| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
LiVrja vim,jen me to desne se.e!ted je to modni plemeno,jako asiaty,kavkazaci a dalsi takova ostra velka samostatna plemena,ktera se vymknou z ruky takovym majitelum,nebo jak tato fena,nehlida je to dobrak tak co s nim?nehodi se jim do kramu,no ta castka fakt neni mala za toto plemeno!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:13
- Nahlásit
Biluška
Nejradši mám když potom tihle ksindlové začnou někde na forech vyrypovat do "množitelů" co odchovali jeden vrh bez papírů
aha, takže když chovám psy s PP, tak jsem xindl?
to je zajímavý...jen by mě zajímalo, proč taky nerejete do těch hromad psů bez PP, co jsou v útulkách...ale to půjde asi těžko, když nikdo nikdy nezjistí, kdo je vyplodil...
úžasná debata, fakt...
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:18
- Nahlásit
nemethova5
- řekni to jak to je - SERE mně to. Mně taky, ale co stím naděláme? Dost jsem si o Kavkazanech apod. načetla - je to můj velký sen, ale momentálně jsem vyčerpala možnosti s Dorotkou, kterou mám 2 měsíce a dávám ji pomalu dohromady. Sice nejsem na takovém počtu, jako Biluška, ale 5 kusů je v mých podmínkách momentálně akorát
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Jako já už se do tohodle montovat nebudu, ale třeba u retrívrů všichni nadávaj na Kordu a Kubeše, co maj velkomnožárnu a přitom si klidně nechaj na výstavě od Kordy posoudit psa, to nechápu.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Pokud svůj odchov necháš trčet v útulku tak nepochybně.
úžasná debata, fakt...
Nutí tě k ní někdo?
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:22
- Nahlásit
Souhlasím s Biluškou - tady se jedná o to, že se ví, od koho fenka pochází a ten se k tomu postaví, jako že ji NECHCE a sprostě ji nechá vyhnít v útulku. Tak pokud sakra něco namnožím, tak se pak starám dál a mám zodpovědnost za to, kam pes jde! A je jedno, jestli je s nebo bez PP.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:26
- Nahlásit
Biluška
Nutí tě k ní někdo?
a co jako? to nechápu, jen komentuju, to už ani to se nesmí nebo mi to zakážeš?
Pokud svůj odchov necháš trčet v útulku tak nepochybně.
no, ty jsi to psala všeobecně, nenapsala jsi, že pan x.y. co nechal svůj odchov v útulku je xindl, napsala jsi že takový xindlové...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:27
- Nahlásit
LiVrvzala jste mi to pani upa z huby!mas dvoumesicni mimi???kavkazacka???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:28
- Nahlásit
Biluška
Nejradši mám když potom tihle ksindlové začnou někde na forech vyrypovat do "množitelů" co odchovali jeden vrh bez papírů.
tak nějak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
Ebony
no, ty jsi to psala všeobecně, nenapsala jsi, že pan x.y. co nechal svůj odchov v útulku je xindl, napsala jsi že takový xindlové...
Ano, takoví ksindlové co nechají svá štěňata v útulku. Tak jak to myslím jsem to taky napsala. Jde to s tebou hodně z kopce když už ani tomuto nerozumíš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:29 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Tak a já do nikoho nereju, ale serou mě fšichni hnusní lidi, co jsou zlí na psy a je mi úplně jedno jestli k tomu mají PP nebo ne lol: Jo a ještě nikdy nic nebudu množit, protože beru ty zbytky z útulku.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
Biluška
jen dotaz - ty bys evenutalne zjsitila jak, ze se nejake stendo od tebe dostalo do utulku, pokud neni registrovane jako tvuj odchov?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
Ebonyvis ono jich je fakt vetsina,chovatelu papiraku a vetsina se k temto psum obratila zady,coz me opravdu sere,napisu to naplno,i kdyz si je nemuzu vzit domu,tak vetsina neuvazuje tech chovatelu,ze by se o toho psa,nebo fenku postarala,shrabli penize,tak uz je to nezajima,nebylo to mysleno na tebe,ale vseobecne a jak pisu takovych hovad je 99%a za tim si stojim.ty lidka a ostani normalni chovatele co znam i tech bezpapiraku je opravdu,ale opravdu mensina.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:34
- Nahlásit
Biluška
no, o kopcích si my dvě nebudeme vykládat
pokud neni registrovane jako tvuj odchov?
a jak se registrují odchovy bez PP?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:35
- Nahlásit
nemethova5
Ebonyvis ono jich je fakt vetsina,chovatelu papiraku a vetsina se k temto psum obratila zady
a co majitelé, měla tři, ti jsou z obliga?
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:36
- Nahlásit
LiVr
no právě..takový pes se jim vymkne z rukou a nedej bože sežere je nebo někoho z okolí a bude muset bejt utracenej..ale uplně zbytečně defakto.. nechápu proč nechávaj připustit velmi ostrou fenu:/ asi si myslej, že když pes je hodnej tak se to jakože vyruší nebo co
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:37
- Nahlásit
Ebonymajitele prave,ze vubec nejsou z obliga,ale je to o hlavne i o moralce,jak se zachovali,nenadavam jen na chovatele,ale vzdycky si myslim(asi moje naivita jeste),ze kdyz je nejhur,tak chovatel pomuze,kdyz je to jeho odchov,to je muj nazor.ale asi jsem zaspala dobu,jsem bohuzel naivni,no.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
nemethova5
tak chovatel pomuze,kdyz je to jeho odchov,to je muj nazor.ale asi jsem zaspala dobu,jsem bohuzel naivni,no.
žijeme v konzumní společnosti, lidi jsou prostě hovada...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:41
- Nahlásit
nemethova5
kde není poptávka, není ani nabídka.. když to většina lidí dělá pro prachy, není se co divit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:42
- Nahlásit
Ebonyse nekdy fakt za to stydim,ze jse vubec clovek,ano to jsi napsala dobre,zijeme v konzumni spolecnosti.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:42
- Nahlásit
Ebonyžijeme v konzumní společnosti, lidi jsou prostě hovada...
no a kdyby tyhle "hovada" přestali množit psy jen za účelem peněz, hnedle by bylo líp ale to je zase debata o něčem jiném...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
Každej den koukám na inzeráty a každej den jedem minimálně přibude...je to docela trapný, že ani chovatelé jí nechtějí pomoci :/
Už tady u toho bylo naprosto jasný, v co se to zvrhne..
Ebony
Šlápnu do vosího hnízda a jisto jistě mě sjedeš, ale napadá mě něco o potrefené huse.
Roxana
Já za sebe. Doufám, že by se mi to doneslo. Zatím se ke mě dostal každý rasl v nouzi. A rozhodně bych si vzala dovolenou a pro psa jela.
nemethova5
Nejsi naivní. Si myslím. Jen to vidíš reálně.. Lidi, co odchovaj nějaký vrh se holt nedělí na PéPé a bez PéPé, ale na hajzly a nehazjly.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
inume se vzdycky hruzou jezi vlasy,jak to,nebo ono plemeno zacne byt desne modni a pak si to porizujou takovy magori,co nevi o tom plemeni nic.
kde není poptávka, není ani nabídka.. když to většina lidí dělá pro prachy, není se co divit.
asi tak nejak!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:45
- Nahlásit
Ebony
a jak se registrují odchovy bez PP?
no na to se prave ptam
tak nejak mi neni jasny, jak se byt treba poctivy chovatel bez PP vyvaruje toho, ze necha hnit svuj odchov v utulku, kdyz se to zrejme ani nema sanci dovedet ... ale treba se mylim a nejak to jde, tak se ptam
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:46
- Nahlásit
nemethova5
- nee - nemám malé kavkazátko, ale 2 měsíce mám doma z útulku tu papírovou Dorotku - 11 let stará a napůl slepá. O kavkazankovi si tudíž nechám dále zdát, protože Dorka mi doplnila stav . Taky si napřed něco vysním a pak sbírám po útulcích ouplně něco jiného .
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Ebony
a co majitelé, měla tři, ti jsou z obliga?
Ne, ti jsou stejní zmetci jako ten chovatel, dá-li se tak vůbec nazvat.
Roxana
jen dotaz - ty bys evenutalne zjsitila jak, ze se nejake stendo od tebe dostalo do utulku, pokud neni registrovane jako tvuj odchov?
Já konkrétně jsem se všemi svými štěňaty v kontaktu. Potažmo s jejich majiteli. Nespokojím se jen s tím, že mi sem tam pošlou mail. Mám-li cestu kolem klidně jim udělám přepadovku. KLidně se tajně kouknu přes plot jestli pes na zahradě skutečně je a není tam pouze předveden při mé návštěvě. Vzhledem k mým koníčkům a práci mám neustále cesty po celé republice, takže nikdo nemůže tušit kdy se mu objevím za plotem . Až jednou nějakého za tím plotem neobjevím a majitel nedokáže vysvětlit kde pes je (takové to "prodal jsem ho sympatickému fousáčovi) tak začnu projíždět útulky. I když uznávám, že ne každého musím najít (třá Akélu jsem nenašla ) . To ale nemusím najít ani toho s papírama, sympatických fousáčů je holt na světě plno
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
impact
ale tech hajzlu je daleko vic!dost velky nepomer,ne jsem fakt naivni,realita je daleko tvrdsi!
|
NikisekX
Člen |
- Nahlásit
nemethova5me se vzdycky hruzou jezi vlasy,jak to,nebo ono plemeno zacne byt desne modni a pak si to porizujou takovy magori,co nevi o tom plemeni nic.
joo svatá pravda. Mám tady v okolí týpka co si děsně módně pořídil staforda..no chudák pes
|
inu
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
,jak to,nebo ono plemeno zacne byt desne modni
ať žije remake Hachiko monogatari...
Hádej, kolik akitářů má nakryto?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:47
- Nahlásit
LiVrhe,he,vy jste jak ja,ja si neco nnaplanuju a pak je to upa jinak!clovek mini,zivot meni!
|