Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / PejsciKociánka
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:23
- Nahlásit

Miju
vadí to něčemu?
To určitě ne, naopak jen jsem zvědavá.

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:25
- Nahlásit

reneeska
mas mail

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:37
- Nahlásit

Biluška
a ještě jim lidi přispívaj ne? Na novej barák a kdoví co
Doufám, že teď už jim nikdo nepřispívá.

Psala jsem,že nedávno byla na Kociánku dělaná sbírka.Takže se pořád přispívá a pořád je hodně lidí,kteří o tomhle neví.

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:01
- Nahlásit

neví... plus webovky vypadají tak přívětivě, že nevzbuzují u neznalých jakékoli podezření...abby

abby
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:08
- Nahlásit

V tom vidím největší problém.Nejvíc se pejskům pomůže tak,že lidi prostě vědět budou.Nebudou se pořádat charitativní akce,sbírky,nikdo tam nezavede zatoulaného psa,......

reneeska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:09
- Nahlásit

největší problém je, že ty dvě gertrudy ví, že se lidi bojí, a těží z toho ... ale já se těm bojavkům nedivím

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 15:22
- Nahlásit

... asi se jim nelze divit...ale mrzi me, ze za celou dobu delsi 15 let nikdo nepodal jedine trestni oznameni

... na druhou stranu, i kdyz lide penize posilat nebudou, Hermanku to asi nepolozi...

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 16:53
- Nahlásit

Miju
ze za celou dobu delsi 15 let nikdo nepodal jedine trestni oznameni
tak ho můžeš podat ty, ne?

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 18:48
- Nahlásit

Eimy
jak jej mohu podat, kdyz jsem tamni podminky nevidela? musi to byt prime svedectvi...

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:50
- Nahlásit

Miju
s tou Kociánkou to není tak jednoduché.

Já jsem udělala také párkrát chybu. davidkova renata a Garfield mají naprostou pravdu v tom, že až se trochu vyprázdní Kociánka, tak to začne nanovo.

Také jsem byla v jednom případě strašně aktivní: světský měli na krátko uvázaného psa, kterého krmili zbytky a vůbec ho z řetězu nepouštěli. Podařilo se mi psa od nich dostat. Týden na to si pořídili dalšího o kterém jsem se ale dověděla až po půl roce - také se mi podařilo ho od nich dostat - jen připomenu - že z těch dvou psů byli totální trosky - první uhynul za měsíc na následky prostydnutí na tom úvazu - neměl boudu a druhý byl dost agresivní a dodneska má zdravotní problémy. Tak jsem to vzdala. mezitím se lidi na různých štacích pokoušeli od nich dostat různé psy - jenže jakmile se to podařilo, hned si pořídili dalšího a bylo to to samé. Takže teď už delší dobu mají jen jednoho o kterého se starají lidi - sehnala se skládací zateplená bouda apod. Odebírat už nemá smysl. I tenhle poslední pe je agresivní, ale nakrmit se dá a dá se i občas vyvenčit. Tihle světští mají pravidelné štace a lidi se naučili se o toho psa postarat když to neumí oni.

Takhle to bude i na té Kociánce. Vytáhnete odtud pár psů a další je nahradí. Je to strašné, ale jen ať si paní majitelka vychutná to, že nemá prachy na nic a třeba se probere a psů se bude rychle zbavovat sama - město jí neplatí. Spousta lidí se už snažila s tím něco udělat - a nepovedlo se.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:53
- Nahlásit

Miju
ale podával - vždyť tam byla kontrola - několikrát. Bylo to pak smeteno ze stolu - někde ale leží spis o odkladu. Nebylo to zastaveno ale odloženo. Kde ale je nevím. Možná, že by něco o tom věděl RD. Ten ví hodně o tomhle bordelu v Kociánce - jen nevím, zda se s tím chce zaobírat - má svých starostí dost.

Miju
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 12:56
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Byla by jste ochotna dosvedcit, co jste videla na Kociance? Pokud ano nebo o nekom vite, poslete mi prosim email.. smiriam@centrum.cz
...je velka sance, ze se to nekam pohne...vice na mailu
...ptala jsem se na SZ Brno- město a pry tam zadne takove oznameni nemaji

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 11:18
- Nahlásit

Miju
já na Kociánce nebyla. Ale určitě to tu čte RD. Kyždý ví, kdo má iniciály RD. Ten, pokuď vím, tam nějaký čas dělal a jestli dobře tuším, tak určitě ví vše o Kociánce. No tak běžte na jeho web stránky a zeptejte se ho tam. Pochybuju však, že by do toho šel ale nějaké info Vám určitě dá. Kolem Kociánky proběhlo také spousta diskuzí, kde lidi chtěli s tím něco dělat - tak asi budete muset trochu pátrat - ale myslím si, že u RD dostanete nejvíc informací.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání