| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 18:17
- Nahlásit
Grenay
aha, no mně přijde hubenej - do výšky oni se vytáhnou rychle, ale přijde mi takovej vyzáblej ale je vylínanej,ne? to taky dělá hodně ...
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 18:22
- Nahlásit
Janiii
Čoveče netuším bernský nechovám, tak nemám zkušenost, proti mejm malinkejm kolijkám je superobr ) Ale vyloženě hubenej mi nepřijde, žebra jsou hmatný, ale ne vylezlý, ani kyčelní hrboly z něj netrčí, podle mě je nakrmenej akorát ke svý kostře.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 07:53
- Nahlásit
Lidi kolik mám udělat těch letáků? 200ks? Nebo je to málo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:06
- Nahlásit
Dneska to vyšlo v Blesku,tak se snad někdo ozve
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:19
- Nahlásit
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/123104/na -d1-se-toulali-psi-najde-se-jejich-panicek.html
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:21
- Nahlásit
Grenay
Ale kluci na fotkách nevypadají,že by po páníčkovi nějak moc tesknili,co......
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:59
- Nahlásit
Alexa
žanda
Ty jo, bomba, tak to sou teda superrychlý.....snad to zabere. Dneska od rána obvolávám inzeráty na NKO bez PP a zatím bez úspěchu.....zkouším najít chovatele, ale je jich bez PP opravdu hodně málo....chjo....snad zabere ten Blesk!!! Alexa ještě jednou díky za nápad a kontakt na ně!!!!
Musím na jednání, do dvou jsem snad zpátky.....třeba budu mít v tu dobu už dobré zprávy. Držte palce!!!
žanda
Ale jo, teskní, jsou evidentně zvyklí na to, že se jim někdo dost věnoval...já na ně tolika času nemám...včera jsem si hrála s velkým a byl v sedmým nebi....dělal na mě velkýho zlýho psa, tahali jsme se o míček, ale když mě nechtěně cvaknul, tak si hned sednul a koukal na mě jako...jééé promiň, dobrý? Jinak se mi ozvala známá, že by pro velkýho případně měla novej domov...ale doufám, že to nebude třeba. No uvidíme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:05
- Nahlásit
Grenay
hele voni někdy lidi sou neuvěřitelně tupí a prostě je NENAPADNE zavolat třá do útulku nebo tak..kolikrát už jsem tohle řešila..je to pro mne neuvěřitelný ale je to tak.líp pořešený už to mít nemůžeš
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:09
- Nahlásit
tak to je skvely, ze to tak rychle vyslo, Blesk je sice desny medium, ale pro tuhle pomoc je to nejlepsi pomocnik, pac drby cte hodne lidi, drzim palce a jsem napnuta jak guma od trenek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:43
- Nahlásit
Grenay
...jééé promiň, dobrý? ..............šmudla jeden, no co mu tam necháváš ty ruce, že jo ) No tady je vidět, že to je fakt hodnej haf. Moc jim klukům držím palce.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:11
- Nahlásit
Tak zatím nic, teď jsem přilítla z jednání, celou dobu voči na founu, jeslti náhodou nezazvoní neznámý číslo a na druhém konci se neozve....zjistil/a jsem, že jste našla naše miláčky....chjo.
No pokud se to nepohne, tak asi příští týden začnu shánět nové páníčky....v podstatě by kluci nemuseli asi vůbec do útulku....nebo myslíte, že je šance, že se najde majitel za měsíc, dva, tři?
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:26
- Nahlásit
Hurááááá právě volal páníček...večer si přijede
Nebyl tedy moc upovídanej, uvidíme večer. Ufffff.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:28
- Nahlásit
Grenay
No tož to jsem zvědavá. A hlavně jsem zvědavá na projev lidské vděčnosti...mi nebyl ještě nikdy nikdo vděčný za vráceného psa...
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Grenay
ty vadoooooo,tys to dokázalááá!!! Si úpa nejlepčí!!!
|
kinta
Člen |
- Nahlásit
Grenay
GRATULUJU, GRATULUJU, GRATULUJU !!!! Strašně jsem držela palce a asi to trochu pomohlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Grenay
TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ VADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TÝÝÝ VADOOOOOOOOOOOO
SEŠ DOBRÁ!!!
SEŠ VYNIKAJÍCÍ!!!
SEŠ NEJLEPČÍÍÍÍ!!!
Ešče mě napadá, páč sem nevěřící Tomáš a scénárista katastrofickejch scénářů - pořádně ho proklepněte,páč já volat někomu kdo má mojeho čokla, tak sem štěstim bez sebe a esi nebyl nějak moc hovornej, tak aby...... no jo už mlčim no
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:58
- Nahlásit
PetraK
Víš co je sranda....že nejzásadnější bylo to zavolání do toho Divišova poblíž.....ta planá stopa, jak jsem už včéra myslela, že jako by to mohlo bejt ono, tak majitelka se děsně vyděsila a povídala to dětem ve škole (shodou okolností učí) a dítka se o tom bavila v autobuse, kde snad v tu dobu jela majitelka těhle pejsků....tak zavolali na ouřad a ten jim dal na mě telefoun...akorát teda do práce, tak se mi pán nedovolal dřív....no tak doufám, že to bude dobrý......no dám večír echo.....takže vlastně ostatní akce sice jako vychytaná, ale vlastně na nic ))
Ale tak hlavně, že se to povedlo....ufffff.....doufám, že nezdrhaj pravidelně....pán to moc nekomentoval, že šli kluci asi domů.....no uvidím večer....ještě že můj chlap má skorem dva metry a 130kg živý váhy...se nemusím bát, že by mě zbili, že jsem je odvezla tak daleko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:03
- Nahlásit
Grenay
že nejzásadnější bylo to zavolání do toho Divišova poblíž..
no jo, to člověk neví. no. Zas máš ale nacvičíno na příště
a ešče že jsou lidi ukecaný!!
držím na večer palce, ale jen debil by nadával, kdyby mu někdo zachránil psy
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:11
- Nahlásit
Grenay
Moc držím palce, ať je páník slušňák a ocení,že jsi mu čoklís zachránila. No a taky se uvidí, zda to jejich páník je, pesu neoblafne,že jo....
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:11
- Nahlásit
Grenay
Super!
Doufám, že ohlásivší se doufámpáníček není z vietnamský restaurace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:12
- Nahlásit
žanda
pesu neoblafne,že jo.
no nevim. sou volové, který jdou radostně ke každýmu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:13
- Nahlásit
ja takhle kdyz nasla tenkrat jimmyho a me volali lidi, tak sem byla pripravena chtit po nich detailni popis kazdy jimmyho pihy...a nedej boze kdyby jimmy pri pohledu na toho puvodniho panicka projevil trochu strachu...nedala bych mu ho
jeste ze se po nem nikdo neshanel
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:18
- Nahlásit
bombá
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:30
- Nahlásit
nika00
No mám podobnej problém, jsem hrozně napnutá, jak se na ně kluci budou tvářit a hlavně netuším, co bych udělala, pokud by se netvářili....ale doufám, že je budou šíleně vítat a nebude pochyb....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:36
- Nahlásit
Grenay
Ježíš, tak doufám, že to fakt vyjde
Seš dobrá!!!!!!!!! I ostatní co pomáhali! A hlavně ať je to někdo, kdo je má rád, tobě poděkuje a je doma zrovna neseřeže.. Těším se na večerní avízo!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:52
- Nahlásit
worick
A hlavně ať je to někdo, kdo je má rád
Pejsci jsou zjevně v dobré kondici a nebojí se lidí, tak asi nestrádají.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:55
- Nahlásit
Strejda
Určitě, jsou vychovaní, mazlivý, vyžadují kontakt....určitě je budou nadšeně vítat....nemyslím si, že by se měli někdy špatně, jsou bez špatný zkušeností i návyků...určitě to bude veselé shledání.....mě stačí, když budou nadšení pesani i lidi....nějaký pocty jsou mi ukradený, hlavně, že to pesani zvládli a vrátí se domů.....doufám, že pokud by se někdy zaběhli ti moji, tak někdo udělá to samé pro ně.....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:56
- Nahlásit
Grenay
co bych udělala, pokud by se netvářili....nedala,dokud by nedodal nějaký důkazy..........vím,že by to byla komplikace,ale co si budeme povídat,pak by sis to jistě vyčítala- soudím podle sebe.............
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:57
- Nahlásit
jsem chtěla napsat, že tenhle scénář ale nebude.........a už to bylo v trapu )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 15:04
- Nahlásit
Grenay
moc mě těší, že jsou takoví lidi jako ty.
strašně moc gratuluju, to je práce hodná ocenění...
|