| Autor |
Zpráva |
belinda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 09:29
- Nahlásit
Byly doby, kdy mě karanténní stanice na Slovensku pobuřovaly. Ted už bych zvedla ruku i pro zavedení u nás. Než týrat psy tam, kde pro ně nejsou podmínky, raději bych pro ně volila mnohem milosrdnější smrt. Nevěřím, že se zmedializováním tohohle případu podmínky jiných rádoby útulků zlepší.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 10:46
- Nahlásit
belinda
Nezlepší, ale doví se to víc lidí a třeba někdo z nich bude mít možnost s tím udělat něco víc.
|
Arxula
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 10:49
- Nahlásit
Já bych taky doporučovala LiVr tu reportáž nebo článek do místního tisku - kopřivnického, příborského, novojičínského (já jsem něco podobného udělala před pár lety ohledně kopřivnického útulku a aspoň se to řešilo, místní veřejnost si o tom přečetla, psi mají lepší boudy a kvalitnější granule), aby se o tomto hrubém zanedbání péče ze strany města Příbora dozvěděla veřejnost. Taky bych rozhodně poslala písemný podnět a oznámení Krajské veterinární správě do Ostravy a kontaktovala tu veterinářku, co boxera očkovala - ta přece z povahy její profese má mít na prvním místě ochranu zvířete a je kompetentní k tomu, aby v případě týrání zvířete o tom učinila oznámení na příslušnou státní veterinární správu. Aby se to jako obvykle opět nezametlo pod koberec.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 15:04
- Nahlásit
Ahoj, je alespoň nějaká fotka pejska "po nálezu" v kotci? Chtěla jsem zkusit pár známých, kteří mají možnost medializace, ale nevím, zda budou informace dostačující-aby se jednalo o podložený článek. Pokud je možné poslat mi příběh "v kostce" a kontakt na slečnu, která byla celé události svědkem, přepošlu to a...nic nezaručuju, ale zkusit se to může. Máte někdo adresu a kontakt na tu služebnu MP ? Já se večer "stavím" tady a...jo jinak můj e-mail hally01@seznam.czbelinda
já už jsem stejného názoru...tohle fakt nemá význam.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 15:43
- Nahlásit
radkah
belinda
Byly doby, kdy mě karanténní stanice na Slovensku pobuřovaly. Ted už bych zvedla ruku i pro zavedení u nás. Než týrat psy tam, kde pro ně nejsou podmínky, raději bych pro ně volila mnohem milosrdnější smrt.
já už jsem stejného názoru...tohle fakt nemá význam.
Ahoj, nechci rejt, ale myslím, že směšujete 2 různé věci.
Co jsem pochopila, tak boxer byl v kotcích MP poměrně krátkou dobu, a nechali ho umrznout.
Ani psi v karanténních stanicích v SR, kteří jsou po 3 (?) měsících zabiti, by podle zákona neměli být utýráni špatnou péčí.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 16:26
- Nahlásit
...já nemyslela tento konkrétní případ, ale zmínku o tom, že toto se dělo-děje i v některých útulcích...o nějakou tu stránku zpět. Já bych tuhle debatu spíš uzavřela. Ráda bych nějak pomohla v případě tohoto boxera, protože si myslím, že by tohle jednání nemělo zůstat bez "následků"...obávám se, že zase zakusíme realitu a nic se nestane, ale zkusit se to dá....
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 16:58
- Nahlásit
radkah
Chtěla bych vás všechny poprosit o trpělivost. Všee se řeší - nebojte se - nenechám to usnout jen tak. A určitě se na vás tady obrátím o pomoc - ale vydržte do 18.1. Dám vědět, co a jak dál. Podklady jsou.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:40
- Nahlásit
LiVr
jasně, kdybys něco potřebovala tak email na mě jsem psala...držím palce
|
MílaK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 20:36
- Nahlásit
dobrý večer, zajimalo by mě jestli se sepsal zápis o této události i dodatečně
|
belinda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 22:31
- Nahlásit
Stači si přečíst jaká péče byla věnována psům v kopřivnickém útulku.Nechci ani domyslet kolik psů takhle umrzne nebo vyhladoví v těchto státních zařízeních, kde o psa vůbec nejde.Jenom mi realita otevřela oči.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 23:00
- Nahlásit
LiVr
Nějak se to táhne. A ta veterinářka neviděla dopředu, v čem tam ti psi jsou? Pokud by šlo jen o to, tak já jsem ochotná sama za sebe podepsat trestní oznámení na policii ČR, pokud by k tomu nikdo místní neměl odvahu. Ale potřebovala bych podklady.
|
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 23:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Ahoj , možná jsi přehlédla tento příspěvek:
LiVr
Člen # Zasláno: 7 Led 2011 16:58
Citát
radkah
Chtěla bych vás všechny poprosit o trpělivost. Vše se řeší - nebojte se - nenechám to usnout jen tak. A určitě se na vás tady obrátím o pomoc - ale vydržte do 18.1. Dám vědět, co a jak dál. Podklady jsou.
|
MílaK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 17:41
- Nahlásit
můžu se zeptat jestli se něco děje ,díky
|