Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Poraďte co dělat...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:45
- Nahlásit

no já jsem pražská ale ten psík je až u uherského hradiště, to je právě to hloupý já to nemůžu jít zkontrolovat, ta holčina ted musí něco dělat doma, takže nemůže odejít, to je fakt naprosto debilní, já zkusím asi zavolat přímo do toho uherského hradiště, jenže co udělají když ten pes v tom autě prostě nebude, neudělají nic a pes se tam objeví zas večer, to je fakt na dvě věco tohletoooo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:50
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
sakra nějak ji donuť...co je tak strašně důležitý, než pes zavřenej v autě?!!! Ať tam okamžitě jde a pokud tam je, ať zkusí, jak na tom je, jestli reaguje...a hlavně, ať volá měšťáky a případně se zeptá, pokud nebude pes v pořádku, jestli má rozbít okýnko a co má dělat, než přijedou...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:52
- Nahlásit

blanulinka1
já jí to píšu pořád, jako tohle je domluva prostě na dvě věci, píše jak je z toho neštastná a ted prostě není čas někam jít, tak do prčic, má sama psa tak to musí přece chápat, já bych nečekala jedinou minutu!!!!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:53
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Ach jooooooo Tohle mě fakt se...

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:54
- Nahlásit

Nechci se do toho moc michat, necetla jsem to cely, ale snad nikdo nenecha zavrenyho psa v aute na primym slunci na ulici .. Spis by mi prislo pravdepodobnejsi, ze auto je na pozemku, doufam zaparkovany ve stinu a s otevrenyma oknama, minimalne ... Videl to nekdo na vlastni oci?

Miju
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:59
- Nahlásit

ja bych k te babe sla a poprosila ji, zda by mi psa neprodala... ze se o nej postaram, atd, atp... pokud nebude souhlasit, reknu ji, ze se dopousti tyrani, ze jdu na policii a tu ostudu, co si na predmesti trhne ji nepreju... vystrasim ji, ze mam jeji "peci" zdokumentovanou

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:00
- Nahlásit

Roxana
viděla to ta Karolína (ta holčina) a její teda, auto je prý zaparkované normálně v ulici, jako všechna ostatní auta, sluníčko tam jde tedy podle toho, kde zrovna je, ta ženská prý jednou za čas příjde otevřít okno, občas psovi omotá kolem pasu ručník a vytáhne ho ven z auta, jednou denně dostane najíst, pak zas auto zavře a odejde pryč. Pes prý dřív běhal u nich nekde v podkroví, následně mu začli odcházet zadní nohy až na ně ochrnul uplně, pak skončil v autě.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:02
- Nahlásit

na té policii v UH mají ted obsazeno, odeslala jsem emajl ještě nástupci velitele nebo co to je a utulku se kterým tato policie spolupracuje. Nejde mi o žádnej policejní zásah, jde mi o to, aby to tam prostě někdo zkontroloval, zda ten pes je tam i v tomhle počasí

Miju
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:02
- Nahlásit

a jak moc nechava ta okna otevrena??.... ptam se kvuli.... (vzduchu)...

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:05
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
No pak by se opravdu melo jednat asi bez prodleni. Jestli nechces cekat, mas moznost kontaktovat polici sama (predpokladam, ze se ejdna o pevnou linku, nikoli mobil):

Služebna Městské policie Uherské Hradiště

Masarykovo nám. 21
686 01 Uherské Hradiště

tel.: +420 572 525 500
fax: +420 572 551 071

e-mail: jaroslav.jezo@mesto-uh.cz

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:26
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
tak to je na pytel, já myslela, že jsi místní, takhle z Prahy to je blbý. Hele ale inspirovala mě zmínka o tom útulku. Možná by stálo za to, to vzít přes něj, popsat situaci a poprosit, jestli by nebyli tak hodní a nemohli to zkontrolovat, že podle popisu tý slečny je ta situace vážná. Pokud ovšem - ta holčina, nedělá jen humbuk (což je sice malá pravděpodobnost, ale možný to je) protože kdyby jí na tom psu opravdu záleželo, tak i kdyby jí bylo deset, tak určitý věci (kontakt policie atd. by zvládla-kdyby chtěla. hergot to je člověk jak bezrukej takhle na dálku

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:32
- Nahlásit

Roxana
tyhle kontakty mám, emajl jsem už použila, dokonce jsem našla ještě jeden, pevná byla obsazená, zkusím to zas za chviličku

PetraK
no právě to je na tom to nejblbější, že já u toho přímo nejsem, být u toho tak už jednám a to už hned jak bych to viděla, jenže takhle já tam naženu policii a ono nic, což se prostě může stát. utulek sem informovala přesně jak píšeš, popsala jsem jim situaci uplně jak to vím já, uvidíme jestli něco udělají, taky jsem ještě kontaktovala lidi z té cybely, kteří pomahájí týraným zvířatům, taky by mohli něco udělat, vědí to na lovcích bestií jenže tam teda nejsou nijaké ohlasy.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:33
- Nahlásit

PetraK
to teda je Mám obavy jak tohle dopadne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:35
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Ty máš-předpokládám- adresu, žejo? Hele můžu poprosit ještě o něco? Můžeš do toho útulku spíš i zavolat? S tím, že se na tebe v situaci, s kterou si neumí poradit obrátila malá holka a tohle jim popsat a poprosit, jestli nemůžou nějak rychle zasáhnout. Oni totiž moc nebudou na emailu sedět, jsou spíš na těch telefonech si myslím, podle toho, jak to znám odjinud. A těm polišům bych taky řekla, že se na tebe obrátila malá holka, co si s tím neví rady, ty že seš daleko a že je moc prosíš, ať s tím něco zkusí udělat.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:38
- Nahlásit

PetraK
asi rozkoušu propisku

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:49
- Nahlásit

já se bojím, že pokud je to pravda, není už asi co řešit. Utěšuju se jedině tím, že tam ten pes třeba není ??????????? ale moc to nefunguje. Nesnáším bezmocnost.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:53
- Nahlásit

PetraK
budu volat dál a dál shánět tu holčinu, teď ale musím vyvenčit svoje psíky, je mi z toho na nic, když vidim všech pět, takový moje trdýlka, neumim si tohle představit, že by to byl jeden z mojí smečky, opravdu vůbec Musíme ale ven, byli jsme ráno a od té doby všude píšu, hledám kontakty, pracuju, jim to nevysvětlím

11111
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:53
- Nahlásit

tohle je hnusný.
Chudák pes, v tomhle počasí už taky nemusí pomoc přijít včas

Miju
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:57
- Nahlásit

neni mozne to auto otevrit? pres okno? svepomoc je nejrychlejsi reseni a v tomto pripade opravnene

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:08
- Nahlásit

Myslím, že už je dávno pozdě, vzhledem k dnešnímu počasí a k tomu, že už to tu řesíme asi 5 hodin...?

Miju
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:11
- Nahlásit

a mame adresu domu??? zavolam tam

janakou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:19
- Nahlásit

Proboha, 2 dny se to tady řeší a pes se peče. Prostě zavolej na policii, řekni co víš, že nejsi místní a že bys byla ráda kdyby zajeli na místo věc prošetřit. Jako nezlob se na mě, ale 2 dny tu kecáš o hov.ě! A nebo sem dej adresu a já tam zavolám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:20
- Nahlásit

Miju
adresu má Pavlina se smeckou, není teď ale na netu.

janakou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:21
- Nahlásit

Než vyvenčíš svoje psíky, pohlídáš dělníky a naučíš se volat z budky bude pes po smrti

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:25
- Nahlásit

janakou
Taky si myslím, že jde udělat něco i na dálku, pokud vím, adresu a další podrobnosti... Sice je pěkný, že to sem umístila a snažila se tím nějak pomoct, ale teď už jen na zlost... Za dva dny ten pes mohl být 100x jinde... Nechápu proč ta holka nezavolala policajty rovnou... Na co pořád čekají...

Miju
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:26
- Nahlásit

mate nekdo telefon na Pavlinu se smeckou????:

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:29
- Nahlásit

janakou
už sem tu, adresu přesnou nemám, to by tam nejdřív musela ta holka dojít a zjistit, jako že včéra napsala že to dnes udělá, mám jen tohle: bydlí ve Starém městě u Uherského Hradišti, ulice o se jmenuje bud sportovní či u Hřiště, přesně teď neví, pes je v červeném autě. Jdu volat teď, jako představ si, že když mi řekne že tam dojde a případně policii zavolá tak sem se snažila i čekat páč ona je přímo u toho, zkus číst, já sem až z prahy, psi se venčit musí, představ si to a holt mám debilní práci kde tohle opravdu nikoho nezajímá, tak přestaň rejt. Pes tam leží přes týden, já to vim od včerejška a ještě sem ujiťována, že se tam dojde podívat a nevim co všechno, vážně nech si ta silná slova, na tohle momentálně nemám nervy. Bud piš normálně nebo nepiš vůbec, já mám taky jenom jedny nervy, už jen to že neustále čekám jestli se ještě ozve že tam teda byla a co pes mě stojí nervy. Du volat, už nehlídám hloupý dělníky ani nevenčim psi kteří to (světe div se) potřebujou.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:31
- Nahlásit

do p*dele oni to neberou, před tím obsazeno a ted pro změnu nikdo nebere telefon, mě už vážně vomejou.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:33
- Nahlásit

já sem nečekala kvůli sobě, já chtěla volat už včéra, ale pořád sem byla ujišťovaná že to hned dneska pujdou zkontrolovat i s otcem, který tam prý dělá na místním úřadě a že to prý takhle nenechaj, to teda vidím tu snahu. Budu volat dál a dál, někdo ten telefon veme ať prostě chtěj nebo ne

janakou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:35
- Nahlásit

než jsi napsala tady tu hromadu písmen, mohl být telefonát vyřízenej a venčit psi se daj i s mobilem na uchu...krom toho by se o 5 minut než zavoláš taky nepo...
Já fakt tvý slabý nervy litovat nebudu, jsi mi ukradená, zajímá mě ten pes

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání