Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený trpaslíčí pinč v Ostravě
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:25
- Nahlásit

Biluška
tak číslo jsem poslala, ale asi zbytečně, už jsi tam byla?

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 20:10
- Nahlásit

zwergpinscher
Když jsme od p. Synkové odjížděla - Biluška volala, že je na cestě. Minuly jsme se.
Založila jsem diskuzi na toto téma.... K

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:27
- Nahlásit

hop nahoru

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:01
- Nahlásit

zwergpinscher
Tak co?

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 18:26
- Nahlásit

Krom debilnich kretenu nic ne to bych byla nespravedliva, za ten měsíc a týden volali i hodní lidé, co chtěli pomoci, ale pár debilů stačí, aby už tak těžkou situaci velmi znepříjemnilo

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 07:34
- Nahlásit

Šup Kiky

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:18
- Nahlásit

zwergpinscher
Neztrácej naději!
V Mariánkách leták stále visí a študáci čtou, komentujou...snad se i dívají.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 07:09
- Nahlásit

Terri
Ahoj, no naději celkem ztácím a ještě ten z...d co nás "vydíral", jak jsem radši nekonfliktní a násilí nemám ráda, myslím, že kdybych ho potakala, byla bych mu schopná dost ublížit....

Nevím, buď je dávno někde mrvtá a nebo si ji prostě někdo nechal...ach jo

bea
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:52
- Nahlásit

zwergpinscher
Naděje umírá poslední. Ve Veltrusích měl známý fenu - voříška - ztratila se mu, když čekala štěňata. Objevila se po 3 letech - zdravá, dobře krmená, s překousaným vodítkem na krku.
Budu ti držet palce, aby to dopadlo u vás stejně.

impact
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:37
- Nahlásit

Náprsenku asi neměla, co?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/5706886/Rychle-dar uji-fenku-do-dobrych-rukou.php

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 08:52
- Nahlásit

impact
Od zwerg.. měla fenečka jedno ucho stojaté a jedno klapaté...

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 08:55
- Nahlásit

jo jedno ucho stojaté a jedno klapatá a kupírovaný ocas a nemá bílí flek, a v odkazu to kiky není, ale díky

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:50
- Nahlásit

zwergpinscher
...v Heřmanicích je dnes dovezený nalezený psík podobný tvé Kikině, ale je to bohužel pes... takže vlasně nic ....
...no vlastně přece jenom dotaz.. nechceš ho ? a až se tvá Kikina najde - potom bys mohla mít dva....

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:56
- Nahlásit

Zdravím, vím, paní Synková mi volala že jste tam byla a že jí přivezli pinčolu...ted mám doma dva a štěně, až se Kikina najde, budu mít čtyři

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 20:58
- Nahlásit

Foto a info jsou? Hodila bych ho někam pinčolu

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 23:30
- Nahlásit

zwergpinscher
dala jsem ho na SOS pes. Bohužel tady do diskuze se mi z nějakého důvodu fotky nedaří dát. Můžu ti je poslat na mejla.
Tosce ho přepošlu taky, aby ho mohla dát na stránky útulku...
Je docela milý, ale dneska byl ještě trochu vystresovaný. Já ho pracovně pojmenovala Kikin . Je milý, fakt se k vám nevleze, pokud by se nenašli jeho páníčci?

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 07:15
- Nahlásit

Nevleze. Kdyby to byla fena tak ještě, ale určitě ne ted, když máme doma štěně. Psa ne.

Vikula
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:31
- Nahlásit

zwergpinscher
V pátek jsem volala na číslo uvedené na první stránce, že v Ostravě Pustkovci pobíhá pinčlík. Byli jste se tam podívat? Viděla ho kolegyně z práce,která tam bydlí, většinou tam pobíhal pozdě večer nebo brzy zrána, nedal se chytit.Kolem lidí vždycky proběhl. Ani si nestačila všimnout, jestli je to pes nebo fenka. Ještě včera mi říkala, že mu tam lidi nechávají něco k snědku.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:49
- Nahlásit

Byl tam manžel, projel to okolo, ale nic neviděl. tak tam pojedeme znova, prosím tě, nebylo by číslo na tu kolegyni, to ze kterého jsi volala mám uloženo jako Kiky pustkovec, ale to je tedy asi na tedy, pokud správně chápu. Ani bližší popis jak vypadal a jestli je to fakt pinč??Zkusila bych kolegyni "otravovat" zavolala bych jí a případně tam zkusila večer i ráno sjet...

Vikula
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 12:01 - Změnil/a: Vikula
- Nahlásit

zwergpinscher
ona právě toho moc neviděla, vždycky byla tma, navíc měla sebou retrívra, tak prcek kolem proběhl. Popisuje ho jako srnečku.
Taky mě napadlo, jestli to není ten pinčlík dovezený k paní Synkové.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 12:10
- Nahlásit

Vikula
Děkuji, asi jsem ti tedy poslala sms, pokud to byl tvůj mobil v ten pátek

tak to tam znova zkusíme pročeset a zavolám paní, kde mu to jídlo nechávají, kde přesně a zda ví o někom, kdo toho psa viděl.Musíme to zkusit.
Děkuji.
No včera k paní Synkové ale našli ho někde tam na Slezské, tak to je dost daleko...

Vikula
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 12:24
- Nahlásit

zwergpinscher
byl to můj mobil, ale zrovna jsem se trápila tím, jak smazat číslo, protože jsem si nebyla jistá, jestli by byla nadšená tím, že ho tady vystavuju.
Chtěla jsem ti ho napsat přes mobil, ale vidím žes ho ještě stihla tady.
Držím palce ať je to tvůj prcek.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 14:51
- Nahlásit

Vikula
Jo stihla jsem ho tu

obešli jsme tam okolí, nikde nic a ta Opavská je hned u toho...ale paní říkala, že tam nějaký pes už tak týden pobíhá, co ho viděl manžel, ten prý byl asi pes...
Rozhodili jsme nějaké letáky, tak snad nebudou zas volat nějací psychopati...
díky za snahu

Hanca
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 19:58
- Nahlásit

Našel se pes - Ketynkana
Našel se trpasličí pinč /pes/v Ostravě. Nyní je umístěn v soukromém útulku Heřmanice.
ketynkana@seznam. cz

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:33
- Nahlásit

Hanca
Hančo, zwergpinscher hledá fenečku, ten, který se našel to bohužel není, je to pes.../škoda/.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 11:05
- Nahlásit

I včera když jsme se vraceli jsme to tam krokem projížděli, svítili do křoví, byly jsme i na té konečné 36 jak mi jedna paní říkala, že tam psa viděli, ale nikde nic.
Včera dopoledne se ještě ozval pán, že psa (nebudu říkat že našeho) viděli naposledy asi v pátek.
A paní volala večer co jsme tam dali letáky, že tam běhá pes a že se budou snažit ho chytit, ale že se nedá, strašně rychle běhá.
Když ho viděli naposledy byl už prý unavený a kulhal.

Prošli i projeli jsme to tam hodně, ale je to tam samý panelák a samá cesta, můžeme se klidně míjet a nemusí to být ani Kika

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání