Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Luna hledá nový domov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 13:59
- Nahlásit

Myssel
pořád ne Já se taky na ní dívám často, tak moc doufám, že to u vás výjde, měla by se moc moc náramně

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:24
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

no prave, je to laska na prvni pohled. S chlapem jsem se uz stihla i pohadat. Bozicku...snad to vyjde. Porad mi rika, ze mame vysneneho jineho a tak dokola...chjo

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:28
- Nahlásit

Myssel
můžu se zeptat odkud jste? Napadlo mě, co kdyby jste se jeli na Lunu podívat? Nezávazně? Poznat jí, aby jste sami zjistili jaká opravdu je, pomazlili jííí a podle mě už jí u tety nenecháte )))

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:31
- Nahlásit

Myssel
určitě se ale nehádejte, to zase ne, opravdu by bylo lepší, kdyby jí i manžel třeba sám viděl a pak by se rozhodl

sue
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 16:02
- Nahlásit

šmarjá to je hrozný že jí zatim nikdo nechce nebo nemůže mít je fakt úžasná a krásná....každej den na ní juukám

Mar
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 16:05
- Nahlásit

Myssel
a jakého vysněného máte? toho Angličana furt?

Brina
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 16:18
- Nahlásit

Ahoj,
mám novinky o Luně. Včera se mi ozvala jedna zájemkyně, byla jsem s ní i s Lunou na procházce, Luně se líbila (jako ostatně každý Budu ještě zkoušet, jestli Luna zvládá být doma sama, pokud ano, tato slečna by si ji vzala.
Pak se ozvala ještě jedna paní, má doma staršího pejska, tak by ho Luna asi trochu prohnala Takže ve čtvrtek večer budu vědět, jestli Luna bude cestovat pryč, nebo ne.
Myssel, mám vás zařadit do pořadníku?
Zuzana

želva
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 17:05
- Nahlásit

Brina
no to bylo supéér kdyby to vyšlo,já nemohu,blbej domácí a hlavně je tu malej byt

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 17:10
- Nahlásit

Brina
jak přesně dlouho slečna potřebuje aby luna vydržela doma? doufám že ne celej den Protože to není fenka která by tohle moc dobře snášela, navíc pokud by bylo potřeba aby Luna musela vydržet dlouho doma, nemá cenu si pejska pořizovat že Hlavně aby případní nový páníci byli schopní dát Luně pořádný prochajdy, bude to potřebovat

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:21
- Nahlásit

Mar

Cus, no to uz neni on uz delsi dobu..cca rok si prejeme Bloodhounda trosku jine kafe. Ale ten prijde na radu az s vysnenym domeckem.

Brina

jaka je moznost, ze bych se mohla stat Luninou panickou? Chlap je uz nameko. Dlouho uz nevydrzi odolavat a jde z nej citit, ze se zacal strasne tesit

Pavlina se smeckou

My jsme z Frydlantu nad Ostravici...nejak jsem nevycetla, kde ted Luna s Brinou jsou, nebo kde bydli. Je tak krasna a citim z fotek strasny klid, je mi jasne, ze nejsem jediny zajemce. Jen at se ma holcicka dobre.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:58
- Nahlásit

Myssel
tak koukám že už i manžel by se těšil to je skvělé, budu držet palečky aby vy jste byli rodinka pro lunu, protože jestli se bude stěhovat od člověka ke člověku jen aby si lidi zkusili jestli to pujde nebo ne, to už bych sí jí pak raději vzala sama Proto Lunu přeju vám, vzbuzujete ve mě naprostou důvěru

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:08
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

Opravdu moc dekuji. My oba jsme silenci do psu, jen ten muj je ten rozumnejsi. Jinak to "zatim" neni manzel ale tento rok snad se vydari Vis jestli se opravdu rozhodnem, teda spise jestli jeste bude Lunka volna, tak se nepojedeme jen podivat, proste to bude soucast nasi smecky a nova lasenka. Co se tyce te doby, kdy vydrzi fenka sama doma...mame vyhrano, protoze chlap ma firmu 4 minuty od baraku. Jestli se muzu zeptat, kde az pusinka je?

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:15
- Nahlásit

čtyři minuty do práce, tak to je přímo krááááása Luna je u tý Zuzky a je to v Praze

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:53
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

Ze by byl vylet? Chlap mlci, pritakava, neodporuje. Ale musim mu prej podepsat, ze jinej pesan nebude

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 22:00
- Nahlásit

Myssel
Výýýborně to já bych podepsat nemohlaaaaaa, vim že bych to nedodržela ale musela sem slíbit že dlouhou dobu zůstanu na čísle 4

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 22:02
- Nahlásit

Myssel
Jinak popadněte mobilní telefon, na první stránce číslo na Zuzku a honem volat ))))))))))))))))

monika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 22:15
- Nahlásit

Myssel
pak se přijdte k nám ukázat. Jsme taky z Frýdlantu n.O.

Brina
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:02
- Nahlásit

Ahoj,
holkám jde o to, aby se Luna doma sama netrápila, jsou psi, kteří nesnesou být sami ani půl hodiny. Podle mě mezi ně Luna nepatří, ale to teprve zjistím, zatím jsem ji brala všude s sebou, takže to vyzkoušené nemám a u bytového psa je tohle důležité vědět. Každopádně doufám, že se v bytě bude chovat líp než na zahradě, kde se prý podhrabávala pod plotem
Holky na ni budou dvě, takže Luna bude mít o společnost postaráno, protože se u ní prostřídají, neměla by být sama doma déle než 2-3 hodiny, což je podle mě ideální a málokterý bytový pes to tak má. Holky o víkendech jezdí mimo Prahu do domu se zahradou a dalšími psy (také z útulku), takže Luna by si užívala i tam.
Mně stejně jako vám jde o to, aby se Luna měla co nejlépe, a holky se pořád ozývají, jak se na ni moc těší, tak věřím, že by se u nich měla jako v bavlnce.
Podbrdsko každopádně umístění psů hodně hlídá a dává podmínku, že budou umístěni na dva týdny na zkoušku. Potom útulek kontroluje, v jakých podmínkách pejsek žije a zda je o něj dobře postaráno, až poté je předán definitivně. Holky navíc bydlí pět minut ode mě, takže s nimi budu domluvená a budeme stále v kontaktu a budu mít Lunu pod dohledem.
Dám vědět, jak všechno pokračuje
Zuzana

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:25
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

omlouvam se uz je hodne pozde na volani, ne? Jinak samosebou uz volaaaam.

monika

Jeee to je super...klidne se muzeme videt. Predstavim sebe a sve plemeno. Bydlim naproti zakladni skoly, vedle materske skolky..hned naproti Kotelny, jestli mas cas klidne hned zitra, ja mam volno. Musime se blejsknout

Take mi jde o to aby se mela, jak v bavlnce. Malo pseku ma takove stesti, jako prave Luna. Doufam, ze bude stastna, pusinka.

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:26 - Změnil/a: Myssel
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

Mimochodem Pavli...ten formular se da lehce spalit To by ten muj cumel.

monika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:34 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Myssel
Já jsem teď taky doma, dneska se malé vysypaly neštovice tak jsem na paragrafu. Pod členem mám kontakt a webovky. Určitě se ozvi.
Jinak manžel nechtěl o dogině ani slyšet, Ted máme dvě a jednoho naháče a mám povolenou další.

Může dostat pes neštovice?

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:41
- Nahlásit

monika
No vidis, ja mam volno zitra. To je vyhoda smen Nestovice..to je teda neco. Mela jsem plane nestovice...a to jsem mela nohu a ruku v sadre..pod sadrou to vubec nebylo pekne. Tajne jsem vzala babi jehlice na pleteni a byl lahodaaa. Doginka je nadherna...na kazdem plemeni neco je. Jestli teda budes mit cas zitra muzeme vyjit nekam na prochazku.

Myslim, ze pes nestovice nedostane

monika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:49
- Nahlásit

Myssel
Já tento týden nemám komu nechat malou. A navíc je děsně uknouraná, asi to není nic příjemného. Je jí šest a má je teda dost rozjeté.
Domluvíme se raději až bude nejhorší za náma jo? To je supr, že nebudu muset na vycházky sama.

Myssel
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:53
- Nahlásit

monika

OK....tak preji brzke uzdraveni a hlavne at se neskrabe....sama vim, ze jsem se skrabala, tak je to asi bezpredmetne Tak se tesim an spolecnou prochajdu

monika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 23:54
- Nahlásit

Myssel
já taky.

Myssel
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 17:30
- Nahlásit

Tak jak to dopadlo s Lunou? Rada bych vedela, jak se ma pusinka.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 17:39 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Myssel
Může dostat pes neštovice?

Nee, volala jsem kvůli tomu před 2 lety na veterinu

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 18:08
- Nahlásit

Myssel
Zatim nevim, taky čekám co Zuzka napíše, sem zvědavka zvědaváá

Myssel
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 18:22
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

Bobisek mala, snad se ji dari dobre. Ja ted koumam, jak zabezpecit stenata, aby mi nelezli z porodniho boxu ven, je hodne velky, ale docela nizky, volne po byte budou behat, kdyz budu doma. Maji ted 4 tydny, presne dnes a uz se snazi vysplhat. Kdyz se jim to povede, pak se nedostanou zpet. Kdyz jsme v praci je lepsi je mit pod odhledem. Nic me nenapada...ohradku kupovat nechci.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 18:44
- Nahlásit

Myssel
hod mi na sebe prosím kontakt do mailu.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání