Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Štěňátko nutně hledá domov
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Deryl
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:32
- Nahlásit

Jedná se o štěňátko lehce podobné belgickému ovčáku, které bylo ve velmi špatném stavu v Kopřivnickém útulku (Moravskoslezský kraj). Objevila ho tam sestřenice, která bydlí poblíž a už nejednou tam způsobila řádný rozruch.
Fenečka na tom byla opravdu velmi špatně – krvavé průjmy, zvracení a celkově byla velmi zesláblá a nemocná. Bohužel nikdo to v útulku moc neřešil. I po upozornění na její stav nalezla Míša druhý den štěňátko izolované v karanténím kotci bez deky a jakékoliv léčby. Fenka na tom byla opravdu dost špatně a další noc by zřejmě nepřežila.
Míša fenku odvezla na veterinární kliniku do Frýdku-Místku, kde se po několikadenní hospitalizaci vyléčila. Dělal se také test na parvovirozu, která se naštěstí nepotvrdila. Veškeré náklady, které byly nemalé, jsme uhradili, ale nutně bychom potřebovali najít hodnou rodinku, která by si štěňátko vzala.
Fenka poputuje z kliniky k jedné kamarádce, do útulku ji vracet nechceme. Ta si ji ovšem nemůže nechat, má už několik svých zachráněných pejsků a opravdu by dalšího nezvládla.

Prosím, kdybyste někdo věděl o někom, kdo by chtěl poskytnout domov této fenečce, můžete volat Míše přímo na mobil
Michaela Kafková – tel. 773699656
Nebo psát na mail tobiasovat@hotmail.com
Fotky fenky pošlu mailem.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 22:56
- Nahlásit

Fotky fenky pošlu mailem

Dobrý den, jestli chcete, pošlete mi fotky na sagraphica@gmail.com, vložím je sem .

Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 16:05
- Nahlásit

posunuju

reneeska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 17:39
- Nahlásit

Mit domecek tak bych neco podobneho BOM nebo kolii brala
PS. foto by me zajimalo

Deryl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 20:21
- Nahlásit

Tak fenka včera opustila kliniku. Je hóóódně vychrtlá, ale doufejme zdravá.
Je moc milá a přítulná, je vidět, že jí je mnohem lépe. Zatím je u Míšiné kamarádky, ale snad se rychle někdo najde, aby měla konečně trvalý domov.

Hipíku, Toničko, Rozinko fotky jsem vám poslala na mail, děkuji, že je sem vložíte. Jsem tu nová a teprve se rozkoukávám.

Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 20:48
- Nahlásit

Deryl
Dobrý den , přikládám fotky fenečky. Je moc pěkná, snad se brzy podaří najít jí dobrý domov. Díky za to, co děláte . Když budou další fotky, klidně mi je pošlete, zas je sem vložím, než se rozkoukáte .

reneeska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 20:53
- Nahlásit

jeee to je trosku jako Zizla pizla
Je nadherna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 21:36
- Nahlásit

chudák.. ,je moc krásná

Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 15:08
- Nahlásit

hop nahoru, štěňulko

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 13:39
- Nahlásit

nahoru s kráskou dlouhonosou.
pořád nikdo..?

Deryl
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 21:08
- Nahlásit

Bohužel nikdo.
Jinak Bakinka, jak jí Míša začala říkat , je už od úterka u kamarádky.
Je hrozně hubená, měla nějaký infekční zánět žaludku a střev, tak ještě dostala na tři týdny antibiotika.

Jinak je fakt zlatá, hodně se fixuje na lidi, tak by bylo dobré, aby brzy někoho našla. Je také velice učenlivá, je doma teprve tři dny a už se naučila sedni, lehni a dej pac. Je to fakt šikulka.
Venku se hodně drží, je to taková malá přísavka. Chodí zatím jen na kraťounké procházky, protože je ještě slabounká. Doma se drží pořád za zadkem a když se ocitne v místnosti sama, tak docela naříká.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 11:38
- Nahlásit

Deryl
A jak se chová k jiným psům a kočkám ???? Je snášenlivá ???? A jak je asi stará ????

reneeska
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 18:11
- Nahlásit

Mam zájemce, shání stene, fenku na výlety a treky. Hlavne chce nejaké pomoct
Zitra mu o ni napisu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 19:36
- Nahlásit

reneeska
shání stene, fenku na výlety a treky
Chodí zatím jen na kraťounké procházky, protože je ještě slabounká.
aby měl dost trpělivosti ale..

reneeska
Člen
# Zasláno: 9 Led 2010 19:58
- Nahlásit

To on ma, toho se nebojím. Spis aby do budoucna byla použitelná na výlety ;)

Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:47
- Nahlásit

Tak jak to s fenečkou vypadá?

Deryl
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:02
- Nahlásit

Omlouvám se, že píšu až teď, ale byla jsem mimo počítač.

Tak Bakinka teď bydlí se dvěma pejsky a s kočičkama, ze začátku se všech trochu bála, ale teď je už v pohodě a chce si se všema pořád hrát. Je hrozně veselá a milá.
Dle veta má asi 5 měsíců a v dospělosti bude tak středního vzrůstu, možná jako menší ovčák nebo tak nějak.
Moc toho zatím nevydrží, ale do budoucna by byla určitě na výlety ideální parťák, páč už teď je to docela divoška.
Zítra mi Míša pošle nějaké aktuální foto, tak bych vám ho Šárko opět poslala, abyste ho sem prosím vložila.

Jinak ještě alespoň dva týdny bude brát ATB a měla by být snad v pohodě.
Bylo by super, kdyby už měla stálého pánečka.

Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:41
- Nahlásit

Deryl
Zítra mi Míša pošle nějaké aktuální foto, tak bych vám ho Šárko opět poslala

Jasně

A díky za dobré zprávy .

Mimochodem, náš první nalezenec - kříženec pointra, k nám přišel jako týraný štěně s parvovirózou (!) a zápalem plic. Dostal se z toho. Zemřel ve spánku skoro v 19 letech. Až do konce byl pohyblivej a s chutí do života .

Deryl
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 22:02
- Nahlásit

Tý jo, v devatenácti. To snad ani není možný

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:27
- Nahlásit

Je hrozne hezka, tak sup nahoru

Deryl
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 20:48
- Nahlásit

Tak jak jsem již psala, fenečka má asi 5 měsíců a dnes ji Míša měřila a má zhruba 46 cm v kohoutku, tak to asi žádný drobeček nebude
Jinak je moc krásná a milá.
Mám jedno aktuální foto a protože jsem trochutak jsem jej poslal Hipíkovi a snad jej brzy vloží.

Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:07
- Nahlásit

Deryl

Terezko , je neuveřitelný, jak se vám a Míše podařilo dát Bakinku dokupy. Je nádhernááááá .

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:25
- Nahlásit

Na tý nový fotce je asi 2x tak veliká, už se nestaží být neviditělná Krása pohledět

Steph
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 03:46
- Nahlásit

Ty brdo to je uplne jina cubina - Mise patri velky dik, je krasna

Deryl
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:52
- Nahlásit

No, to je zásluha jen Míši a její kámošky, u které teď fenka bydlí.
Já jen pomáhám s nalezením nových pánečků.
Tak snad se už někdo najde ale je to těžké, těch pejsků je tak strašně moc, co by potřebovali pomoc. Útulky přeplněné a ještě se pořád množí a množí...
Kamarádka si pořídila štěně barzoje a chovatelka měla ještě čtyři neprodaná půlroční štěňata z předchozího vrhu. Teď ještě prodává tři dospělé feny, protože ztenčuje chov, bo co.

Já nevím, lidi se snad zbláznili.

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 15:18
- Nahlásit

Deryl
Ona ta Bakinka je v Brně? To by bylo bájo ... Nebo kde by byla k předání novým páníkům?

Deryl
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 17:09
- Nahlásit

Je u kamarádky v Kopřivnici, ale myslím si, že by nebyl problém ji dopravit do Brna.
Co, tomu známému se zalíbila?

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 17:30
- Nahlásit

Deryl
Nevím, poslala jsem a čekám ...

Deryl
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 12:07
- Nahlásit

Šup trochu výš.

Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 19:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Deryl

Ahoj , vkládám fotky Bakinky s dalším pejskem a kočičkou. Je z mobilu, takže trochu zatažená, ale každému musí být jasné, že soužití s dalšími čtyřnohými členy rodiny pro Bakinku nebude problém .

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání