Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Srbce pro Bilušku
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 09:16
- Nahlásit

Prosim, Libo, neodpovidas na maily, jak to bude s fotkami ze Srbcu, cos mela poslat pred nekolika mesici, stale jich asi pulku nemam a jak to, ze na starych strankach Srbcu jsou novi psi? Viz navstevni kniha Srbcu. Co s tim mam delat? Jsi s tou holkou v kontaktu? Jiz Srbce nebudes delat nebo jak to bude?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:29
- Nahlásit

Dejavu ktery Srbce?

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:32
- Nahlásit

bullvnouzi
udelala jsem na prani Bilusky tyhle stranky
http://www.srbce.estranky.cz/
protoze ty stare nebyly aktualizovany

overgod
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:34 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

jako at to blbve nepochopit, to se nesmeji tem strankam...jakoze kdyz ten smajl je hned pod jejich odkazem...to rozhodne ne...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:43
- Nahlásit

Hmm, tak ty mam za rohem, skoro... Kdybych mohla nejak pomoct (treba s focenim psu), tak pisni.

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 11:44
- Nahlásit

bullvnouzi
ja nevim, domluv se s Libou, s pani Liskovou je pomerne tezka domluva, Liba to s ni umela

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 12:01
- Nahlásit

Hmm, tak ty mam za rohem, skoro... Kdybych mohla nejak pomoct (treba s focenim psu), tak pisni.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 12:03 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Hups, co to bylo? 2 krat?

Hm, tak pockam, jestli se tu ozve.

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 12:20
- Nahlásit

bullvnouzi
ja myslim, ze jo, ze bude rada, ona toho ma tedka asi moc

overgod
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 15:34
- Nahlásit

dejavu
ja myslim, ze jo, ze bude rada, ona toho ma tedka asi moc
to je pravda....uplne ty prispevky nestiha psat....je vytizena jeste vice nez ja :d utikám, nez me lapííí

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:37
- Nahlásit

dejavu
Dani promiň, teď na Liškovou nemám ani čas, ani náladu. O nových psech v Srbcích nic nevím, ona sama mi to neřekne a mě nebaví furt se jí doprošovat. Vysvětlím ti to později, dneska nemám náladu vůbec na nic, Bonnie si zlomila nohu. Nezlob se.

bullvnouzi
Ozvu se ti co nejdřív, vysvětlím jak to je s Liškovou a domluvíme se. Já to fakt nestíhám, budu ráda, když to někdo převezme.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 07:48
- Nahlásit

Biluška
to je mi lito jak se ji to stalo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 09:02
- Nahlásit

dejavu
Na vycházce, Lilátko na ni šláplo. Malý mastodont se totiž nikdy nekouká kam šlape, ona se rozběhne a prostě běží. Když je tam díra tak spadne do díry, když je tam štěně tak ho zašlápne

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:48
- Nahlásit

Biluška
Ozvu se ti co nejdřív, vysvětlím jak to je s Liškovou a domluvíme se.
OK.

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:07
- Nahlásit

bullvnouzi
uz jsi mluvila s Liskovou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:15
- Nahlásit

dejavu
S Liškovou ne, ale s paní Jahnovou (její blízká kamarádka) jsem mluvila včera. Paní Jahnová je Němka, teď je půl roku v Čechách. V Německu zařizuje nějakou nadaci, která bude pomáhat jmenovitě přímo Liškové. Vypadá to na docela velké peníze. Kvůli tomu se musel legalizovat celý ten její útulek. Už na tom pracujeme od května, zřídit občanské sdružení není nic složitého, ale vysvětlit to všechno Liškové je složité až moc . Vyslechla jsem si od ní tolik nadávek jako snad ještě za celý život. Už to vypadalo, že je všechno hotové,ale Ministerstvo vnitra má nějaké námitky proti názvu a pochopitelně to poslali Liškové, ta neví co s tím má dělat tak to hodila do kamen, včera to zjistila ta paní Jahnová, volala mě.... no něco šíleného. Co má Lišková za psy je momentálně nezjistitelné, alespoň pro mě, protože prostě nemám nervy na to, abych jí volala a vysloužila si dalších stopadesát nadávek. Budu ráda když dotáhnu do konce to její sdružení a asi půjdu od toho. Jahnová to taky neví, je na tom stejně jako já. Navrhovala jsem jí ať se vykašle na Liškovou a prachy z nadace dá jiným útulkům, že jsou jich tady mraky a potřebují to víc. Ale ona je nějaká spolužačka Liškajdy a trvá na tom, že jedině jí, takže nám nezbývá než si to přetrpět

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:47
- Nahlásit

Biluška
ona ma prijet na Sen zvirat, zajdu ji promluvit par slovy do duse

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:53
- Nahlásit

dejavu
Nepřijede. Na ten Sen zvířat jsem ji měla vézt já, jenže jsem nabourala auto takže nepojedem nikam. Leda by se jí podařilo sehnat jiný odvoz a zatím to moc nevypadá. Poprosila jsem pár známých, ale nikdo není ochotný vzít si do auta bůhvíkolik útulkáčů

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:57
- Nahlásit

Biluška
no, ono se tam stejne nic neudalo skoro, ma to vyznam spis propagacni a taky ze se sejdou utulkari a vymeni si zkusenosti, pripadne nabagruji proviant, z cehoz ty prvni dve discipliny nejsou zrovna to, v cem je Liskova silna v kramflecich

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:33
- Nahlásit

dejavu
Lišková se hrozně těšila na to, jak je všechny seřve a pošle do ... . Nevím proč po nich chtěla řvát, ale mám takový dojem, že ona důvod nepotřebuje

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:58
- Nahlásit

Biluška
na koho chtela rvat? na zajemce o psy nebo na ty, co by ji neco eventualne prinesli pro psy?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:38
- Nahlásit

Biluška
Liskova

Co to proboha je???

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:46
- Nahlásit

dejavu
to nevím, asi tak nějak plošně na všechny . Každopádně, pokud paní Jahnová rozjede tu nadaci v Německu tak Lišková bude mít peněz, že nebude vědět co s něma a mohla by tudíž začít psy vydávat zadarmo . Ono se to stejně moc nezlepší, protože přístup k lidem bude mít furt stejný

bullvnouzi
To je majitelka útulku v Srbcích. Ona není zlá, jenom si nevidí do pusy. Podle mě má strach z lidí a maskuje ho tím, že po všech řve a všem nadává. Musíš být splachovací, všechno jí odkývat a pomalinku ji manipulovat tam,kam ji potřebuješ. Dá se to. Jenže to její chování odrazuje spoustu zájemců o psy

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:08
- Nahlásit

Biluška
To je brutus jako...

overgod
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:49
- Nahlásit

Biluška
To je majitelka útulku v Srbcích. Ona není zlá, jenom si nevidí do pusy. Podle mě má strach z lidí a maskuje ho tím, že po všech řve a všem nadává. Musíš být splachovací, všechno jí odkývat a pomalinku ji manipulovat tam,kam ji potřebuješ. Dá se to. Jenže to její chování odrazuje spoustu zájemců o psy
no tak hlavně, že s ale psům pomáhá nooo
huráá
hurááá
huráááá

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:20 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

bullvnouzi
hele ale ma to jednu obrovskou vyhodu, uspesne jednani s ni je jako univerzita v komunikaci, trpelivosti, pohotovosti a diplomacii, pak si na sebe muzes povesit cedulku VYDRZIM JAKEKOLIV ZACHAZENI

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 21:30
- Nahlásit

Dík dejavu, ale jsou věci, který si umím odpustit.

I když je fakt, že se mi podařilo čistě komunikačními prostředky zlikvidovat psycholožku. Tak třeba by se mi zadařilo i tady.

overgod
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 23:09 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

bullvnouzi
I když je fakt, že se mi podařilo čistě komunikačními prostředky zlikvidovat psycholožku. Tak třeba by se mi zadařilo i tady.
se nediv, voni to jsou většinou naprostí amatéři

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 07:35
- Nahlásit

Jojo, Lišková je správná přítelkyně z ní měla napoprvé taky šok.
Já s ní v komunikaci problém nemám a bydlíme cca 30km daleko. Takže kdyby jste potřebovali s něčím vypomoct a chtěli řečnění nechat na někoho jiného, tak jsem k dispozici

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 07:44
- Nahlásit

Kony
bylo by zapotrebi dodelat nabidku na strankach http://srbce.estranky.cz jestli to dokazes, posli fotky a popisky tech, co tam nejsou a tech, co fotku nemaji, pokud se nekdo udal, rekni a posli mi to, ja to zaktualizuji.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání