| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 00:02 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
můžete tomu vysílenému nebo zaklíněnému nebo co mu to je psu pomoci, než zmrzne, prosím? Ten člověk mi na ten mail odpověděl, takže nemyslím, že je to žert, je to zde ze včerejška http://www.utulek-ostrava.estranky.cz/stranka/ztra ty-a-nalezy
Dne 31.10.2009 jsme v Beskydech, oblast Čeladná - Podolánky přímo na vrcholu Trojačka nalezli vysíleného německého ovčáka (starší, tmavý s řetízkem na krku). Bohužel nechtěl nebo spíš nemohl jít s náma a je záhadou jak se dostal na toto těžce dostupné místo do výšky téměř 1000 m. Kdyby jej někdo postrádal, tak ví kde jej hledat.
Obeslala jsem úřad v Čeladné, policii i kynolog. záchranáře, ale mám pocit, že se na mně všichni vy...
Ale ta představa, že já si tu sedím a nemůžu tam jít a nic víc udělat a tam ten chudák mrzne, jestli ještě žije, je příšerná.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 07:22
- Nahlásit
dejavu
a kdyby tam někdo jel,kam ho můžou pak dovést? jako nějakej utulek nebo tak něco ?
jinak ta bezmoct to děs,takle daleko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:02
- Nahlásit
dejavu
není problém ho ubytovat, je problém ho dovézt, nemám auto.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:03
- Nahlásit
dejavu
no tak to je děs ,nebudu řešit,proč ho tam nechali..ten dovětek o obeslání všeho možnýho jsi psala ty?Do Beskyd je daleko..mám stejný pocity jako ty,ale co mám dělat nevim ,co hasiči..asi kravina co?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:30
- Nahlásit
nějaká bouda nebo tak něco tam poblíž není? že by na místo došli a okoukli situaci....
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:39
- Nahlásit
co cvicak ve frydlante n.O? neni to daleko...http://www.cvicak.yc.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:41
- Nahlásit
dejavu
sakra, proč je to tak daleko!!
Poslala jsem dvěma lidem, kteří jsou o něco blíž prosbu,jestli nemají někoho známého v okolí.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 08:58
- Nahlásit
Poslala jsem dokaz an trekařské forum, snad se najde někdo, kdo by byl poblíž.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:00
- Nahlásit
Hyena
nemohla bys to dát na RD?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:03
- Nahlásit
brezen2008
nemohla bys to dát na RD?
Už to tam dali.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:09
- Nahlásit
mám zprávu, mám zprááááávuuuu!!
Ozval se mi jeden z těch lidijůch, kterým jsem psala. Včera si z Ostravského útulku přivezli nový přírůstek - kocourka TOMÍKa, kterého někdo za jízdy vyhodil z auta - a tam se o tom dozvěděli. Dneska chtějí právě s majitelem toho útulku zkusit něco vymyslet. Potíž je v tom, že je zapotřebí teréňák a chlapi a něco na čem by toho psa snesli dolů.
prosím, přemýšlejte a pátrejte, kdyby se našel ještě někdo, kdo se zapojí.... , nevím, jestli tohle klapne. Hledejte tedy prosím dál.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:14
- Nahlásit
PetraK
nejdřív by tam měl upalovat někdo jen s vodou, dekama, jídlem a pod - jako první pomoc a zvěd - najít psa, zjistit, jestli ještě vůbec žije a v jakém je stavu. pak teprve - nebo současně - organizovat moto-pomoc....držím palce a lituju, že sedím v brně.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:43 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Bydlím kousek od tama a zajeli bychom tam. Máme autí 4x4. Jen potřebuju více info a odpoledne tam sjedeme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:47
- Nahlásit
monika
šiš ty si poklad..mi to úpa zkazilo dnešní svarbu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:51
- Nahlásit
monika
jdu mu napsat. JSI ÚŽA
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:51
- Nahlásit
No jo, jen se nemůžu dovolat na dejavu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:53
- Nahlásit
monika
jo a písnu Ti emila .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:54
- Nahlásit
monika
posílám ti mailem na dejavu fšecky čísla co mám,teeed
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:55 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
PetraK
s manžou je to domluvené, odpoledne tam zajedeme, jen více infoooooo. jo napiš na zamazalova.m@seznam.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:57
- Nahlásit
monika
sem ti to poslala na maila co máš pod členem,platí to??????
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:57
- Nahlásit
jasně, jdu na něj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 09:59
- Nahlásit
monika
můžeš emila vymazat, chceš kontakt na toho člobrdu, co už taky bude něco podnikat? Že by vás bylo víc na to.
Já víc info nemám, a myslím, že ani Dejavu mít nebude, jen to co tam někdo napsal na ty stránky.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:00
- Nahlásit
PetraK
jasně naval
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:07 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Vrchol Trojačka je přímo uprostřed mapy, takže tam můžete dojed po zelené a pak po žluté, ty tlusčí čáry jsou lesné cesty, i ty čarkovane.. pokud ne tak daleko to není. Zatrhněte turistické trasy. Ale je to pěkně v lesích, takže hodně štěstí, v noci tam mohlo být okolo -5C, tak snad to hafan přežil.
Bydlím ve Veřovicích, ale mám dnes odpolední, takže jedině tak můžu pomoci.
http://mapy.cz/#mm=TP@x=142222592@y=133844480@z=12
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:09
- Nahlásit
monika
Odkud vyjíždíte? Z Horní Bečvy?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:11 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Nori
Bydlím mezi Frýdlantem a Čeladnou. Manžel dělá u O2 a ví kde to je, tak snad to nebude problém. Ted po té spoušti co byla, je to tam docela síla. Jen aby tam ten chudák byl.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:17
- Nahlásit
monika
Aj tak to máš pravdu, plno stromů popadaných, takže abyste tam dojeli... Tak držím palce...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:18 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
monika
skvele,
Samozrejme, ze je mozne, ze pes se posunul dale, ja to nevim, ale urcite bude dobre tam zajit, jestli tam je jeste a pokud zije, nakrmit, napojit a zabalit
davidkova renata
jj, ten dovetek je ode mne, snazila jsem se zprudit kde koho, ale v nedeli v noci je to fakt pruser, BTW do tehle chvile mi nikdo neodpovedel, ani Celadna, ani fizlove, ani kynologicka brigada
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:18
- Nahlásit
Nori
nějak to uděláme, pojedou i synátoři.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2009 10:23
- Nahlásit
monika
jsi skvela.
Pokud se podari ho zachranit, sezenu na nej prachy a dalsi ubytovani, bude-li treba, pres inzerci pak novy domov, pokud treba nebude.
Je to drsne, ale nemas revolver, kdyby mu nebylo uz pomoci?
|