| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 15:07
- Nahlásit
Grenay
žanda
Důkazy-určitě, od majitelů požaduji očkovák, pokud tvrdí že pes je jejich.
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 15:15
- Nahlásit
Sledujem tuto temu od zaciatku, a ak to bude majitel tak to bude super
Ja by som, pre istotu, dopredu s nimi dohodla nech prinesu nejaku fotku zo psikmi co maju...aj ked len v telefone, ale proste nieco...doveruj, ale preveruj...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 17:48
- Nahlásit
jupííííííííííí
ještě podej zprávu z večera, jak probíhalo předání, atd. ...
ale jsi skvělá, fakt moc děkuju!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 19:52
- Nahlásit
Grenay
tak co??????
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 19:53
- Nahlásit
Tak už jsou na cestě domů, přivítání bylo bouřlivé, velkej málem rozboural branku, takže opravdu nemám obavu. Utíká ten malej zmetek, velkej se to naučil s ním. A Janiii měla jsi pravdu, velkej je v zimě roční a jmenuje se naprosto kouzelně...Bohouš ) Proto slyšel tak dobře na Bobka ) Pán byl opravdu vděčnej, jel rovnou z práce i s kolegou s větším autem, ptal se co je dlužnej a chtěl na mě kontakt, tak myslím, že dobrý ) A slíbil, že jim dá na obojek telefon! Doufám, že kluci už neutečou.
Díky vám všem za veškerou podporu a pomoc, jste všichni skvělý!!!!!!!! Děkuju!!!!!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 19:54
- Nahlásit
Grenay
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 20:02
- Nahlásit
Grenay
to se mi bude zase jednou moc dobře usínat ... DĚKUJU!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 20:06
- Nahlásit
A Janiii měla jsi pravdu, velkej je v zimě roční
jé tak to jsem ráda, že to trochu odhadnu
a jmenuje se naprosto kouzelně...Bohouš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 21:07
- Nahlásit
Grenay jsi moc šikovná.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 21:07
- Nahlásit
Grenay
To je fantasticky, cely odpoledne mam desnou radost a ted se jeste zvetsila. Je to super a jeste jednou moc gratuluju!
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 21:09
- Nahlásit
Grenay
No Ty si skvela, ja mam takovou radost
a jak to byl s tim jejich uprkem - teda spis jak daleko to maji k ty dalnici, ze se tam ocitli, zaslouzis velike diky, ale myslim, ze to stastne shledani bylo pro Tebe nejvetsi odmenou, co?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 21:28
- Nahlásit
Grenay
to je krásný, jsi bezva, že jsi to toho takhle šla!!! konečně po dlouhé době happyend!
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 21:36
- Nahlásit
Steph
Jsou z Libeže, což je jihovýchodně od místa nálezu asi 8km vzdušnou čarou....utekli v so ráno, hledali je celý víkend a nic....asi kluci někde tu dálnici podběhli (malej prej zdatně honí zvěř...no holt geny se nezapřou) a velkej ho asi vedl zpátky dom....akorát to vzali špatnou stranou zpátky....snad se to už nestane. Jsem ráda, že se jim nic nestalo a jsou v pořádku zpátky doma...kéž by to takhle dopadlo vždy....jsem mrtvá, jdu hajat....pááááááá a díky moc všem!!!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 21:37
- Nahlásit
Grenay
jé to je krásnej konec, doufám,že je víc lidiček jako ty a jiní hafí budou mít štěstí jak Bohouš a ten malej svůdník na dálkový tratě )
konec dobrý, všechno dobré, to se mi bude dobře spát )
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 22:08
- Nahlásit
Grenay
Paráda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 22:16
- Nahlásit
Grenay
Jsem ráda, že se jim nic nestalo a jsou v pořádku zpátky doma...kéž by to takhle dopadlo vždy....jsem mrtvá, jdu hajat..
tak to se vám vbude dobře spát pani!!!! Musít to být úplně skvělej pocit.
doufám, že si toho malýho smetáka ohařího vošéfujou, abys v tom čísle do 14 dní nebyla zas , ne dělám si čurinu, nechci Ti přivodit noční můru
Dík moc za hepí end
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 22:40
- Nahlásit
Grenay
pani, jsem ráda, že to tak strašně dobře dopadlo, nakonec jsi byla pro psí tuláky ta nejlepší možná volba, něco jako anděl strážný, ale to já už dlouho vím , takže DÍKY za všechno co jsi pro ně udělala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 22:41
- Nahlásit
Jimmi
něco jako anděl strážný
dost výstižně napsaný. Vzhledem k tomu, kde ty dva mameluky odchytila
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 07:42
- Nahlásit
To je super, že to tak dopadlo
Velkej byl Bohouš a malej jak?
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 08:11
- Nahlásit
pawLINka
Ty jo, myslím, že Míša....říkali mu ty lumpe, zas si utek Ale v dobrým, mlácení se podle mě u nich nekoná, kluci se nebojí ani ruky, ani prudších pohybů....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 08:20
- Nahlásit
Grenay
no na to ,že je to ještě štěndo a už takhle zdrhá, to si majitelé asi ještě užijou,co...........pokud to nějak neošéfujou....
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 08:24
- Nahlásit
žanda
No to už je jejich věc, nemůžu jim krafat do výchovy psů....ale myslím, že tohle je dost vyděsilo, tak snad zamakaj...nebo si daj poradit....doufám, že jo. Byla by jich kluků škoda, nemluvě o tom, že kdyby vlítli do cesty rychle jedoucímu autu, tak mohla bejt na fleku havárka jak bejk a mohl to odnést i někdo jinej než oni....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 08:28
- Nahlásit
Grenay
To máš naprostou pravdu. Ve finále měli ti dva darebové kliku, že jsi jela kolem ty- ne každej by zastavil a už ne každej by nalodil do auta dvě "telátka"- jorka možná..........a odvezl je k sobě domů.......Poučení i pro páníky a já v to taky věřím,že teď už to pořeší ke spokojenosti všech.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 10:01
- Nahlásit
Grenay
super!!!!!
diky moc..kez by takovych lidi bylo vic
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 10:53