| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 16:42
- Nahlásit
Fajka
chápu ..hlavně aby to chápal i Psíček...
Mě to neva, klidně kecejte, aspoň to drží téma nahoře . Jenom to občas připomenu, aby to zcela nezapadlo v té záplavě hlubokomyslné filozofie
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 16:44
- Nahlásit
Biluška
to neva, klidně kecejte, aspoň to drží téma nahoře . Jenom to občas připomenu, aby to zcela nezapadlo v té záplavě hlubokomyslné filozofie
prosím tě ještě mě prozraď kdo financuje jejich krmení eventuelní veterinární péči?
Máš to celý na hrbu ty???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 16:47
- Nahlásit
Biluška
Mě to neva, klidně kecejte, aspoň to drží téma nahoře
pani, jeden dotázek: jak se snášej s ostatníma péfama? Ví se to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 16:50
- Nahlásit
Fajka
prosím tě ještě mě prozraď kdo financuje jejich krmení eventuelní veterinární péči?
Máš to celý na hrbu ty???
Jo, já . Majitelka má barák a úplně fšechno v exekuci a děti mají zájem akorát o to jak z ní nějaké prachy dostat O psy se postarali (tím, že je převezli sem) víceméně téměř cizí lidé (rodinní známí).
inu
pani, jeden dotázek: jak se snášej s ostatníma péfama? Ví se to?
Blbě. Pokud si jich jiný pes nevšímá tak si nevšímají taky. Pokud se potkají s jiným a ten druhý se s nimi v klidu očuchává tak jsou taky v klidu (ale ve střehu). Ovšem pokud na ně druhý pes zaštěká (za plotem), nebo zaujme nějaký výhružný postoj tak okamžitě startují.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:00
- Nahlásit
Biluška
Dneska fakt totálně nestíhám tak nevím jestli to stihnu dneska nebo zítra večer, ale určitě písnu maila.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:05
- Nahlásit
Biluška
Blbě
tak to je blbý... teoreticky o nich uvažovala vlk, ale ta už doma nějaký psovstvo má.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:10
- Nahlásit
inu
tak to je blbý... teoreticky o nich uvažovala vlk, ale ta už doma nějaký psovstvo má.
No to já taky, s těma už se naučili vycházet . Jsou v poho dokud se do nich nezačne nějak cpát ten druhý pes. Pak nastartují na první našlápnutí
Třá sousedka má dva ši-tzu. Ty pochopitelně za plotem skáčou jak čertíci a pouští hrůzu. Celá moje saň kolem nich chodí povýšeně a říká si "víš co ty mi můžeš, červe". Ale tihle dva okamžitě skočí k plotu a jdou po těch prckách
Moji psi si jich nevšímají a akitky jdou klidně vedle nich a taky si jich nevšímají.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:13
- Nahlásit
Biluška
Jsou v poho dokud se do nich nezačne nějak cpát ten druhý pes. Pak nastartují na první našlápnutí
akorátže vona má shiby, což jsou taky tvrdý palice, z toho by mohla bejt docela mela
Ale nejlíp by se ti k tomu vyjádřila sama vlk.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:16
- Nahlásit
inu
akorátže vona má shiby, což jsou taky tvrdý palice, z toho by mohla bejt docela mela
Ale nejlíp by se ti k tomu vyjádřila sama vlk.
To by asi mohla . Páč jim fakt stačí, že se pes blbě koukne a už jsou nastartovaní
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:19
- Nahlásit
Biluška
Páč jim fakt stačí, že se pes blbě koukne a už jsou nastartovaní
no jo, halt japonci... a jestli paní dlabala na socializačku, tak..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:22
- Nahlásit
inu
a jestli paní dlabala na socializačku, tak..
Dlabala je prakticky slabý výraz
Prošla jsem gůgl a zjistila jsem, že ta fenka v roce 2002 vyhrála na Intercanisu "nejhezčí pár psů". Spolu s Chakirim z Bambusového háje. Nevím jestli je Chakiri Harry, asi spíš ne.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:26
- Nahlásit
Biluška
Prošla jsem gůgl a zjistila jsem, že ta fenka v roce 2002 vyhrála na Intercanisu "nejhezčí pár psů". Spolu s Chakirim z Bambusového háje. Nevím jestli je Chakiri Harry, asi spíš ne.
Taky bych řekla, že ne. Leda by odchovala na Bambusový háj...
Dlabala je prakticky slabý výraz
no, zrovna u akit je to dost důležitý.. na lidi i na čokly...
ale krásní jsou. Hary by teda potřeboval vyčesat, ale ani jednomu bych netipovala věk..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:30
- Nahlásit
inu
ale ani jednomu bych netipovala věk..
Já taky ne. Původně jsem tipovala Haryho tak na sedm a Rikinu na tři . No hezky jsem se sekla
Hary by teda potřeboval vyčesat
Jo, líná jak vzteklý Mám to v pořadníku práce, počítám tak příští měsíc se k tomu dostanu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:38
- Nahlásit
Biluška
á taky ne. Původně jsem tipovala Haryho tak na sedm a Rikinu na tři . No hezky jsem se sekla
pokud mě nemýlí paměť, tak z Bambusového háje jsou zvířata relativně dlouhouvěká a dlouho vypadají dobře..
Jo, líná jak vzteklý Mám to v pořadníku práce, počítám tak příští měsíc se k tomu dostanu
A budeš to dělat další měsíc, protože ty hromady jsou nekonečný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
inu
A budeš to dělat další měsíc, protože ty hromady jsou nekonečný
Jsem zvyklá, šelmyje na tom nejsou o nic líp
tak z Bambusového háje jsou zvířata relativně dlouhouvěká
No tos mě fakt potěšila Jsem doufala, že když je neumístím tak je aspoň nebudu mít dlouho
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:49
- Nahlásit
Biluška
Jsem zvyklá, šelmyje na tom nejsou o nic líp
mno, šelmyje budou slabej vodvárek
Jsem doufala, že když je neumístím tak je aspoň nebudu mít dlouho
to je klidně možný.. jestli jsou na sebe tak fixovaný, nemusí jeden bez druhýho přežít, kdyby třá Ibuki umřela za rok, dva..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
uf, dočetla jsem .... ale, se šibstvem by to rozhodně dobrotu nedělalo... voni maj takový vrčící a cenící hry a bojím se, že akity by to braly jako sprostou provokaci.... škoda, jsou nádherný..... .... ale budu se poptávat....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 18:26
- Nahlásit
vlk
Nechci je moc vychvalovat, ale jsou poměrně učenlivý. Mám je v obýváku v kleci. Moje saň je tu kolem na volno. Lilátko je děsně kontaktní, jenže jak má tu zdeformovanou hubu tak neustále vypadá jako by cenila zuby. Všichni psi to tak berou a ze začátku po Bíbu dost startují než si uvědomí, že se jde jenom čuchat. Akity jsem první dva dny brala z klece tím stylem, že jsem otevřela a hned jsem je musela drapnout než stihly skočit po Bíbu. Ven jsem je pak vlekla za obojky zatímco prskaly nadávky. Dneska už v poho . Normoš propluly kolem Lilátka a zapluly do klece. Po Bíbu nehodily ani očkem.
Zato knírač tady z ulice řekl Harrymu "co čumíš na můj klacek vole" a Harry startoval
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 18:38
- Nahlásit
Biluška
tak u nás by to tak v poklidu nebylo.... šiby nevypadají, šiby se gezichtí dovopravdy.... i když pro ně je to jen hra..... a mít je v kleci, šiby jsou hajzlíci a když zjistí, že můžou akity nasírat a ty se k nim nedostanou, tak je budou provokovat než akity trefí šlak, nebo zdemolujou klec a šiby mi sežerou.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 20:54
- Nahlásit
vlk
Tak třá se je podaří nějak zcivilizovat. Pokroky dělají dost značné. Právě včil uprostřed obýváku ojíždí Rikina Harryho zatímco pološílená borderka na ně řve z klece . A ani jeden si jí nevšímá Věřím tomu, že traverza to dokáže a převychová je
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 22:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Biluška
Věřím tomu, že traverza to dokáže a převychová
traverza je všemocná
Prosím můžeš ještě kouknout jestli je Harry tetovanej?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 08:00
- Nahlásit
Fajka
Prosím můžeš ještě kouknout jestli je Harry tetovanej?
Jo je, zkusím mu to ucho vyholit a přečíst číslo. Zatím to vypadá, že první, nebo poslední dvojčíslí je 42, ale to v těch chlupech spíš odhaduju, než vidím
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 09:39
- Nahlásit
Biluška
Hele, a zkoušel jste někdo Dášu Fišerů, jestli by neměla zájem?
Onehdá akitku sháněla - sice něco trochu jiného, ale kdo ví?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 09:42
- Nahlásit
Dines
jj, Dáša o nich ví.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 16:27
- Nahlásit
tak za prvé šup na vrch.
a za druhé - zodpovědnost je schonost nést následky svého rozhodnutí, činu a pod.
souhlasím s tím, že chovatel by měl pomoct, pokud jen trochu může. a přirovnávat to k autům, lidem a podobně je k ničemu. nedá se to k ničemu přirovnat.
napráskat štěňata a pak se o ně nestarat je humáč, kor když je určitě nerozdal zadáčo.
doufám, že čoklíci najdou domov.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:48
- Nahlásit
Psíček
hele psíčku a myslíš, že je to fakt tak strašná práce a problém dát dvě věty a fotku na chovatelův web, že jeho odchov hledá novej domov????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 21:33
- Nahlásit
Psíček
nepovede to pak k tomu, že se těm psům pomáhá, ale ve skutečnosti tak leda do pr*ele.
Jak konkrétně by sis představoval, že by se mělo pomoci těmto dvěma konkrétním jedincům?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 21:39
- Nahlásit
Psíček
sem prosila, aby bylo zveřejněný jméno a chovka aby se chovatelům co se nestaraj nekryla věčně záda.....
Což je zase zcela něco jinýho.
no ono to jako doted bylo tak že se tutlalo jméno psa aby se nedej bože provalilo z který chovky je? a proč jako ?
proč by se nemohlo napsat z jaký chovky ten pes pochází?
dost nechápu, proč se zde najednou snažíš řešit:
to není najednou to řeším od prvopočátku...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 22:48
- Nahlásit
Psíček
čím měním téma? Ty tady brojíš proti pomoci psům, která je dle tebe kontraproduktivní. V určitém slova smyslu bych s tebou mohla i souhlasit . Ale nechápu jak se to týká těchto dvou jedinců? Co s nimi mám tedy udělat? Mám je odvézt na injekci za stošede? Nebo je vyhodit na ulici? Odvézt k dětem majitelky (které mimochodem ještě ani jednou nenavštívili svou mámu v nemocnici ) a kterým jsou nějací čokli naprosto ukradení? Nebo co bys navrhoval?
Než začneš rozvíjet své teorie o padesátitisícové kauci za nar. štěně a tak dál tak tě upozorňuju, že to byli psi poměrně hodně drazí, k té výši se nejspíš i blížící
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 06:41
- Nahlásit
Psíček
Promiň, ale tady se celou dobu bavíme o zcela jiných věcech než těchto dvou jedincích.
Aha, tak sorry. Jsem to nečetla moc pečlivě, takže jsem asi došla k mylným závěrům.
Tak tedy pokračujte v diskuzi
|