Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / PejsciKociánka
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:49
- Nahlásit

aren
No jo, ale to je reakce na to, jak se na ni sesypaly
No jo,ale to je zas reakce na její dotčení,že nikdo nechce nic udělat..Já chápu,že sem nepřišla urážet,ale tohle prostě pomoc teda nějak není,nemá žádný relevantní info,žádnej konstruktivní návrh,žádný znalosti v problematice...a zas tolik jsme jí toho neřekli

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

aren
No jo, ale to je reakce na to, jak se na ni sesypaly.. to už jsme u "ale mamííí ona začaláá.." Já to nechápu, snad je jasné, že Miju jde hlavně o pomoc těm psům a ne o urážení někoho, to se v tom dá vidět, tak je mi líto, že s ní nikdo nedokázal mluvit slušně, no.

Tady byl někdo neslušnej, kromě teda vyjádření se ke Kociánce což jde slušně jen s dost velkým přemáháním?
Pomoc je super, snaha je super, dobrej úmysl je super, ale když někdo neví jak na, je to stejně k hovnu (vlastní zkušenost s někým kdo chce tááák pomáhat)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

reneeska
Zrušení neplánuje, to by byl zázrak a asi nějakej zásah z hůry ... bláho. A není pravda že nepřijímá, to je debilně napsaný, přijímá, ale odchyt je vždy vezen do Komárova. A na Kociánku se dostnou jen ti co se tam buď asi sami zatoulaj, nebo jak sem psala, jim je nějaká dobrá duše dovede (nějakej debil).
No tak toho sem se obávala..čili jen by se vyměnil jeden pes za druhýho

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
No tak toho sem se obávala..čili jen by se vyměnil jeden pes za druhýho

To zas ne, víc jich odejde než přijde, vždyť počet klesl z nějakých 800 na něco přes stopade, a kolik jich je teď nevím. A úmrtí do toho nepočítám, ty se vyrovnaj množením.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:54
- Nahlásit

reneeska
(a má na něj), já zapomněla

no jasně..páč furt sem taháš ty prachy hnusný..já musím říct že mi s léčením našeho útulkáče pomůže někdy máti která ho má u sebe...jako normálka výdaje OK ale tady to je pořád dokola a to byl relativně v pohodě...neumím si představit jak sou na tom psi tam...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:58
- Nahlásit

reneeska
To zas ne, víc jich odejde než přijde, vždyť počet klesl z nějakých 800 na něco přes stopade
Je na to nějaký důkaz? Nebo se vychází ze stránek Kociánky? Nezapomeň na fakt, že na stránky si může každý napsat co chce..

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:59
- Nahlásit

Mucholabka
noví a noví? Kdo já si všimla jen am. pitbula. Spíš na stránkách ubívají.

reneeska
Člen
- Nahlásit

sarax
jak kterej, ale některý ty story, škoda slov ... 20 000 jen to fiklo (a to měli slevu u vete protože je rozumná a ví že to není jejich vinou)
Ale sama podle sebe vím, že se na ty prachy až tak nemyslí, na granule to člověku jakš takš vyjde, kdyžtak koupí levnější ... a na úrazy nebo nedejbože táhlý nemoci se nemyslí, dokud se něco nestane.

Biluška
Člen
- Nahlásit

bea
Mluvíme obě o tomtéž, ale asi jsi mě nepochopila.

Šárka
To ti nevadí, že mají děravé misky na vodu? Že jsou tam nemocní psi? Zaparazitovaní. Kamoška si brala 2 psy a ti měli úplně zalepené oči. Byl tam pes ve smečce který umíral.
A viděla jsi jiné útulky? Viděla jsi kupříkladu Krnov? Efas? Smiřice???? Ujišťuji tě, že Kociánka není nejhorší. Je tam těch psů nejvíc a je nejvíc medializovaná, ale zdaleka není nejhorší.

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:00
- Nahlásit

Biluška
Důkaz ... v poslední době už ne, ale z dřívějška (rok) zpátky jo. Jako chápu, taky nemůžu říct je to tak a tak a hotovo, ale věřím, že tomhle se to zlepšilo. Přístup je neměnnej

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:01
- Nahlásit

Biluška
je fak, že si nejsem jistá, jestli se dám těm stránkám věřit, ale myslím že je dělá dobrý člověk (zaslechla jsem to když jsem tam byla a focená je tam má kamarádka.)

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:02
- Nahlásit

Biluška
A viděla jsi jiné útulky? Viděla jsi kupříkladu Krnov? Efas? Smiřice???? Ujišťuji tě, že Kociánka není nejhorší. Je tam těch psů nejvíc a je nejvíc medializovaná, ale zdaleka není nejhorší.

Sice už dávno nejsem naivní a vím, že to všude není tak jak v MP Brno, ale tohle mi neříkej, takovej hnus fijalovej ... sakra ... a ještě jim lidi přispívaj ne? Na novej barák a kdoví co

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:03
- Nahlásit

Biluška
neznám jiné a je to hrozné jestli je to jinde horší

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:05
- Nahlásit

když jsem tam před rokem byla tak jich tam prý bylo kolem stovky, mě jich tolik nepřipadlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:06
- Nahlásit

reneeska
... a ještě jim lidi přispívaj ne? Na novej barák a kdoví co
Doufám, že teď už jim nikdo nepřispívá.

Šárka
fak, že si nejsem jistá, jestli se dám těm stránkám věřit, ale myslím že je dělá dobrý člověk (zaslechla jsem to když jsem tam byla a focená je tam má kamarádka.)
To jsem zaslechla taky.Ale na stránky může dát jen to, co jí povolí Hermanová. Nic víc, nic míň. Takže těch psů tam může být třeba 300 a na stránkách můžou napsat, že je jich 150..... rozumíš?

neznám jiné a je to hrozné jestli je to jinde horší
Já jich znám spoustu. Je to i horší. Ale to neomlouvá tenhle.

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:10
- Nahlásit

Biluška
těch psů tam může být třeba 300 a na stránkách můžou napsat, že je jich 150..... rozumíš?

To si nemyslím, protože do útulku dochází a i je fotí.

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:13
- Nahlásit

Šárka
Ale Hermanka když zakáže, tak má smůlu, pokud chce dál pomáhat

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:14
- Nahlásit

reneeska
jo

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:20
- Nahlásit

Biluška
dívám se na nějaké stránku o útulku ve smiřicích a nevipadá to tam zle.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:25
- Nahlásit

Šárka
To si nemyslím, protože do útulku dochází a i je fotí.
Já tam rok dělala a nevěděla jsem o všech psech. Pokud ji Hermanka nechce pustit všude tak ji všude nepustí.

dívám se na nějaké stránku o útulku ve smiřicích a nevipadá to tam zle.
Měla jsem z tama fenku. Děs a hrůza. V takovém stavu v jakém byla ona už jsem nikdy žádného psa neviděla. Díky bohu. Pak jsem udělala dost vítr na obci, údajně se tam pak vyměnili ošetřovatelé a už je to prý snad lepší. Nevím, od té doby jsem tam nebyla.

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 20:37
- Nahlásit

Biluška
když jsme to n Kociánce procházeli neměla jsem pocit, že nás nepustila všude. Pohybovali jsme se tam sami. Težko se ti malí psi počítali.

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 21:13
- Nahlásit

Biluška
EFAS se pořád táhne?

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:03
- Nahlásit

... dobře..možná ničemu nerozumím... ale vše se dá řešit nějak smírně... chci se zeptat, zda by byl někdo ochoten v kauze Kocánka svědčit, resp. zda o někom nevíte...je to urgentní..
...

aren
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:10
- Nahlásit

Miju
Tohle je taky Tvoje aktivita?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8046_0.html

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:11
- Nahlásit

ano...
vadí to něčemu?

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:13
- Nahlásit

jen to prosím neřešme na veřejné diskusi...
ozvěte se případně na email smiriam@centrum.cz

reneeska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:14
- Nahlásit

Miju
Nevím jak oni lidé kteří mají zkušenost, ale já bych se těžko s něčím takovým svěřovala někohmu virtuálnímu ... jinak kdo něco ví, tomu jdem to poslala ... víc nezmůžu

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:16
- Nahlásit

reneeska
děkuji... probíhá soudní řízení..hledají se svědkové...mně se svěřovat nemusíte....

reneeska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:18
- Nahlásit

Miju
Ok, už jsem ti i písma mail ... předám tohle další info oné osobě

Miju
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 14:18
- Nahlásit

fajn...nechci to tu moc rozmazavat... nevim, kdo vsechno si to sem chodi cist...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání