| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:52
- Nahlásit
tohle napsala kamarádka na jedno forum, je to dost otřesný, prosím, kdo máte nějaké emajlové adresy, kam bych mohla napsat a někoho tam poslat, napište mi je, chuděrka pes (
Holky..Už týden chodím kolem jednoho labradora.On má asi něco kolem čtyř let a prostě on....on je zřejmě ochrnutý.
Dříve ho ta paní údajně nechala lítat po jejich podkroví,kde to pro něj bylo nebezpečné - mohl kdekoliv spadnout. (říkala mi to teta - bydlí o pár baráků vedle).
A on prostě...... První sem ho viděla,jak ho ta paní tahne...šel po předních a před zadníma nohama měl uvázanej ručník a ještě co si,za který ho ta paní nadzvedala...A on šel... A už tak den ode dne ho vidím v ZAVŘENÉM autě ležet na zadních sedadlech.VOdu tam nemá.... A ta paní mu prostě jde jen otevřít okno,zavřít,nakrmit,pohladit a pejsku nazdar..Pořád ztavčenej v autě a sem tam s ním jde z auta ven a to jen jako na potřebu.
Je mi toho pejska líto.hele holky..Já si myslím,že takovému pejsku by bylo líp v psím nebíčku.Je to drsné,ale vždyt ten pes se trápí.A ještě když bmu nenabídne veškerou péči a nestará se o něj doma.
Já to chci nějak řešit.Nemůžu to přece takto nechat !!! i v těchto vedrech tam je .....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:55
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
DEj to na lovce bestií. Někdo v daném regionu by se tam mohl mrknout a případně zasáhnout.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:55
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Já to nechápu, můžeš to napsat znova?
On jako ten pes bydlí v autě?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:56
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
prosim tě,jestli je fakt v autě at tam zavolá policii ,at udělá předtím nějaký fotky a sežene nějaký svědectví a podá stížnost na podezření z týrání.Písni to ještě semka
http://www.lovcibestii.cz/forum/index.php
třeba je někdo tam z těch končin
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:56
- Nahlásit
Mucholabka
tak mi to napsala, dřív byl prostě v baráku, pak ochrnul na zadní a už je jen v autě, nevím jestli to dávat na lovce bestií, nevím jestli tam spíš nejdřív neposlat někoho jakože na kontrolu
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
tak já tam písnu, já nevim jestli zvládne udělat fotky, je to mladá holčina, tedy je o hodně mladší než já, prý už tam pes leží jen tak asi týden, ven ho vyndavá jen sem tam, víte co to musí bejt pro psa v tomhle horku, když se nemůže ani zvednout (
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:28
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
písni.Každopádně at aspon zavolá policajty k tomu autu!Taky myslím,že by mu bylo líp kdyby nebyl .Pak dej vědět jestli se něco děje.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
určitě dám vědět !!! Na bestie už jsem napsala, tak uvidíme, já sem stejného názoru, tohle přece není život
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 22:47
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
kde ten pes je? myslím místo?
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 23:07
- Nahlásit
Bassi
jej to zlínský kraj, staré město u uherského hradiště, zítra tam jde ještě na kontrolu zda je tam pejsek pořád, zkusí promluvit s tou majitelkou a pak volá policii
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 23:08
- Nahlásit
jinak to auto není na zahradě, auto je zaparkované normálně v ulici kde je ten pes necháván
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
auto je zaparkované normálně v ulici kde je ten pes necháván
no to mi přijde spíš jako výhoda,páč bejt na zahradě,zas je problém...soukromej pozemek a tak
S majitelkou řeč nebude,je to sfině,s tou se nedomluvíš,maximálně psa uklidí tak aby na něj nebylo vidět a vymalováno
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
no právě, proto to jen zkontroluje a jak psa uvidí stále na tom samém místě, tak prostě volá, už aby to bylo, sem z toho nervozníííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:40
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no dneska má bejt 33 stupnů,takže...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:45
- Nahlásit
davidkova renata
ani mi to neřikej tohleto, nechápu jak to že ten pes pořád žije, jako to že ho vytáhne jednou za čas, omotá mu kolem nohou ručník a táhne ho jakože na procházku, to přece nemůže nikdy stačit nehledě na to že ten pes je tam prostě sám a sám si nepomůže, ježiš já mám ale fakt vztek
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:48
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Nevím na co čekáte, zavolejte policajty!
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:51
- Nahlásit
blanulinka1
To zavolá ta holčina, věř mi, že jí na tom hodně záleží ale nechce je volat dokud se sama ještě nepujde přesvědčit, zavolá je určitě !!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:53 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Přesvědčit tak ať to udělá rychle...Já vidím jediný řešení v odebrání psa. Pokud se není majitel schopný a ochotný postarat o psa, tím spíš nemocného, nepatří mu... Venku už je teď pěkné horko... Udělala bych to co nejdřív...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:57
- Nahlásit
blanulinka1
neboj já jí uhánim jak se dá, chtěla jsem tam volat už včéra ale požádala mě, že to udělá sama, že tam bydlí a že to tak bude lepší, jestli to neudělá do hodiny volám tam já, třeba jako anonym je mi to fuk. Doufám že jí toho psa seberou!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:01
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
udělej to tak... Venku už se to šplhá ke třicítce... Dej pak vědět...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:03
- Nahlásit
blanulinka1
určitě dám, lidi sou fakt zlý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:05
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Pánové tvorstva... to co někteří dokážou je fakt hnus... Samostaně myslící a přemýšlející... Humus... Zvíře by tohle neudělalo...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:07
- Nahlásit
blanulinka1
souhlas!! tak já jdu chvíli pracovat at můžu rychle zmizet domů, stejně na to pořád budu myslet takže ta práce bude stát za to ...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:08
- Nahlásit
už kolem devátý ráno bylo v autě děsně, pes mi tam funěl jako blázen,proto jsem taky vyjížděla brzy,aby jsme byly do těch 9 doma-chudák pes, je něco novýho?????????????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:24
- Nahlásit
jéžíši co to je tohleto???
Doufám, že se policajti dostaví obratem. Chudák pes, tu bestii nechat zavřít. Je tu někdo kdo se v tom vyzná?? Dá se na tu babu podat nějaký oznámení pro týrání??? Ať si pak zapamatuje, že takhle se se živým stvořením nezachází!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
PetraK
Doufám, že dá... Já bych jí toho psa okamžitě odebrala a dala zákaz chovat i pitomý morčata...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:43
- Nahlásit
Já bych byla krom zákazu, hlavně pro vysokou pokutu a regulérni trest. Ať si to příště rozmyslí, šmejd hnusná!!
Člověk se snaží pomáhat kde může a takovej ksindl hnusnej dělá takovýhle věci. Přeju jí, ať jí potká něco podobnýho. Nemá se lidem přát hnusný věci, nemá, ale v takových případech je to něco jinýho. Moc si to přeju. Ten pes nemá šanci si pomoci.
Pavlina se smeckou
Je prosím něco novýho? Chudák pes, pořád na to myslím.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:05
- Nahlásit
http://new.psi-kocky.cz/psi/kam-se-obratit-pri-pod ezreni-z-tyrani-zvirete
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:11
- Nahlásit
PetraK
Právě jsem napsala na cibela.cz, zda by nemohli pomoci, ta holčina tam stále nedošla, já sem z toho už pěkně nervní, nevím jestli napsat na tu policii teda, že jsem se doslechla o týraném psovi at to jedou zkontrolovat nebo teda co (
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:14
- Nahlásit
Tak jsem odeslala veškeré informace co mám na polici v Uherském hradišti ...
|