| Autor |
Zpráva |
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
monika
Lady Di to asi nebude Myslím Dita jak se tady psalo výše.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
monika
no DI je Dita asi víc sem tu nenašla...nic moc info asi....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:59
- Nahlásit
Sijes
Teď si rozsekla, jak to myslím. Nemám nic osobně proti bednik, vůbec nic, právě naopak jsem jí vděčná, ale bohužel se nechává Ditou příliš ovlivňovat.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:00
- Nahlásit
mno mě jenom zaujalo to familierní oslovení.....moje kámoška by to už teda nebyla.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:01
- Nahlásit
Mucholabka
Kde seš? Musím s tebou mluvit.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:51
- Nahlásit
sarax
no zajímalo mě to v souvislosti s těma doginama.
|
pomoc
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:04
- Nahlásit
Můžu se zeptat co bude s Gajanou?Prosím
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:09
- Nahlásit
monika
to je pro mě neověřená informace - a já jenom doufám, že to není pravda......Jinak její jméno se tu celé nikde neuvádí, protože holky jí zachraňujou psy a nerady bi jí dělaly problémy - jestli jsem to dobře pochopila.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:28 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Neznám žádnou z vás.... a nehodlám se nechat zatáhnout do hádek. Přesto bych ráda věděla, jak je možné, že se psi dostali na řetěz ( dokonce se zámkem), jak je o psy postaráno, kde jsou udaní psi a proč stále ještě zůstávají na řetěze ti, co už měli být dávno pryč. Navíc bych ráda věděla, co bude s Gajanou až porodí.
Doufám, že se najde někdo, kdo bude ochoten mi odpovědět po pravdě a nebudu se muset prokousávat osočováním, vykrucováním atd.
Pokud se Vám nechce nic z toho zveřejňovat na netu, tak můžete napsat na e-mail, který najdete na Brutových stránkách ( pro neznalé je uvádím www.denbru.estranky.cz )
Děkuji
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:28
- Nahlásit
monika
neboj, za pár let budeš takhle zachraňovat polomrtvé dogy z řetězu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:38
- Nahlásit
Mucholabka
no právě, stačí co zachraňujem ted v poslední době.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:39
- Nahlásit
monika
napiš mi na mejl, co ta tvoje nemocná.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:49
- Nahlásit
Mucholabka
máš ho tam
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:37
- Nahlásit
brut
Přesto bych ráda věděla, jak je možné, že se psi dostali na řetěz ( dokonce se zámkem)
no, takhle se piti chovají, takže se tam dostali hned, jak si je původní majitelé pořídili, bych řekla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:40 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Mel
při představě, že máš Garyho takhle na řetězu se mi dělá zle.... zrovna tak jako u těchto psů..... myslím, že to lze řešit i jinak a ne celoživotním řetězem
By mně ještě zajímalo, jak se někdo mohl tolika psům pořádně věnovat ( ale to je mimo těch mnou položených otázek)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:01
- Nahlásit
brut
myslím, že to lze řešit i jinak a ne celoživotním řetězem
Jo, dá se řešit kotcem, ale na to dá málokterý chovatel peníze a navíc tihle psi kotec fakt nesnesou. A navolno být nemůžou. Zabili se by se, jako falt. Známému se to před časem stalo, jedna fena se mu uvolnila a přišel o ni a ještě o jednu. Plus dalších pár dorvaných.
Věnování se jim-onehdá jsem četla inzerát na tříletou (?) fenu za 1000 eur, která má vylámané zuby po útěku z kotce a slyší akorát na jméno. Takže asi tak to je. Tyhle kennely mají i dost často další lidi, kteří tam docházejí na výpomoc a pak za to dostanou třeba štěně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:27
- Nahlásit
Mucholabka
ok, už rozumím
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 19:18
- Nahlásit
A Gábina by si asi měla přečíst znovu to, jak se mnou komunikovala, pak by se nedivila,jaký mám k ní postoj.I kdyby měla pro ni ty nejlepší podmínky, za to, jak se chovala a chová, bych jí Salu nikdy nedala. Je to hlavně o slušnosti.
Nevím, tohle mi přijde i s tím neutracením, jako jen ať si v klidu dožuje, i kdyby měla trpět ... že to tady vůbec čtu ...
Pak se tu bednik čílí že se neptáme kde jsou ostatní psi, ak dyž se Sijes zeptá, tak to neřekne, jen že se mají dobře .... já nevím, fakt nevím co chce, protože stejně všechno tajný ....
Chjo
|