| Autor |
Zpráva |
bednik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:40
- Nahlásit
Mucholabka
jak bych za to jako mohla? Já ji dala do jedné místnosti se psem? Já jsem zařídila, aby ta fena hárala po 3 měsících? Na řetězu by chcípla, jak říká Gábina, nikdo ji v tý době nechtěl, měla jsem ji teda nechat na řetězu? Nebo bylo lepší ji nechat u Di doma.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:40
- Nahlásit
Fuissem
A to ty mladé bude odchovávat na zahradě? S čím to má?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:42
- Nahlásit
Fuissem suri
Vím to třeba proto, že jsem pomáhala tehdy Gábině zařídit všechno možný proto, aby zajistila Sale nejlepší podmínky. Byla jsem celou dobu u toho, i když potichu, protože jsem se do toho nechtěla míchat, když jsem byla ráda, že mám Delču. (A za ni moc děkuju, je úžasná) Takže VÍM, že Gábina nechtěla Salu jen půjčit. Ostatní věci ať jsou jak chcou, ale tohle je lež
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:46
- Nahlásit
Mucholabka
Ad. Sala: ji vlastni hned po vytvoreni.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:48
- Nahlásit
Fuissem
ji vlastni hned po vytvoreni.
Pch, to Ferda má rád Bucčiny. Ale už ne tolik, páč ho vždycky zabiju, tudíž věřím, že se to dá s trochou snahy zvládnout, případně mírně tolerovat.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:49
- Nahlásit
Jako chápu, že jste do toho vložili čas a energii. Vy nemůžete popřít, že když se to dostalo ven, tak spousta lidí se snažila přispět věcma, finančně...když si psa vzít nemohli. Že jste se zadlužili??O těch psech tady pro mě osobně nepadlo slovo poslední 2 měsíce! Sem myslela, že už jsou pryč. Když jsem se na ně zeptala po mailu - žádná odpověď. Brala jsem že nemusí být čas odpovídat mi na mail. Kdybych byla průběžně informovaná, co se děje, proč se děje...tak myslí, že bych nebyla jediná, kdo by byl ochotný přispět! A třeba i časem.
|
bednik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:50
- Nahlásit
pawLINka
pokud vím, chtěla ji dát do kotce, to tenkrát nešlo. Myslím, že zlýho řečenýho už bylo dost, ne?
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:54
- Nahlásit
pawLINka
Jde o to ze prvni SMS zacinala Jani pujcis mi Salu na mesic, a pak poslala spoustu dalsich sic uz s tim ze ji chce nafurt, ale bylo to dost zmateny.
Ja za ni byla do chvile, co zacala jane vyhrozovat.
Sijes
Promin psala sem ti mail a ten se mi zahadne smazal. pak sem na to zapomela. Ale ze by to bylo umyslne, tak to sorry ale ne.
|
bednik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:54
- Nahlásit
Sijes
nejsem si vědoma, že bych dostala nějaký mail. Dívala jsem se, ale žádný jsem nenašla. Tak nevím, kde je chyba.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:55
- Nahlásit
bednik
Ano, ale to jsme se dozvěděly až potom - o tom ale také nemluvím, takže pozor! Nerada bych, aby mi někdo vkládal do úst slova, co jsem neřekla! Jen reaguju na to, jak psala fuissem to o tom, že ji Gábina chtěla jen na měsíc - a to pravda opravdu není. O zbytku se hádat nechci, protože pokud myslíte, že v kotci být nemůže, dobře....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:57
- Nahlásit
Fuissem
Takže je to jen slovíčkaření...?
Ono to nejspíš bylo zmatený proto, že Gábina byla hotová z pohledu na milou Salu, která potřebuje vykrmit a jít na operaci a přitom byla na řetazu prakticky bez kontaktu...
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:57
- Nahlásit
bednik
Fuissem
Nejde o jeden mail. Prostě se tady o těch psech přestalo mluvit = všechno je v pořádku. Prostě to tak lidi včetně mě berou.
|
bednik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:01
- Nahlásit
pawLINka
Pavlínko, já to vím, byla zavřená v kotci přes 2 roky, proto nemá zuby, jak se snažila dostat ven. Celý den visela a snažila se odejít. Seznámila jsem se s dost lidma, který mi řekli, jak to bylo.Fakt kotec nesnese.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:02
- Nahlásit
Sijes
to je sice pravda, ani stránky nejsou aktualizovaný, i když od dubna se mnoho nového nezměnilo....ale já se ptala průběžně...páč mě to taky zajímalo.... a vždycky jsem dostala odpověď
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:02
- Nahlásit
bednik
Však píšu, že o tomhle se nebavím, ne?
Takže znovu - reaguju na ty slova o tom, že ji Gábina chtěla jen půjčit - to je opravdu lež....
|
bednik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:03
- Nahlásit
pawLINka
dobrá, beru.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:04
- Nahlásit
bednik
Mne by zajímalo, kde fena dožije.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:06 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
Sijes
Prestalo se o nich mluvit prave pro vecne napadani ze strany slecny - zadavatelky tematu.
Rekly sme si, ze to holt budem muset zvladnout samy. A ze pak jen zverejnime, jake veci sly kam do utulku. Zatim si od nas bral pouze utulek Tibet. Na rade je blansko a pak Komarno. Tomu povezeme Zradlo od Suri a zbytek pomucek. + od utulku blansko boudy a nejake madrace.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:08
- Nahlásit
Fuissem
Jde o to ze prvni SMS zacinala Jani pujcis mi Salu na mesic, a pak poslala spoustu dalsich sic uz s tim ze ji chce nafurt, ale bylo to dost zmateny.
Ano, začínalo. Po TELEFONICKÉ DOHODĚ S TEBOU, KDY JSI MI TELILA, JAK JSI JI CHCEŠ ZA MĚSÍC VZÍT DOMŮ A JAK MI DÁVÁŠ TU JISTOTU, ŽE KDYBY TO NEŠLO, TAK SI JI VEZMEŠ! 20 MINUT JSEM S TEBOU TELEFONOVALA, NEŽ JSEM SE ODVÁŽILA JANĚ NAPSAT!
Bez komentáře k tobě už, vážně. Chápu, že tímhle tvoje ego musí trpět, ale že se uchýlíš ke lhaní i po dvou měsících, to je prostě nářez. Je mi blinkavo velebnosti...
Ke Gajaně, když už tu píše i pawLINka. Zajímá mě, jak dlouho je nakrytá a jak je to dlouho, co měla jít k té veterinářce do KM?
|
bednik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:08
- Nahlásit
Mucholabka
a zajímal se třeba někdo, kde žije Démon, Bilíček, Garp, Gismo atd? Ne. Tak proč se furt řeší Sala?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:09
- Nahlásit
To nemá smysl. Já prostě nepochopím, jak někdo může tak sprostě lhát? Třá je to tím, že jsem od přírody typ co na srdci, to na jazyku. Proto lhát neumím. A to, co tady Fuissem předvádí je pro mě neuvěřitelný. Upe moc mrtě neuvěřitelný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:10
- Nahlásit
bednik
Protože zrovna u ní mám obavu, že by mohla dožít příliš brzy.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:11
- Nahlásit
bednik
Mě to třeba zajímalo, ale myslela jsem, že není vhodné se na to ptát. Nevím - dělaly se s tím tady tajnosti, tak jsem to nechala být a doufala, že se mají hlavně dobře...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:13
- Nahlásit
suri
i když od dubna se mnoho nového nezměnilo....ale já se ptala průběžně...páč mě to taky zajímalo.... a vždycky jsem dostala odpověď
V tématu APBT, AST, ..... zůstala bez odpovědi viset reneeSKY otázka, jak to s těma psama je. Ač tam Fuissem vesele přispívá...
bednik
Tak proč se furt řeší Sala?
Proč? Ty si neumíš odpovědět ani na tak jednoduchou otázku?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:16
- Nahlásit
Musím pryč. Stále tímto mám zájem o umstění Saly. A to natrvalo.
|
bednik
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:17
- Nahlásit
bullvnouzi
to bude tím, že se snažím s tebou nekomunikovat, ty zlý smsky od tebe mi stačily a nechci si číst něco podobnýho zase znova.
Mimochodem jsem se dívala do mailů a Gajanku chtěla paní Němcová, se kterou jsem normálně komunikovala. Komunikace bez problémů. 23.4.2008 jsem jí napsala, že Ganju někdo odmítl, tak jestli ji chce, když jsem se vydala pro Ganju, abych ji odvezla, dostala jsem info, že je nakrytá.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:24
- Nahlásit
bednik
to bude tím, že se snažím s tebou nekomunikovat, ty zlý smsky od tebe mi stačily a nechci si číst něco podobnýho zase znova.
Proto jsi neodpověděla reneesce?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
bednik
A teď už nekomunikuješ ani se mnou? Co bude se Salou? Jde k někomu, nebo věta do 14 dní bude za zahrady má úplně jiný význam?
|
suri
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:27
- Nahlásit
ono možná záleží jak se člověk zeptá....já, kdyby mě někdo slovně napadal, tak na to asi taky nereaguji....a upřímně uprostřed diskuze se nějak ten dotaz ztratí... myslím že otázka měla být směřována přímo na meil nebo v solo diskuzi, aby nebyla k přehlédnutí
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:28
- Nahlásit
bullvnouzi
Po TELEFONICKÉ DOHODĚ S TEBOU, KDY JSI MI TELILA, JAK JSI JI CHCEŠ ZA MĚSÍC VZÍT DOMŮ A JAK MI DÁVÁŠ TU JISTOTU, ŽE KDYBY TO NEŠLO, TAK SI JI VEZMEŠ! 20 MINUT JSEM S TEBOU TELEFONOVALA, NEŽ JSEM SE ODVÁŽILA JANĚ NAPSAT!
Bez komentáře k tobě už, vážně. Chápu, že tímhle tvoje ego musí trpět, ale že se uchýlíš ke lhaní i po dvou měsících, to je prostě nářez. Je mi blinkavo velebnosti...
Me taky. Dodnes jsi nepripustila ze by sis to se Salou zvrtala sama,ze bych te podporovala do konce a prmlouvala Bednika at ti ji da. Ale tve sms po odmitnuti byly natolik hnusne, ze sem za tebe orodovat prestala.
Salu bych si vzala kdyby ji nikdo nechtel to bylo to co jsem rekla a tez kdyby ti to nevyslo. Dalsiho psa sem vylozene nechtela a tvuj utok ze jsi ji nedostala protoze jsem ji chtela ja me dost dostal. no nic koncim komunikaci s tebou. Nema to smysl hadat se, kdo mluvi pravdu. Ja vim sve, lide, co me znaji, by ti tez rekly sve.
|