Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Fuissem, Bednik & "x" pitů v nouzi....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:29
- Nahlásit

suri
Ale tož. Vedeš vykrucování se k dokonalosti?

Jinak to od reneesky opravdu nešlo ode mě. Ač se přiznám, že jsem s napětím očekávala odpově´d.

Sijes
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:31
- Nahlásit

Rekly sme si, ze to holt budem muset zvladnout samy
Fuissem
Tak vaše volba,no. Mě leželi v hlavě docela dlouho, když jsem viděla Freda nebo teď když vidím Delinku, jak doslova chrochtá blahem....tak jsem byla ráda, že se povedlo a nevěřím, že jinde by se měla líp. Má přesně to co potřbuje, včetně přístupu.Na druhou stranu mám svůj život,spoustu poviností, smrt Jesky pro mě byla vcelku šlupka, zrovna v tu samou dobu, kdy se rozjelo tady tohle atd. a nebyla jsem natolik aktivní, abych po tom extra pátrala. Na net chodím pouze tady, to téma jsem měla zafixované tady. Takže sem to brala tak, jak jsem napsala předtím.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:31
- Nahlásit

To all
Na strankach obnoveny seznam darovanych veci. http://www.bednik.estranky.cz/stranka/darovane-vec i-pro-psy
Timto s touto diskuzi koncim pokud se me konkretne chce nekdo na neco zeptat piste mi na mail fuissem@centrum.cz , nebo se muzeme domluvit na osobni konzultaci, klidne i s diktafonem, aby byl dukaz, co kde rikam.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:33
- Nahlásit

Fuissem
A to je právě to, v čem je problém. Tajnosti se vším, co se kolem toho děje a tak...

Diskutovat nemusíš, ale aspoň napsat pro info jak se věci mají je přinejmenším slušnost...

Sijes
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:37
- Nahlásit

Fuissem
Jo, protože když jsem se na ty stránky dívala tak 4 psi jsou u nových majitelů, 3 jsou zadaní a zbývala mi tam akorát Sala. Mě by zajímalo, jací jsou zájemci, kdy tam půjdou...to jsem tam nějak nenašla.

bednik
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:38
- Nahlásit

Musím jít pracovat, tudíž poslední odpověď k Sale :
Sala na tom není zdravotně vůbec dobře, jakmile si uděláme čas já i Di a budeme mít penízky, jdeme s ní na veterinu na vyšetření, abychom zjistily, jak na tom je. Bohužel se ale asi potvdí moje i Ditino podezření, řešit budu podle toho, co mi řekne veterinář.

A ještě ke Kláře : nechtěla Salu, tak jak já nechtěla Scaru. nemá ji kam ani dát, protože Sala není moc milá na její psy, což jsme zkoušely na vycházce. Řekla, že si ji vezme v největší nouzi a když ji bude mít kam dát.Sala patří mě a já si rozhodnu, kam půjde.Mohla jsem ji utratit a neřešit to. Neudělala jsem to, tak tady na mě a na Klárku furt neplivejte. Už toho mám dost.
A Gábina by si asi měla přečíst znovu to, jak se mnou komunikovala, pak by se nedivila,jaký mám k ní postoj.I kdyby měla pro ni ty nejlepší podmínky, za to, jak se chovala a chová, bych jí Salu nikdy nedala. Je to hlavně o slušnosti.

Jdu makat a nahnat to, co jsem nestihla v době, kdy si vypisuju na fórum.

Hezký den

Jana

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:40
- Nahlásit

Fuissem
Timto s touto diskuzi koncim pokud se me konkretne chce nekdo na neco zeptat piste mi na mail
Jéje, to bylo křiku, když jsem to nechtěla rozebírat veřejně.

Nema to smysl hadat se, kdo mluvi pravdu. Ja vim sve, lide, co me znaji, by ti tez rekly sve.
No právě....

Pořád čekám na odpověď, proč je Sala dva měsíce na řetěze, kdyžjsi mi tvrdila, že si ji za měsíc vezmeš?

A co bude se štěňaty? Kde budou vyrůstat? S malýma německýma dogama v bytě Hršelové?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:41
- Nahlásit

bednik
jakmile si uděláme čas já i Di a budeme mít penízky, jdeme s ní na veterinu na vyšetření
A že já měla domluvenou nadaci, to ti bylo jedno, že? Tak co brečíš, že nemáš penízky?

Btw. místo odpovědí tady pořád melete o těch SMSkách, což je vám prd platný, páč jsem o nich já sama mluvila už dávno. Tak proč místo zbytečného vypisování neodpovíte na otázky?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:42
- Nahlásit

bullvnouzi
Protoze stale nebydlim tam kde sem mela.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:43
- Nahlásit

Fuissem a Bednik

A poslední...

Proč Fuissem tvrdí, že dát Salu Muchos není problém a Bednik říká opak? Holky, nechcete se napřed domluvit? Nějak se v tom zamotáváte.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:45
- Nahlásit

bednik
během 14ti dnů jde ze zahrady pryč.
akmile si uděláme čas já i Di a budeme mít penízky, jdeme s ní na veterinu na vyšetření, abychom zjistily, jak na tom je. Bohužel se ale asi potvdí moje i Ditino podezření, řešit budu podle toho, co mi řekne veterinář.
Neodpustím si tedy ještě jednu poznámku - jde tedy Sala do 14 dní pryč nebo ne?

Sijes
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:45
- Nahlásit

I kdyby měla pro ni ty nejlepší podmínky, za to, jak se chovala a chová, bych jí Salu nikdy nedala
bednik
No tak nevím. Ať je bullvnouzi jaká je....svý psy miluje a je o ně postaráno maximálně! A jestli tohle myslíš vážně .....jenom pro osobní antipatie! Připisuju to tomu, že seš rozčílená a dotčená.

bednik
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:46
- Nahlásit

bullvnouzi

co bude se štěňatama, do toho nikomu nic není. Jen mě a Ditě. V tomto odmítám jakoukoliv pomoc. Já štěňata nechtěla, nebudu je řešit.A když, tak si vyřeším jen Ganju, která je moje ( štěňata teda asi taky ), ale to je můj problém. Doufám, že jasno.

Mějte se

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:49
- Nahlásit

bednik
Tak promiň, ale před chvílí jsi tvrdila, že se stačí zeptat a zajímat se o ty psy a bude mu odpovězeno. Ale tímto se potvrdilo to, co jsem psala - že jsem se dřív neptala, protože jsem viděla jaký se se vším dělají tajnosti. Na veřejnost se vypustí jen to, co se momentálně hodí. Proč je problém jednat na rovinu? Třeba bez diskuzí jen napsat pravdu a aktuální stav...?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 17:13
- Nahlásit

No, takže po rozhovoru s některými lidmi, kteří neváhali se ptát i jinde než tady je jasný pouze jeden závěr - Sala má být uspána...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 17:16
- Nahlásit

bullvnouzi
S čímž se ztotožňuji, je to názor nás obou. Proč jinak by Sala nebyla nabízena k adopci a proč by kolem ní bylo tolik tajností.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 21:07
- Nahlásit

bullvnouzi
Sala má být uspána...

a jdu blejt

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 21:11
- Nahlásit

Sala má být uspána...
To si děláš prdel..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 21:14
- Nahlásit

já to tu celý nečetla,ale nechápu,proč ty psy už nejsou dávno u svejch novejch majitelů a jsou stím takové tajnosti,bože vždyt to jsou zvířata,byste asi nechtěli bejt celej den a týdny a roky na řetězu
vžijte se do těch psů

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 22:43
- Nahlásit

pawLINka
Ne, neděláme si prdel...

brezen2008
Proč? Protože na nich Bednik tolik citově visí, že není schopná uvažovat reálně. A já si budu nadosmrti vyčítat, že jsem tam rovnou neposlala KVS...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 07:06
- Nahlásit

bullvnouzi
tak jestli to myslej vážně,tak na tohle už nemám slov

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 08:23
- Nahlásit

bullvnouzi

bednik
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 08:47
- Nahlásit

Dobré ráno,

tak veterinu jsem na zahradě už měla. A v pořádku.

Kdybych tu fenu chtěla uspat, musela bych o tom asi něco vědět, tak by mě zajímaly ty zdroje, ze kterých se ví, že ji jdu uspat. Kdybych to chtěla udělat, udělala jsem to dávno, Scara by byla už u mě doma a nemusela bych jezdit každý den krmit.Ubylo by mi starostí.

Ano, na pesách jsem citově visela, ale ne natolik, abych je dala novým majitelům. Myslím, že ani Pavlínka a ani Zuzka by se do mě pouštět teda neměly. Zuzka by Freda beze mě nezískala a Delina měla skončit u jedné mé známé, původně.

A pořád je tu má nezodpovězená otázka, proč se nikdo nezajímá, kde je Démonek,Bilíček, Garp, Gismo, Cobra atd.?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

bednik
Tak Cobru má Dita doma, ne? Aspoň jsi mi to psala kdysi v emailu...

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

bednik
no tak nám to teda řekni. Protože nás to zajímá. Neptala sem se z toho důvodu, že jsem nepochybovala o tvých umístěních - viz. pavlínka a Zuzka. U obou vím, že psi se mají úžasně, takže automaticky sem brala, že víš, komu je dáváš.

bednik
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:43
- Nahlásit

Sijes

ano, všichni psi, které jsem umístila se mají moc dobře. Jsou roztroušený po celé republice.Ale kde přesně jsou, to zveřejňovat nebudu.O všech mám přehled a vím, v jakých podmínkách žijí. Proto nechápu, proč bych měla být pořád špatná. Už dlouho lituju toho, že jsem se do toho vůbec pouštěla a nenechala to být. Bohužel mám asi blbou povahu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:45
- Nahlásit

bednik
Cobra je tedy kde?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:52
- Nahlásit

bednik
Ale no tak. K tvojí nezodpovězené otázce. Psi jsou umístěni, předpoklad je, že dobře. Informace o nich by měli být spíš na webkách a ne že to tady z tebe všichni musejí tahat. Tohohle by si minimálně měla být vědoma Fuissem.

Co nechápeš na tom, že lidi zajímají psi, co jsou stále na řetězech?

K té Sale. Několik lidí se tě tady ptalo, jestli jde za těch 14 dní k nové rodině. Ani jednomu jsi neodpověděla. A to, co odpovídáš do mejlů víš nejlíp sama... A asi taky víš, proč to nepíšeš tady.

Takže otázka: JDE SALA ZA 14 DNÍ K NOVÉ RODINĚ?

Budou informace o udaných psech umístěny na webkách? Solidní informace a ne vycucané z prstu se snahou vše zamést po koberec?

to @ll
Pokud mi tady Bednik odmítne odpovědět s tím, že se mnou odmítá komunikovat, zkopírujte někdo prosím můj dotaz a zeptejte se jí. Obávám se totiž, že to není kvůli těm nedávno napsaným SMSkám, ale kvůli tomu, že se stále dokola ptám, dokud nedostanu odpověď na otázky, na které se Bednikovi a Fuissem zodpovědět nochce....

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:16
- Nahlásit

bednik
no nezlob se na mě, ale to že se pes počůrá, když na něj zvedneš hlas, nemá podle mě z toho, že byl na úvazu! To že si někdo vezme psa, kterej je psychicky naprosto v hajzlu a neumí ani zavrtět ocasem není nějaký terno. Ten pes potřebuje sakra individuální přístup a ani nechci vědět, jak o ně bylo "staraný" předtím. Proto mě nadzvedává tohle téma tady mandle - jakto, že má Di (jak jí pořád krásně říkáš) další psy, v bytě? Jako se teď dala skutečně na chov dog, jak tady zmínila bullvnouzi - z tohohle se mi dělá skutečně divně, ne z toho, jestli ty nebo Fuissem děláte to nebo ono. Taková ženská by neměla mít ani křečka! Jak může tahat další psy, když nemá vyřešený jedny??

monika
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:39
- Nahlásit

Sijes
jak se ta slavná "Di" jmenuje občanským jménem?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání