Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Luna hledá nový domov
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Myssel
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 19:48
- Nahlásit

monika

Napsala jsem ti mejla

Brina
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 11:00
- Nahlásit

Ahoj,

Já jsem zatím nepsala, celý týden stresuju, komu ji svěřit, nakonec jsem se rozhodla pro tu holčinu, pozvala jsem si ji ještě jednou na kobereček a přesvědčila mě
Lunu si bude brát dnes odpoledne, jsme domluvené, že se s nimi příští týden dvakrát uvidím a o víkendu se na ni pojedu podívat k Písku, kam bude jezdit na víkendy za ostatními pejsky, abych viděla, jestli se s nimi dobře snáší a jestli je spokojená. Lunina budoucí panička měla dalmatinku, takže na pohyb se psy je zvyklá a počítá s tím
Luna je jinak už úplně zdravá, alespoň podle chování, protože vyvádí o sto šest, bříško má krásně zahojené, až jsem žasla, jak se jí to za ty dva týdny od operace nádherně stáhlo. Venku je pořád akční, takže ty pejsky do party jí přeju, pokud se všichni budou dobře snášet, tak si myslím, že zahrada a okolní lesy dostanou pořádně zabrat
Napíšu zase příští týden, až s holkama a Lunou vyrazím na procházku.

Zuzana

želva
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 10:28
- Nahlásit

no ted byla Luna v nabídce v pořadu CHcete mě?

janushka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 10:35
- Nahlásit

Taky jsem se chtěla zeptat, vypadalo to, že je to ona .

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:08
- Nahlásit

Jo určitě to byla ona

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 17:51
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
a jak to s ní vypadá?

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:10
- Nahlásit

sue
No to já už nevím, poslední zpráva je že tedy šla k nějakým těm mladým holkám, nák tři spolu bydlej a že se tam tedy bude mít dobře ... Jen doufám, že to nedopadne tak, že holky se pak rozhodnou bydlet každá jinde a nebudou se muset pro Lunu hledat páníci znova.

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:22
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
já byla právě překvapená že byla v chcete mě?... snad to s ní dopadne dobře je hezoučká...to samý ta maličká prďolka od těch cikánů

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:39
- Nahlásit

sue
jj je krásná to jo maličká je taky krásná ale nevíme jak jí sem dopravit, já nemůžu od pejsků odjet na celý den protože jen do Olomouce to jsou prostě tři hodky, taky je maličká a vydržet tři hodky ve vlaku by těžko dokázala, uvidíme, snad to výjde ...

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:40
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
a odkud kamže jí to vezete??

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:54
- Nahlásit

sue
Oni jsou z Olomouce, do Prahy to není možný, ted se sem nedostanou a pak nás napadlo, že kdyby jel někdo na výstavu do Brna, tak by jí pak mohl dovézt do Prahy no, ale nevim, aby toho zas na ní nebylo moc, hlavně je to ještě za pár ta výstava, malá si ted zvykne na tyhle pejsky a pak zas zvykání si tady a pak eventuálně na novou paničku, to mi příjde moc ...Když už tak by to chtělo přivézt jí co nejrychleji, je maličká, zvykne si rychle, ale čim dýl to potrvá tim to bude pro ní horší ...

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:56
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
aha takže z Olomouce do Prahy...já se zkusim zeptat zda by jí někdo nedovezl

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:59
- Nahlásit

sue
to bys byla hodná, já kolem sebe nemám nikoho kdo by tam kdy měl cestu nebo kdo by tam bydlel a přivezl by jí... Jestli já se někdy zmůžu na auto, tak den kdy udělám řidičák bude vyhlášen za státní svátek

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:01
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
:-D to je hezký pokusim se no

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:03
- Nahlásit

sue
Děkuju Kdyby nááááhodou, tak můj emajl je PCourtonova@gmail.com

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:06
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
jasan píšu si...ona je moc hezoučká prdelka malinká...a ke komu jde k majitelům nebo jen přechodně?

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:09
- Nahlásit

sue
Půjde zatím ke mě, takže jsou dvě možnosti, bud si jí okamžitě zamiluju a nikomu jí nedám, nebylo by to poprvé A nebo dostane skvělou paničku, která se o ní bude starat, pár lidiček už mi napsalo, všechno lidičky, kteří jsou tu kolem mě, nikdo cizí

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:10
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
aha tak to je fajne

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:12
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
koukám ty máš bíglíííí smečku

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:16
- Nahlásit

sue
nooooo mááááám )) tři bígliny a jeden voříšek )) A ten voříšek k nám přišel ze stejnýho jako dostala ta paní tu maličkou, jeho začátek do života byl stejný, fakt děs :-/

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:18
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
hmmm to je hrozný ty lidi fakt...já mám doma dva ovčáky a snad za pár budeme mít baráček tak si adoptujem taky křížence

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:19
- Nahlásit

sue
jůůů baráček, tak ten bych teda taky brala, vůbec bych se tomu nebránila Tak to se má asi nějakej pejsek v útulku už ted na co těšit, to mu přeju Ovčáci jsou nádhernííí )

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:20
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
jsou nádherní ale ale no...no má velkou zahradu tak proč si nevzít nějakýho mazlíka kterej nemá domov když ten prostor bude že jo...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:24
- Nahlásit

sue
žádný ale, sou nádherní a basta ) ty jo, to souhlasim, mít tu možnost, tak si taky zajedu do útulku pro nějakou psí holčičku a možná třeba i pro dvě )) Ale v tom bytě to nejde ... Chtěla bych aspon pomáhat hafanům tak, že budu pomáhat hledat páníky noo

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:28
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no ajsn to je taky super...jsou hezcí ale já radši menší hafany

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:30
- Nahlásit

sue
tak to já taky, hlavně z důvodu že jich můžu mít víc Ne ba ne, bígl pro mě byl volba a já je dokázala pěkně vychovat sem tam to občas zaskřípe, bíglici opravdu umí člověka vynervovat Ale jinak nám to fakt klape )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:31
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
čus pani bíglová,hele založ téma tady na cz ohledně případnýho převozu tý fenky do Prahy.Už se to dělalo a určo se najde nějaký řešení.Ale vyhod na to samostatný téma,tady se to ztratí..

sue
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:31
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no bíglíci jsou draci já bych chtěla hlavně mazlíka

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:34
- Nahlásit

sue
oni jsou mazlíci, ale musí se s nima makat Ale vim jak to myslíš, mazlíka určitě najdeeš
davidkova renata
čus ovčounová jj napíšu to sem, ale není to blbý ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:40
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
ale není to blbý
Co blbneš??? Fakt se to tu už organizovalo,nekecej a dělej at je čubina brzo doma (u tebe )

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání