| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:06
- Nahlásit
Miju
magor Hermannova je necha umirat pri nemocech v bolestech, pze neni zastankyni euthanasie a ma pocit, ze je tim na psy hodna
no právě a nebylo by lepší,kdyby magor Hermannová byla potrestána za svou "péči" a nebylo by jí dále už umožněno mučit další ubohý psy?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:06
- Nahlásit
Miju
Jsi schopná odpovědět na jednoduchou otázku?? Kolik psů sis vzala z Kociánky??
Vsadím tři dny na cz-psu, že žádného, viď? A nejspíš nikdy žádného z útulku, že? Akorát si tady plácáš játra. Problém je holka, že o tom nic nevíš. Ale oceňuju tvoji dobrou vůli a snahu . Jenže svět není černobílý, víš? Svět má spoustu odstínů, ale to zjistíš až tak kolem třicítky
Mimochodem, já mám z Kociánky psy dva. Teda měla jsem, ani jeden z nich už nežije. Rok jsem tam pracovala. Není to tak strašné jak se povídá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:18
- Nahlásit
Miju
Žádat někoho o pomoc tímhle způsobem,to ti moc nepomůže.Bohužel agresivitu a napadání vidím pouze a jen ve tvých příspěvcích.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:25
- Nahlásit
Miju
dle mýho čistě laickýho názoru a ač vůbec nevim o co jde, to tam zas tak hrozný být nemůže, když tvrdíš, že tam vet. správa byla a nic se nestalo. Tyhle věci se nedají přece jen tak ošidit a připravit pouze na ten den návštěvy. A uvědom si, že tady na foru už všichni lidi pejsky mají a jednají rozumně, ne bez rozmyslu, tam je to hrozný, tak šup tam všichni pro psy. Já osobně kdybych si brala psa z útulku, tak si vyberu nějakýho z našeho města. Ale nic proti tvý snaze pomoct..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:34
- Nahlásit
Bára a Sam
to tam zas tak hrozný být nemůže, když tvrdíš, že tam vet. správa byla a nic se nestalo. Tyhle věci se nedají přece jen tak ošidit a připravit pouze na ten den návštěvy.
Je jeden nejmenovaný útulek v mém blízkém okolí. Kdybych byla pes a měla volit mezi Kociánkou a tímto útulkem půjdu dobrovolně do Kociánky. Vrchní komisař z vet. správy je dobrý kamarád majitelky útulku. S největší pravděpodobností nekamarádí zadarmo. Paní bere od města "příspěvek na psa". Na každý kus. Zda část těch peněz končí v kapse onoho veterináře nevím a nemůžu prokázat. Kdybych mohla už by tady nebyl ani jeden z nich . Jak myslíš, že končí závěr všech těch kontrol? Ano, nepleteš se. "Ve jmenovaném útulku byl zjištěn stav bez závad".
Major Hermannová má nejpíš taky nějaké kamarády
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:46
- Nahlásit
Je to lepší v tom, že je tam psů o dost míň a už tam skoro nepřibývají
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:48
- Nahlásit
decka to je huus co tady pisete,ale neco mi uz kdysi rikala davidkoj,jo jeste tento tyden pojedu do utulku a nejakeho psa si adoptuju,ne domu,ale formou zradla,veter.pece hracek a tak.pak napisu co a jak.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:52
- Nahlásit
nemethova5
Z Kociánky?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:57
- Nahlásit
reneeskaneee,od nas z orlove
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 17:08
- Nahlásit
nemethova5
Už sem se lekla, tak to jo, to je šlechetný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 17:11
- Nahlásit
reneeskamam ovcouna,dalsiho psa mit nemuzu,je nas doma celkem dost a chodim do sluzby,a vzhledem k tomu,ze si ty svine odsouhlasili zvednuti poplatku z 1000kc.rocne na 1500kc.,vlastne dan z prepychu,co si budem povidat a za dalsiho psa by to bylo kolem 4000kc.,tak nebudu sponzorovat mestsky parchanty,tak jsem se rozhodla takhle,no.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 17:22
- Nahlásit
nemethova5
A proč to platíš????
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 18:37
- Nahlásit
nemethova5
to se dá leckdy obejít, stačí se nahlásit třeba k babičce na bárák a tam na sebe psy, tak to mám já a místo stejně závratných sum platím 160 na rok za obě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 18:39
- Nahlásit
Mucholabkajak proc to platim,protoze tu uz byli dve kontroliu s cajtama a musela jsem ukazat svoji obcanku,ustrizek o zaplaceni,nebo vypis z konta,jako co je to za debilni dotaz?az matka pujde za rok do duchodu,tak to si pis,ze si hajana napise na sebe,jako u nas je s tim peklo,bo prisli na to ze plno lidi neplati,si jako myslis,ze budu cekat az pride exekutor,kvuli par nesplacenejm tisicovkam jo???dnes ti prijde i kvuli petistovce,ty nevis mila zlata veci!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 18:40
- Nahlásit
reneeskaja bohuzel nemam nikoho na baraku a nikomu nic cpat nebudu,ja si pockam na matcin duchod.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 20:10
- Nahlásit
nemethova5
Exekutor ti přijde teprve po tom, co se vyčerpají jiné vymáhací kroky. Platím jednoho psa a nevím, proč bych měla víc.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 20:43
- Nahlásit
Mucholabka
s každým pokusem něco z tebe dostat se ti to finančně prodražuje. Pokud máš víc psů, tak za ně prostě musíš platit. Já taky platím za všechny tři potvory a fakt z toho nejsem nijak odvázaná. Těch pár stovek za ty problémy nestojí. A navíc pokud ty tvoje baskervilky něco vymastí, máš aspon tohle z krku. Je to o problém mín
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2008 22:06
- Nahlásit
monika
služba za službu, co mi to přinese, když budu platit? Už tak platíme jako domácnost takovou daň, že by z toho vyžily dvě kikánské rodiny. Nejde mi o prachy, ale o princip.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 06:46
- Nahlásit
služba za službu, co mi to přinese, když budu platit
no hovno , ale myslí, že tímhle se zatěžovat je naprosto zbytečné. Nic nevykoumáš a logiku v tom nehledej stejně jako v ničem, co se v tomto státě děje. Psi mi serou na mojí zahradě nebo v lese a taky to platím. Máš "bojové plemena" a když tě někdo napráší z okolí, máš na zbytečné problémy zaděláno. Já už taky byla na městě prokazovat, že mám jenom tři psy a za tři psy zaplaceno. Lidi jsou holt kurvy a s tím nic nenaděláš. O princip nejde, jde o cypa, který to vymyslel.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:20
- Nahlásit
Já musím říct,že jsem se do "styku" s Kociánkou nedávno dostala.A to díky sestře jedné mojí "známé",která v rámci školy pořádala sbírku právě pro tento útulek.Bohužel jsem se to dozvěděla až po akci a moc dobře mi z toho nebylo.Naivně jsem si myslela,že o Kocïánce a jejich praktikách ví každý Brňák,ale asi ne.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 15:03
- Nahlásit
Biluška
Tohle je trochu od věci a útulek Kociánka neznám, ale kontrola nic neznamená. Mám taky kočky a pokud jste sledovali třeba na netu "Kočky z maringotky", tak tam kontrola byla a bylo všechno v nejlepším pořádku. Že v té maringotce bydlel pár cvoků a měli tam dohromady přes 50 vyzáhblých, většinou nemocých koček nebyl důvod k nějakému zásahu. Všechno bylo v pořádku, podle nich.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:36
- Nahlásit
Biluška
........
V Kociánce jsem byla. To ti nevadí, že mají děravé misky na vodu? Že jsou tam nemocní psi? Zaparazitovaní. Kamoška si brala 2 psy a ti měli úplně zalepené oči. Byl tam pes ve smečce který umíral.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:45
- Nahlásit
Koukám, že hlavně je špatná Miju, že si tady s tím dovolila zabrat drahocenné místo, s takovou prkotinou.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:46
- Nahlásit
ses dala čekat....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:49
- Nahlásit
aren
tady, kdo nema aspon 2 psy z kazdeho utulku v republice, je proste tlachal, co nema pravo o utulcich mluvit..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:50
- Nahlásit
sarax
ses dala čekat....
Spíš se divím,že je tu až teď..........
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:50
- Nahlásit
aren
To se mi také nelíbí jak tu na Miju narážej, když se snaží pomoci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:51
- Nahlásit
argosek
Mám splněný limit, Krupka a Karviná a Synková
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:51
- Nahlásit
argosek
kdo nema aspon 2 psy z kazdeho utulku v republice
Platí to i na Irský útulky???
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:53
- Nahlásit
Mucholabka
ja rek 2 z kazdeho, ne 2 dohromady a ty, jesli me myluyjes, tak padej k plotne, mam hlad
jablunka
no jestli mas 2 psy z kazdeho irskeho utulku, tak muzes mluvit, matko rodu
|