Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený trpaslíčí pinč v Ostravě
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
moll
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:47
- Nahlásit

postavte se někam k baráku a normální sledovačka - pokud psa má, tak snad půjde venčit...

bea
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:55
- Nahlásit

Přesně tak, nedostupný

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:12
- Nahlásit

nedostupný.......

Pincher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:27
- Nahlásit

Zkoušela jsem to zvonilo to ale nikdo to nebral.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:34
- Nahlásit

I já zkoušela zvonit, ale nebere hodně dlouho to dělá tydli fydli a nic.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:45
- Nahlásit

Já tam jdu s kolegyní, normál se vetřu do vchodu a zeptám se po sousedech, jsem přece sociální pracovník.

S tou policií nevím, kolegyně manžel tam dělá nevím co něco na kriminálce a ona tvrdí, že to nejde, že se musí podat žaloba na státního zástupce a ten pak to číslo v řízení zajistí.

no asi psa nemá, spíš si kreten dělal srandu, ale zajdu tam.

dnes jdu znova vylepovat letáky, už jsou opadané a servané od neděle, tak si beru půl dne volna, tak večer možná sem napíšu.

ještě mě sousedka poradila Avizo, ani jsem si na něko nevzpoměla, tak jsem tam dala inzerat a jdu to zaplatit, taky bude inzerat v zikadu, na to dost spoleham, protože přes zikado jsme prodávali spoustu věcí a úspěšně, takže to čte spousta lidí.

NO NIc

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:46
- Nahlásit

mě to před chvílí jen dlouho zvonilo. Asi si to vždy vypne a jak je klid tak zapne, zmrd.

Pincher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 10:03
- Nahlásit

Katko dej pak vědět jak jste dopadly . Držím palce i na nohou.

Pincher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 10:39
- Nahlásit

Dovolala jsem se do rádia Čas a nadiktovala jim údaje o Kikině. Katka moc prosí ostraváky (já jsem z Prahy) zda by nemohli rádio poslouchat jak a kdy to tam budou vysílat. Moc děkujeme!!!

moll
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 10:46
- Nahlásit

zwergpinscher
s tou policií... já nemyslela polici, já myslela normálně se otloukat kolem baráku a koukat, jestli chlap s pesanem nevyleze...na ulici se ho pak doptat na další...

Pincher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 10:56 - Změnil/a: Pincher
- Nahlásit

Před chvilkou volal Katce nějaký starší pán že v neděli v půl dvanácté vyděl psa podobného Kikině s košíkem napůl na krku pověšeným jak nastouil na volno do tramvaje a vystoupil na zastávce Vodárenská. Katka se tam jede podívat.

Pincher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:52
- Nahlásit

Katka mluvila s pánem co asi viděl Kiku a vypadá to že to byla opravdu ona. Nastoupila do tramvaje u Mariánského náměstí a vystoupila na Nové vsi Vodárně. Když nic jiného je z toho vidět že může být už poměrně daleko od místa kde se ztratila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:54
- Nahlásit

Pincher
Když si představím ty čtyřproudovky a provoz kolem Vodárny tak mi jde mráz po zádech

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:57
- Nahlásit

Pořád věřím, že ji má někdo doma...

Pincher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 16:06
- Nahlásit

No já to tam naštěstí jako pražák neznám:-/ Katka tam teď s Markem jednou a asi se tam porozhlídnou kolem silnic tak držte palce!

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 07:07
- Nahlásit

Nic.
včera jsme ještě do večera rozváželi letáky, toho k tomu chlapovi jsem pak už večer nešla, zkusím dnes.

Ted jdu na ty měštáky a zkusím se s nimi domluvit at se fakt snaží dívat a volají i když jak mi řekli to nedělají.

Neslyšel někdo, zda to hráli v tom radiu čas?

No jestli se pán neplete a byla to Kika a vystoupila fakt na vodárně:::jedině ještě si říkám, že v neděli nemusel být takový provoz, jinak je to tam maras.
No včera jsme objeli kauflandy, tesca, zverimexi v nich a odpadkové koše a sloupy v okolí, hlavák, svinov a vítkovice, konečnou tram v martinově a depo tram v martinově, nějak už mě víc nenapadá...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 07:23
- Nahlásit

zwergpinscher
Od zaciatku vas sledujem, strasne moc drzim palce aby sa babulka nasla...hlavne nestracat nadej...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 07:58
- Nahlásit

zwergpinscher
No je to asi blbé, ale já bych asi obhlídla i okraje té silnice.

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:08
- Nahlásit

zwergpinscher
Já jsem s Havířova od Ostravy je to přece jen kus cesty, ale malá když si dokáže nastoupit a vystoupit tak mohla zabruslit až sem. Jdu pak do města na vet tak budeme koukat a i vet se poptám, co kdyby náhodou. Náhoda je někdy blbec.

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:46
- Nahlásit

Zítra taky jedu kolem Vodárny...viděla jsem lístky na ZsF.
Budu mít oči na šťopkách a držím palce.

Pincher
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

Myslím že Katka koukala i kolem silnice.

Snažila jsem se rozeslat mail s letáčkem vetům v Havířově a Karviné, ale nějak mi blbne PC či mail a tak nevím došlo to asi jen části ve sprasené formě

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:26
- Nahlásit

Ctu to tady, moc drzim palce. Jeste me napadlo - jestli jste to uz neudelali - nacpat letaky do MHD, ridicum, rozdavat je cestujicim..

Pincher
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 11:08
- Nahlásit

Na tom se pracuje. Katka volala na dispečink aby se zeptala toho řidiče v té tramvaji kde asi Kika jela. Má dneska službu tak s ním snad bude mluvit. Udělalo se už snad všechno co je v lidských silách teď se musí věřit

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 07:27
- Nahlásit

Tak mi to včera ještě nedalo, večer jsem zavolala tomu pánovi co říkal, že ji viděl asi v tramvaji, jela jsem za ním, vzala jsem psy, abych mu je ukázala. Naštěstí to vzal v pohodě, ač po telefonu příliš nechápal, co po něm chci.
Když psy viděl, tak řekl, že sice dost špatně vidí na blízko, ale že ten pes byl větší než moji a to Kika je menší než Setík a větší než Venda, tak to by snad poznal, nevím no.

Takže pokud pána oči neklamaly, tak to nakonec tramavají nejela.
Což je dobře, když by nevystoupila zrovna na vodárně, ale zase jak říkala pincher, je divné, že letáky jsou všude a nikdo ji vůbec neviděl? tak že by ji fakt někdo ukradl, to se mi prostě nezdá.

samozřejmě může byt někde mrtvá a jen jsme ji nenašli

včera jsme ještě objížděli osobně veteriny, abych to dala na nástěnky /mail podle mě přečte max veterinář a to je vše/ a na klinice ve vítkovicích mě moc potěšili, sami si leták vyvěsili...i tak se pozná lidský veterinář třeba.
Stavila jsem se osobně do útulku, říkali že nic.

až včera jsem se dostala k tomu stavit se do toho baraku co ten chlap v utery psal že ji ma a my tam čekali, pan hned z prvního bytu nic nevěděl ale říkal, že leták viděl na zastávce, tak jsem byla ráda, že aspon si toho lidi všímají (protože poslední dni nedělám nic jiného než lepím ) a řekl, že v baráku je nějaká paní pejskařka, tak jsem za ní šla, byla to stará paní, ale hodná a ochotná, taky neviděla, že by někdo v okolí měl nového psa (krom štěně rotvika)

Dnes by to snad měli mít lidi ve schránách v tom zikadu a i v avizu, tak budu doufat.

Ještě, ne že bych byla debil, ale ráno jsem vstala a hledám kočku v ložnici v obyvaku ve skřini, pod postely na zachodě nikde. TAk jsem vzbudila muže, že nevím, kde je kočka. Neměla jsem nervy nikam jít, tak jsem ho poslala at projde chodbu, kočka byla asi celou noc schovana pod stolickou na chodbě v baraku.
Asi, nevim jak to, protože je dost velka a člověk ji nepřehlédne, mi prokrouzla když jsem šla večer se psama.
Už jsem asi mimo, měla jsem velkou radost, že náš kocour je nouma a zůstal schovaný chudák

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 07:30
- Nahlásit

Jinak paní z dispečinku mi včera volala, řidiči nic neviděli stejně.

Volala jsem ještě na reklamní, abych zjistila, kolik stojí a jaké jsou podmínky reklamy v tramvaji, ale nikdo tam už nebyl, nechala jsem číslo, když se neozvou, budu volat dopoledne znova.

spousta lidí leták viděla a nikdo se neozývá. Bud ji fakt někdo vrátit nechce, nebo to dotyčný nečetl nebo je někde mrtvá

Kdyby ještě někde pobýhala, tak by ji asi někdo viděl??jsem ráda, že se aspon oteplilo, kdyby fakt někde běhala a schovávala se.

bea
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 07:53
- Nahlásit

Achjo. Doufám, že ne, ale je i možnost, že ji někdo z Ostravy odvezl, možná by nebylo od věci hledat i dál. Třeba projížděl, viděl pejska, vzal ji do auta a dovezl třeba i do vzdáleného útulku. I když to není moc pravděpodobné,

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 08:07
- Nahlásit

No já poslala mail i do okolních utulků, tak nevím.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 08:16
- Nahlásit

Ještě mi včera přijel vetamix, řidič byl ochotný, poprosila jsem ho, zda by leták mohl dát dalším zákazníkům v ostravě a okolí, slíbil, že dá...

už s těma letákama chodím kam se hnu, a pořád mam pocit, že bych je měla lepit uplně všude...

Pincher
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:42
- Nahlásit

Děláš co můžeš.
Já si myslím že i mrtvou by jí někdo viděl, přece jen mrtvý pes v oblečku ve městě není zas tak běžný a pokud by ho našel pejskař což je pravděpodobný, protože chodíme venku přece jen víc než jiní lidé tak by uričtě ho to zaujala. Létáků tam je kupa nevěřím tomu že by si mrtvého psa nevšim aspoň jeden člověk coby viděl i leták a byl by slušnej tzn. zavolal.
Jednou jsem tedy u evropské našla mrtvého psa a taky jsem hned koukala po letácích ptala se lidí jestli ho neznají a volala městské.....mrtvého psa by rozhodně minimálně museli odvézt z hygienických důvodů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:49
- Nahlásit

Pincher
.....mrtvého psa by rozhodně minimálně museli odvézt z hygienických důvodů.
pokud to tu už nepadlo,tak zkusit kontaktovat komunální služby nebo kdo má na starosti odvoz"odpadu"

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání