Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Srbce pro Bilušku
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:08
- Nahlásit

dejavu
OK, ted jedeme na prodlouzeny vikend do hor. Potom bychom tam mohli s pritelkyni v tu dalsi sobotu (15.9.) zajet a dat to dohromady. Staci?

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:12
- Nahlásit

dejavu
No urcite muzes na strankach zrusit v menu volbu "Bela zpiva severu", protoze tu mame doma uz pul roku my Sice je to pak v prispevku napsany, ale tak nenapadne.

Hanca
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:33
- Nahlásit

Ahoj Kony, jen tak jsem se dostala k Vaší diskuzi a proto ti píši. Pozor toho 15.09. je v Praze Vinoř Sen zvířat www.senzvirat.cz
, kam jsou přihlášeny i Srbce, takže paní Lišková asi v tu sobotu celý den bude v Praze, takže bys jí tam asi marně hledala. Ale více spíše bude vědět Dejavu a Biluška, které její web. stránky upravují.
S pozdravem z Kladna,

Hanka

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:36
- Nahlásit

Hanca
Znova opakuju, paní Lišková na Sni zvířat s největší pravděpodobností nebude. Měla jsem ji tam odvézt já, nabourala jsem auto a tudíž nemáme čím jet. Hledám náhradní odvoz a pokud neseženu tak se do Prahy nedostanem

Kony
Nemohli byste ji tam hodit vy?
Jak se má Beliška?

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 08:47
- Nahlásit

Biluška
No co jsem pochopil, tak ona tam chce vest nejake psiska, ne? my mame jen feldu kombika bez taznyho zarizeni a dalnicni znamky, takze moc psu bychom nepobrali.

Rek bych, ze Beliska se ma jak ve vate a za ten pulrok je to fakt uplne jinej pes. Tusim jsem ti psal, ze byla i treti na voriskiade. Ted nam na zahrade uspesne chyta mysi. A s tim nasim telatkem se szila nadherne (z toho jsme meli nejvetsi strach).

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:50
- Nahlásit

Kony
No co jsem pochopil, tak ona tam chce vest nejake psiska, ne? my mame jen feldu kombika bez taznyho zarizeni a dalnicni znamky, takze moc psu bychom nepobrali.
My taky. Felku s kombíkem a s tažným. Ale na tažné žádného psa nedáváme, i když tím pumě neustále vyhrožuju . Není problém převést v takovém autě pár psů ( my zvládáme 8 psů a čtyři lidi), problém je v tom, že útulkoví psi holt zrovna nevoní, navíc nevíš jestli se umí chovat v autě, spíš se dá počítat s tím, že neumí a to si holt nikdo do auta pustit nechce Ani se jim nedivím

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 10:57
- Nahlásit

ja tam tu Belu necham, jako jiny povidky, proc bych ji mela sundavat? Lidi si radi prectou dobry konec.

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:04
- Nahlásit

dejavu
Tak jo

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:07
- Nahlásit

Biluška
No pokud by to byli mensi psi, tak neni problem. Smradek me ani nevadi a mezi kufrem a sedadly je zabrana, ale spis mam obavu aby se navzajem nepozvraceli. Bela s tim ma jeste porad problem a bez kinedrilu zvaci co 10 km
To doma probereme a pripadne dame vedet

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:39
- Nahlásit

Kony
Čuvačka Akéla se byla schopna pozvracet dřív než jsme vyjeli ze dvora a nezabíral ani kynedril, ani nic jiného. Někteří psi to holt snáší těžko.
No pokud by to byli mensi psi, tak neni problem
Plánovala, že vezme jenom nějaké menší, ale i tak. Nevíš jestli se ti náhodou nezačnou v tom kufru prát. Já jsem měla v plánu vzít klece a to by znamenalo max. 3 psy - dva do klecí a třetího Liškové na klín. Max. bych ještě mohla vzít na klín dalšího já, pokud by řídil Tomáš. Víc bych asi neriskovala, protože Lišková ty psy v autě nijak nezvládne.
Byla bych ráda, kdybyste ji tam odvezli, protože jsem jí to slíbila a teď mě štve, že to nemůžu dodržet, ale nechci tě do toho nutit, víš dobře jaká je, tak si to rozmysli

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:41
- Nahlásit

Kony
A dokud jsi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:45
- Nahlásit

dejavu
Dani, prosím tě, potřebuju hlídacího psa. Zatím jsme ve stadiu výběru a nemůžu se rozhodnout jestli štěně- papíráka, nebo psa z útulku. Po zkušenostech s Akélou a Brajou se mi do útulkáče už moc nechce, ale kdybys věděla o psovi, co by přesně splňoval moje požadavky tak bych do toho asi šla.
1. Musí hlídat a vydržet celoročně venku, takže žádný krátkosrstý (když bude -30 tak ho pochopitelně domů vezmu, ale většinu zimy musí být venku a pracovat)
2. Musí se snést se zbytkem smečky a s dětma
3. Snadno cvičitelný a ovladatelný - po zkušenostech s Akélou už žádného pastevce. Prostě pes, který bude chtít být cvičen. Ideální by byla velká šeltie
4. Žádný pes typu rotvík, tosa, pitbul a pod - mě se prostě vzhledově nelíbí
5. Žádný Bohouš - bernardýn, novofulanďák a pod. Potřebuju, aby opravdu hlídal, ne aby se s ním mazlili děti přes plot. Ale zase na druhou stranu, ne že vyvrátí bránu a ty děcka sežere protože prošli kolem.
6. Raději fenu, ale mohl by být i pes, nechala bych ho vykastrovat. Klidně kříženec, to je mi jedno.

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:52
- Nahlásit

bullvnouzi
Kousek zapadne od Olomouce

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:55
- Nahlásit

Biluška
Ze se Vam do toho pletu. Nemuzu nezpropagovat svoje plemeno Hovik = rozeny hlidac, v -30 je nestastnejsi pes na svete, fena nema problem s detmi. Jen potrebuje kontakt se smeckou (lidskou).
URL

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:55
- Nahlásit

Biluška
Pani,pro vás už jedině něco takovýho!
http://www.sweb.cz/Inez.Sastre/vlkodlak.jpg

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:04
- Nahlásit

Biluška
doporucuju Sindy nebo Arga http://www.utulek-tachov.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci
a dnes prijde novy ovcak

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:10
- Nahlásit

jablunka
To je jak psí kentaur

Kony
A nemá hovík tu pastevčí povahu? Chci psa, který bude snadno ovladatelný a bude chtít cvičit. Hovíky zase tak zblízka neznám, tak nevím Černý s pálením by se mi docela líbil. Jak jsou na tom zdravotně, trpí na něco? Krom dysplazky teda, s tím se počítá u všech psů nad 10 kg.

dejavu
Argo už je starý , na dožití tady mám Bramboru, víc takových psů si dovolit nemůžu. Sindy by snad šla, ale radši bych něco většího. Nepotřebuju alarm, na to mám šeltie a pumu, kteří hlásí každého motýla co proletí kolem. Potřebuju psa, který fakt účinně zasáhne až sem poleze zloděj. Poslední dobou se nám pořád ztrácí věci, takže to holt musím začít řešit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:17
- Nahlásit

Biluška
To je jak psí kentaur
Ale prdlajs,něco tak hnusnýho bych vám nenabízela!!!
Tohle je čistokrevnej vlkodlak a gdyž se promění,tak f kapse bude mít i PP.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:18
- Nahlásit

Biluška
Ale ten znakatej howik u RD je moc pěknej.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:25
- Nahlásit

Kony
No 30km od Srbců... Já to mám do Srbců 10km.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:30
- Nahlásit

jablunka
Jakej hovík u RD? Už teď vím, že ho nechci. O RD si vezmu leda tak tu modrou šeltičku až ho přestane bavit
Toho kentaura taky nechci, protože vypadá samečkovatě, až se promění tak by z něho mohl být hezký sameček a Tomáš by žárlil Ovšem jsem si zcela jistá, že mít na zahradě tohle tak už se mi žádný kolíček na prádlo neztratí

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:38
- Nahlásit

Biluška
S hovikem dokonce cvicit "musis", jinak ti z nej vyroste nezvladatelnej klacek. Nejsou to psi co by delali IPO3 jak na bezicim pase, ale cviceni je vetsinou bavi a par s IPO se jich taky najde.
Nevim co myslis "pastevci povahou". Hovik ma svoji hlavu, to jo, ale pokud se psovod chova dusledne a hlavne spravedlive, tak neni problem. A pokud se bavime o fenkach, tak ty jsou povahove daleko mirnejsi a rozvaznejsi nez psi, ale co se hlidani tyka, tak bych rek, ze jsou dokonce mnohdy ostrejsi.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:39
- Nahlásit

Biluška
To je on.
http://www.hovawartivnouzi.estranky.cz/clanky/aktu ality/aktuality

Kony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:41
- Nahlásit

Biluška
Na nic nejak moc netrpi. DKK maj oproti jinym relativne v pohode a samo je vetsi riziko torza zaludku.

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:47
- Nahlásit

Biluška
no a co ten rotvik Fritz tady http://www.connection.wz.cz/psi2.html nebo na predchozi strance Danik? Troufla by sis na ne?

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:52
- Nahlásit

bullvnouzi
ja myslim, ze je tam prace mraky, ze se tam vyradite obe, dohodnete se spolu, holky, je to fajn, ze to nezanikne.

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:54
- Nahlásit

dejavu
jo ti zas ne k detem, to mas tezky, kdyz je nejaky ostry, zas ho nikdo nedoporuci k detem :/

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:17
- Nahlásit

dejavu
dohodnete se spolu, holky
Proč mi připadá, že Kony je kluk....?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:19
- Nahlásit

dejavu
No co jsem pochopil
Potom bychom tam mohli s pritelkyni
Tusim jsem ti psal
Rek bych

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:47
- Nahlásit

bullvnouzi
o to lip se dohodnete

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání