| Autor |
Zpráva |
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:21
- Nahlásit
Fifi
To je téma tak na aspoň 10 káv. Jsme to probíraly s vetkou do podrobna a hlava mi to nebere! A jak si představím toho rádoby páníčka od tohodle chuděrky, jak si lapí v teple u kamen a cpe se cukrovím, tak bych asi vraždila!!! Už nějak nevěřím tomu, že by ho někdo hledal.
Lidičky, komu můžu poslat ma mejla toho druhého hafíka? Jsem počítačový ignorant a prostě to neumím. Díky moc!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
LiVr
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:24
- Nahlásit
jablunka
Jo, určitě se to nemůže nechat jen tak, vždyť ho vlastně utýrali. Utýrali ho vlastně lidé zákona, kteří by měli dbát na to, aby se tohle nikde nestávalo a přitom oni to sami dělají. nemůžu to rozchodit. LiVr ví, že pokud v té věci bude něco podnikat a budu moci nějak pomoct, tak samozřejmě pomůžu.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:25
- Nahlásit
greyhound
To vím až moc dobře! A ještě to pořád řeším. Ty vado, tahle mne taky stála nervů a energie.
Naše vetka řeší přebrání těch záchytných kotců pod sebe, ale je to na dlouhé lokte. Je zřejmě fůra "důležitějších" věcí na řešení.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:29
- Nahlásit
Fifi
Máš to tam! Moooc díky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:31
- Nahlásit
LiVr
tady ho mas, snad to s nim dopadne lepe.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:38
- Nahlásit
Fifi
Děkuju - je to vážně krasaveček, takové torpédo. Ach jooo....
Cigi
To je fakt, ale vem si, že pes je pořád ze zákona věc. Takže co udělali? Splnili si povinnost - psa odchytili a zavřeli do klece a prý dali fotku na vývěsku. Konec. To tady můžeme polemizovat do nekonečna. Dokud nebudou na těchto místech, kteří mají cit a vztah ke zvířatům, tak se stejně nic nezmění. Třebas já bych si ho vzala na služebnu. Tvrdili, že je hodný. Tak co by se tak zlého stalo, kdyby ho měli někde v teple? Asi mi už ze všeho hrabe.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 17:54
- Nahlásit
Lidko,
ptala jsem se na Miji, ale zeptám se i tady: proč jste okamžitě nezavolali státní policii k přešetření a sepsání protokolu?
Moje právnička má boxera, můžu jí do tohohle případu zainteresovat. Jistě nám pomůže těm policajtům řádně zatopit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:35
- Nahlásit
twe to neni možný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jako nechci tady gestit stylem..dělejte někdo něco,to je trapaárna,ale snad se něco udělat dá ne????? přece todle
Utýrali ho vlastně lidé zákona, kteří by měli dbát na to, aby se tohle nikde nestávalo a přitom oni to sami dělají
nemůže jen tak projít???
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
davidkova renata
nemůže jen tak projít???
Taky myslím, protože tohle je prokazatelný utýrání podle litery zákona, což ta vetka od Livr jistě ví... ach Bože...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:51
- Nahlásit
ježiš co tohle je zas za příšernost, to by se člověk posral už!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
nemůže jen tak projít???
Se obávám, že právě proto to projde . Páč policajti nepůjdou proti jiným policajtům
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:04
- Nahlásit
tohle je prokazatelný utýrání podle litery zákona,
Pokud se este naky dukazy vubec najdou.... ruka ruku myje, pod svicnem je tma.
Tohle se stat nekde v utulku a nekdo se toho domaknout, tak je ohen na strese, kauza tyrane zvire, tedy pardon, vec... pokud to takhle dopadne i u placaka, budu jen rada.
|
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:06
- Nahlásit
Biluška
Páč policajti nepůjdou proti jiným policajtům
To je hodně pravděpodobný, ale přesto bych zkusila Inspekci MV, média...
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:11
- Nahlásit
Vzpomeňte na Psíčkovi slova:
Proč tedy radji neřešíte ty nezateplené kotce?
A netvalo to tak dlouho a konečně bude někdo snad řešit ty nezateplený kotce...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:15
- Nahlásit
Říkám znovu, že mám právničku ochotnou pomáhat. Takže bych potřebovala vědět veškeré podrobnosti. Samozřejmě se měli zavolat státní policajti, aby zapsali, co ti kreténi měštští policajti udělali. Všechno vyfotit. Takhle je to blbý, ale stejně. Záznamy o psovi budou a Lidka je očitý svědek, takže já bych to jen tak nevzdávala.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 19:45
- Nahlásit
Fakt vás nechci zrazovat, ale nevyřeší se bohužel nic. Jen to ubere energii v pomoci dalším potřebným psům.Ráda bych se mýlila.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 20:05
- Nahlásit
Cesmina
Jak jsem se dneska dozvěděla od vetky, tak kotce se řeší už nějakou dobu. Původně je totiž spravovalo město a technické služby a najednou se to hodilo na měšťáky. Takže přehazování horkého bramboru, který prostě nikdo nechce a je na obtíž.
Nejedná se jen o zateplení, ale celkovou sanaci kvůli parvě apod udělat betonové podlahy, které půjdouu desinfikovat a další a další. Vůbec jsem netušila, že vetka už s tímhle bojuje nějaký čas. Co se týká chlapečka boxíka - napíšu sem zítra.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 20:09
- Nahlásit
Jestli bych vás mohla poprosit - mohli byste někdo dát na FB toho druhého klučinu? Nebo posunout dále známým? Mooooc díky.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 20:31 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit
Dala jsem ho na bazos a přidám ho i na FB. A dávat ten kontakt na Vetcentrum nebo nějaký konkrétní na MP?
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 20:40
- Nahlásit
Hanca
Prosím Tě jen na Vetcentrum: 556 722 182 nebo 603 857 929.
Myslím si, že jiný tel by byl bezpředmětný . Moc za něho děkuju.....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:00
- Nahlásit
Proč o něm nedali vědět dřív? Bylo tam že ho odchytili už před svátky, tak kdyby se to dostalo hned mezi lidi tak mohl mít naději na záchranu, vždyť okamžitě jak se to objevilo tady tak se našla spousta lidí který chtěli pomoc, já co to dala na boxery v nouzi, tak vim aspon o jedný pani která taky okamžitě zareagovala a volala tam že by si ho vzali. Zbytečně čekali 14 dní a pak teprv o něm dali lidem vědět.
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 12:21 - Změnil/a: Deryl
- Nahlásit
MP nebo jiná organizece, je to jedno. Je to jen o lidech. O Kopřivnickém útulku jsem tu psala, viz.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10500_0.html
Každou zimu tam umrzlo několik psů, hlavně štěnat. Sestřenice se docela aktivně angažovala, psala osobně všem zastupitelům, navrhovala možná řešení apod. Vždy se zjistilo, že je vše v pořádku a že je to prostě nevýhoda venkovních kotců. Rozmázla to i v místním tisku. Výsledek - asi dva ošetř. MP propustili a jinak asi nic moc. Začali alespon kupovat trochu lepší granule, což je na psech vidět. Jinak do Kopřivnice švagr koupil 9 vyhřívaných kotců (bud) a snad je používají. Nyní tam jsou ještě dva, které tam má MP Příbor. Minulý týden tam bylo sice docela plno, ale boxer by se tam vešel.
Také tam pracoval jeden pán, kterému ti pejsci nebyli jedno, neustále na něco upozornoval a kritizoval, pejskům v zimě dával teplé jídlo atd. - až byl moc nepohodlný a vyhodili ho...
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 13:00
- Nahlásit
Deryl
No já si taky myslím, že při troše snahy by se tam ten pejsa ještě vešel. Já se to dozvěděla předevčírem, když jsem náhodou potkala příslušníka, že mají v kotcích boxíka. Říkal, že ho odchytli už někdy před svátkama. No a jak jsem pro něho včera jela, tak to dopadlo takhle. Jak jsem pak mluvila s vetkou, tak říkala že tady jsou psi pouze, pokud se ihned neumístí do Kopřivnice. Proto ho byla očkovat ona. Ale vůbec netušila, že je ještě pořád tady. Myslela si, že když jí nevolali, že už je v Kopřivnici. Naše Dorotka tady bala v kotcích loni v lednu taky asi 3 dny a pak ji odvezli do Kopru, odkud jsem ji na druhý pokus vytáhla z karantény a odvezla ji domů.
Jinak do Kopru jsem jezdila dost venčit i s holkou. Vloni v zimě jsem tam dovezla do karanténních bud aspoň koberce a kamarádka mi pro ně koupila asi 6 zateplených funhl nových vestiček pro nahatější pejsky. A řeknu Ti, že jsem neviděla ani koberce v boudách a ani vestičky na pejscích. A co mne dojímá nejvíc, že je to útulek spravovaný městem a čekají na sponzoring - viz Tvůj švagr, aby mohli postavit psům vyhřívané kotce. A přitom se berou poplatky za psa z obce, kde byl odchycený. Je to smutné, ale máš pravdu, že pokud tuhle práci budou dělat lidi, kteří nemají žádný vztah a cit, tak to bude pořád stejné a nic se nezmění. Berou to snad jako trest, nebo co. Hele, my se jednou v sobotu opozdily z vycházky a než jsme vrátily pejsky do kotců, tak nás tam zamkli!!
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 14:11
- Nahlásit
Stejně, jsou to hovada, už když ten ten boxík přišel, muselo jim být jasné, že to nemůže přežít v takové zimě.
A každý den se dívat, jak je ho mín a mín...nemám slov.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 14:32
- Nahlásit
LiVr
Deryl
Na webových stránkách mají napsáno, že kapacita ůtulku je 50 psů, v nabídce mají psů 19. To tam mají 31 psů v karanténě? Nebo nejsou webovky aktuální?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 14:38
- Nahlásit
Dřív přeci uveřejňovali psy odchycené na web. stránkách města Příbor. Škoda, že už s tím přestali. Pejskové už mohli být třeba dávno doma, kdyby tam ty psy umístili. Ach jo..
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 15:00
- Nahlásit
Martinna
No co můžu říct za sebe - tak na webovkách nejsou všichni pejskové. Já už tam kdysi brečela, aby je aktualizovali, protože kamarádka jim dělala inzerci na různých inzertních fórech, ale pokud chybí chuť ........
Hanca
Když jsem se ho včera ptala, proč je už nedávají na web, tak mi říkal, že dali fotku na vývěsku ... co dodat....
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:20 - Změnil/a: Deryl
- Nahlásit
Ty záchytné kotce v Příboře jsou prý jen přestupní stanice a co nejdříve psy údajně předávají do Kopřivnice a tam tedy moc pejsky neaktualizují.
|
Bublifousek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:58
- Nahlásit
Dobrý den, na tn.cz jsem našla formulář, kam lze zadat podklady k repotráži. Chtěla bych poprosit tu paní, co tam pro boxíka jela, jestli by to tam nevložila. Třeba se toho TV NOVA chytí a udělá jim alespoň pořádnou "reklamu". Tady je odkaz http://tn.nova.cz/bin/ua_form.php . Předem děkuji. Martina
|