Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Naléhavé SOS, umrzající pes v Beskydech
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:27
- Nahlásit

dejavu
S pánem jsem mluvila. Pokusíme se tam nějak dostat, kde dojedem , tak dojedem, vemem deky a když tak ho snesem v dekách. Jen mi pán řekl, že pes byl schopen chůze, že když na něj volali, tak popošel 20m. Když tam byli, tak se údajně vyhříval na sluníčku. Vypadal jako nemocný, byl letargický, oni měli strach, že může mít i vzteklinu. Proto si myslím, že ho tam nechali. Ještě zkusíme zavolat na nejbližší chatu, jestli jim pesan nechybí. Že by ho tam nechal nějaký zbloudilý pocestný se mi nezdá. Spíš po tom masakru co byl před deseti dny se zaběhl.

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:31
- Nahlásit

dejavu
pokud ho najdeme, sjedeme hned k mojemu vetovi. Je to po cestě a uvidíme. Já bych ho teda nezastřelila ani kdybych ten přístroj měla, ale každopádně, jestli tam bude, tak ho v jakémkoliv žijícím stavu stáhneme dolů. Podle toho co řekne vet se zařídíme.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:31 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

monika
vztekliny se bat nemusite. Bohuzel, prohledala jsem vsechny ztraty, toho nikdo nehleda. Jen v tech mistech se ztratil jeste jagdterier, tak toho vemte kdyztak taky, pokud na nej narazite
Mozna by neskodilo si vzit s sebou Sedalin a prispat ho, pokud by nechtel jit. Jestli ho mas. Ale to jsou takovy rady, na to prijdes sama a Sedalin clovek v lekarnicce zbytecne nemiva, co?
Kdybys cokoliv potrebovala, co mohu udelat, zavolej mi

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:33
- Nahlásit

Tohle je jediná ztráta odtama a už dost stará

28.9. se v oblasti Podolánek zaběhl i s vodítkem malý hladkosrstý pes, černý s pálením (JAGDTERIER). Slyší na jméno EDA. Podle posledních zpráv by se mohl pohybovat v blízkosti Slovenských hranic (Bumbálka). Je více černý. Za jakékoliv informace předem děkuji. Telefon: 773576132

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:34
- Nahlásit

dejavu
no sedalin taky po kapsách nenosím a toho mrnouse jsem zaregistrovala, když tak ho vemu do kapésky Vztekliny se nebojím, fakt si myslím, že se prostě zaběhl a je vyčerpaný. Manžel má kontakty na okolní chaty, tak to budeme za chvíli zkoušet obvolat. Třeba ho někdo viděl. Ted je tam i dost chatařů, uklízejí ten mrnik po kalamitě.Číslo si uložím a dám vědět. Díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:35
- Nahlásit

sedalin taky nemusí zabrat nebo až za dlouho a vůbec je to takový nejistý s nim.Koupí se v poho u veta,asi 50 kč prášek(tady teda) ,ale nevim,no..
budu na vás myslet,mončo si super!!ti seženu jinýho AB když ti Adolf nevyšel

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:42 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

davidkova renata
njn, ale je to jedina pomucka, protoze pusku s uspavackou nema jen tak nekdo, pokud vim, maji ji kluci z utulku v Orlove, ale ti tohle resit nebudou, jak je znam, na to dam krk

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
budu na vás myslet,mončo si super!!ti seženu jinýho AB když ti Adolf nevyšel
no to mysli, na horách jsem nebyla ani nepamatuju, fyzička=0 a těch lehkých děv co hory uslyší si nepřej zažít. A AB shánět teda nemusíš, tak hodná zase nejsem nehledě na to, že jestli ten pes žije, tak asik u nás i dožije.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:46
- Nahlásit

monika
bude to adrenalin, ale tak zas, k staru budou pekne vzpominky a v zivote o cem vypravovat :-D

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:48
- Nahlásit

dejavu
no o adrenalinu bych ti já mohla poslední rok dlooooouuuuuze povídat. To je v poho. Nějak to zmáknem a doufám, že tam hafan někde je.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:52
- Nahlásit

monika
ja taky a doufam, i zivej

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:53
- Nahlásit

jinak pokud by uz nechodil, lze ho snest i v prosteradle nebo plachte ci dece, ja myslim, ze nositek netreba

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:54
- Nahlásit

monika
Pokud budes mit fotak nebo mobil, blejskni ho, at je z toho nejake dokumentace, kdyby treba utekl, at se da foto zverejnit, prosim te.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:07 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

zavolam ti, Monco

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:09
- Nahlásit

dejavu
blejsknu. Beru deky, zimní bundu pro něj, kožený náhubek. Snad to bude stačit. Pití mu dávat nemáme, je tam sníh, takže dehydrovaný nebude. Do bundy ho narvem a v dece snesem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:30
- Nahlásit

monika

jdu vám pani zavolat, z tý mý strany nic nebude

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:43
- Nahlásit

PetraK
to je v poho. Zvládnem to, my se vlka nebojíme.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:44
- Nahlásit

monika
kdy vyjizdite?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:52
- Nahlásit

monika
to je v poho. Zvládnem to, my se vlka nebojíme.

budu držet ty slíbený palce aspoň. Jsem ráda, že jsem s vámi pani mluvila.

kdyby aspoň kurnik nebyla tak brzo tma!

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 11:52
- Nahlásit

dejavu
po třetí hodině až. Máme zhruba 1,5 hodiny světla. Snad to bude stačit, bereme i baterky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:07
- Nahlásit

monika
nehledě na to, že jestli ten pes žije, tak asik u nás i dožije.

ty si dobrej čék

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:11
- Nahlásit

davidkova renata

ty si dobrej čék

že jo. Měli bychom jí nechat naklonovat. Je jich málo takovejchdle.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:12
- Nahlásit

monika
budu na tebe a tvou rodinu myslet, beskydy jsou od nás asi 400km takže nepomůžu, bylo by moc príma kdyby jste si ho nechali

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:14
- Nahlásit

monika
Drzim palce, at je zachranna akce uspesna a pesaka najdete!!

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:27
- Nahlásit

ty si dobrej čék
byste nevěřili, kolik takovejch volů po sjetě běhá. Enom to ščestí ne a ne sfiňa dosednout. Asik je někde větší ...

kejtlin
Fifi
no to držte, sem koukala na terén...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:37
- Nahlásit

monika
sem koukala na terén...
ešče rum a bernardýna s sebou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:04
- Nahlásit

monika
byste nevěřili, kolik takovejch volů po sjetě běhá
hele já vim,třá i tady na czpsu sou podobný idioti docela častým jevem,proto sem tu ráda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
hele já vím,třá i taky na czpsu sou podobný idioti docela častým jevem,proto jsem tu ráda
ntj, ale já už namůžu na sebe nabalovat další a další psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:16
- Nahlásit

kejtlin
ntj, ale já už namůžu na sebe nabalovat další a další psy

nech tomu volnej průběh..nabalej se sami a ty f tom budeš nevinně

impact
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

Jedna otazka. Je tady nekdo, kdo bude s Monikou ve spojeni behem akce a bude schopny sem napsat, jak se to vyviji driv, nez Monika padne doma za vlast? Doufam, ze po maratonu hledani psa, nalezu psa, navstevy veta s nim a domacim osetreni ala koupel a odbleseni. Po pravde jsem uz od rana napnuta jak spagat a hrozne moc vam fandim.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání