Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Fuissem, Bednik & "x" pitů v nouzi....
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 21:07
- Nahlásit

Jsem se dneska byla podívat v Ostopovicích... Když jsem si tak šlapala do toho kopce říkala jsem si, že je tam nějaké ticho a tráva není sešlapaná a jásala nad tím, že všechny informace, co jsem měla, jsou klamné...

Ovšem spletla jsem se...

Nahoře u řetězu stále visí Sala. Stará černá čuba, kterou jsem si chtěla 7.4. odvézt. Stále tam na řetěze visí Scary. A dokonce tam přibylo nové zvíře. Plus skvělá informace o Gajaně, která už měla být dávno u jedné veterinářky. No, tak ta je znovu připuštěná a stále zůstává u majitelky...

Takže se ptám. Veřejně proto, abych nebyla napadána ze lži a aby nebyla uváděna nadále lež po mejlech...

Proč tam už dva měsíce visí Sala? Když mohla být tady? Proč tam dále visí Scary? Proč tam přibylo nové zvíře? Proč se neudala Gajana a jsou z ní nadále tahány štěňata? Proč mi bylo tvrzeno, že Sala půjde k Fuissem po měsíci, když si ji nikdo nevezme? Kolik stínu v těch vedrech ty zvířata mají? Čím ty zvířata krmíte? Jak často s nima chodíte ven? Kdo se o ně stará? Proč nejsou už dávno pryč?

A hlavně....

Na koho čekají ty prázdné boudy a řetězy....?

impact

PS: Možná se někomu bude zdát, že vířím vody, ale je to stále ve mě jako neuzavřená kapitola...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 21:44
- Nahlásit

bullvnouzi
Si děláš...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 21:54 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mucholabka
bullvnouzi
Si děláš...

Jo? Myslíš? Že jako jsem se tam trmácela jen tak a nebo tam vůbec nejela a jen si to vycucala z prstu...?

Zklamu tě. Mám na to svědky....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 22:02
- Nahlásit

Mobil mas zapnuty? Prozvon me.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:09
- Nahlásit

Halo, halo ignorace?

Nebo se čeká, jakou snůšku výmyslů sem napíše Jana?

Sijes
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:57
- Nahlásit

Na koho čekají ty prázdné boudy a řetězy....?
Tak tohle mě teda dost zajímá taky!! Proč je tam nový pes? Co to má být? Jak Gajana štěňata - u té samé majitelky ještě k tomu!? Co je na tom pravda?? Akce jak prase a naráz ticho po pěšině?Těch otázek od bullvnouzi je tam dost a zajímají mě. Jako si myslím, že bysme si zasloužili vysvětlení, po tom, co jsme do toho byli všichni zatažení a ti psi nám jedno nejsou!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:01
- Nahlásit

Sijes
Obávám se, že se nedočkáme. Fuissem nám vesele přispívá do tématu APBT..., odkaz na tohle dostaly už včera obě mejlem, aby to nepřehlídly a nic...

Můj soukromý názor je, že se napřed musí spolu poradit, co tady napsat, aby to vyznělo co nejlíp. A nebo to tu budou ignorovat úplně. Stejně, jako byla ignorována otázka reneesky v našem tématu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:06
- Nahlásit

Mě by to taky docela zajímalo. Proč nebyla vydaná ta fena, když o ni impact měla zájem? Kdyby na ty psy byla fronta zájemců tak pochopím, že vyberete někoho jiného, ale pokud jsem si všimla tak impact je jediná. To je podle vás té feně líp na tom řetězu? Nebo s nimi má někdo nějaké jiné plány? Že by se taky akorát čekalo na hárání jako u Gajany?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:10 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Hele tak tahám celý dopoledne videjka na stream a jak mi porád choděj mejly, že je to uložený, přehlídla jsem mejl od Bednika...

Cituji:

Taky ti přeji hezký den a velmi děkuji za ten odkaz.

Jen pro tvou informaci je tam těch psů víc, ale ty jsi je asi neviděla.

Přeji ti krásný týden.

Jana

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:13
- Nahlásit

bullvnouzi
Cože?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:16
- Nahlásit

bullvnouzi
tak mě to taky zajímá.....
jestli to potom není nějaká množírna

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:17
- Nahlásit

pawLINka
Copak, něco se ti nezdá? Jojo, nalítli jsme. Všichni tady. Taková akce a já to vedla. Bezva pocit, ne?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:20 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

brezen2008
No vona to teď bude množírna. To víš, Scara má dobrou krev, takže od ní štěňce půjdou na dračku. A jakýpak srdceryvný texty jsme tu měli od Bednika i od Fuissem.

Jsem strašně vytočená, takže jdu schládnout ven se psíma. Máme novýho pešečka, tak jdeme skákat.

Jinak bych tu byla velmi, velmi zlá a sprostá.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:20
- Nahlásit

bednik, fuissem

Mohu poprosit o vysvětlení?
Si s prominutím taky připadám jako magor...
A co teprve ti lidi, co nemálo na ty hafany přispěli???? Ráda bych měla nějaké vaše vyjádření..

Sijes
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:27
- Nahlásit

jsem ráda, že sem paní přispěla na granule, když se zrovna ocitla na chvilku na suchu a potřebovala založit

Nebo se sakra vyjádřete, ti kterých se to týká????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:14
- Nahlásit

Pokud v tuto chvíli vyjádřím zájem o Salu, bude uvolněna?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:21
- Nahlásit

Biluška a Mucholabka
U Saly slo piouze o to, ze na ni impact nemela podminky, Otazala se jeslti si fenu muze pujcit na mesic. Na coz dostala odpoved ze fena potrebuje posledniho majitele a ne zas jen zmeny a zmeny, protoze mela mjitelu uz 7 a to se o ni 2 roky nic nevi. Na coz zacala bednika velmi skarede napadat a psychycky vydirat.
Pokud ji Mucholabka chce a nebudeji predavat dal neni problem. Prosste jde o to, aby mela posledniho majitele.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:23 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

Ad toto Hele tak tahám celý dopoledne videjka na stream a jak mi porád choděj mejly, že je to uložený, přehlídla jsem mejl od Bednika...

Cituji:

Taky ti přeji hezký den a velmi děkuji za ten odkaz.

Přeji ti krásný týden.

Jana

Psi nemaji souvislost s AE. Zahrada neni nase, a tak si na ni majitel ma sve psy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:23
- Nahlásit

Fuissem
V tom případě mne zajímá, jak Sala reaguje na feny a jak se snese se psy? Byla v kontaktu s Ferušákem?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:25
- Nahlásit

Fuissem
A co třeba teda malá mrně Gajána?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:26
- Nahlásit

Fuissem ty už nevíš, co by sis vymyslela, že? Já chtěla Salu na pořád. Tys mi nabídla, že kdyby se to nedalo, stejně si ji chceš brát za měsíc do nového bydlení, tak co to plácáš?! No, to je jedno. Byl to hovor, screen na to nemám, záznam taky ne.. Každopádně jsou to už dva měsíce a zůstává spousta otázek. Viz výše...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:28
- Nahlásit

Mucholabka
Momentalne se nesnese s nikym, je to hlavne o tom, ze nemela nikdy pratelsky kontakt se psy. Dala by se vsak dle meho preucit. S Feru v kontaktu nebyla od odstavu. Temer nema jak psovy ublizit protoze si pri pobyte v kotci upilovala zuby o mrize. Potrebuje byt asi na uvaze, kotec nezvlada a v byte nikdy nebyla, neumi cistotnost. Trpi koprofagii.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:29
- Nahlásit

Fuissem
Jako promiň, ale pořád se dokola mele to samé a už bylo x-krát vysvětleno, že to jsou lži...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:32
- Nahlásit

Fuissem
Je na Salu nějaký zájemce?
Trpi koprofagii.
Já na zahradě hovna nemám.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:33
- Nahlásit

Mucholabka
Já na zahradě hovna nemám.
Pěkně

bednik
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:34
- Nahlásit

Vysvětlení :

Sala : tohle už se řešilo, Sala neměla jen jednoho zájemce a během 14ti dnů jde ze zahrady pryč.

Scara: Scara je moje fena, nechávám si ji, aby se na ní nechovalo a nepouštěla se už nikdy do ringu. A ne, nechtěla jsem 2 psy,ale mám k ní citové vazby ( byla to Marcelova fena - Marcel umřel minulý rok ) a nenechám ji, aby se na ní "testovalo" a chovalo. Vložila jsem do ní už moc peněz, vč. "operace", na které byla.

Gajana : Gaju jsem nemohla mít doma, nepovolil mi to majitel bytu, nechtěla jsem, aby zůstala na úvaze, nezvládala to psychicky, tudíž zůstala u bývalé majitelky doma.Za to, že je nakrytá nemohu, každopádně hned po štěňatech by měla jít ke svému bývalému pánečkovi. V té době ji nikdo nechtěl.

Více psů na zahradě: nejsou to moji psi, tudíž si myslím, že tu nemusím vysvětlovat, co tam dělají. Znovu podotýkám, není to moje zahrada.

Nemyslím si, že bych měla být pořád jen haněná za ty pesy. Díky nim jsem přišla o přítele, o plno nervů, nemám žádný volný čas ani na sebe ani na svýho psa, protože po práci jezdím krmit do Ostopek a jsem díky tomu dost zadlužená. Nemyslím si, že by si to se mnou někdo rád vyměnil.Do toho jsem dostala výpověď z bytu.Že by to bylo na jednoho člověka málo? Je moc super kritizovat, ale nechcete si ty všechny starosti zkusit sami? Já jsem úplně na dně, absolutně nezvládám, do toho se mám odstěhovat, a nemám kam.Nikdo nenapíše na můj mail, jak to pokračuje, hlavně, že se to rozebírá na fórech a pomlouvá se.
Internet mám jen v práci a v pracovní době, za to se teda omlouvám, nemám dost času se vyjadřovat a psát si po fórech.

Tak tady máte zhruba nějaké vysvětlení.

Pěkný den, Jana

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:36 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

pawLINka
Muzes mi rict co jsou lzi??? Vis co, ver si komu chces, je mi to uz fakt jedno. Ja vim Gabina je blizko, je to tva kamoska, me si videla jednou, tak ma pravdu pouze ona.
Jen doufam ,ze s ni pak jednou nedopadnes jako ja, kdyz sem se snazila pomoct.

suri
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:37
- Nahlásit

a už bylo x-krát vysvětleno, že to jsou lži...
kým vysvětleno?vy máte nějaký důkaz, že jsou to lži?
jako všechno co jsem četla proti jsou jen spekulace....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:37
- Nahlásit

.Za to, že je nakrytá nemohu,
a kdo tedy?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:39
- Nahlásit

Mucholabka
Mjitelka u ktere v te dobe byla.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání