| Autor |
Zpráva |
Cigi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:19
- Nahlásit
V městských venkovních nezateplených kotcích města Příbor strádá zimou ca tříletý žíhaný boxer. Byl odchycený před svátky v Hájově - místní část Příbora. V kopřivnickém útulku ho městkáčům z Příbora nevzali pro absolutně přeplněno. Dle vetky je akutní, aby šel alespoň do depozita, strašně tou zimou prý strádá, ztrácí se před očima
Moc prosíme! Nemohl byste si ho někdo vzít alespoň do depozita? Fotky budou prý zítra odpoledne.
Jestli někdo pomůžete, moc za něj dík (srdíčkový smajlík), pokud ne, tak prosím pošlete tuto prosbu dál.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:57
- Nahlásit
dej nejaky kontakt kam se, kdyby se nekdo nasel mohl obratit. Dam to aspon na FB...
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
To budeš moc hodná, jsi poklad . Na mail s kontaktama čekám, hned je sam pak připíšu.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:38
- Nahlásit
V prvé řadě děkuju Cigi za vložení tématu - kleklo mi pc.lucYnka XIII
Kontakty jsou na místní Vetcentrum: 556722182 - MVDr. Hana Kotrcová, popř. mobil: 603857929.
Myslím si, že bude schopna říct více info, než MP.
Psíček
Kotce od MP Příbor jsou přestupní stanice. Odchycení psi z Příbora a okolí putují do útulku v Kopřivnici. Bohužel momentálně je zde vyhlášen stop stav.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 17:12
- Nahlásit
Určitě to dejte i na Boxery v nouzi
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 04:10
- Nahlásit
Markét
Dík za typ.
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:07 - Změnil/a: VercaD
- Nahlásit
Škoda, že je to tak daleko Rada bych pomohla . . .
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:13
- Nahlásit
VercaD
Fakt?! Jak bys mohla pomoci???? Dopravu bychom zorganizovali, dala bych pro něj pytel kvalitních granulí......
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:24
- Nahlásit
Bud domovem a nebo depozitem . . . To by záleželo na tom jak by se sžil s 2 fenkami (nekonfliktními) a 1,5 ročním dítětem.
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:26 - Změnil/a: VercaD
- Nahlásit
Pro placatky mám slabost a stejně jsem chtěla pořídit feňuli kámoše cca stejné váhové kategorie . . . Tak proč nepomoct pesanovi v nouzi
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:41
- Nahlásit
VercaD
Maximálně do hodinky bych měla mít fotku toho nešťastníčka na mejlu. Opravdu o povaze ale nejsem schopná říct nic. Pes je zavřený v kotcích na TS a tím to skončilo.
To bys byla naprosto úžasná, kdybys mohla pomoct. A odkud prosím Tě jsi? Dle slov příslušníka, prý ale vypadá špatně. Ostatně to samé mi tvrdil, když jsem si brala od nich afgánku Dorotku - říkal, že je ošklivá a jakoby po nahrbená po srážce autem.
Jakmile budu foto mít - pošlu s dovolením na mejla Cigi a poprosím o vložení sem.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:42
- Nahlásit
VercaD
Fakt ???? No já snad dostanu horečku!!!!! Tak mohla bys mi napsat na mail iva.c@volny.cz Tvoje tel.číslo, LiVr by Ti zavolala a mě pak adresu, kam bych nechala poslat grancle. No já se picnu, jestli to vyjde !
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:53
- Nahlásit
LiVr
Cigi
Jsem z Chebu . . . Což je pro tuhle věc celkem problém. Ale jsem odhodlána do toho jít a pomoct mu. Buď tím že u mě zůstane a nebo bude v teplíčku čekat na nového človíčka. Pokud by to neklapalo, tak nemám problém ho prozatimně držet odděleně.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:54
- Nahlásit
VercaD
že by další přírůstek ?
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:59
- Nahlásit
Kalliope
jj, už dlouho uvažuji o parťákovi k Bekyně
A jak je jinak? Dlouho jsem tě neviděla . . .
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
VercaD
Držím palečky....ze zkušenosti s boxinama,pes s fenou bez problémů,někteří mají problém se stejným pohlavím a k dětem,no co říct,nikdy ty naše neměli lepšího parťáka.
Sama jsem nad ním hodně přemejšlela,ale teď je tu neplánovaně Steve a chlap by mě zabil.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:27
- Nahlásit
VercaD
Jak už jsem Ti psala já z Kynšperka , čili ždibec, doprava se zmákne Jinak fotku jsem Ti poslala na mail. Jinak je LiVr vtipálek, abych jí dala prý sem, jak píše výše tak to prubnu, ale nevím....
..............no tak nic. Kdyby ho chtěl někdo vidět, tak pošlu na mail
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Cigi
Pošli mi fotku na mail,vrazím ji sem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:31
- Nahlásit
jablunka
a chlap by mě zabil.
škoda..moch bejt konečně klit ))
VercaD
tak gratuluju k novému členu rodiny )))
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:31
- Nahlásit
jablunka
Já jsem od včerejška taky moooooc přemýšlela, zvažovala pro a proti . . . No a nakonec se rozhodla pro to, že to zkusím. Tak doufám, že to všechno dopadne tak jak má
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:32 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
.moch bejt konečně klit
a neměla bys komu cpát čokly
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
Děkuji . . . To bude smečka
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:36
- Nahlásit
VercaD
Věřím,že to vyjde. Oni jsou to celkem závisláci na člověku a vděční.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:38
- Nahlásit
jablunka
Díky posílám na mail.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:45
- Nahlásit
Cigi
Tak tady je,ale nemít doma chlapa,tak sem jí taky nevypreparovala.
Myslela sem totiž,že pošlš jen foto a né dokument.
A je úžasnej,měli jsme stejnou čubinu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:48
- Nahlásit
VercaD
ooo ten je velmi ošklivý, budete mít krásně ošklivého psa )))
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:50
- Nahlásit
Gerda
. . . u nás se to ztratí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:52 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Gerda
ooo ten je velmi ošklivý, budete mít krásně ošklivého psa
čéče,já tenhle tvůj komentář nějak čekala
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 13:07
- Nahlásit
Akorát jsem se domluvila s paní z technických a pustí mne tam odpoledne se na hafíka podívat. Písnu, jak teda na tom je.
Řešíme tu dopravu. Pokud by byl někdo schopný dříve - jsem schopná půjčit velkého kennela a přispět na dopravu. Já se osobně nehnu asi dříve, než začátkem příštího týdne - mám mamku ležáka a nemůžu ji nechat doma samotnou, takže musím počkat, až mi dojede holka ze školy z Pardubic.
VercaD
neboj, on se vyloupne. Naše Doris byla taky ošklivá
|
VercaD
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 13:14
- Nahlásit
toto je má stávající smečka
http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1294229375-holky. jpg
|