| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
hele..my s inu vo jídle a příde gabifi!!
to víš, večeře byla nevalná, v lednici je po víkendu prt
já nemyslela ty feťáky jako srovnání se psy, ale jako odezvu na Biluš, která psala, že neodkopneme své vlastní děti, když dospějí. Některý haranty je totižto vyhodit až v 18 pozdě, jsou cvoci, co na vlastní mámu vytáhnou kůlivá dvěma stovkám nůž.
Já si lidí, co vemou zpět svý býval štěně v nouzi velmi vážím. Ale jako absolutní povinnost bych to neviděla.
Psíček
na tom nic zodpovědného ale není, když jsou nezodpovědni ke svému vlastnímu životu, nemyslíte?
na tom něco je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:32
- Nahlásit
Psíček
A ty je dáš člověku, jehož pohnůtky jsi právě popsala jo?
Na rovinu? Nevím . Nezdá se mi to. Když jsem s ním mluvila minulý týden tak je striktně odmítl. Dneska mi volala ta slečna co ke mě ty psy dala (její příbuzenské vztahy s majitelkou psů jsou velmi složité, to radši rozebírat nebudu, páč jsem to sama pořádně nepochopila ) a řekla mi, že a) majitelka psů v pátek zemřela a za b) někdo jiný (další její příbuzný) mluvil s chovatelem a ten je prý ochoten vzít si psy zpět. Celé mi to dost smrdí, tak jsem volala jiné chovatelce akit a poptávala se co je onen pán W. za člověka a tak podobně. Řekla mi, že se o své psy stará zodpovědně a že "své" důchodce si na dožití nechává (neutrácí, nedaruje "z důvodu alergie dítěte" a tak podobně jak má spousta velkochovů ve zvyku). Pořád nemám jistotu, že se o tyhle psy s láskou postará. Na druhou stranu - že by mi tu stála fronta zájemců na ně to taky říct nemůžu. A trvale si je nechat fakt nechci. Sedmnáct psů v družstvech, která si jdou vzájemně po krku není zrovna můj sen . Tak co teď? Včil mudruj...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:35 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Biluška
tak jsem volala jiné chovatelce akit a poptávala se co je onen pán W. za člověka
na todle bacha.. koho se ptáš.. nemusí to bejt objektivní..
Řekla mi, že se o své psy stará zodpovědně a že "své" důchodce si na dožití nechává
todle můžu skutečně potvrdit, starý psy má, na věk nevypadají a jejich kondice je dost slušná.
že by mi tu stála fronta zájemců na ně to taky říct nemůžu
voni dva velký čokli se společně udávaj blbě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
inu
já to říkám furt.. nemnožte ty čokly, ani s papírama ani bez a bude klid
ámen!
gabifi
no hele že si to ty..prodáme ti s inu naší kuchařku se slevou )))
Některý haranty je totižto vyhodit až v 18 pozdě
twe to mi řikej..dybysem toho svýho vyhodila už v půl roce,měla sem už skoro 20 let klit!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:40
- Nahlásit
davidkova renata
přecedo, máš tam nějaký divný formátování
no hele že si to ty..prodáme ti s inu naší kuchařku se slevou
to teda ne, žádný sale po známosti to by hned každej říkal, že nás zná
dybysem toho svýho vyhodila už v půl roce,měla sem už skoro 20 let klit!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:47
- Nahlásit
davidkova renata
twe to mi řikej..dybysem toho svýho vyhodila už v půl roce,měla sem už skoro 20 let klit!!!
Jenomže vyhodit ho nesmíš, to je trestný Leda, že bys ho nacpala do bejbyboxu. A tam se ti včil už nevejde, to si prošvihla
inu
na todle bacha.. koho se ptáš.. nemusí to bejt objektivní..
To je celkem jasný. Ale obvolávat všechny akiťáře a všechny jeho známé kvůli fakt nemůžu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
Biluška
A tam se ti včil už nevejde
to teda rozhodně ne..eště by ho vykop a já bysem to platila!!!! ..že ty fora nebyly před 20 lety..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
Biluška
To je celkem jasný. Ale obvolávat všechny akiťáře a všechny jeho známé kvůli fakt nemůžu
ani to nedělej...!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
.že ty fora nebyly před 20 lety..
Hlavně nebyly bejbyboxy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:22
- Nahlásit
Psíček
To jo nooo, obzvláště je pak podivné optávati se subjektů s vidinou získání objektivní informace.
No, ono záleží, koho se zeptáš.. voni ti akitáři umí být pěkný hovada. Takže kdyby se ptala někoho, kdo ho považuje za největšího zločince pod sluncem, tak by těžko mohla dostat objektivní odpověď, nemyslíš?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:23
- Nahlásit
Biluška
Pana W. znám tak trochu z výstav, párkrát jsem s ním a jeho manželkou o akitách debatovala, když jsem ještě uvažovala o pořízení tohodle pesa, připadali mi jako slušný a pohodový lidi.... jinak rodina mi akity zamítla, že pět psisek a pět kočisek mi musí ke štěstí stačit....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:29
- Nahlásit
vlk
znám tak trochu z výstav, párkrát jsem s ním a jeho manželkou o akitách debatovala, když jsem ještě uvažovala o pořízení tohodle pesa, připadali mi jako slušný a pohodový lidi..
jo, jo, mám stejnou zkušenost.. proto jsem tehdy zpočátku nadhodila, jestli o tom věděj...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
Psíček
Já? EE! Já ti neříkal ani nepsal ani neradil, že si je máš vzít.
Jsi schopen pobrat jednoduchou informaci? Já si je odnikud NEVZALA. Mě je přivezli na HOTEL. Chápeš? Akorát, že majitelka si holt v té nemocnici dovolila umřít no
Jistě, mohla bych je vykopnout na ulici....nebo dovézt před barák, ve kterém teď nikdo nebydlí a uvázat je tam....nebo, že bych je dovezla majitelce na hřbitov?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 21:06
- Nahlásit
Biluška
nebo, že bych je dovezla majitelce na hřbitov?
no to je nápad!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 21:37
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že jsi povinná nyní počkat, až se vyřídí dědictví. Jsou jeho součástí.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 21:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak to bude opravdu šťastná
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 21:58
- Nahlásit
laguna
No jo, no. Třeba nebude, ale s dědictvím se nakládat nesmí do té doby, než notář vyřídí dědictví. Ale asi by mohla nahlásit notářovi, že má za mrtvou pohledávky, protože notář snad dělá soupis majetku i dluhů, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2010 22:31
- Nahlásit
ty vole Bilu, essi to dopadne, Psíček bé strašně nasranej...
držím jim palce, psékům.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 06:43
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
ste blpky. Teď sem si představila, jak rodiče cpou do bejbyboxů svý nepovedený puboše
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2010 07:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Eva má veškerý majetek v exekuci. Byl to exekutor, který ji našel v bezvědomí v baráku co přišel zabavit.A byl to taky on kdo začal shánět rodinu s tím, že jsou tam dva psy a někdo se o ně musí postarat. Vím, že Eva měla dvě děti (dceru a syna), kteří neměli zájem ani o ni, ani o psy. Do nemocnice za ní ani jednou nezašli. O tom, že psi jsou u mě vědí a co řekli nebudu raději opakovat, mohlo by to být před desátou postižitelné . Vzhledem k tomu, že žádné dědictví nebude (všechno bere exekutor a ještě bude mít málo) tak na to zcela kašlu a psy s klidným svědomím daruju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 08:54
- Nahlásit
hop nahoru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:07
- Nahlásit
Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil. Celá ta akce "chovatel si je bere zpět" byla fáma, chovatel nadále zájem nemá (respektive tvrdí, že by se mu doma servali, že je nemá kam dát) a tudíž jsou akitky stále k mání
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 09:46
- Nahlásit
Biluška
respektive tvrdí, že by se mu doma servali, že je nemá kam dát
takže jsi s ním mluvila?
Hm, tak budem inzerovat dál....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:11
- Nahlásit
je něco novýho?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:14
- Nahlásit
inu
je něco novýho?
Jo, Harýsek je domácí mazlíček mazlivý a Rikina je mrcha mrchovatá co pořád zkoumá jak by mě přečůrala
Stran jejich adopce není nového vůbec nic
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:22
- Nahlásit
Biluška
Harýsek je domácí mazlíček mazlivý
no já na akití hošíčky nedám dopustit
Stran jejich adopce není nového vůbec nic
dost blbý je, že musej jít spolu.. udat dva velký čokly do jedný rodiny JE problém
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
inu
no já na akití hošíčky nedám dopustit
Tak ta akití holčička taky není špatná . Ale Harýsek je prostě mazlík, Rikša je pořád taková odtažitá. A neposlušná
dost blbý je, že musej jít spolu.. udat dva velký čokly do jedný rodiny JE problém
No jo . Tak kdyby byl zájemce aspoň na jednoho tak bych je zkusila rozdělit. Ale zatím se nic nerýsuje ani na toho jednoho
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:37
- Nahlásit
Biluška
Tak ta akití holčička taky není špatná
Ale já neříkám, ale já jsem zatížená na hošíčky.. a ten můj je zrovna jako Harry.. miloučký přítulný umazlený zlato
Ale zatím se nic nerýsuje ani na toho jednoho
Nojo, když vona je nadprodukce štěňat akit a starší psi se udávaj dost blbě .. chjo
Jináč jsem koukala, že jsi přihazovala nějaký fotky a Ibuki na některejch teda občas kouká jak masovej vrach
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:42
- Nahlásit
inu
a Ibuki na některejch teda občas kouká jak masovej vrach
Ona tak kouká často. Občas z ní mám docela strach. Přiznám se, že nějak násilím bych do ní nešla, páč by mi to asi s klidem vrátila Je na ní prostě poznat, že pořád přemýšlí essi mi velkoryse dovolí, abych jí šéfovala, nebo essi to převezme do vlastních tlapek . Je taková nevyzpytatelná.
Harýsek ne. I když se mu nelíbí co musí udělat (např zalízt do klece) tak jde sice s nechutí, ale jde a cestou mi ještě osmkrát řekne, že mě děsně miluje . Asi Harýska začlením do týmu na kanisku Už jsem ho tak lehce ozkoušela a myslím, že to půjde.
Nojo, když vona je nadprodukce štěňat akit a starší psi se udávaj dost blbě .. chjo
Aha, takže stejný jak u šarpíků Tam šli dokonce tak daleko, že zakázali dávat na klubové stránky psy v nouzi. Páč když oni nemůžou prodat štěňata tak co je jim po nějakých čoklech v útulku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 16:46
- Nahlásit
Biluška
že nějak násilím bych do ní nešla, páč by mi to asi s klidem vrátila
na to bacha, po zlým se s nima většinou nic nepořídí a pokud je trošku vostřejší, mohlo by se ti to vymstít.
tak jde sice s nechutí, ale jde a cestou mi ještě osmkrát řekne, že mě děsně miluje
Jo, jo, Vořech je něco podobnýho
Asi Harýska začlením do týmu na kanisku Už jsem ho tak lehce ozkoušela a myslím, že to půjde.
Kanisku už tu pár akit dělá a v pohodě. Takže žádnej větší problém by nastat neměl, pokud se na to hodí
Aha, takže stejný jak u šarpíků
no jooo, napočítala jsem prosinec - únor nejmíň vosm vrhů krát šest až vosm... začínáme bejt akití velmoc Akorát že kvalitou se řadíme někam mezi zaostalé země
|