Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený trpaslíčí pinč v Ostravě
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Atika
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
Nevím, jestli všude, ale u nás v Plzni se i k mrtvým zvířatům volají měšťáci, takže ti by měli vědět v každým případě.

jolinar
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:03
- Nahlásit

Ahoj sleduju to tady tak jsem to dala i k nám na fórum krysaříků. Snad se najde.

http://psotnik.info/bb/viewtopic.php?p=26563#26563

Vikula
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:20
- Nahlásit

zwergpinscher
Dneska jsem po projíždění Mija stránek našla tohle a žasla jsem, kam až se může dostat ztracený pes z Ostravy.

Dnešní inzerát z www.nalezenci.cz

POZOR VŠICHNI KDO HLEDÁTE PSY!!!!! (ŽERÚVKY u OLOMOUCE) [psi]

Dnes jsem byla v rádoby útulku p.Šíblové v Žerúvkách. Je tam min 50 velkých psů a dalších 60 malých. Všude jsou hovna, mrtvoly brojlerů, smrad že vám slzí oči. Přijela jsem celá od sraček. Jsou tam i němečtí ovčáci a jiná velká plemena!!! Kdo hledáte svého psa, rozjeďte se tam a dožadujte se vstupu abyste si mohli psa najít!!! Dnes tam byl mladý muž co tam vypomáhá, ochotně mě pustil dovnitř a všechny psy mi ukázal. Měla jsem ale takové zprávy že p. Šíblová tam nikoho nepustí!!! POKUD SVÉH PSA HLEDÁTE JEĎTE TAM!!! Dováži si tam psy prý až z OSTRAVY!!! A nejen z tama!!!! Pokud chcete něco vědět klidně mi zavolejte, psy jsem si prohlédla jen zběžně, protože jsem hledala svého psa.

e-mail:

Telefon: 605 734 271

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:24
- Nahlásit

Vikula
no, on se tam ale nedostává pěšky.

zwergpinscher
Dělám kousek od nádru, mám oči na šťopkách ale nikde nic.

Pincher
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 20:12
- Nahlásit

Ahoj díky všem za rady. Bohužel stále nic

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 17:29
- Nahlásit

Vikula
Mucholabka
No právě, nikde nic. Je to pro mě strašně divné.
Jde o to, že kdyby se zaběhl Setík, dokázala bych si to odůvodnit, on přeci jen se zajímá o zvěř apod.
Ale Kikina, ona ani není pes či jak to říct, ona je strašný závislák, vzálí se od nás vždy max kvůli tomu, že někde něco žere. Ji nezajímají nijak zvlášt psi ani zajíci nic. Ona je poznamenaná, že vyrůstala jen s námi, jedináček, je prostě dost polidštěná a s tím, že máme další psi se myslím pořádně nikdy nesrovnala.

Je to pro mě moc těžké. Kikina je prostě úplně můj první vlastní pes ve vlastní domácnosti. Nebyt jí ( i když ona je asi kříženec pinče) nikdy bych možná nedošla k pinčům, které miluji, nebyt jí, možná bych nikdy nezačla krmit syrovým....myslím, že jí minimálně za hodně vděčím

Zjištovat, kdo odklízí mrtvá zvířata a kam se to hlásí, jsem právě zkoušela v pátek ale bez úspěchu, zítra budu pokračovat.

Četl někdo z Ostravy zikado? nám do schránky nepřišlo a chtěla jsem vědět zda to tam opravdu vyšlo.

zjištovala jsem inzeráty do tram, paní měla pochopení, ale řekla mi, že tak jak by to bylo třeba by to stálo min. 7tis bez dph, na to ale ted fakt nemam

To vikula
mysliš, že by ji jako siblova dovezla k sobě jen tak bez duvodně? nebo jak si ty psy přibližuje? tu je přeci jen pani synkova, tak by ji spiš někdo zavezl k ni ne?

Vikula
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 17:43
- Nahlásit

zwergpinscher
V zikadu to bylo, v černém rámečku.
No já teda o té Šíblové moc nevím, ale když už je tu upozornění, že sváží z nějakého důvodu psy až z Ostravy tak bych se s tou dotyčnou co tam hledala svého psa spojila a poprosila ať se jde podívat jestli tam náhodou není.Už pro klid na duši.

Pincher
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 11:01
- Nahlásit

Na stránkách www.pincove.cz je nová verze letáčků. Prosím když někdo bude moct zase o vyvěšení. Jsou tam i takové malé, které se dají naházet do schránky zase prosím pokud by jste mohli hoďte to do schránek ve vašem domě. Dobrá by byla nejen Ostrava ale i okolí. Případně se dají rozdávat lidem na cvičáku, majitelům psů venku a pod. Letáčky jsou aktualizované ve smyslu že je možné že jí někdo ukradl a má doma tak aby lidi koukali jestli někdo nevenčí pejska podobného Kikině a taky jestli někde neleží mrtvá. Moc dík.

Pincher
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:49
- Nahlásit

Posunuju

Silwuska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:18
- Nahlásit

Stale nic??

Pincher
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:05
- Nahlásit

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:07
- Nahlásit

nějak souhrně, nic nového...

Veterináře jsem opakovaně obeslala mailem a nakonec z celého kraje co jsem našla seznam z velkých měst, opava, havířov, frýdek, karviná a vyvěsila u některých letáky, někteří mi i odepsali nebo měli v čekárně leták už vytištěný z vlastní iniciativy, to mě potěšilo.

Včera volala paní dnes mi to přišlo mailem od jiné paní z útulku), že četla někde leták, že se našel pes, tak jsem volala na číslo co mi dala a pes už se vrátil k páníčkům (stejně to podle popisu nebyla ona )
včera se mi podařilo přes technické služby následně ostravské komunikace dostat k firmě, která právě má pro ostravské komunikace odklízet mrtvá zvířata, byli moc ochotní, vedoucímu jsem poslala mail a pán co měl zrovna službu mi zjištoval, jaké psy od té doby našli a také slíbil, že ot kolegům řekne.
Dneska mi volal pán, co viděl na UPC, že v rožnově měštáci našli psa černého s pálením, hned jsem se dívala, byl to malý krysařík...těžko říct proč, ale volala jsem tam pak do útulku, pejsek majitele původní ani nehledal, protože ho našli v igelitce pověšeného na klice...co říct. ted už je u nějaké důchodkyně prý a bude se mít dobře snad. asi čtyř měsíční fenečka.

Kolegyně sestře uteklo štěně labry. asi nedaleko od domu ho vzala paní do auta a odvezla tři vesnice dál. Paní věděla, že se pes hledá, ale chtěla si ho nechat. Až manžel ji donutil, když to v rádiu slyšel a už mu to asi bylo blbé i vůči sousedům, aby zavolala a psa vrátila. Nechtěla, panička jí dala 2tis a rychle psa zbalila a odešla....lidi jsou divní. Pokud Kikinu někdo našel, tak měla obojek, náhubek, obleček, takže určitě nevypadala, jako že by ji někdo někde zanechal...tak už jen proto by se případný nálezce, pokud má mozek ozval např. do útulku, ale nic
V útulku už si nás pamatují, jak tam furt voláme, už jsme tam i byli osobně.

impact
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:14
- Nahlásit

zwergpinscher

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:23
- Nahlásit

mě se pes našel až po 4 týdnech, jsem se modlila aby byl někde mrtvej, abych měla aspoň jistotu, nebyl, přišel sám, vyhublej, dehydrovanej ale jinak fit.

bea
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:33
- Nahlásit

zwergpinscher
Já nevím, jestli je to na něco,ale rozšířila bych hledání po celé ČR - všechny útulky a veteriny. Sice by to nebylo logické, ale fakt někdo mohl jít nebo jet kolem, pejsu chytit a může být kdekoliv - takhle se asi po 5 měsících na kokrvnouzi našel jeden ze dvou ztracených kokrů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:48
- Nahlásit

zwergpinscher
Mě se před cca třinácti lety ztratila fena kokřice. Hledala jsem ji jak blbá tři dny. V Bruntále věděl každý,ale fakt každý, že toho psa hledám. Po třech dnech mi volal vet, že ji má v ordinaci. Přivezli ji nějací lidi z vesnice vzdálené 15 kiláků - našli ji, chtěli si ji nechat a netušili, že je ztracená. Měli svědky, kteří ji viděli v té vesnici vystupovat z autobusu (pěšky by tam nikdy nedošla, byla po úrazu pánve a páteře). Dodnes nechápu proč nastoupila do autobusu, co ji k tomu vedlo (nikdy autobusem nejezdila, nebyla na to zvyklá).
Možná se Kikina taky někam svezla, zkus rozšířit okruh pátrání.Nějaké celostátní noviny? Blesk?

moll
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 06:53
- Nahlásit

Nějaké celostátní noviny? Blesk?
super nápad - v e-blesku teď budou zahajovat soutěž "o nej-psa", takže tam poleze hromadu pejsakřů i jiných zvědavých lidí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 12:29
- Nahlásit

Dneska jsem zahlídla něco tmavo-rezavého přejetého na poli u výpadovky na Velkou Polom. Těžko říct, jestli to byl vůbec pes, mohla to klidně být třebas i kočka, fakt nevím. Projela jsem kolem toho, zahlídla to koutkem oka a než jsem si stihla uvědomit co to bylo tak už jsem byla pryč . Skočte se tam někdo podívat, kdyby náhodou . Je to za novým Globusem, směrem na Velkou Polom. Po cca kilometru je bilbord na pracovní pomůcky, s takovou prsatou ženskou v montérkách. Ta mrtvolka je ještě před tím bilbordem, tak asi na půl cesty mezi Globusem a bilbordem. Na poli. Ve směru od Ostravy.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:43
- Nahlásit

Biluška
Díky za snahu.
Byla to liška.

Jsem moc ráda, že se kolem sebe díváte, jen prosím, kdyby někdo něco viděl...kiky je černá, kdyby někde ležela u cesty, to pálení by spíš vidět něbylo.

ale díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 20:21
- Nahlásit

zwergpinscher
Díky za snahu.
Byla to liška.

není zač. Kdyby tam bylo kde zastavit tak bych koukla sama a neplašila bych tě, ale tam se zastavit nedá . Tak aspoň, že to nebyla Kika, pořád zbývá nějaká naděje

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 07:31
- Nahlásit

posouvám

Silwuska
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 11:35
- Nahlásit

Stale nic????

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:05
- Nahlásit

NIc nového

jen v neděli si nějaké děcka dělali srandu, že psa viděli a kam běžel...
pak to tiply, když jsem volala, za nějakou dobu to zvedly a hned položili když zjistili, že jsem to já....
hajzli malí

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:41
- Nahlásit

zwergpinscher
ach jo. držím palce aspoň, když odtud už nemůžu víc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 08:44
- Nahlásit

zwergpinscher

ještě mě napadá, hoď to na Facebook, když se hledalo štěndo toho kavkazáka bylo to i tam. Taky myslím, že to dobrý nápad. A ten Blesk jsi zkoušela?

bea
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:19
- Nahlásit

Asi je to blbost, ale byli jsme na veterimě a nahlásila jsem tam Kikinu taky. Sice je to Praha, ale náhoda je blbec.

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:47
- Nahlásit

A tu Šíblovou jste nezkoušeli? Jako možné je všecko

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 13:14
- Nahlásit

Dáška
PetraK
na facebook to dávala známá, aspon mi to říkala.

Bea, děkuji.

šíblovou - jsem jen v kontaktu s paní, co dala ten inzerát a ta mi neřekla, že by tam Kiku viděla. Osobně jsem tam nebyla.

Šíblová dostala z žerůvek vystěhování (nevím,zda tu to téme neběží) je jinde, ví se kde.

Včera přivezla k paní Synkové 17 psů prý v maras stavu, což se dalo čekat s tím, že nějakých snad dokonce ??200 psů bude utrácet, že nemá jinou možnost.
Synková od ní psy samozřejmě vzala.
V úterý je jedeme nafotit, prý jsou schopnější než jiní co tam jsou úplně asoc. měli by to být menší psy, jsem zvědavá, nebo vlastně ani nejsem

Pri hledáná Kiky viz téma Nalezený Vořech v Ostravě

ted mám doma vořecha, je moc hodný, ale potřebuji to s ním nějak vyřešit, mít ho tu nemůžu a dovolenou si brát taky nemůžu.

Ketynkana1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 15:32
- Nahlásit

Včera přivezla k paní Synkové 17 psů prý v maras stavu, což se dalo čekat s tím, že nějakých snad dokonce ??200 psů bude utrácet, že nemá jinou možnost.
Synková od ní psy samozřejmě vzala.

teď jsem mluvila telefonicky s p. Synkovou.... prý ji přivezou dalších 18 psů.. Teď tam odjíždím nafotit ty dnešní. Až dojedu, dám vědět jak se podařilo. Také rozhazuju sítě pro umístění těch božatek. Problém je v tom, že všichni sousedé a známí už mají minimálně po dvou psech...
K

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 15:36
- Nahlásit

Ketynkana1
Já si jich pár na dočas vezmu. Snažím se dovolat paní Synkové, ale nebere mi to. Budu to zkoušet dál. Když tak jí vyřiď, že startuju Míňu a jedu tam. Můžu jich vzít málo, tak 2-3, max. čtyři. Až se udají tak zase vezmu další.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání