Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracený trpaslíčí pinč v Ostravě
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Pincher
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 07:28
- Nahlásit

Prosím všechny o pomoc. Včera v 10.30 večer se v parku za ulicí Gajdošova jak je Kaufland ztratila fenka trpasličího pinče Kikina. Má na sobě obleček s kožešinkou,plastový náhubek a oranžový obojek s reflexním proužkem. Je bázlivá ale na žrádlo se dá nalákat. Moc prosím všechny aby pomohli. Případně volejte na číslo 605342034. Děkuju.

Pincher
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 07:40
- Nahlásit

URL

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 08:06
- Nahlásit

To je tvůj vlastní osoní pes? Ty jsi zwergpinscher?

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 10:56
- Nahlásit

Ne kamarádka to sem jen vložila Muchol...
je to moje Kikina, byla jsem pracovně pryč, pak jak jsem přijela, šli jsme znova hledat a ptát se po okolí, manžel hledal v noci.
nikdo nic neviděl.
Sraženou jsme ji nenašli.

nedokážu odhadnout, jak daleko a kam mohla jít. Šla čuchat cosi, ona zašel za roh, pak ji slyšel jak štěkala, tak se vrátil, a už tam nebyla.
Možná se polekala jak šli chlapy z hospody, nevím.

Kdysi už z ničeho nic odešla, ale to přišel a ona čekala před domem. Normálně chodí na volno, není to útěkář.
utulek o tom ví, p. synkova taky.

ted jsme prisli domů se preslect, jedeme natisknout letaky a jdeme to rozvěsit.
Akorat porad mrzne

Muz tam kde se ztratila ji dal deku a granule, ale nic.
Mela nahubek (protože bez nej žere sníh a blije z něho), ale mohla si ho sundat.

Pořád doufám, že si ji někdo vzal a ozve se.
V tom mrazu, i když nijak velikém, ale u takového psa, i když měla oblek, je to na hovno.

Kdyby někdo něco věděl, ozvěte se prosím na ten mobil co je nahoře napsaný.

Potkala jsem taky jednoho měštáka, ten mi řekl, že i kdyby takového psa viděli, tak oni to nehlásí, protože útulek je plný. Odchyt by prý nepřijel. Ona podle něj hlásí jen velké a agresivní volně pobíhající psy.
Co mám říct.

Jdeme si pro letáky a jdeme lepit.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 16:38
- Nahlásit

Vrátili jsme se asi ve čtvrt na pět a nic, letáky jsme roznesli, jak jsme se vraceli tak jsem viděla, že už je pár i sundaných

kolem cest co jsme projeli a prošli jsme ji "naštěstí" nikde nenašli.

Snad ji má někdo doma a ozve se.

Pincher
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 17:22 - Změnil/a: Pincher
- Nahlásit

Bohužel lidi jsou hajzlove. Nechápu jak může někdo ztrhávat cedulky......prosím hledejte Kiku.

LenkaSS
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 18:42
- Nahlásit

LenkaSS
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2010 18:44
- Nahlásit

Pomáhám vložit fotky,ten odkaz nefunguje přímo. Ať se brzy najde,držím palce.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 08:22
- Nahlásit

Fotky jsou aspon pár tady

http://www.zwergpinscher.estranky.cz/fotoalbum/kik a/kika

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 09:35
- Nahlásit

Rozhazuju do světa.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 07:14
- Nahlásit

NIC (((
včera po půl deváté volal nějaký pán, tak jsme přes hodinu probíhali okolí, ale buď špatně viděl ve tmě a nebo to byl jiný pes.
V útulku nic a ani se nikdo neozval, že by ji měl (((((((

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 07:31
- Nahlásit

zwergpinscher
Nabídněte odměnu, nebo spíš výkupné . Můj dojem z toho je, že se neztratila, ale že ji někdo sbalil. Napovídá tomu i to štěkání těsně předtím, než se ztratila. Rozhodila jsem to mezi známé ostraváky.
Ještě mě tak napadá - pošli mail s popisem a prosbou o pomoc všem veterinářům v širokém okolí. Kdyby ji někdo našel a chtěl si ji nechat tak ji určitě vezme na prohlídku a očkování.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:17
- Nahlásit

odměnu nabýzíme od začátku

ted jsem udělala nové letáky i s fotkou ty první byli hlavně abě něco bylo.

asi ve středu to budu znova roznášet, letáky dost mizí

na veteriny jsem to dala na nástěnky, ale ještě to pošlu tím mailem.

sice asi není moc pravděpodobné, že by se doslala mimo ostravu, kdyby utekla, ale kdyby náhodou, na jaké útulky se obrátit ještě?
když tak, jestli budeš mít čas, můžeš mi prosím poslat info na katerina.hiznajova@centrum.cz

předem moc děkuji

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:03
- Nahlásit

zwergpinscher

moc držím palce, ty veteriny rozhoďtě do co nejširšího okolí plus
tady je info co v takovémhle případu udělat

http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10000_0.html

letáky vyhoďte do škol, školek, k zubaři, do lékárny, na poštu, prostě naprosto všude, kde vás to napadne.

Já si taky myslím, že jí někdo ukradl. Chce to informační frontální útok.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:07
- Nahlásit

Děkuji.

můžu někomu poslat leták na mail?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zwergpinscher

já jsem ze zdaleka, ale napadá mě, že by byly dva lidi z Ostravska, kterým to můžu přeposlat.

Máš emila? Písnu ti, ať mi to můžeš poslat zpátky.

EDIT- emila už mám, tak Ti píšu

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:40
- Nahlásit

poslala jsem děkuji

Pincher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:42
- Nahlásit

Pracujeme na tom aby byl letáček ke stažení tak až to bude tak to sem dám.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:43
- Nahlásit

pRO PETRU. pincher mela spravnou pripominku - na letaku chybi ostrava, moc prosím, jestli než to pošleš to tam za tu ulici a kaufland můžeš dopsat ostrava? děkuji

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:17
- Nahlásit

zwergpinscher

áááááááá pozdě, už to šlo!!

posílám tedy ještě další emil s instrukcema.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:47
- Nahlásit

horem dolem jsem obeslala a obvolala co šlo.

pani ze zikada děkuji za snahu. volala jsem uzávěrka byla už 9.2.a tisk je zítra a ona že už to nejde dát.
pak mi sama zavolala, že at to nejak krátce řeknu a ona to tam dá. Děkuji!
a řekla mi že v tomhle čísle už má takové inzeráty dva

Je hezké, že jednotlivé UMOby vydávají své listy, ale inzerce tam nejde. Jedině pán na UMOb Ostrava Jih mi vyšel vstříc, že to někam napasuje, ale vyjde to až 1.3.
Veterináři, kolegové, "správa" psů na moravské ostravě, známí, utulky (co jsem našla kontakty) obeslané.
zítra budu ještě zkoušet umoby kam jsem se nedovolala a tam aspon přes ztráty a nálezy

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:26
- Nahlásit

zwergpinscher

jeden z těch dvou lidí se mi ozval a už na tom pracuje.

a řekla mi že v tomhle čísle už má takové inzeráty dva

další krádeže?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:32
- Nahlásit

zwergpinscher
Zkus rádia - napadá mě Čas, ale určitě jich v Ostravě bude víc. Ti to určitě zveřejní. Vycházela bych z toho, že Kikinka byla ukradená, chtěj po nich ať odvysílají výzvu, aby se lidi koukali essi se někde neobjeví nový pejskař s novým pinčem.
Pak bych zkusila zajít večer do hospod co jsou v okolí a pomocí piv a rumů zkusit z místních alkoholiků vytáhnout essi o té krádeži něco neví. Tihle týpci za krabku cigaret prodají vlastní matku, takže když budou vědět tak to prásknou. Pokud se u toho Kaufu shlukují bezdomáči tak bych to zkusila i u nich.
Pošli ten leták, přepošlu to ostravským agiliťákům. Libuse@canisterapie.net

Pincher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 13:00
- Nahlásit

Na stránkách www.pincove.cz je ke stažení leták jen jsem koukala že tam omylem je ta verze bez Ostravy takže možná když by to šlo otevřít ve Wordu a dopsat. Moc dík všem kdo to vytisknou a vyvěsí v Ostravě a okolí.

Pincher
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 13:11
- Nahlásit

Tak přítel už tam šoupnul dobrou verzi s Ostravou. Je možný to lepit i v širokém okolí. Jednak pes uběhne 30 kiláků a neví jak a taky, pokud jí někdo ukradl, tak může být kdekoli. Pomůže jakákoli stopa po ní. Od momentu ztracení jí zatím nikdo neviděl což je divný.
Dávejte si pozor na své psy v Ově pokud by opravdu byla ukradená tak opravdu pozor

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:13 - Změnil/a: zwergpinscher
- Nahlásit

Tak včera večer o čtvrt na děvět přišla sms: mam vašeho psa napiste.
divné, ale volala jsem, hlásilo že hovoří, pak jsem volala znova, vzal to chlap. Mluvil trochu divně, možná ožralý. Ale řekl, kde psa našel, nezjistila jsem zda dnes nebo už dřív, říkal, že chudák tam u kafulandu pobíhal a plácal něco o tom že měl takový ten obojek - divné, ale říkám mu, že se samozřejmě přijedem podívat, zda je to náš pes a že když bude, tak dostane odměnu. On že nic nechce, hlavně at jako pes už je doma nebo neco v tom smyslu. To mě trochu povzbudilo.
Ptala jsem se, kde bydlí nebo kde ho najdeme, řekl bez rozmýšlení Varenská 20, to je hned naproti nemocnice, řekl. Mám pocit, že jméno řekl NOvák, ale kdo ví jestli.
Před a okolo domu jsme chodili cca hodinu, volali, pořád to hlásilo, že bud hovoří a nebo pak jsem to nechávala zvonit dlouho nikdo nebral.
ted jsem volala ráno z práce, dlouho zvonilo, pak to nekdo vzal a přerušil - o to, pak volám znova, dlouho zvoní a nic pak jsem poslala sms, zda si dotyčný delal srandu a hle, už je mobil nedostupný.
Vím že se s tím musí počítat, ale mám pocit, že svět je plný samých zkurvených asociálů.

číslo odkud dotyčný psal je 604 51 40 75 [u][/u]pokud by si někdo chtěl zavolat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:24
- Nahlásit

Vytipnul mi to. Ale. Zkus se podivat do tel seznamu na netu a najit lidi co bydli na te adrese,zavolej,vysvetli situaci a poptej se jestli videli takoveho psa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:26
- Nahlásit

zwergpinscher
Mě to taky típnul.
Zkus přes operátora zjistit komu to číslo patří. Určitě nemůžou takové info sdělovat, ale třá je po lidsku ukecáš. Nebo to řeš přes policii, ti určitě číslo sdělit můžou.

Otázka je essi psa fakt má, nebo jestli si z tebe jenom dělal srandu. Sice by za to zasloužil přes držku, ale trestné to bohužel není

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:28
- Nahlásit

Taky mi to típnul...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zwergpinscher

....not available at the moment......

zkusím to znovu.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání