Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Poraďte co dělat...
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:52
- Nahlásit

tohle napsala kamarádka na jedno forum, je to dost otřesný, prosím, kdo máte nějaké emajlové adresy, kam bych mohla napsat a někoho tam poslat, napište mi je, chuděrka pes (

Holky..Už týden chodím kolem jednoho labradora.On má asi něco kolem čtyř let a prostě on....on je zřejmě ochrnutý.
Dříve ho ta paní údajně nechala lítat po jejich podkroví,kde to pro něj bylo nebezpečné - mohl kdekoliv spadnout. (říkala mi to teta - bydlí o pár baráků vedle).
A on prostě...... První sem ho viděla,jak ho ta paní tahne...šel po předních a před zadníma nohama měl uvázanej ručník a ještě co si,za který ho ta paní nadzvedala...A on šel... A už tak den ode dne ho vidím v ZAVŘENÉM autě ležet na zadních sedadlech.VOdu tam nemá.... A ta paní mu prostě jde jen otevřít okno,zavřít,nakrmit,pohladit a pejsku nazdar..Pořád ztavčenej v autě a sem tam s ním jde z auta ven a to jen jako na potřebu.
Je mi toho pejska líto.hele holky..Já si myslím,že takovému pejsku by bylo líp v psím nebíčku.Je to drsné,ale vždyt ten pes se trápí.A ještě když bmu nenabídne veškerou péči a nestará se o něj doma.
Já to chci nějak řešit.Nemůžu to přece takto nechat !!! i v těchto vedrech tam je .....

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:55
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
DEj to na lovce bestií. Někdo v daném regionu by se tam mohl mrknout a případně zasáhnout.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:55
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Já to nechápu, můžeš to napsat znova?
On jako ten pes bydlí v autě?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:56
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
prosim tě,jestli je fakt v autě at tam zavolá policii ,at udělá předtím nějaký fotky a sežene nějaký svědectví a podá stížnost na podezření z týrání.Písni to ještě semka
http://www.lovcibestii.cz/forum/index.php
třeba je někdo tam z těch končin

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:56
- Nahlásit

Mucholabka
tak mi to napsala, dřív byl prostě v baráku, pak ochrnul na zadní a už je jen v autě, nevím jestli to dávat na lovce bestií, nevím jestli tam spíš nejdřív neposlat někoho jakože na kontrolu

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
tak já tam písnu, já nevim jestli zvládne udělat fotky, je to mladá holčina, tedy je o hodně mladší než já, prý už tam pes leží jen tak asi týden, ven ho vyndavá jen sem tam, víte co to musí bejt pro psa v tomhle horku, když se nemůže ani zvednout (

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:28
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
písni.Každopádně at aspon zavolá policajty k tomu autu!Taky myslím,že by mu bylo líp kdyby nebyl.Pak dej vědět jestli se něco děje.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:38
- Nahlásit

davidkova renata
určitě dám vědět !!! Na bestie už jsem napsala, tak uvidíme, já sem stejného názoru, tohle přece není život

Bassi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 22:47
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

kde ten pes je? myslím místo?

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 23:07
- Nahlásit

Bassi
jej to zlínský kraj, staré město u uherského hradiště, zítra tam jde ještě na kontrolu zda je tam pejsek pořád, zkusí promluvit s tou majitelkou a pak volá policii

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 23:08
- Nahlásit

jinak to auto není na zahradě, auto je zaparkované normálně v ulici kde je ten pes necháván

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 09:18
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
auto je zaparkované normálně v ulici kde je ten pes necháván
no to mi přijde spíš jako výhoda,páč bejt na zahradě,zas je problém...soukromej pozemek a tak
S majitelkou řeč nebude,je to sfině,s tou se nedomluvíš,maximálně psa uklidí tak aby na něj nebylo vidět a vymalováno

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
no právě, proto to jen zkontroluje a jak psa uvidí stále na tom samém místě, tak prostě volá, už aby to bylo, sem z toho nervozníííí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:40
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no dneska má bejt 33 stupnů,takže...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
ani mi to neřikej tohleto, nechápu jak to že ten pes pořád žije, jako to že ho vytáhne jednou za čas, omotá mu kolem nohou ručník a táhne ho jakože na procházku, to přece nemůže nikdy stačit nehledě na to že ten pes je tam prostě sám a sám si nepomůže, ježiš já mám ale fakt vztek

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:48
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Nevím na co čekáte, zavolejte policajty!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:51
- Nahlásit

blanulinka1
To zavolá ta holčina, věř mi, že jí na tom hodně záleží ale nechce je volat dokud se sama ještě nepujde přesvědčit, zavolá je určitě !!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:53 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Přesvědčit tak ať to udělá rychle...Já vidím jediný řešení v odebrání psa. Pokud se není majitel schopný a ochotný postarat o psa, tím spíš nemocného, nepatří mu... Venku už je teď pěkné horko... Udělala bych to co nejdřív...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:57
- Nahlásit

blanulinka1
neboj já jí uhánim jak se dá, chtěla jsem tam volat už včéra ale požádala mě, že to udělá sama, že tam bydlí a že to tak bude lepší, jestli to neudělá do hodiny volám tam já, třeba jako anonym je mi to fuk. Doufám že jí toho psa seberou!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:01
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
udělej to tak... Venku už se to šplhá ke třicítce... Dej pak vědět...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:03
- Nahlásit

blanulinka1
určitě dám, lidi sou fakt zlý

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:05
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Pánové tvorstva... to co někteří dokážou je fakt hnus... Samostaně myslící a přemýšlející... Humus... Zvíře by tohle neudělalo...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:07
- Nahlásit

blanulinka1
souhlas!! tak já jdu chvíli pracovat at můžu rychle zmizet domů, stejně na to pořád budu myslet takže ta práce bude stát za to ...

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:08
- Nahlásit

už kolem devátý ráno bylo v autě děsně, pes mi tam funěl jako blázen,proto jsem taky vyjížděla brzy,aby jsme byly do těch 9 doma-chudák pes, je něco novýho?????????????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:24
- Nahlásit

jéžíši co to je tohleto???
Doufám, že se policajti dostaví obratem. Chudák pes, tu bestii nechat zavřít. Je tu někdo kdo se v tom vyzná?? Dá se na tu babu podat nějaký oznámení pro týrání??? Ať si pak zapamatuje, že takhle se se živým stvořením nezachází!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:27
- Nahlásit

PetraK
Doufám, že dá... Já bych jí toho psa okamžitě odebrala a dala zákaz chovat i pitomý morčata...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:43
- Nahlásit

Já bych byla krom zákazu, hlavně pro vysokou pokutu a regulérni trest. Ať si to příště rozmyslí, šmejd hnusná!!
Člověk se snaží pomáhat kde může a takovej ksindl hnusnej dělá takovýhle věci. Přeju jí, ať jí potká něco podobnýho. Nemá se lidem přát hnusný věci, nemá, ale v takových případech je to něco jinýho. Moc si to přeju. Ten pes nemá šanci si pomoci.

Pavlina se smeckou
Je prosím něco novýho? Chudák pes, pořád na to myslím.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:05
- Nahlásit

http://new.psi-kocky.cz/psi/kam-se-obratit-pri-pod ezreni-z-tyrani-zvirete

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:11
- Nahlásit

PetraK
Právě jsem napsala na cibela.cz, zda by nemohli pomoci, ta holčina tam stále nedošla, já sem z toho už pěkně nervní, nevím jestli napsat na tu policii teda, že jsem se doslechla o týraném psovi at to jedou zkontrolovat nebo teda co (

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:14
- Nahlásit

Tak jsem odeslala veškeré informace co mám na polici v Uherském hradišti ...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání