Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / PejsciKociánka
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Miju
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2008 21:22
- Nahlásit

Prosím všechny laskavé lidi, zachraňte pejsky z Kociánky... potřebují nové domovy..nenechte se odbyt případným nepříjemným vystupováním tamního personálu... tím pejskům nepomůžete.... vemte si pejska, kterého nabídnou... jakéhokoli...

radkah
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 01:18
- Nahlásit

Jak to myslíš? Nic se tam tedy nezmněnilo? Jde o to je dostat "ven"?

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 09:17
- Nahlásit

Nic se nezměnilo... bohužel... spousta lidi vi, co se tam deje, ale nemohou s tim nic delat-- maji strach...a takto uz to trva přes 15 let (
pejsci jsou na tom velmi spatne, pro blizsi info me vyhledejte na icq 262410956 nebo email smiriam@centrum.cz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 10:36
- Nahlásit

Miju
zachraňte pejsky z Kociánky... potřebují nové domovy
Tohle se řeší už fakt léta a nic...co se stane,když všichni ti psi najdou domov?Přijdou tam další a tak pořád dokola.Navíc prej je moc vydávat nechtěj...Nemám na to slov,protože mi přijde absurdní aby jedna taková psychopatka tahala za nohu naprosto kohokoli a beztrestně,kde to,kurva,jsme ????

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:26
- Nahlásit

Kociánka od zřízení útulku Měststké policie psy nepřijímá!!!
jde o to pomoci alespon tem, kteri tam nyni jsou...
bliže na mailu či na icq...viz výše..
je hrozne, ze se nic nedeje, pritom by stacila jedna jedina kontrola veterinarni spravy, o ktere by nevědeli predem ((

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:27
- Nahlásit

psy vydávájí, byt omezene... napiste mi... reknu vice...

Johule
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:48
- Nahlásit

souhlas...je to tam šílený...jednou jsem tam byla (jen pro morče bohužel) a vypadá to tam strašně a ta ženská je neuvěřitelná...Těch pejsů je mi tam strašně líto

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 12:54
- Nahlásit

Miju
Asi budu hnusná, ale jsem toho názoru, že raději ať je tam nynější stav aktuálně "ubytovaných" psů, kteří už si zvykli, resp. nic jiný jim nezbylo a se svým nevlídným osudem se smířili, ti ať tam zůstanou už napořád, dožijí a zemřou, aby udrželi plný stav a žádný nový pes tam přijít nemohl. Dávám přednost X-zlomeným psím osudům, než je zlomit a propustit, nabrat a mučit jiné - zase je zlomené propustit a zase týrat novou várku.
Čím míň psů tam vstoupí, tím to bude lépe.

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 13:15
- Nahlásit

ale oni již psy napřijímají!!!! plus majitelka je přes bolesti neutrácí, nechá je dožívat přirozeně - prostě je týrá v šílených bolestech a má asi pocit, že je na ně hodná...

plný stav tam není, dříve tam bylo až 700 psů, dnes je jich tam tak 140... bohuzel vetsina z tohoto obr.mnozstvi umístena nebyla...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Miju
pritom by stacila jedna jedina kontrola veterinarni spravy, o ktere by nevědeli predem ((
no a není ono to na soukromým pozemku??V tom případě je to totiž neřešitelný ...
ale oni již psy napřijímají
dříve tam bylo až 700 psů, dnes je jich tam tak 140... bohuzel vetsina z tohoto obr.mnozstvi umístena nebyla
tak mi řekni,čistě teoreticky...pokud se ted umístí těch 140 psů,ten "útulek" se teda zavře ?Nebo proč už nepřijímá,chystá se to zrušit ?? Tak napiš víc,pokud můžeš.Kdyby zrušení toho inferna záleželo na umístění těch 140 psů,myslim,že by si je už někdo rozebral,ale furt v tom nevidim smysl..

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:27
- Nahlásit

nehraje roli, ze je to na soukromem pozemku, veterinarni sprava má oprávnění kontrolovat a odebírat...nebo si myslis, ze kdyz ma nekdo napr. svuj statek na svem pozemku, kde si tyra zvirata, tak na nej nikdo nemuze?

nepřijímají proto, že nedostavaji dotace od mesta ....
a psy již neodchytavaji...
policie odchytava psy a vozi je do sveho utulku - je to majetek mesta...
..kdyz nekdo NEDEJ BOZE na Kocianku psa donese, tak jej za 50kc denne umisti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:33
- Nahlásit

Miju
nehraje roli, ze je to na soukromem pozemku
a já myslím,že hraje...ono totiž na soukromý pozemek právě nelze vstoupit aniž by to předem bylo avizováno.Pokud se dostaví právník(třá Garfield) ,necht mě opraví,můžu se plést,ale domnívám se,že právě zde je problém..
nepřijímají proto, že nedostavaji dotace od mes
Aha,ta tedy...pokud "dojdou" psi tam umístění,zruší to ta bába ???

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 14:57
- Nahlásit

takže pokud budu mít psa v bytě a tam si jej budu týrat, SVS nebude moci zasáhnout??
v jakých případech by tedy mohla SVS zvíře odebrat? když je budu týrat na veřejném prostranství nebo???
to je snad blbost, ne??

.......jak mam vedet, zda ta baba utulek zrusi..je to blazen... co mohu vedet... porad mi prijde lepsi, kdyz se odtamtud par psu dostane nez kdyz si tady o tom budeme jeste par let povidat

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:01
- Nahlásit

... a propos .. udajne tam jiz X krat Veterinarni sprava na kontrole byla...(ac nic neobjevili, pze tam se vse vi predem)...neni to snad dukaz toho, ze kontrolovat smi???

... kdybyste radeji aspon neco zkusili...stacil by podnet na Statni vet. spravu nebo na Ministerstvo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:09
- Nahlásit

Miju
takže pokud budu mít psa v bytě a tam si jej budu týrat, SVS nebude moci zasáhnout??
v jakých případech by tedy mohla SVS zvíře odebrat? když je budu týrat na veřejném prostranství nebo???
to je snad blbost, ne??

.......jak mam vedet, zda ta baba utulek zrusi..je to blazen... co mohu vedet... porad mi prijde lepsi, kdyz se odtamtud

no,tvoje odpověd napovídá,že o věci moc nevíš,nic ve zlým,ale je to tak.
Pokud budeš psa týrat,někdo musí podat návrh na šetření.Oni tě vyrozumí o tom,kdy se dostaví a ty bud nebudeš doma nebo na tu chvíli uvedeš věc do snesitelného stavu.nic těžkýho ani novýho,děje se to dnes a denně.Proč myslíš,že je tolik týraných zvířat v takovým stavu?????dále výsledky štrření velmi často zcela iracionálně nekorespondují se skutečným stavem,ale není se kam obrátit,když orgán k tomu zákonem určený vydá rozhodnutí,že se o týraní nejedná!Taky častý a zcela neuvěřitelný.Nevím kolik ti je a jaký máš zkušenosti v oblasti ochrany zvířat,ale vypadá to,že žádný...zkus si o kociánce něco dohledat,je toho na netu hafo,i tady na diskuzi.
Jde o to,že pokud se nějaký pes dostane ven,bude patrně nahrazen jiným,kde je smysl toho počínání??

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:17
- Nahlásit

Miju
a propos .. udajne tam jiz X krat Veterinarni sprava na kontrole byla..
To slovo údajně je hodně důležité!Tak byla tam,nebo jen údajně byla?
kdybyste radeji aspon neco zkusili...stacil by podnet na Statni vet. spravu nebo na Ministerstvo...

Stejně jako kdokoliv jiný tady,to můžeš udělat ty.Já třeba vůbec nevím o co jde,nikdy jsem tam nebyla a neviděla situaci a na "údajně" nefunguju,promiň.A pokud se tam budou psi umísťovat i nadále,pak nemá smysl řešit to postupným odebíráním,to pouze v případě,že s posledním odchozím psem se tam zavřou dveře na trvalo.

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:33
- Nahlásit

ja uz jsem napsala, kam jsem mohla,...
vet. sprava tam byla, avsak tuto informaci mam zprostredkovane a nemam duvod tomu cloveku neverit...
... pred nekolika lety bylo v utulku pres 700 psů, dnes jich je tam okolo 140... tedy ubyvaji... a pokud je tu moznost nekolika psum pomoci, tak proc ne? nove již nepřijímají...
...nic nedelejte...sedte si tu se zalozenyma rukama a poucujte..nikdo nevi dopredu, co bude, ale jako alibisticka vymluva je to docela dobre...
..pokud nevis o co jde, tak proc okamzite brojis proti?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:43
- Nahlásit

Miju
pokud nevis o co jde, tak proc okamzite brojis proti?

Kde brojím proti????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:47
- Nahlásit

Miju
nic nedelejte...sedte si tu se zalozenyma rukama a poucujte
hele,uklidni se jo?!Myslíš,že seš jediná koho to sere? A že nikdo nic nezkoušel??Našla sis už tu kauzu na netu? A co máme jako teda dělat??Vzít si každej 15-20 psů domů nebo co?Nemáš žádný konkrétní info ani návrh,tak nepiš,že nevíme o co jde a brojíme proti!

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:48
- Nahlásit

davidkova renata
jistě jako problematiky znalá víš, že lze zařídit i neohlášené kontroly... ale to jen tak naokraj... ja jsem se se neprisla hadat ohledne znalosti... chci pomoci

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:49
- Nahlásit

Miju
Kolik psů sis z Kociánky vzala ty?

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:50
- Nahlásit

davidkova renata
to nebylo na tebe, ale na jablunku...
nejsem jedina, ale cos pro to udelala ty?
krome toho, ze jsi dost agresivni na diskusi?
rikam, psat dokola podnety...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:50
- Nahlásit

Miju
jistě jako problematiky znalá víš, že lze zařídit i neohlášené
nejsem zas tak znalá,leč ledacos už proběhlo..
.chci pomoci
Jak?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:51
- Nahlásit

Biluška
Kolik psů sis z Kociánky vzala ty?
Nebo odjinud z útulku.....

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:51
- Nahlásit

to jste se vsichni zblaznili...prisla sem sem s tim, ze psy na Kociance ubyvaji a tak jsem chtela vyzvat ty, co mohou, at si nejakeho vezmou...
o nic jineho mi nejde...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:54
- Nahlásit

Miju
to jste se vsichni zblaznili...prisla sem sem s tim, ze psy na Kociance ubyvaji a tak jsem chtela vyzvat ty, co mohou, at si nejakeho vezmou...
o nic jineho mi nejde...

Fajn, my to chápem. Tak mi, prosím, odpověz. Kolik psů z Kociánky máš doma?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 15:57
- Nahlásit

Miju
to nebylo na tebe, ale na jablunku...
to je přece jedno.Pokud budeš vystupovat tímhle způsobem,asi agresívní budu,páč nemám ráda,když se mi někdo snaží vnutit pocit viny za něco do čeho nemůžu účinně zasáhnout.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:02
- Nahlásit

Miju
Tak kolik????

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:02
- Nahlásit

nechci nikomu nic vnucovat!!! ale chtela jsem pomoci a ted si mam pripadat jako vrah??
neni fajn tem pejskum doprat aspon klidne stari, aby ten jejich zivot vubec za neco stal?
magor Hermannova je necha umirat pri nemocech v bolestech, pze neni zastankyni euthanasie a ma pocit, ze je tim na psy hodna...
vim, ze si vsichni psy vzit nemohou, ale mohou to aspon poslat dal..

Miju
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2008 16:03
- Nahlásit

kolik? zadneho...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání