Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Fena moskevského strážního psa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
petka5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:10
- Nahlásit

zase další diskuse spasitelů a soudců ( chovatel může pomoct když může a to i když si zvíře zrovna neodveze každý kdo má víc psů nemusí být nutně množitel a naopak, ale tady jsou všichni dokonalí, všichni spasitelé by si hned nalezené tříleté zvíře odvezli a strčili mezi ty svoje -cha cha, to bych rád viděl, už jste viděli moskeváka naživo, že tak plácáte-to není bígl, zná snad ty lidi někdo osobně že je tu každý takový vzor dokonalosti a může soudit?

LiVr
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:22
- Nahlásit

petka5
- nejsem ani spasitel, ani soudce, ani vzor dokonalosti - ale můj názor je ten, že pokud budu chovatel ( což nejsem - neodchovala jsem ani jedno štěně) a některé z mých zvířat by se dostalo do takovýchto potíží, tak se k němu neobrátím zády a pomůžu mu. Tady se jedná o princip a slušnost - nějakou etiku v chovatelství.
No a k tomu, že byste rád viděl někoho, kdo by si vzal tříleté zvíře a strčil mezi svoje - fakt k smíchu - tady se takových lidí najde desítky .

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:32 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

petka5
Já si vzala jedno dvouleté týrané, jedno tříleté útulkové a jedno rok a půlleté z množárny. A ani jedno nebylo můj odchov. Divný, co?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:37
- Nahlásit

petka5uz jsem tu nechtela prispivat a neda mi to!uz jsemje tu to tu psala!!!!jak je mozne milej pane,kdyz tady tak jecite jak ichtl,ze ta fena je nouma,tak mi vysvetlete,ze se smeckou nezzije,tak to si potom protireci snad neeeee????je tu plno lidi,co ma vetsi smecky,prave z takovych odchovu,tak mi to laskave vysvetlete a druha vec!!!!vy jste te fene se snazil pomoci jak treba druzi???????treba ja,kdyz jsem puldne obvolavala????????
tady jde o etiku a moralku,ale vy asi nevite co to je????asi se to maze na chleba!!!!!!!

LiVr
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:38
- Nahlásit

impact

- když už jsme u toho - tak já jedno jedenáctileté napůl slepé útulkové, jedno tříleté taky útulkové a jedno cca roční vytažené ze žumpy - a to vše se začlenilo ke stávajícím . Fakt jsme asi divný

petka5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:39
- Nahlásit

já osobně bych si fenu, která je domintní mezi svoje psy nedal, na to je mám moc rád - i když desítky by to určitě udělaly osobně si myslím, že větší naději má fena v útulku, u chovatelů každý hledá štěně, ne dospělé zvíře s pohnutým osudem. pomlouváním chovatele se jí nepomůže, navíc nikdo neví, kde je pravda, jsou to jen dohady. měla několik majitelů, kdoví kde byla, každý s chovatelem komunikovat nechce- vlastní zkušenost, to je pak těžké, ale člověk rezignuje

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:40
- Nahlásit

petka5
Nejsi ty náhodou její chovatel? Jenom čistě teoreticky...

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:41
- Nahlásit

nemethova5
Šiš, nečil se, praskne ti cévka a budeš tahat nohu.

LiVr
Vítej v klubu divnejch.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:42
- Nahlásit

petka5hmmm,taky mi to pripada,ale tam se pise,ze ta fena je ňouma,ňouma,tak asi tady nekdo necte,neni to vubec ostry pes,je to plysak.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:43
- Nahlásit

impacta hned si tu jdu ku.va zarymovat,bo me fakt uz dnes jebne!!!!!

petka5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:46
- Nahlásit

Biluška
ani teoreticky ani prakticky, jen mě štvou soudy bez znalosti podstaty věci - je to smutné, fenka se dostala do útulku, chovatel si ji z nějakého důvodu nemůže vzít, tak na něj budeme házet bahno-nemělo by to spíš být o nezodpovědném majiteli, kterého nikdo nezná, chovatel se nejspíš přiznal, že je od něj, když vidím jak se oproti včerejšku mění informace u fenky na stránkách útulku

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:47
- Nahlásit

petka5
Hele ty seš ten, co mele zmatky na iFauně, co? Koukám teda.
Jinak je to stejně problém chovatele. Má vrh, má si zajistit, aby šel do správných rukou, ve smlouvě mít podobné věci, jako návrat k chovateli v případě nemožnosti držení dál a tak.

petka5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:48
- Nahlásit

nemethova5
puž jsem zažil ňoumu, neboli plyšáka na lidi a zároveň bestii na psy, proto bych byl hodně opatrný

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:48
- Nahlásit

petka5
Ano, máš pravdu. Majitelé jsou stejně zodpovědní jako chovatel (všichni tři). Je hodně smutné, že ze čtyř lidí od ní dávají všichni ruce pryč.

LiVr
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:52
- Nahlásit

Teda já nevím, ale výmluva na to, že se mi rozhodí smečka , když přivedu dalšího psa je nějaká chabá.
Jasně, že to chce trpělivost a ne vždycky se to podaří ihned. Ale lidi, kteří chovají takový počet psů, jako mají na stránkách zrovna její chovatelé - tak by s tím asi neměli mít problém. Musí mít zkušeností dost. A už ten fakt, že chudera vystřídala za svůj život 3 majitele !

petka5 - nikdo tady chovatele nepomlouvá - je to jen výměna názorů. A to, jak píšete - že má pohnutý osud! Už kvůli tomu by si ji měli vzít k sobě a hledat pořádného a zodpovědného páníka a nenechávat zodpovědnost na útulku!
Sem se nasrala!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:52
- Nahlásit

Biluška

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:53
- Nahlásit

petka5nouma jste vy,nepochopil jste vubec podstatu veci
LiVrpravdu ddite pani.

petka5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:54
- Nahlásit

impact
nejsem...ale asi mám obdobný názor jako jeden- jedna co tam píše. tady se to nevyřeší, leda se člověk nasere, dobrou noc

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:03
- Nahlásit

petka5
Nechcete nám doufám tvrdit, že těch dvacet psů, nebo kolik jich Ruský medvěd má tvoří jednu milující se smečku? Že tam pobíhají navolno po zahrádce, sdílí společné kotce a boudy... Takže to s tím nabouráváním smečky nebude tak žhavé co?

Klárka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:22
- Nahlásit

Chtěla bych se zeptat jak na tom tahle fenka teď vlastně je? Najde se pro ni nový domov? Co to s těmi lidmi je, že jim stále ubližují

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 13:48
- Nahlásit

Šup s ní nahoru.... není tak důležité, kdo všechno se na ní vykašlal jako kdo by byl ochotný jí poskytnout trvalý domov.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:36
- Nahlásit

Tak čubís už našla domov.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:37
- Nahlásit

Hyenajezis!!!!!super!!!!jak jsi to dokazala?ja doufam,ze to nebude jen prechodny domov!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:38
- Nahlásit

Hyena
tak to je super, jsem moc ráda

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:41
- Nahlásit

Hyena
Výborně nějaké bližší info by nebylo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:44
- Nahlásit

Hyena
nějaké bližší info by nebylo?
jo! nebud tajemná jak hrad f Karpatech laskavě!

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 22:03
- Nahlásit

Holky já nejsem tajemná, ani jsem se o umístění čubís nijak nezasloužila. Jen jsem dostala info od Dejavue, tak jsem ho sem přidala. Zkuste se když tak obrátit na ní. Každopádně je to dobře.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 22:13
- Nahlásit

Hyenazlata dejavu!!!!!jak to dokazala,jeste ma na triku plno zachranenych krasavcu.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání