Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / hledám nový domov pro....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
hally001
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:11
- Nahlásit

davidkova renata-není zvyklý čůrat na trávu ani na beton-chodil na hnůj, což mu nejsem v Praze schopná zajistit. Včera nepil, jenom žral, dneska jsem mu koupila vepřový uši, tak snad se pak napije a vyčůrá. Nechala jsem ho teď dvě hoďky samotnýho aani nehlesne. Pokud se nevyvenčí, musí se vycéfkovat, jinak bude průser. Tak s ním jdu chodit a modlit se.

monika
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:15
- Nahlásit

Radko já o něm uvažovala k Fance. Zvládl by dominantní fenu, která se nepodřídí ani náhodou, pobyt v baráku a malé děcko?

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:17
- Nahlásit

Renato-na vycházku půjdem o víkendu, pokud se někdo obětuje...s košíkem a stopovačkou samozřejmě. Musíte na něj kouknout a pomoct mi s hledáním, jinak jsem v řiti a do útulku ho nedám, protože se rychle učí a v útulku by zase zdivočel.Ozvu se ti. Máma se obětuje a pojede v pátek na chatu s mejma čoklama, tak budu mít 48hod na Adolfa a hledání majitelů, kontaktů a tak.díky

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:22
- Nahlásit

monika-a kde máš ostatní psy? Hele s fenama nemá problém, po té kastraci se dost vyklidnil. Přes rok jsem ho cvičila jen já a to dost občasně. Důslednou výchovou z něj bude milionovej pes-za včera se naučil sedět na přechodu-už to dělá automaticky, má odložení a včera se natrénoval u žrádla, aby se nevrhal a počkal až se mu dovolí. Je to pes-s fenou by neměl bejt problém, není to asociál. S dětma je v pohodě-miluje je....vyrůstal se tříletou holčičkoua šestiletým klukem. Dostanu se ke compu až zítra, trak abys nemyslela, že tě ignoruju, napiš mi....

monika
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:33
- Nahlásit

hally001
všichni jsou doma se mnou, jinak je přes den Fany v kotci nebo v zimě v jejich pokoji. Mám ještě dvě labutěnky, ale ty se velkým pod nohama moc nepletou. Hurwínek umřel na torzi a Fanka je ted sama. Dcera má skoro 8 a se psy to umí, to není problém. Jen je u nás furt tak nějak veselo a živo. Kluci si vodí kámoše, slečny, máme docela dost známých a přátel co jezdí k nám, rodina. Takže by měl docela dost vzruchu a pořád nějaké nové lidi...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:45
- Nahlásit

monika
Takže by měl docela dost vzruchu a pořád nějaké nové lidi...
nechci mluvit za Radku,ale ona mi právě psala,že ten čokl by za dobrý slovo chodil po uších,hrozně potřebuje a miluje společnost ,tam na něj s*ali,byl jak kůl v plotě

monika
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:50
- Nahlásit

davidkova renata
no právě, že u nás jsou furt hladící ruce. Naši psi si chudáci odpočinou jenom když není nikdo doma a někdy mám pocit, že na to vyloženě čekají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:51
- Nahlásit

monika
někdy mám pocit, že na to vyloženě čekají.
nějak mám pocit,že ten čokl čekal vyloženě na tebe

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
asi tak, kdyby nebyl chlap proti, už ho mám doma. přijde mi naprosto úžasnej neváhej, pokud sháníš psa s velkým P

monika
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
no jen aby si to myslel i ten pán, co řekl před 20ti lety "ano" a zopáknul to.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:08
- Nahlásit

monika
no jen aby si to myslel i ten pán, co řekl před 20ti lety "ano" a zopáknul to.
tsss,to zmákneš,dyš to s tebou vydržel tak dlouho..beztak jsi byla zvyklá na víc psůch..a von teda taky

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:11
- Nahlásit

monika
Jdi do něj.....já nemít doma dva mladý psy,tak neváhám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:24
- Nahlásit

monika

budu se modlikati, aby to vyšlo a aby to klaplo.

Hyena
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:32
- Nahlásit

Tak já počkám, jak to dopadne tady a kdyby nedejbože ne. Tak připíšu všude k těm odkazům, že Ada je k vidění v Praze.

monika
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 15:00
- Nahlásit

Hyena
já to dneska večer nahodím a ukážu mu ho. Nechám ho chvíli kvasit a pak udeřím znova. Je fakt, že je zvyklý, ale hřešit na to nemůžu. Ale on je hodný a pro tyhle "bezdomovce" má pochopení.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 15:08
- Nahlásit

monika

pak udeřím znova.

tak hlavně ale s citem. kdybys ho majzla moc....... přece jen, ešče ho budeš potřebovat.
Ale on je hodný a pro tyhle "bezdomovce" má pochopení.

pani nemůže toho kus pučit Brtnikoj? On má jen tu první půlku věty, ten zbytek sem mu ešče do hlavy nevtloukla . Asi udeřuju moc s citem

monika
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 15:46
- Nahlásit

PetraKpani nemůže toho kus pučit Brtnikoj? On má jen tu první půlku věty, ten zbytek sem mu ešče do hlavy nevtloukla . Asi udeřuju moc s citem

no to můžu, ale jen krapínek.

Já si ho raději po 14 dnech chození rychle vzala, bo co dyby ho potkala iná se stejným čuchometrem.

Nejlepší je udeřit v posteli, když už zabírá, to slíbí i to co nikdy neviděl jen abych už držela tlamku

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 16:02
- Nahlásit

monika
Já si ho raději po 14 dnech chození rychle vzala, bo co dyby ho potkala iná se stejným čuchometrem.

nejni nad bleskový reakce

Nejlepší je udeřit v posteli,

todle sem chápala

jen abych už držela tlamku

todle mě kapek zarazilo, ale vysvětlila sem si to uš.

Jestli to klapne s Ádou, bude tu skvělý, páč si myslím, že nikde by mu nebylo líp. To neni vydírání-kdyby to tak znělo, ale tak nějak mi to připadá pani z toho mála co vim. Takže držím pěsti, ať to pro Dolfiho dopadne tak nejlíp jak může.

hally001
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 14:00 - Změnil/a: hally001
- Nahlásit

URL
Vkládám odkaz na adolfa-konečně jsem udělala ty stránky. Koukněte, šiřte, zmiňujte se....a Mončo, kdy máme dorazit?))Děkuju všem

PeKrato
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 14:50
- Nahlásit

hally001
stránky super, rozesílám dál
kdo to fotil? ty fotky jsou moc dobrý

hally001
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 15:02
- Nahlásit

PeKrato-dík, no já je fotila...sice víc fotím koně a hmyz, i děti vobčas..ale dyž sem se snažila umělecky prosadit a diskutovala o mých fotkách na tričkách a hrníčkách, tak se Davídková a ISPCHD zděsili, že to budou jako fotky mě-jako akty-a dál se o tom nechtěli bavit, bo šli hromadně zvracet:/

PeKrato
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 15:09
- Nahlásit

hally001
tak klobouk dolů, jsou fakt pěkný, mají atmosféru, což se ne všem fotografům daří
bo šli hromadně zvracet:/

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 15:46
- Nahlásit

hally001
souhlasím fotky krásný- a už lítají po emaïlech všech mých kamarádů) no od čeho kamarády a emaily máme,že.....

monika
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 18:26
- Nahlásit

hally001
makám na tom. Už o něm ví a viděl ho. Jen na něj musím opatrně. Pak ještě musím vykutit, jak ho sem dopravit. Já budu v Praze až 13.11. Když zvládne cestu Pendolinem, tak to bude OK.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 18:34
- Nahlásit

monika
Nejlepší je udeřit v posteli, když už zabírá, to slíbí i to co nikdy neviděl jen abych už držela tlamku
ty se neztratíš!je vidět,že nejsi žádnej amatér

hally001
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 19:55
- Nahlásit

monika-hele, je mi to jasný...to jsou ty chlapi. Roman , pokud se o nějakém zvířeti jen zmíním, je zásadně proti...za 24hod mi v klidu řekne všechny logické argumenty proč NE...den na to TO chce vidět..no a pak s tím chrápe v posteli)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 19:58
- Nahlásit

hally001
no a pak s tím chrápe v posteli)

Ofšem Pepka je vyjímka potvrzující pravidlo
hele bude teda Áda vo víkendu už f čudu??

hally001
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 20:33
- Nahlásit

davidkova renata-nebude, psala jsem ti o venčení, ale zapadflo to v diskuzi tvejch fanoušků. Kdy a kde? Beru jen Adolfa, náhubek a stopovačku. Jo mám jen 10metrů-nebo dokonce 8metrů...nemáš doma na půjčení? Díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:03
- Nahlásit

hally001
Jo mám jen 10metrů-nebo dokonce 8metrů...nemáš doma na půjčení? Díky
vůbec to nepoužívám

hally001
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:26
- Nahlásit

tak posouvám

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání