Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / hledám nový domov pro....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:27
- Nahlásit

hally001
mám jenom 6metrovku,chceš půjčit?

hally001
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:34
- Nahlásit

brezen2008-dík, ale já mám 8metrovku, tak jsem myslela, jestli to bude stačit. Myslím, že kdyby jsme svázaly dvě, tak je už nikdy nerozmotáme a za přezky se urvou. Třeba bude stačit ta 8metrů.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 13:44
- Nahlásit

hally001
šiš nešil,pustíme ho na volno a von se nás bude držet..co by dělal taky jinýho

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:09
- Nahlásit

A kdy jdete, já bych se ráda přidala a nechci kvůli tomu filtrovat žumpu?

hally001
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:12
- Nahlásit

davidkova renata-no to bude, dokud neuvidí zajíce, srnu, kočku....Hyena-zatím je to domluvený na neděli...dopoledne. Určitě se do sobotzy upřesní čas a místo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:15
- Nahlásit

hally001
škoda,to jdu cvičit ,jinaqk bych šla asi taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

hally001
no to bude, dokud neuvidí zajíce, srnu, kočku
to má blbý,hošánek bo to se asi ztratí a bude mocinky smutnej a sám a vopuštěnej
hyjena
hele asi pojedem k alekse na cvíííčák(fůůůj ,cvičák) a pak se budem courat f okolí..to neni země,to je zahrátka!!,taxe přidej,srabe

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 17:06
- Nahlásit

hally001
nebo ho dáme na postroj a ten bílopes nás bude tahat do kopcůch...nevim, proč by měl bejt navolno, dyš může bejt užitečnej na špagátku...

hally001
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 18:40
- Nahlásit

Gerda-sem pro, ale vem ňákou pevnou obuv..Adolf sice dobrovolně netahá, ale dyž to musí bejt, vyreješ zemědělcům pár řádků...pokud se to ujme, můžeme založit dost ekologickou živnost

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 20:45
- Nahlásit

davidkova renata
hele asi pojedem k alekse na cvíííčák(fůůůj ,cvičák)
Sem chtěla, ale nakonec ho..no, ho..no. zlatá rybko, bo pojedeme na náš cvičák pozabíjet nějaký fiky a bohuže zrouna dopoledne Jináč sfiň žíhaná je lepčí a lepčí, mám z ní fak t radost. Dneska si ani nerozbila čumák na překážkách, když za plotem vyštěkávali v maketě

hally001
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:04
- Nahlásit

posouvám a děkuju všem za pomoc a podporu. Je tak skvělej, nechci abychom si na sebe zvykli...jako že sme už docela sehraný...ach jo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:37
- Nahlásit

hally001
nechci abychom si na sebe zvykli

máš tam blbej čas,mimochodem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 17:05
- Nahlásit

Pro případné zájemce o Adolfa chci říct,že jsme s ním a Radkou strávili půl den a ten pes je prostě báječnejJe to velký,extrovertní ,tupý dítě co má radost ze života a furt se směje,ostatně takoví by buldoci asi měli být.Byli jsme u alexy na cvičáku,zpočátku se bál vylézt z auta co kdyby ,že jo... Pak se ale krásně rozchodil,prošel se po place,přešel za sejrem skoro úplně celou kladinu a spad až skoro na konci a taky vyvalil překážku o třech prknech.Velmi si oblíbil Marii a snažil se jí vyprudit k honičce.Kolem Nány chodil spíš opatrně,asi moc řve.košík zůstal v autě a stopovačku Radka zapomněla doma,tak holt musel jít jako normální pes Je moc fajn,byla by ho škoda,zaslouží si někoho ,pro koho bude nejlepším psem na světě a určitě dotyčnému nezůstane nic dlužen.Akorát teda dotyčný musí počítat s tím,že má dle odhadu min. 50kg,jako tak svalnatý a udělaný zvíře se hned tak nevidí,úplnej Švarcenégr budou aji nějaký foto průbežně.
Sakra ,vemte si ho někdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:28
- Nahlásit

Hele, já jměla pocit, že Monika si ho chce vzít?? Esli ne, tak jáoživím odkazy a připíšu, že je k vidění v Práglu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 19:32
- Nahlásit

Hyena
no čekáme s čim příde essi už přesvědčila manžela,že nutně potřebujou buldocha

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 20:21
- Nahlásit

davidkova renatato jsi nerikala,ze buldoch se menuje adolf,jo ada by se mi libil,skoda,ze to nende a doval foto konecne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 20:23
- Nahlásit

nemethova5
chyba v matriksu
zatim koukni na jeho stránky vod radky
http://www.adolfbuldok.estranky.cz/

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 20:29
- Nahlásit

davidkova renatajezis to je pekny urehtany telatko a jak mu to s tim konikem slusi,ach jo,fakt si zaslouzi hodneho panika,hele,ale to jmeno mu fakt sedi.

hally001
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 20:56
- Nahlásit

URL

hally001
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 20:58
- Nahlásit

Ahoj, děkuju Renato za milý popis dnešního dopoledne. Bylo to moc fajn, úplně jsem zapomněla, jak je báječný trávit čas s normálníma lidma-bez urážky Na odkazu jsou fotky ze dneška. Upřímně jsem byla velmi mile překvapena, jak to všechno Adolf zvládnul s ledovým klidem....prtejte se lidi drahý...děkuju

hally001
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 21:22
- Nahlásit

URL
fotoreeport z dnešního venčení s Adolfem....Nánou, Marií..Renatou, Gerdou, Romanem a mnou..fotku zase nemám, dyž furt fotím, tak mě nikdo ani nemůže skládat poklony, jak jsem fotogenická a tak...

Steph
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 23:47
- Nahlásit

hally001
ta posledni fotka je dokonala, Adolf je uzasnak a si VELICE fotogenicka....poklona pani, z toho skladu si vsichni hrajou na hogo fogo s PP, vedouci ten by ho bral hned, ale uz ma jedno 60kg americky telatko s ne moc pratelskou povahou na psy. Tak at mu to vyjde co nejdriv - at u Tebe nebo u Monci nebo u uplne jinyho spravnyho panika

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 07:55
- Nahlásit

hally001
ty vado,ty fotky jsou úžasný,fotíš skvěle,můžu ti pracovně řikat Saudková?????
Upřímně jsem byla velmi mile překvapena, jak to všechno Adolf zvládnul s ledovým klidem
já ne,sem ti řikala,že to bude v klidu,je to mazák

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:20
- Nahlásit

davidkova renata-ne, paní Saudková dyžtak....psala jsem monče, pracuje na manželovi urputně. Ach jo...byla bych ráda, kdyby byl u ní...snad to vyjde.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 10:28
- Nahlásit

hally001
pracuje na manželovi urputně

tak ti budu řikat důvvěrně Sárino

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 12:45
- Nahlásit

hele ted volala radka,Adolf zítra jede do nového domova,pokud bude vše OK,zůstane tam
http://www.saintanthony.wz.cz/CZ/

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:00
- Nahlásit

Super super, hlavně ať se mu tam líbí, kamarádíčkovi!

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:12
- Nahlásit

Tak držím pěsti. Dle webovek majitelka má s buldoky zkušenost, tak že si s Dolfiho pasteveckou vášní doufám v klidu poradí. Počkám ještě pár dní, doufám, že Radka dá vědět jak to dopadne. (Bohužel jsem jí všade zkomolila jméno na Petru ) Pak když tak pak rozešlu info, že Dolfi má "doma".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:18
- Nahlásit

Hyena
jo ,prej jí umřela ta fena co je na fotkách..tak chce náhradu.Dělá s nima prej canisku i pořádá nějaký kurzy.Pravila,že to co Dolfí dělal s tim hříbětem je normální buldočí hra,prej to dělaj běžně a její koně sou na to zvyklí..doufám,že to vyjde,Radka pojede zejtra asi kolem 10 tak dá hned vedět,chce to nafotit a tak.Ale Roman prej nebyl moc rád...že prej...zejtra jo?????????????????????????no to já na to ale nejsem připravenej!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
Ale Roman prej nebyl moc rád
Já se mu ani nedivim, maj se spolu moc rádi

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání