Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Naléhavé SOS, umrzající pes v Beskydech
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:32
- Nahlásit

impact
asi dejavu by mohla informovat live..taky jsem děsně napnutá,je mi na blití když vidim jak je venku a to je Praha..jak to musí vypadat tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:38
- Nahlásit

No jako pokud tohle všechno monika udělá, asi taky bude potřebovat nějaký prachy na ty procedůry okolo psa, aby to netáhla celý sama....jestli tohle klapne, mohla by sem dát info, kolik by potřebovala sehnat prachůch třeba na léky, akutní vet péči...hlásim se jako přispívatel, aby to netáhla celý sama.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
Pokud bude Monika neco potrebovat, ma me cislo, jsem k dispozici po celou dobu.
Neni problem ji zavolat, ale nervovat ji ve stylu - tak co, jeste nic? to by asi nebylo ono, musime svou zvedavost krotit a pockat, az se vrati a da zpravu. Myslim, ze vsechny, ktere dojal tenhle pes, jsme napjate a drzime palce a strasne zvedave, ale nechci nekoho buzerovat nebo honit.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:40
- Nahlásit

Gerda
s tim se samozrejme pocita, mam vyhlednuteho i sponzora,kt. se nabizel s pomoci na tyrane psy a samozrejme v tom Moniku financne nenechame, teda aspon ja urcite ne.

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:41
- Nahlásit

Takže diftky,

před chvílí jsem mluvila s manžou, ten zase mluvil s klukama od elektrikářů, co tam makají na kalamitních stavech. Psů různých ras a neras volně ložených a povalujících se je tam požehnaně. Dokonce je tam značka "území volně pobíhajích psů". Jsou to údajně psi těch "magorů" co tam bydlejí a vypadají všichni nemocně páč jsou prý znudění a na cizí nereagují vůbec, nebo jsou vtěrky a vrtichvostci nebo posery. To ověříme na místě. Standa vyjel nějakou mapku těch baráků a všechny je synátoři objedou ted odpoledne. Nahoru na ten kopec se údajně do tmy nemáme šanci doplazit. Je to prý výlet na půl dne. Tak vemem tu flašu rumu, budem omatlaní háravkovýma hadrama a pudem. Kam dojdeme, dojdeme, kdybych se dlouho nehlásila, tak vlci vyhráli. Budu ráda, když toho znuděnce najdou hoši někde u boudy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:45
- Nahlásit

monika
šiš to je drámo,tak já nefim...
no dyby něco,taky pošlu nějakou pětku,lepší by teda bylo aby byl znuděnec někde u boudy ovšem

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:46
- Nahlásit

dejavu
Gerda
davidkova renata
a ostatní

klídek, prachy nejsou ted důležité. já teda dneska nic v práci neudělala, bo furt hledám a volám do okolních hotelů a penzionů, ale co jde telefonicky tak je ověřeno a zatím nic, nikdo psa nehledá, všichni je mají pod dozorem. Ted mě napadlo, že jsem idiot, páč se neptám na rasu, takže budu za cvoka znova. Budu posílat SMS dejavu a než umřu v peřinách, tak info podám určitě, páč jsem stejný magor jako vy a je mi jasné, že budete jak kšandy.

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:58
- Nahlásit

Monika, držím palce.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:09
- Nahlásit

Už? Víte někdo něco?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:31
- Nahlásit

impact

to je brzo, šak jeli až v půl třetí, vydrž Prtťka.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:35
- Nahlásit

Prej se nenašel..

Hanca
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:36
- Nahlásit

Mám info, že prý psa bohužel nenašli

Steph
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:37
- Nahlásit

Psala Monicina kamaradka ze ho nenasli

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:38
- Nahlásit

Takže bando, vyrazili jsme hned po druhé hodině. Potkali jsme cestou na Trojačku polesného, uklízí se tam celý revír po té spoušti. Ještě tam nejde ani elektrika. Byl na Trojačce na vrcholu včera celý den a dneska taky. Za celou dobu tam cizího psa neviděl. Ovčáky mají usedlíci z okolí, ti tam prý občas zabrousí, ale cizí pes ne. Pokud by byl nemocný na vrchol by nevyšel a postřeleného psa by jeho psi našli a navíc tam není krom něj údajně nikdo, kdo by mohl střílet. Má moje číslo, ale říkal, že spíš věří na vlka nebo rysa než na to, že by zabloudil nahoru nemocný pes. Je to starousedlík a byl moc fajn.

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:43
- Nahlásit

Jo a jinak dobrá rada pro toho kdo si chce zaručeně pořídit cizího psa. Naplácejte na sebe pach háravky. Půjde s váma zaručeně celá dědina.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:46
- Nahlásit

monika
Monco, moc diky za info a hlavne za akci.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:49
- Nahlásit

Jak to myslel s vlkem a rysem? Ze toho nemocnyho psa sezrali?

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:57
- Nahlásit

dejavu
ne, on myslel že spíš narazí na rysa a vlka v tom prostoru než na zatoulaného psa.
Tam je to fakt prostor, kde se pes sám nedostane. Jede se hodně daleko lesem a je tam sem tam barák. Není to ani cesta, kde by někdo projížděl a psa prostě cestou vyhodil a ujel. Tam prostě cesta končí a dál nevede. Takže pokud by se stalo, bude pes hledat nejbližší barák, ale nepůjde ten šílený kopec nahoru. Autem se tam nedá, jsou tam všude závory a je to chráněná oblast.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:57 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

monika
tak jak se tam vzal? myslis, ze ho tam nekdo opustil?

hally001
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 18:03
- Nahlásit

Ahoj MONČO-aby jste nedopadli jako my před dvěma lety s tou dogou ....jsme jí tam lovili snad dva měsíce a nicTak snad se pes jen toulal...jinak taky nechápu, proč ho nesbalili, když ho viděli.

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 18:03
- Nahlásit

Ne, on si myslí, že to byl pes někoho z usedlíků, kteří tam byli třeba pro dřevo v lese a pes se válel na kopci na slunci. Je tam ted polom a jsou tam vyvrácené celé bloky stromů.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 18:25
- Nahlásit

monika
Itak dik, ze jste sedli do auta a vyjeli!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:36
- Nahlásit

monika
no díky moc..budem doufat,že to je tak jak myslí ten polesný..kaýdopádně ses osvědčila f krizi a pánbůch ti to vynahradí třá na dětech

monika
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
no díky moc..budem doufat,že to je tak jak myslí ten polesný..kaýdopádně ses osvědčila f krizi a pánbůch ti to vynahradí třá na dětech
já jsem použitelná pouze v krizi a na dětech proboha neeeeeeeeeee.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:55
- Nahlásit

monika
díky za rychlou akci ne každý by do toho šel, budem doufat, že měl polesný pravdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:57
- Nahlásit

monika
a na dětech proboha neeeeeeeeeee.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 21:04
- Nahlásit

monika

taky díky. Doufám, že to je tak, jak polesný říká, myslím, že když se tam teď pohybujou, tak by asi tucha měl. Snad je teda všechno v pořádku.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:13
- Nahlásit

PetraK
slíbil mi, že se poptá lidí, které v lese potká a kdyby něco, má na mě i manžela číslo. Ted se tam bude ještě minimálně týden pohybovat na té straně a na Trojačce. Jsou tam z čezu, opravujou tam vedení, nejde tam proud, pohybuje se tam O2, lidi tam uklízejí polomy, je tam ted docela pohyb. Kousek od tama je i středisko pro drogově závislé a pár baráků starousedlíků. Kdyby na něco narazili, manžel tam zajede. Je to jeho rajon, není to problém.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:16
- Nahlásit

monika

slíbil mi, že se poptá lidí, které v lese potká a kdyby něco, má na mě i manžela číslo.

huf, dík. Včera večír jsem nad tím furt meldovala. Koukala jsem na toho našeho pitomce, kterej měl teplý v břiše, hověl si na pelechu a představovala si, že jestli ...... snad šlo opravdu jen o mísního hafana a je dobře, že mají kontakt, kdyby něco. Jste moc dobrá duše pani.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:33
- Nahlásit

PetraK
no já když viděla večer tu naši sleponu v křesle a já se trápila na židli, tak jsem taky ještě přemýšlela nad těma chudákama venku. Já včera mluvila večer s dejavu, u nás jsou lidi drsoni, teda ta stará garda. Neřeší psa a sníh, jeden starý chlap mi tam vynadal a prej, že příroda si poradí a at se na to vy**rem. Čím víc jedeš do hor, tak jsou drsnější. Ten polesný je mladý, má tak kolem 40, sám má psy a bylo vidět, že mají radost z práce. Chovali se k sobě moc hezky, měli úžasný oční kontakt a nebýt mého "fankou navoněného ohozu", tak si myslím, že normálně zvýšený hlas na ně snad ani nepoužívá. Měla jsem z něj opravdu dobrý pocit a uklidnil mě.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání