Eninka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:06
- Nahlásit
palma1
ahoj palmičko, byla jsem v době tvého příspěvku na dovolené a než jsem dojela, zapadl dolů...
jsem moc ráda, že Jessinka zůstává tam kde je a fakt jí přeju, aby už nemusela nikam jinam (ani k další rodině-přítelkyně otce).. já bych jí taky nedala nikomu, obzvlášť s jejím pohnutým osudem, zaslouží si, aby zůstala tam, kde je
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2012 22:16
- Nahlásit
Eninka
ahojda, jaká byla dovča?
no - jak to napsat. před dvěma týdny jsem byla u honzy a hrozně ji oba i s kačkou chválili, jak je hodná, jak už tolik neutíká na silnici,... prostě jsem nabyla dojmu, že je všechno v nejlepším pořádku. tenhle týden volám, jak se vede a on mi povídá - jessi už tady od pátku není... koukala jsem jak puk. je u olči, tátovi přítelkyně. v pátek a v sobotu jsem se s nimi viděla a musím říct, je tam šťastná, ale pozůstatek toho všeho je, že si olču hlídá - i když - jak kde. měli jsme "rande" v bytě po našem dědovi, jezdí tam s tátou dávat ten byt do pořádku. no a já se tam jela podívat, táta říkal, jestli něco nechci. byl tam i brácha - a popravdě. přijela jsem tam, honza si tam študoval nějaký knížky, jessi seděla olče na klíně. když šla ale olča něco dělat, v pohodě si tam lehla stranou a spala, ale jak si olča sedla, už byla zase u ní a cpala se na klín. u olči doma, bydlí v rd společně s rodiči, si prý všechny obtočila kolem packy. rodičům prý spí v posteli, ale jinak chrupe u olči na křesle. takže je super, že není celý den sama. jinak na zahradě má ještě hodně starou kámošku zuzanu. navíc za ní chodí olčiny vnučky a ty prý zbožňuje, páč ji pořád muchlají. jinak s olčou jezdí i k tátovi, ale k honzovi se už moc necpe. prý tuhle i vrčela na crashe. sice jen výstražně, prý se nejspíš bude hárat (dle veta). takže až se dohárá, tak poputuje na 99% na kastraci. jinak kdybys ji viděla, jak se zakulatila. na mě až moc už vůbec nevypadá, jako ten uzlíček, co ho vytáhli zpod vleku... je z ní pořádná feňule, i trochu ještě vyrostla. musím ji zase příště vyfotit, abys to mohla porovnat. akorát ta poslušnost poněkud vázne... potřebovala by cvičit přivolání jako sůl, ale mám pocit, že to asi moc nedopadne. s klidem nám z druhého patra bytovky vlítla až na silnici před bytovkou dřív, než jsem se stačila vůbec obout a nějaký volání - to jí bylo fuk, letěla se podívat za lidma, co byly před barákem. to bych ji byla roztrhla, ale olča s tátou tohle moc neřeší - no škoda. asi čekají, že se to samo přizpůsobí, ale to zase nečekám já... i když - u našeho psa taky doufám, že se to věkem zlepší - bíglové se prý po šestém roku věku uklidní, tak ještě rok a bude to v pohodě jessi nemá s bíglem nic společného, tak tam to třeba dopadne dřív
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2012 16:08
- Nahlásit
palma1
ahoj palmičko, zase témátko "zapadlo" na druhou stránku, než jsem jej objevila, jsem děsná baba. Jsem moc ráda, že i když šla Jessinka nakonec k té Olči, že je spokojená a má se tak dobře. Asi to tak mělo být a třeba je ještě spokojenější než doteď. Určitě sem dej nějakou fotečku, až nějakou získáš. Moc ji ode mě pozdravuj, holku jednu šikovnou.
|