Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Srbce pro Bilušku
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:17
- Nahlásit

Kony
no to by bylo jiste prima, domluvte se ale primo s Liskovou na tomhle, jestli souhlasi, s tim, ze byste ji zbavili zdrzovani s lidmi a udelali vstupni filtr, ona si casto stezuje, ze ji lidi zdrzujou od prace, co volaji a casto to ani nebere, pak by se na web dal vas mail a telefon pro zajemce
Jake bylo foceni?
Jinak stale zadny mail nedorazil

Kony
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:22
- Nahlásit

dejavu
Zkusime ji priste nejak zpracovat. Sice nebudeme nikdy znat presne aktualni stav, ale vyber je tam pro kazdeho
No foceni bylo super, ale divocina, jak jinak, proto by se hodil dalsi clovek. Jeden na poslouchani Liskove a zapisovani udaju o psu, dalsi na foceni a dalsi na drzeni psa a odhaneni ostatnich
Kazdopadne tam ma novy nadherny psiska, hned bychom brali, jsem se s nima pekne vyradil.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:07
- Nahlásit

Kony
Budeme se snažit.
Zrovna teď nějak dáváme do kupy barák a zařizujem stěhování. Jako pracující lid o víkendech samozřejmě. Ale určitě dejte vědět, až zase pojedete. na pár hodin se budem snažit urvat.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:22
- Nahlásit

Kony
Já to mám skoro 100km, ale mám u Kojetína štěně, na které jsem se chtěla stejně zajet podívat, tak kdybyste potřebovali člověka, dejte vědět, třeba se mi povede se přidat. Teď mám auto v opravě, ale už by mělo být každou chvíli hotové.

overgod
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:26
- Nahlásit

aren
ty jezdíš auem? a to Ti nevadí, jak ničíš životní prostředí a kolik zvířatek nebohých tím potencionálně i reálně zabíjíš ...jak nám bereš všem kyslík? to ti svědomí povolí? a to se nestydíš .D

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:26
- Nahlásit

aren
Kde u Kojetína?? A jaký plemeno??

aren
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:44
- Nahlásit

bullvnouzi
Ve Stříbrnicích. Je to oříšek Riki, malý bílý pejsek, teď tříletý, asi 7kg

aren
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:45
- Nahlásit

bullvnouzi
A v Kyselovicích u Chropyně máme sestřičku Isu. Ta má jen 2-3kg. Taky bílá Tam se budeme stavovat taky.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:47
- Nahlásit

bullvnouzi
A v Želátovicích u Přerova máme zlatou Zlatušku a v samotném Přerově černobílou Dášenku. Všechno z jednoho vrhu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:50
- Nahlásit

aren
Achá. Tož voříšků je tady spousta. A cože jste je všechny udali sem? jen jsem tak zvědavá, ptž jsme z Kojetína.

aren
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:54
- Nahlásit

bullvnouzi
Já jsem kdysi na tu stranu dost jezdila, tak tam mám pár známých. Jezdila jsem právě do těch Kyselovic, na chalupu. A ta paní z těch Želátovic je shodou okolností, ta se ozvala na inzerát.

Kony
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:17
- Nahlásit

Biluška
dejavu
Jo malem bych zapomel - Liskova vas moc pozdravuje

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 16:34
- Nahlásit

Kony
diky za vse, odvedl jsi opravdu s pritelkou kus prace, jsem rada, ze s Liskovou vychazite a ze mi pomuzes i s webem a pojede to dal, vzdycky nejaky pes takhle najde domov, uvidis sam.

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 22:39
- Nahlásit

Biluška
mrkni do umistenych na Srbcich, budes mit radost z udanych evergreenu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání