Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Luna hledá nový domov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:41
- Nahlásit

davidkova renata
aaaaa výborně, je vidět, že ze mě vyzařuje ta odhodlanost, opravdu jí někoho najít :-D zajímavé je že všem je jasné, že už jí nebudu chtít dát pryč :-D dobrááá dobrááá písnu to, jen musim sesmolit něco, co bude dávat smysl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:44
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
jen musim sesmolit něco, co bude dávat smysl
To je nadlouho ,jestli víš vo čem mluvim,flákni to sem a at je to krátký a výstižný

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:48
- Nahlásit

davidkova renata
Rozkaz šéfová

Ale ještě sem tý paní písla mejla, potřebuju vědět, že mám opravdu začít shánět odvoz, aby se nestalo, že já to sem napíšu a ona pak napíše, že někoho našla sama, víš jak Ale jak mi příjde emajl, hodim to sem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:04
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Jasně..ale já bych to sem klidně dala hned,páč teda klidně můžem nechat dovézt úplně jinýho čokla z těch končin ..dyš už sem teda někdo pojede,aby nejel s prázdnou,chápeš? Za komoušů to tak bylo běžně,zpátky nákladák prázdnej jet nesměl!Musel mít náklad na cestu tam i zpátky...nakonec to nebyl tak špatnej systém...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:21
- Nahlásit

ty jo to by bylo dobrý, ale musely bysme tam najít někoho kdo potřebuje pomoc Jinaaak už sem to tedy písla, jak si poručilaaa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:56
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
ale musely bysme tam najít někoho kdo potřebuje pomoc
tssssss,myslim,že bysme nestíhaly posílat auta,čoklů v nouzi je hafo
Jinaaak už sem to tedy písla, jak si poručilaaa
a huž nám to nese ovoce

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
jj taková rychlooooooooooooooooooost )

Jooo to já vim, že pejsků je toliiiik, je to vážně hrůza a je jich čim dál tim vííc ...

Brina
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:40
- Nahlásit

Jojo, ve Chcete mě to byla ona, ozvalo se pak prý přes 60 lidí.
Ted už má svou paničku, doma prý skočila rovnou do postele, a když byla na návštěvě, tak zabrala celý letiště Má holt svůj standard a z něj nesleví )
Zkusím holky s Lunou dotáhnout na nějakou víkendovou procházku, ať si ji zase můžete podrbat

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:52
- Nahlásit

Brina
supeeer, na prochajdu jí určitě vem A do postýlky? No to je správný, přece nebude spát někde na zemi!!

Brina
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:59
- Nahlásit

Já jsem Jitku varovala, že jestli ji nechce na noc do postele, nesmí ji tam vůbec pustit, Zdá se, že Luna to rozhodla bez paničky A panička napsala, že Luně se přece nedá nic zakázat (kdo se Luně podíval do očí, tak to chápe), a když chtějí být kámošky, tak musí být po jejím, takže Luna má vlastní postel zřejmě nadoživotí

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 22:32
- Nahlásit

Brina
a tak to má být Jako třeba já,já si na psy umim dupnout a proto tu ted sedim na krajíčku postele a psiska jsou rozesetý po celý dece a mě je zima ale přece je nevzbudim

bea
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:52
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Tak to mne těší, že je to zřejmě všude. My máme s manželem postel 1 1/2, spí s námi dvě skorojezevčice, za hlavou mám kocoura a pod bradou nalezené štěndo. Hlavně že se jim spí dobře - já pak usínám málem i v práci.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 08:59
- Nahlásit

bea
To mě povídej :-D nejlepší je, když část smečky se rozhodne spát na dece a část pod dekou, to sem jak připoutaná a nemůžu se vůbec hnout No je to psina

Myssel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:49
- Nahlásit

Ahoj,

jsem moc rada, ze se ma Luna dobre. Snad uz ji v zivote potka jen same stesticko.

V posteli se prece spi nejlepe..jeste lepsi je probehnout se panikum pres hlavy, naskocit na bricho, proste jim ruzne privadet infarkt. A uplne nejlepsi je panikum zalehnout jejich vyhrate mistecko a delat, ze se spiiii .

Vcera zustaly pseci doma a panici sli na obed. Po navratu bylo v cele chodbe a kuchyni bilo...snizek...houby snizek...jedna nebo druha vytahla z bedny stenatum pocuranou plinku a rochnila si trhanim. Nakonec se praskla mamina stenat...mela uuuplne bile slepene chlupiska na cumaku, potvora

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 09:53
- Nahlásit

Myssel
No páni to je teda frajerka

Myssel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:07
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

Jo frajerka, to nam delala, kdyz uz byla mimino. Stacilo ji nechat chvili samotnou a byl poradek zajisten. Horsi je, ze miiima ted maji curaci obdobi...jedna louze vedle druhe. jestli takhle bude pliny demolovat, tak fakt nevim.

Mame nainstalovanou objektovou kameru pres WiFi. Je na stene v chodbe a sledujeme je pres internet v praci, co tam potvory delaj. Nevim, jak poznaji, ze je kamera zapla, ale v tu dobu jsou nejhodnejsi..vcera jsme ji nezapinali..a voni takhle na nas. A to nemluvim o tom krasnem novem linu. Uz neni ani krasne a ani nove.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:11
- Nahlásit

Myssel
aaaaaaaa potvůrky jedny, fakt to určitě vědí Přece nebudou zlobit, když jsou v televizi Taaak já jedu pro maličkou fenečku na Hlavní nádraží a odpoledne mi začne shánění páníků

Myssel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:35
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Jo urcite...nakrucuji se v kamere, staaar usmev.

Tak drzim palecky, at to jde dobre. Stenatkum se panicci hledaji dobre. Hodne stesti at natrefi na hodne lidi.

A hned napis, jaka je a foto.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 10:45
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Taaak já jedu pro maličkou fenečku na Hlavní nádraží
Ale že to šlo rychle,pani???!!!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 14:59
- Nahlásit

davidkova renata
jj už jí mám domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, je kouzelnáá

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání