původní mail poslala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 18:44
- Nahlásit
pavlina se smečkou
Tak co??????????????
A nehádejte se,sakra,lze pochopit obě strany,ale osočování je k ničemu,beztak vám oboum jde o stejnou věc tak to nehrotte
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:39
- Nahlásit
takze... do hodiny pote, co jsem na Policii CR nahlasila podnet k prosetreni mi policista volal na mobil - psa nasli, vi i jmeno majitelky... pes ma k dispozici vodu, nejevil nejake znamky dehydratace, apod. okna auta jsou otevrena... nemohli pry nic udelat . jen babe domluvili, ze lidi to pohorsuje, tak at si laskave psa da domu nebo na zahradku a nema jej v aute... vic nevim... uvidime, zda pes z auta zmizi, ale v ohrozeni zivota neni... jen nevim, zda je to vubec nejaky zivot (
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:43
- Nahlásit
VSEM MILOVNIKUM PSU
chapu, ze spousta z vas nemela k dispozici relevantni informace¨, ale aspon s tim malem co vedela Pavlina se vse dalo ohlasit... tak proc jste DOPRČIC nikdo nezavolal na KVS ci na policii CR? copak vy milovnici najednou nevite, kam se tyto veci hlasi? co tomu psovi pomuze, kdyz si tady budeme blabolit, jaky je pejsek chudak a ze uz asi mozna ani nezije, atd atp... tohle me fakt vytaci...omlouvam se vsem, kteri jsou v tom nevinne, ale ruku na srdce - i s tim malem info se prece da neco delat
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 22:22
- Nahlásit
omlouvám se ale já opravdu nejsem pořád na netu, většinu dne jsem bez telefonu a bez počítače protože trávím čas bud v práci nebo na cvičáku a učíme se poslušnosti, ted momentálně na závody se připravujem, v tu chvíli jsem opravdu neměla možnost volat vůbec odnikud, tak jsem poslala spousty spousty mejlů a neozval se nikdo ani na jeden z nich když jsem pak volala na policii v uherském hradišti, vůbec nikdo to nevzal a pak se dovolala už tady Miju, hned po té sem zas utíkala pryč, vážně nemůžu bejt u počítače pořád jsem ráda, že sem tam jeli podívat, myslela sem si že to takhle může dopadnout, když pes nejeví známky podviživení nebo týrání, neudělají nic, kamarádka se ozvala samozřejmě až ted a ještě ke všemu se zprávou že tam prostě nebyla, což je taky naprosto super tohleto. řeknu jí ať alespon hlídá a chodí tam, jestli je pes znova v autě nebo ne. Podle mě to pro toho psa taky není žádný život, leží v autě ochrnutý. Vrátila jsem se po 3 hodinách na cvičáku a upaluju venčit zbytek smečky, děkuju všem moc moc moc moc moc!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 23:05
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
myslím, že je smutné, když se nám musíš omlouvat. Já jsem se dostala na net až teď a to jen na okamžik, než padnu do pelechu, takže chápu, že nejsi na netu pořád, stejně tak mobil (dnešek jsem strávila půl dne s vybitým founem). Já si z této "
"diskuze" nejspíš odnesu to, že si příště sakra rozmyslím, na koho se obrátím s prosbou o případnou pomoc...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 07:16
- Nahlásit
Dasha
no,musím souhlasit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:23
- Nahlásit
Tak super, že tam ty policajti byli.
a... Myslím, že je zbytečný se doPavliny se smeckou navážet.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:42
- Nahlásit
ja se nechci do nekoho navazet... ale zavolat tam prece mohl kdokoli z vas... jinak jsem rada za dve veci - ze se tim policiste vubec zabyvali - byli opravdu rychli, pan byl prijemny,... bala jsem se, ze si polda po mem telefonatu da jen dalsi koblihu a pujde spat...
za druhe, ze MOZNA je diky tomu ted pejsek v lepsich podminkach...
i kdyz...kdyz muze nechat nekdo psa takto zivorit v aute, tak nevim, ceho je schopen dal... treba pani vi, ze euthanasie je reseni, ale malokdo ma tu silu to udelat...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:55 - Změnil/a: Pavlina se smeckou
- Nahlásit
DashaBassi
to zas ne, tady je strašná spousta lidí co perfektně pomáhá, fakt že jo Mě se ještě ozval policista z toho Uherského Hradiště, že prý měl ode mě zmeškané číslo (aby také ne, že), ani nevěděl že už tam někdo byl ale byl teda taky moc příjemný, prý když ten pejsek tam bude dál, mám zavolat a on to předá přímo kolegům do starého města, páč já volala do UH no ... Karolína (ta holčina) se mi včéra ozvala, byla překvapená, že neudělali víc, že prý tu vodu mu musí dávat majitelka, sám se prý asi nenapije, což mě naštvalo, protože já jí uháněla celý den a tohle mi řekne až večer Každopádně bude se tam chodit dívat, zda je pejsek opravdu pryč z auta ! Já opravdu moc díky!! Ten příspěvek sem sem opravdu vkládala předevčírem večer, jenže to sem byla fakt ujištěná, že další den to budou u nich řešit, když to mají takhle blízko a když sem se dozvěděla že teda se nic stále neděje, už sem byla v práci a už to jelo, konec znáte, já doufám, že se tam opravdu pujde podívat, kdyby byly ještě nějaké novinky, určitě dám vědět !
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:23
- Nahlásit
Suma sumárum se stejně nic moc nevyřešilo. Mít ochrnutýho psa chovanýho v autě je v našem státě asi úplně v poho. A má tam přece vodičku tak co. Chápu, že nebylo zřejmě v silách PČR nějak zasáhnout, ale je to na hovno. Chudák pes.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:09
- Nahlásit
bambule
je to na hovno...neverim tomu, ze v tom aute neni silena teplota i pres to, ze ma otevrena okna...je tu jeste jedno reseni, ale psat je sem nebudu...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:27
- Nahlásit
Miju
jsem tu zase na skok, tak jak je možné že už tam pes přežívá tolik dní, to by přece normálně nepřežil ... Není to fér, jakmile pes nevykazuje známky podvýživy nebo čehokoliv co by dokazovalo týrání, tak oni prostě s tím vůbec nic neudělaj a nepříjde jim divné, že ten pes leží v autě, když to ještě ta policie vidí na vlastní oči. Já se ptala, zda by Karolína toho psa nevyfotila, aspoň mobilem, jenže to se bojí že jí někdo načape, jako je to těžký, posílat tam holku které je myslím že 13 nebo 14 let, možná i méně a její rodiče to je teda taky ochota sama.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:35
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
a co ta majitelka psa? da se s ni nejak mluvit? mohli bychom psa odkoupit a pak udelat, co je treba.... jiste ji to taky nebavi...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:46
- Nahlásit
Miju
jenže jak na ní sehnat kontakt když nikdo kdo u toho bydlí není schopný tam dojít a popovídat si s ní, slíbila že mi dodá tu adresu, podle který by se alespoň dalo třeba zjistit o koho jde, jenže tohle je ochota, to svět neviděl
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:55
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
škoda, že to jde přes tu holčinu
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:07
- Nahlásit
blanulinka1
jo to je velká škoda, já ted opět musím zmizet (pro změnu), ale zkusím se pak k večeru až dorazím juknout na nějaké fora, jestli není založené náké s názvem uherské hradiště, i když tohle je staré město u uherského hradiště, prostě jestli není někdo kdo tam bydlí nebo to tam zná, kdo by se tam mohl podívat
|
Hofmanová Žaneta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 21:06
- Nahlásit
Nemůžu uvěřit, co tady čtu... psa odstěhovat do auta a ke všemu ještě ochrnutého, který o to víc potřebuje péči !
Vždyť ten pejsek necítí jenom nohy, vše ostatní cítí !!!!
Nemyslím si, že by to měl být důvod k uspání, vždyť i spousta psů s handicapem (i s ochrnutýma nohama) je nabízeno k adopci např. na www.dejtenamsanci.estranky.cz - odkaz handicapovaní pejskové... atd.
Ta ženská toho nebohého psa třeba "uklidí" před veřejností, ale kam ??? Jistě mu nebude věnovat pozornost a péči, když už teď ho nechala žít bez povšimnutí v odstaveném autě !
Akorát ho někam přesune, aby jí dali fízlové a všímavý lidi pokoj.
Vidím řešení v tom, abychom psa odkoupili, kdybychom se třeba složili nebo jsem ochotna za něho zaplatit celou částku.
Pokud by se nenašel nikdo, kdo by si ho mohl alespoň dočasně vzít do péče, pak zkusit nějaké útulky....
Na netu jsem našla kontakt na Zajištění péče pro opuštěné a handicapované psy v Havlíčkově Brodě-Mírovka 15, paní Eva Rippelová.
Jinak já mám celkem dobré zkušenosti u nás s Městskou Policií, můj poslední případ byl před zimou, kdy jsem viděla psa na malém prostoru, který se denodenně válel v blátě a na zimu měl "připravený příbytek" - kartonovou krabici, kde měl vyříznutou díru jako vchod, samozřejmě bez podlahy.
Denně stovky lidí kolem projeli (místo bylo těsně u kruhového objezdu, kam bylo ze silnice vidět) a nikdo nic neudělal.
Většina tak maximálně polituje a jede dál.
Ihned jsem kontaktovala Městskou Policii a do dvou dnů měl psík zateplenou boudu na zimu.
To jsem jenom odbočila, že není fízl jako fízl.
Máte nějaké další návrhy, nápady? Čas běží.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 21:10
- Nahlásit
Hofmanová Žaneta
ahoj dnes v deset dopoledne prý pes v autě nebyl, v jednu hodinu odpoledne už tam zase byl. Já sem taky pro od ní toho psa dostat, ale jak už sem psala, já stále nemám kontaktní údaje na tu osobu (( Nemáme jméno, nemáme číslo, nemáme nic, já stále čekám, jestli se mi tahle zpráva donese.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 21:29
- Nahlásit
Miju
musím do hajan, odjíždím v pět ráno na dvudenní závody, na mejlíka jsem ti poslala moje soukromý číslo, mám slíbeno, že kdyby se něco Karolína dozvěděla o tom psíkovi, hned mi dá vědět, jestli mi opravdu napíše (doufám že jo), napíšu ti ju? Ještě teda napsala teď, podle její maminky se prý paní jmenuje Soukupová (není si ale zcela jistá), bydlí v té sportovní ulici, oranžový barák, staré město u uherského hradiště, pes je zaparkovaný v té ulici, je to malé červené auto. Na mobilu budu jen zítra a pozítří večer, po skončení závodních dnů (blbě se to vše ted tak sešlo.) Budu mezi spoustou spoustu lidí pejskařů, budu se ptát, jestli někdo není z té oblasti, to by bylo aby se nezadařilo !! Prozatím všem ahoj, přála bych si aby to vyšlo a pejsek byl z toho auta odvezen (
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 21:36
- Nahlásit
panebože už nevim co píšu, pes není zaparkovaný, pes je v zaparkovaném autě v té ulici,to je unavou
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:31
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ahoj, diky za cislo... jeste me napadlo - kdybychom se nejak dostali ke kontaktu na tu pani - ze bychom ji nabidli, ze se ji slozime na vozik pro psa - je-li to pro psa realne reseni... pokud ma psa rada a chce si jej nechat, tak by to treba klaplo, pokud se jej chce zbavit, rada jej proda nekomu, kdo prijde s tim, ze ma zkusenosti s handicapovanymi psy
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:52
- Nahlásit
Miju
ahojky, tak o víkendu se ke mě žádná zpráva nedonesla, snad dneska, to je fakt šílený, co je za problém tam prostě dojít aspon jednou za víkend to moc nechápu. Jj to je taky dobrý nápad, třeba prostě neví co s ním, jako nevím, kdyby zas to bylo třeba tak zlý, tak už by pes nežil, ne kdyby byl v autě na sluníčku bez vody a bez jídla ...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:00 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Ahoj, Pavli, máš nabídku ke spolupráci.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:04
- Nahlásit
aren
hned se jdu juknout, děkuji
|
Hofmanová Žaneta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:58
- Nahlásit
Ještě mi prosím odpovězte - ten důvod proč byl pes zavřenej do auta, to je proto, že ochrnul a přestal chodit ???
Pokud ano, tak ta ženská ho nemůže mít vůbec ráda a je spíš pro ní přítěží ! Myslím, že by se ho spíše vzdala. Ale na druhou stranu mě udivuje, že ten pes přežil všechna ta vedra - to snad v tom autě nemohl být, nebo ho skutečně viděl někdo se škvařit ve čtyřiceti stupních v tom autě ???
To by nepřežil ani člověk !
Je mi taky divný, proč nikdo nemůže zjistit totožnost tý ženský. Vždyť tu bylo psáno, že někoho teta bydlí opodál.
Já tohle někde vidět, dělám vše možné i nemožné, ptám se lidí okolo a tak dále !
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:30
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
napis pak, co je noveho...
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:31
- Nahlásit
na diskusi psala PaWLInka, ze jede tuto nedeli do UH - kdybychom do te doby zajistili pro psa nahradni peci, muzeme jej zkusit odkoupit...
|