Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / hledám nový domov pro....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:21
- Nahlásit

super, koukala jsem na stránky té holky, bude se mít myslím hodně dobře a s tou její bílou fenou budou super dvojka jsem za něj opravdu moc ráda

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
Pravila,že to co Dolfí dělal s tim hříbětem je normální buldočí hra,prej to dělaj běžně
Že by někdo normální kdo chápe buldoky? Už než šel k těm prvním koním jsem říkala, že buldok a koně nejdou dohromady...

Tak kéž by jim to vyšlo. I s těma koněma.

monika
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 14:26
- Nahlásit

Jsme s Radkou domluvené, že pokud by to tam nevyšlo jde k nám. Šel by jako na chvíli a pak by teda jako zůstal na furt. Holt my ženské to musíme koulet jak se dá, když ti chlapi jsou tak složití a nechápou hned napoprvé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 15:30
- Nahlásit

Tak se mi taky ozval potenciální žadatel o Adolfa, slušnej čék, co má už fenku, nebere buldoky jako "egoproháněče", takže teď mi pro něj sežeňte jinýho Adolfa.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 15:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Gerda
jinýho Adolfa.
Taky je to placaty, akorat teda ne buldog, ten se mu nelibil? neboli pesan Rocky, krasavec.
A jinak tady jinej jemerickej Adolf : http://www.tlapka.roz.cz/zvirata.php?detail=100020 3

monika
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 16:06
- Nahlásit

Gerda
Radka něco říkala o "adolfovi" v Krupce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 16:06
- Nahlásit

Fifi
předáno, díky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 20:24
- Nahlásit

Tož euroňús: Adolfek už dneska spinká v novým domově, nadšení je na obou stranách,Radka vyrobí fotodokumentaci co nejdřív,kdyby něco,může zpátky,ale to se nepředpokládá

Steph
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 09:39
- Nahlásit

davidkova renata
to jsou skvely eronjůs a je teda u toho svatyho Antonicka?

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2009 22:05
- Nahlásit

http://www.adolfbuldok.estranky.cz/fotoalbum/adolf -v-novem-domove
přátelé, tak skončil jeden příběh..naštěstí happyendem..děkuju za podporu a doufám, že je to na dlouhou dobu poslední pes v nouzi..

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 07:01
- Nahlásit

hally001
takze skoncil u Antonicka, to mam radost a fotky pekne zahraly - si skvely fotograf, ikdyz tentokrat u me kvalitu fotek velkou mirou prebyl jejich obsah diky za Adolfa hlavne Tobe.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 07:15
- Nahlásit

hally001
Včera jsem mluvila s tím týpkem, co chová am. buldoky, prý se mu má slečna ozvat, pokud má zájem se psy pracovat a něco s nimi dělá, říkala jsem mu že s fenou dělá canisku, tak byl nadšený...kdyžtak ti dám na něj kontakt...když mi napíšeš mejla

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:06
- Nahlásit

hally001
A koňáci si aspoň napravili reputaci

hally001
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 10:07
- Nahlásit

Mucholabka-díky, já myslím, že si s nima slečna poradí)). Jo jinak, kromě toho, že se Adolf-po příjezdu-plazil po zemi, když viděl fenku , tak za chvilku dorazil pán, který tam má ustájeného koníka...přivezl sebou psa-ten černý na fotkách. Fenka Bee ho okamžitě atakovala, protože nehodlala koukat na to, jak jí bude očuchávat Adolfa, kterýho si okamžitě přivlastnila. Kluci si hráli..Bee naštvaně koukala...no a potom ten vražednej americkej buldok seděl a nechal se ojíždět od ovčouna, kterej mu u toho vrčel do ksichtu.Nakonec musel zakročit dvounožec, neboť Adolf by si s tím pasažérem neporadil-ani si ovčoun nekoupil jízdenku... .Tak jsme měli všichni radost, že je Ada tak pokornej a klidnej, protože tam jezdí dost lidí se psy.

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 13:55
- Nahlásit

Hele, kde jsou nějaké údaje o tý ovčounce. Hodím e na trekařské forum. Ovčoun by mohl být por trekaře zajímavější než americkej buldog.

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 15:27
- Nahlásit

Hyena- o ovčounce? Jsem mimo, což teda není nic neobvyklého...ale prosím o souvislosti

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 15:32
- Nahlásit

hally001
Nejde o to, jestli si poradí...ale kdyby třeba chtěla nějak soutěžit,diskutovat, řešit...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 16:16
- Nahlásit

Hyena
údaje o tý ovčounce
no já je furt eště nemám, včera sem s těma lidma mluvila, slíbili mi to poslat a zase prd! Přitom je to v jejich zájmu, aby čubu umístili co nejlíp....znova je vyprudim.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání