| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:36
- Nahlásit
isdpch
asi kvůli tomu, že by někdo mohl být poblíž a jít to tam zkontrolovat rychleji než celá policie dohromady, protože tam se dovolat bude taky asi něco
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:37
- Nahlásit
janakou
no já si na venčení pěti psů telefon určitě neberu ale nebudu ti vykládat jak venčim, máš tu už nějaké info, víc nevim a ten telefon na tu policii, zkus to třeba budeš mít štěstí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:44 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
janakou
......a ostatní!
Mám pocit,že veškeré informace co k tomu má Pavlína,jsou tu vypsané.Tak pokud má někdo chuť ji kritizovat,proč to neřeší sám?!?!?!
Pavlina se smeckou
Nenech se otrávit.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:45
- Nahlásit
jablunka
nenechám, jdu to zkusit znova
janakou
pokud se dovoláš dej vědět, v opačnym případě dám vědět já.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:45
- Nahlásit
isdpch
ty voe tohle mně hlava nebere
Ani mě ne!
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:46
- Nahlásit
uz jsem to nahlasila policii a KVS
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:48
- Nahlásit
nahlasila jsem, ze je to bud ulice Sportovni nebo Nad Hristem, cervene vozidlo - pokud nekdo vi adresu ci SPZ volejte na operační středisko policie CR v Uherskem Hradisti - polda se netvaril moc ochotne, ale musime doufat - kontakt na me ma...treba se i ozve
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:49
- Nahlásit
Miju
ty si se dovolala do toho UH? Ať si se dovolala kamkoliv díky!
isdpch
co dělníci, ale že odpojili všechny telefony a ještě sem tam musela trčet já, to mě nas*alo
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:50
- Nahlásit
Miju
jo další věc, kterou měla ta holka zjistit, SPZ vozidla, ale není ted vůbec přihlášená, třeba se tam konečně vydala, KÉŽ BY!!!
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:51
- Nahlásit
musite priste volat na Policii CR - ne na obecni... jen bychom potrebovali blizsi udaje... - doufam, ze mi ten chlapek aspon zavola
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:52
- Nahlásit
Miju
takže když zajistí SPZ tak volat na ČR a oni budou vědět? No bližší udaje, ježiš mě tak štve že je to tak daleko
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:53
- Nahlásit
Miju
chce to tu posr SPZ... a budeme je proste bombardovat telefonatama, dokud tu prdel nezvednou
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:54
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
nevim, zda budou vedet, proste jim to zavolej kdyztak jako "dalsi" podnet - kdyz to zvedne stejny chlapek, bude vedet... idealni by samozrejme bylo vedet jmeno majitelky psa...a presnou adresu - at se hosi nemusi moc namahat
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:00
- Nahlásit
Miju
chjo, to sou ale všechno věci, který mi ta Karolína řikala že zjistí, SPZ, přesná adresa, jméno. Jsou čtyři hodiny a nic.
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:05
- Nahlásit
Ulice se jmenuje Sportovní, jeli se tam podívat. Volala jsem tam před chvílí.
Pavlino se smečkou mohlas to udělat už ráno, pes už bude nejspíš usmaženej.
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:07
- Nahlásit
Když tak zkuste tak za hoďku volat někdo další a jako to hlásit a pokud řeknou že o tom ví, tak z nich zkusit vytáhnout co zjistili a podnikli.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:09
- Nahlásit
janakou
tobě asi nedochází že sem to těžko mohla udělat ráno vid? Nesnaž se to svézt na mě, nemůžu si dovolit opustit kancelář, ve které tajtrdlikuju už od půl sedmé a kde mám cizí lidi, představ si to. Zavolat tam měla už včéra ta holčina ve chvíli kdy to viděla, tak už se uklidni.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:09
- Nahlásit
janakou
jakoze ti rekli, ze uz nekdo podnet dal?
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
ne neřekli, řekla jsem jim možnosti ulic a pravili že je tam Sportovní a že tam pojedou se podívat
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:13
- Nahlásit
Pavlino se smečkou, ty se uklidni, už jsi tak nějak mimo dění...takže zkontaktuj holčinu pokud to jde a popožeň ji, ať zkontroluje jestli poliši něco podnikli. Pokud teda chceš pro psa něco udělat a ne se jenom exhibovat se svojí láskou ke zvířátkům na netu. Když máš v kanceláři plné cizích lidí čas přispívat na diskuze a venčit 5 psů, tak bys ten telefon taky zvládla, ne?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:15 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
janakou
dle google map je tam Sportovni a kousek vedle Nad Hristem, tak je otazka, ktera to ve skutecnosti je ...
PS. tvoje utoky na pavlinu dost nechapu, psala, ze v praci tel nema ... pokud chce nekdo pomoct, je to fajn, ale nevim jestli je potreba kopat do druhyho, co se snazi pomoct tez ..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:15
- Nahlásit
a utulek teda nic, psi odchytává ta městská policie a jim je přiváží až na břeclavsko, po té když si je nikdo nevyzvedne v těch záchytných kotcích.
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:17
- Nahlásit
Roxana: tak snad je to trkne podívat se do té druhé pokud na Sportovní nic nenajdou...i když policajti...hlásila jsem jim sportovní a nebo "něco s hřištěm".
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:19
- Nahlásit
janakou
tak snad je to trkne podívat se do té druhé pokud na Sportovní nic nenajdou no tak o tom bych pochybovala .. ale treba ma zrovna UH zvlast uvedomele strazniky ...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:19
- Nahlásit
janakou
ano to zvládám a ještě že si tu ty a hezky vše zařídíš, protože 24 hodin na netu být nezvládám a znovu odbíhám pryč. V kanceláři sem musela být dokud mě nevystřídali a já mohla jet rychle domů venčit psiska, ty máš zřejmě více času, tak tu hezky seď a určuj kdo je v dění a kdo ne, papapa
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:20
- Nahlásit
Roxana: Až budeš ležet na chodníku třeba s infarktem a někdo místo toho aby zavolal sanitku se bude dotazovat na netu co má jako dělat a tvrdit, že hned po obědě a jak si dá kafe tak možná zavolá...tak to možná pochopíš.
Opravdu mě jiný přirovnání nenapadá.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:23
- Nahlásit
janakou
Opravdu mě jiný přirovnání nenapadá. no tak to je blby, zrovna tady ses asi dobre netrefila, ale OK, tvuj boj
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:23
- Nahlásit
Pavlino, moc hezky se snažíš utlouct svoje špatný svědomí tím, že rýpeš. Na policii se dá volat 24 hod denně a ty o tomhle víš od včerejška. Možná kdybych nezavolala tak se tady ta debata povede další týden, budete si tu připindávat o tom jak je to strašný, chjo, fňů, chudinka pejšek...a von už v tom autě bude zdechlej dávno smrdět
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:25
- Nahlásit
A konec, nemám náladu se tu hádat. Snaž se tu holčinu dokopat ať zjistí jestli se něco stalo, kde je pes atd. a když tak dej vědět jak to dopadlo.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:16 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
hele teď mě napadlo ... co zkusit obtelefenovat veterinare v UH? respektive v tom Starém městě? Snad by někdo mohl mít tohodle psa jako pacienta,ne?
http://www.firmy.cz/Prvni-pomoc-a-zdravotnictvi/Zd ravotnicke-sluzby/Veterinarni-pece/Veterinarni-ord inace/reg/uherske-hradiste
nemyslim,ze tam pojede,ale spis zjistit jmeno majitelky,popr. adresu
|