| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 15:14
- Nahlásit
jo ono se to po rozklinutí zvětší, tak to je v pořádku
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 15:47
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ta je překrásná...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:04
- Nahlásit
Johule
souhlasim, je opravdu nádherná, člověk kterej se stane jejím páníkem, tomu už ted závidim, protože ona je tomu kdo se o ní stará opravdu věrná a krásně si ho hlídá, s pejskama nemá absolutně konflikt, jen je trošku nejistá když se k ní řítí velkej pejsek ale to je pochopitelný .... Kdybych doma neměla už čtyři hladový krky tak už je u mě
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:19
- Nahlásit
já mám doma sice jen jeden hladovej krk, ale živí ho rodiče, kterým psi dost vadí, takže nemám šanci (i když jsem to zas zkoušela) ale hned bych ji brala...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 16:20
- Nahlásit
Johule
Páni rodičům vadí psi, to je škoda, aspoň si to zkusila díky , ale ona určitě někoho najde, věřim tomu
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 18:55
- Nahlásit
Po shlédnutí fotky jsem se rozhod jestli je ještě volná tak se hlásím jako zájemce.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 19:31
- Nahlásit
zelmont
proč jen ve mě nebudíš důverů
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 20:48
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Vůbec nechápu. O Lunu by bylo skvěle postaráno. klidně se přijeť podívat a zjistíš že mi můžeš plně důvěřovat.
Anton Hegeš
Stará rasovna
okres Svinibrod
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 21:01
- Nahlásit
tak tohle už není ani vtipný ale pokus dobrej
|
Brina
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 21:19
- Nahlásit
Jeee, to se sešlo reakcí, to jste hodní Zkusím odpovědět. Když šla na kastraci, vážila 23 kilo, teď bude mít 24-25, protože papá opravdu ráda a po kastraci jsem ji nechtěla moc vyčerpávat, tak neměla moc pohybu. Už ale chodí ven na delší dobu, takže za týden bude zase jako modelka Výšku jsem měřila, ale chvilku nepostojí, takže jsem naměřila něco mezi 52 a 55 cm v kohoutku.
K té rase - ona opravdu vypadá jako čistokrevný dlouhosrstý výmarák, akorát by podle standardu musela být o pár cm vyšší. Takže je to buď "nepovedený" výmarák nebo kříženec, v tomto případě asi krátkosrstého výmaráka s něčím jako zlatý retriever, to se už nedozvíme.
Zkusím sem dodat ještě nějaké fotky.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 21:21
- Nahlásit
Brina
jj jen sem dej fotečky, jen mě trap Luna je prostě krásná holka a basta
|
zelmont
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 22:05
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
To neni vtip.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 23:20
- Nahlásit
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 23:21
- Nahlásit
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 23:22
- Nahlásit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2008 23:28
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
jestli chcete naky velky a roztahli stranky staci rict kdyz sou ti tydle mali
|
Brina
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 08:15
- Nahlásit
Radko, moc děkuju za přidání fotek!
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:22
- Nahlásit
ketty
aaaaaaaaaaaaaaaaa napadlo mě to heleeee
radkah
krása, miminkooooo je toooooo
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 22:05
- Nahlásit
Jejda ta je opravdu nadherna, takova milounka...s urcite peknou dusickou. Uz tady "hustim" do chlapa....hned bych si maličkou vzala Byt uz mame velky, tak proc neporidit holkam kamaradku....musim ho zlomit.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 22:19
- Nahlásit
Myssel
šmarja to by bylo užasný, dušičku má opravdu krásnou, držim palečky, aby jste chlapa zlomilaaa
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 22:57
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Teda, ale bude to fuska. Snazim se tlacit ze vsech stran...uz jsem i slibovala, ze je to posledni, ze mu klidne podepisi na to formular Chjo....musim to pro dnesek nechat vychladnout a zitra zacit znovu....taky to muze dojit tak daleko, ze Slunicko Luna bude i bez jeho svoleni, ostatne, tak jako ty nase dve stavajici Jeste dam vedet.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 22:59
- Nahlásit
Myssel
ježiš to je prostě jako u mě To je kouzelný ale věřim, že by to prošlo, mě hned svym pohledem odzbrojila, tomu nemůže nikdo odolat určitě dej vědět, sem zvědavá jak to s princeznou dopadne
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 23:13
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Urcite napisi, hned jak bude neco noveho....dnes budu velice poslusna...a dalsi dny taky...vzorna zena Ona je k sezrani...opravdu jsem z toho pohledu paf...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 23:16
- Nahlásit
Myssel
Jááá věřiiim, její depozitní tetička jí s námi vzala v sobotu na výlet, můžu říct že na živo je to ještě lepšííííííííííííííí příjde ke člověku a mazlí seeeeeeeeee a hned je potřeba jí pořádně podrbaaat fakt je to prostě užasný stvořeníčko Jako opravduuu, nemít tady už tu mojí slavnou čtyřku je moje ))) Jinak čísílko na Zuzku, u který je Luna ted tady je hned na začátku, pevně věřim, že bude použitoooooo joo poslušná a vzornáááá, to sem tady byla naposledy než k nám přišla Lilly
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 23:22
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Uplne ji vidim, musi byt uzasna Slavnou ctyrku...no to koukam, mas pekne stranky. Ja mam zatim stale stranky ve vyrobe u chlapa a jen tak se jich nedockam....kovarova kobyla chodi bosa Jojo ciselko je tam...no doufam, ze to ukecam. Bylo by to prijemnejsi ukecavani, kdyby ted nemela ma Phoebe stenatka, kterym je tri tydny...bude to pekna demolicni ceta. Taky jsem byla naposledy vzornaaaa a hodnaaaa a nejposlusnejsi, kdyz jsem ukecavala Monicu.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 23:27
- Nahlásit
Myssel
a co máte za pejsky? nebo spíš fenečky jéé štěnátka Myslím že i s miminkama by se to dalo zvládnout, ona sama je takový miminko dá se říct, ale určitě to záleží na vás jak se rozhodnete to je jasný Důležitý je, že může bejt u Zuzky, že není někde v útulku ve stresu a její zvykání si na nový páníky bude o to snažší a velmi rychlý, jakmile uvidí milí človíčky a ještě třeba ve vašem případě třeba psí kámošky, tak to by bylo uplně bez debat Takže opravdu držim palečky aby to vyšlo, vám i Luně
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 23:43
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Mame dve rostandy shih-tzu. Presne tak, je dobre, ze nemusi byt nekde v utulku, zazivat stres a podobne. jsem rada, ze tomu tak neni. Tak snad nam to vyjde.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 23:46
- Nahlásit
Myssel
Jezusky jsou krásný sladoučký tak at krásně rostou a dostanou se jen a jen do dobrých rukou, miminka maličký Tak já jdu do hajan, smečka mi pořádně zahřála postel, tak snad se k nim ještě vejdu Držíme palečky a tlapky a budu čekat na nějaký zprávičky Přeju dobrou noc vám i smečce
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 23:49
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Dekuji moc...doufam, ze to dopadne dle mych predstav a holka bude u nas. Dekujeme za stenatka. Taky uz jdu do hajan, neb rano nevstanu... Krasnou noc bez blech
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 13:51
- Nahlásit
Ach jo, porad se na ni musim divat. A chlap ne a ne...
|