Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Naléhavé SOS, umrzající pes v Beskydech
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:41
- Nahlásit

monika

u nás jsou lidi drsoni, teda ta stará garda. Neřeší psa a sníh, j

já vím, ono to není úplně jen u vás, u nás na chalupě se s nima taky nemažou. Neříkám, že všichni, ale jsou takový. Vezmi si, že ti dva psi, který jsem teď řešila - to taky nikomu nepřišlo divný, že tam ten čokl je celoročně na řetězu, sám, zima, vedro - k dispozici jednoduchou budku. Já neříkám, že pes se musí nosit na zlatým tácu, ale je to živej tvor, nevím, proč by si nezasloužil mít naplněný základní potřeby, když už jsme mu my lidi přejinačili žití.

Ten polesný je mladý, má tak kolem 40, sám má psy a bylo vidět, že mají radost z práce. Chovali se k sobě moc hezky, měli úžasný oční kontakt a nebýt mého "fankou navoněného ohozu", tak si myslím, že normálně zvýšený hlas na ně snad ani nepoužívá. Měla jsem z něj opravdu dobrý pocit a uklidnil mě.

jé, hásky se to čte, nejen kvůli tomu, že člověk i mezi zelenejma objeví normálního člověka s mozkem, ale i proto, že to neodmávnul, měl k tomu rozumnej přístup, myslím, že kdyby něco zjistil ozve se.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:50
- Nahlásit

PetraK
mezi zelenejma objeví normálního člověka s mozkem

no jsem k nim docela nedůvěřivá, ale asi je fakt člověk nemůže házet do jednoho pytle. řekl mi, že mu psi nevadí pokud jsou pod dohledem a nedělají v lese čurbes. a je fakt, že zbran u sebe neměl a potkali jsme se v lese. Vím, že jinak "zelení" bez své pušečky nechodí.

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:55
- Nahlásit

PetraK
prosím, tys tu kdesi psala, co dělat, když se ztratí pes, já už takové poučení mám na stránkách, ale zdálo se mi, že jsi vymyslela ještě něco, co tam nemám, tak to tam chci doplnit, mrkni sem a jestli tam něco chybí, co tě napadne, napiš mi maila, prosím

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:02
- Nahlásit

monika
šak já vím, že nejsou fšicí vypatlanci, ale je jich mezi nima bohužel hodně, takže pak takovýhle setkání potěší- zvlášť, když člověk vidí, že i ke svým psům se chovají suprově. Když jsme byli prvně na chalupě s Ashem, tak jsem si vyčíhla dva myslivce, kteří se pohybovali zrovinka akorát u nás a hodila s nima řeč o tom, že jsme v majetku ohaře, který se bude pohybovat volně na našem uzemí- k chalupě patří velká louka, Ešus respektuje hranice, takže bych nerada, aby mi ho picli. Byla s nima rozumná řeč, ještě říkali, že je dobře, že vědí odkud je, že až uteče budou vědět kam ho vrátit, tak to jsem je vyvedla z omylu, že teda rozhodně nehodlám dopustit, aby můj pes byl někdy uteklej , ale řeč fakt rozumná. Ovšem jejich chování k jejich vlastním psům bylo něco příšernýho. Ten od setra používal výchovnou metodu zvanou Tomova bota - doteď vidím setrův pohled, když neposlechl napoprvý a ten zelenej ho nakopnul a ten druhej si józepfšíka, kterej vyrazil za srncem a štval ho, přivolával hádej čím? Výstřelem Pes už věděl, že když to hned neotočí, další broky mu půjdou do kožichu . Do tý doby jsem netušila proč se kolem nás tak často střílí, když nejsou hony a je třeba doba hájení
Nemám je ráda a nevím co by se muselo stát, abych svůj obecný pohled na ně dokázala změnit. Ale zaplaťNadbůch za ty výjimky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:03
- Nahlásit

monika
Ten polesný je mladý, má tak kolem 40, sám má psy a bylo vidět, že mají radost z práce. Chovali se k sobě moc hezky, měli úžasný oční kontakt
ehm...je volnej??

monika
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
ehm...je volnej??
není, bohužel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:10
- Nahlásit

dejavu

myslíš tohle asi? Abych se nechlubila cizím peřím, to jsem nedělala já.

http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10000_0.html

davidkova renata
ehm...je volnej?

už zase šplháte na posedy? Chudák manžel. Novomanžel teda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:15
- Nahlásit

monika
není, bohužel.
hm..
PetraK
Chudák manžel. Novomanžel teda.
jaak chudák??sám si užívá se surikatou,tak co bych já nemohla s polesným

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
sám si užívá se surikatou,tak co bych já nemohla s polesným

to je rodina todleto! Hotová Sodofka Komora!! No ale furt lepčí polesnej na posedu v hrsti, než kůň na střeše, to je fakt.

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:19 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

PetraK
dík
davidkova renata
tak se nestyď a jdi do tohohle http://www.myslivost.cz/Radkova-inzerce/Seznameni. aspx

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:29
- Nahlásit

dejavu
tak se nestyď a jdi do tohohle
žíš vy ste pani taky cvok

ale třebas díky vám Davídkojc nakonec svého štěsti dojde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:33
- Nahlásit

dejavu
a jdi do tohohle
no nefim..von by to úpa myslivec bejt nemusel,to jen že tedle má ten voční kontakt jak píše monika,na Vysočinu necííí tam je už RD.Uvidim,třá zasáhne Náhoda a nějakej se vobjeví f Šárce Ovšem pokud bude prudit,že má Nána bejt v honitbě na vodítku,může si honitbu řešit i nadále sám

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
šlapeš si po štěstí, sis s ním mohla aspoň too, zatancovat (je na country)

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:35
- Nahlásit

dejavu
170/67 to ja nejakej duchacek myslivec ne? Aby ho Davidkojc neutancovala

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:41
- Nahlásit

davidkova renata
může si honitbu řešit i nadále sám
Si naprostej debíííííl!

monika
Klobouk dolů před váma,paní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
davidkova renata

může si honitbu řešit i nadále sám
Si naprostej debíííííl

souhlas. stoprocentní

dejavu
šlapeš si po štěstí

ešče bude prstikem hrabat

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:52
- Nahlásit

Steph
co je male, to je mile, podivej se na zokeje Vanu a neofrnuj se

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:53
- Nahlásit

dejavu

co je male, to je mile,

eh, to nevim, ešivá todle Davídkojc vocení

psík ji nevyšel, koně nechce, a dostane něco malýho a milýho... no nevim

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 12:07
- Nahlásit

dejavu
pravda, pravda Vana je malej a roztomilej, toho delaj velkyho ciny a navic ma kone
ale takovej zelenej panacek by musel skolit par medvedu, aby vyrostl a urcite ma babetu misto kone vyhodu bych videla jen u country - dlouho vydrzi a nepoti se jak vrata od chliva

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:16
- Nahlásit

Steph
no jo, to jo, ale aby Davidkovy nevadilo, ze country je z mody, ted letej rapujici myslivci, viz http://www.youtube.com/watch?v=kOsA1UaJWWI

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:48
- Nahlásit

dejavu

ted letej rapujici myslivci, viz

toho nechcu!!! vypadá jak Milouš Jakešů!!
170/67 to ja nejakej duchacek myslivec
no a todle je zas moc krátký a vůbec

dejavu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
tak habys neřekla, dám ti ještě jednu šanci
http://seznamka.hyperinzerce.cz/on-hleda-ji/inzera t/2671441-zenu-50-90-let-nabidka/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:03
- Nahlásit

dejavu

no vidíš,konečně lukrativní nabídka,du mu cinknout a zjistit co u něj znamená zajímavá finanční odměna..aby si jako nemyslela,že mě vodbyde padesátkou ,když na vzhledu a vlastně ničem nezáleží
Třá je to sám Saudek...

Steph
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 16:41
- Nahlásit

davidkova renata
by se pan divil kdybyste tu udelali nabor a vyrazili hromadne, ze potrebujem zacalovat sbirku na tyrany psy asik co?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání