Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Půlroční štěně velkého münsterlandského ohaře
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:15
- Nahlásit

V mejlu jsem našla ještě tohle:
Má ale vadu na koleně zadní levé nohy. On na tu nohu našlapuje opatrně a občas se mu zvrtne. Šárka ho nechala prohlédnout v Sosnové a řekli jí , že to je odvápnění a léčení nebo operace by stály moc peněz ...

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:17
- Nahlásit

dejavu
dokonce si z tebe udelala svou obhajkyni :-D

ale prd, já jí neobhajuju, jenom to vidím z jiný úhlu pohledu ... votázka je, kterej je ten správnej

dejavu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:18
- Nahlásit

PetraK

Ona si to sama pro sebe obhajila tim, ze prece neni majitelka psa, kdyz s nim nema smlouvu, tak to co by se starala! Jeste tedka ceka, ze psu se slozime na operaci a majitele rozsapeme a budeme se s nim, rozliceni spravedlivym hnevem, soudit nebo ho budeme lyncovat.

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:19
- Nahlásit

dejavu
Jeste tedka ceka, ze psu se slozime na operaci a majitele rozsapeme a budeme se s nim, rozliceni spravedlivym hnevem, soudit nebo ho budeme lyncovat.

A to ti psala osobně, nebo to je úsudek?

dejavu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:20 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Tinta76
to psala, predstavovala si, ze toto za ni bude resit utulek, ale to uz jsem ti jednou psala

Bassi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:22 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit

dejavu

mno tak majitelka je teda evidentně krááááva

chudák pes

dejavu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:26
- Nahlásit

No, tedka co s tim, jestli se nestane zazrak, pokud nekdo znate veta, co by se psem chtel zabyvat nebo usporadat sbirku na psa, pokud by se nenasel nejaky jeho sponzor, ozvete se, pak by se to dalo nejak resit.

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:27
- Nahlásit

dejavu
to psala, predstavovala si, ze toto za ni bude resit utulek

Tak jste jí vyvedly z omylu a už si to nemyslí, ne? Nebo se s váma jako hádá, že je to vaše povinnost, nebo jak?

Bassi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:28
- Nahlásit

dejavu

hele a co ta pani z loveckyho psa v nouzi,která na ten inzerát reagovala? Ztratila zájem??

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:29
- Nahlásit

Tinta76
odkud je ta tvoje známá? ...a co je Sosnová?

Teda, když to převedu na člověka, tak odvápnění se operací neřeší, tak jak to chtějí řešit u psa? Začínám mít pocit, že někdo plete hrušky z jabkama a možná to nebude jen ta majitelka....

Bassi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:30
- Nahlásit

Tinta76

není to docela jedno? nevím,ale to co jsem si přečetla víceméně svědčí o jejím postoji ...

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:31
- Nahlásit

brut

je z Varnsdorfu, Sosnová je vet. klinika - MVDr. Russ ... zjišťuju tu diagnózu.

dejavu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:34
- Nahlásit

Tinta76
Ja nevim, co si mysli a nebudu se tim zabyvat, pro mne jednou a konecne umrela.
Eveline z toho dopisu byla rozlicena pul dne a ja dalsi pulku. Jako v utulcich se setkas s vselijakymi lidmi, ale takovou necitelnost, drzost a manipulaci jsem jeste nevidela.
Strasne rada bych psu pomohla, ale tohle utulek platit nemuze a ja na takovou operaci sama nemam
Ja sama jsem mela nemocnyho psa, stene, do kteryho jsem investovala pres 46 000 a zemrelo, takze dovedu pochopit to zklamani slecny z toho, ze se neco nepovedlo, ovsem nikdy jsem nepomyslela na to se ho zbavit nebo hazet svou odpovednost na nekoho jinyho a udelala jsem pro ne vse, co se vubec delat dalo. A nelituju toho, kdybych se ho zbavila jak horkyho bramboru, asi by se mi pak cely zivot spatne spalo. S timhle holt clovek musi pocitat u zvirat, neni to vadny elektrospotrebic

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:34
- Nahlásit

Tinta76
ok, dík

dejavu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:37 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Bassi
nevim, ma tam mail i odkud pes je, nevim, proc ma potrebu chatovat pod inzeratem :-/ napsala jsem ji znovu mail a misto do mailu

dejavu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:38 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:40
- Nahlásit

Tinta76

takze dovedu pochopit to zklamani slecny z toho, ze se neco nepovedlo, ovsem nikdy jsem nepomyslela na to se ho zbavit nebo hazet svou odpovednost na nekoho jinyho a udelala jsem pro ne vse, co se vubec delat dalo. A nelituju toho, kdybych se ho zbavila jak horkyho bramboru, asi by se mi pak cely zivot spatne spalo.

Dejavu to napsala naprosto přesně. Pořád jsem přemýšlela, jak odpovědět a Dejavu to napsala tak, že k tomu není naprosto co dodat.... je to o tom,když si dovolím "ocitovat" klasiku, že cokoliv k sobě připoutám, mám k tomu potom zodpovědnost. JÁ a nikdo jiný. Asi tak. no.

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

dejavu

Tohle zrovna mě vysvětlovat nemusíš, já to fakt chápu, sama bych si nechala klidně i dvounohýho psa. Ale přesto si nemyslím, že je až takhle necitelná.

brut
Takže takhle je to, cituji "do přesné diagnózy se musí investovat dost peněz a to právě nechci, když vím, že si ho nemůžu nechat, protože se nemusí uzdravit a já potřebuju zdravého kamaráda na vandry... Takže to musí udělat až páník, který do něj chce investovat i přes to, že už se to nemusí nikdy zlepšit...Ale může, to se zatím neví."

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:51
- Nahlásit

Tinta76
do přesné diagnózy se musí investovat dost peněz a to právě nechci, když vím, že si ho nemůžu nechat, protože se nemusí uzdravit a já potřebuju zdravého kamaráda na vandry... Takže to musí udělat až páník, který do něj chce investovat i přes to, že už se to nemusí nikdy zlepšit...Ale může, to se zatím neví."

promiň, ale tohle není žádná diagnoza a dělat z toho závěry nelze

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:52
- Nahlásit

brut

to vidim taky ...

11111
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:55
- Nahlásit

tohle se mi zdá.
slečna chce zdravého psa, jinak pro něho nehne prstem? Takto mi to vyplývá.
Pokud chovatel vrátil peníze, pak musí mít slečna alepson na základní vyšetření peníze. Nemůže to být tak extra drahé - RTG už podtsoupila, co dál vet doporučil za vyšetření, že jsou tak hrozně drahá??
chápu, že je zklamaná, že chtěla zdravého psa,a le na toto ji nikdo nikdy záruku nedá.

( ikdyž.. nás se také lidi ptali, jetsli Bena dáme pryč, když je nemocný a musí brát léky, že nás bdue stát peníze...., takže to asi nebude tak vyjímečný postoj)

Bassi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:57
- Nahlásit

Tinta76

je k dispozici ten rentgen? zajela bych k ortopedovi se zeptat,co a jak a co s tim??

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:04
- Nahlásit

Nemůžu si pomoc, ale ta slečna je mi značně nesympatická. I když odhlédnu od faktu, že nemáme všechny informace a celé to může být trošku zkreslené tak je mi nesympatická

11111
ikdyž.. nás se také lidi ptali, jetsli Bena dáme pryč, když je nemocný a musí brát léky, že nás bdue stát peníze...., takže to asi nebude tak vyjímečný postoj)
Je to naprosto běžný postup. U nás se taky půl vesnice diví, že jsme si nechali hluchého psa. Proč ji proboha nedáme utratit??

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:11
- Nahlásit

Tinta76
já vím, že za to nemůžeš..... jen přemýšlím, jak psovi co nejvíc pomoct
Toho veterináře znáš? Že by se od něj nějak dal zjistit dagnoza s tím, že slečna chce dát psa pryč, aby do něj nemusela investovat.... nebo alespoň ty snímky ( klidně bych s nima došla k našemu vetovi) a zjistit další nabízený postup

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:22
- Nahlásit

brut

veterináře znám, zjistim vod slečny, jestli má ty snímky

A teď mi napsala tohle: Právě se mi ozvala jedna paní, která četla celý ten příběh včetně té nohy na klubu dlouhosrstých ohařů (kam jsem to poslala) a psala, že má o něj vážný zájem, tak to zase tak beznadějně nevypadá. Z chovatele taky nemám dobrý pocit a nerada bych aby se k němu Gery vrátil...
Kdyby se nikdo opravdu nenašel (dám tomu tak týden, maximálně dva), asi bych ty peníze do diagnˇozy vrazila sama a doufala v jeho uzdravení...

Takže bych to neviděla tak černě i co se jejího přístupu týče

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:37
- Nahlásit

Tinta76
zkus zajistit snímky... jak říkám, jsem ochotná se snímkama jet k našemu vetovi ( zabývá se ortopedií), aby to posoudil i on, ale pejska si vzít nemůžu ... jo a bydlím kousek od Prahy, vet je v Praze.
Pokud by si paní pejska vzala, tak by problém byl vyřešen, ale přiznám se, že té tvé známé moc nevěřím, že by byla ochotna peníze vrazit do diagnozy a léčby ( to totiž mohla udělat už dávno...a zase až tak střašně drahý ty vyšetření nejsou)

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:38
- Nahlásit

brut
jestli to nebude tím, že si to tady třeba přečetla

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:44
- Nahlásit

PetraK
asi už jsme moc podezřívavé, ale klidně to tím může být

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:48 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:49
- Nahlásit

To all

Já nechápu, proč jste všichni tak podezřívavý ... v návštěvní knize klubu dlouhosrstýh ohařů je její příspěvekz 28.7.2008. na něm mi nepřijde nic zlýho ani necitelnýho. Prostě na tom nevidim nic špatnýho ...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání