| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:21
- Nahlásit
Grenay
paní na úřadě byla velice milá a mají seznam přihlášených psů včetně rasy,
tak tos mě předběhla,ted mi to taky napadlo bo rasa se tam uvádí.Držim palce aby je našla a aby to nebylo jak s tim waldoj malamutem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:42
- Nahlásit
Grenay
No to koukám, že ty nemůžeš mít něco normálně co?
Hele přeju hodně brzké nalezení páníků, fakt držím palce, protože si umím představit jak je to u tebe složitý.
Kluci jsou nádherní, přece je někdo musí hledat kruciš.
Kdybys něco potřebovala pořešit s penězi na granule,tak napiš.
Pa Markéta
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:44
- Nahlásit
Jimmi
Ahoj Markét,
díky moc, jsi zlato Snad se dneska podaří najít aspoň nějakou stopu....doufám....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:02
- Nahlásit
Grenay
a co zkusit místní cvičák???nebo cvičáky??? nevím,kolik jich tam je.
Divišov je tady http://www.zkodivisov.cz/
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:15
- Nahlásit
žanda
S těmi jsem mluvila už včera, mají ode mne info, vyvěsí to na cvičáku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:50
- Nahlásit
Grenay
Já teda myslím, že už si fakt pro to udělala maximum a teď jenom doufám, že se ti to vrátí a kluky si přijde někdo vyzvednout a alespoň ti poděkuje. Stát se to mně (to zaběhnutí) tak ti budu nadosmrti vděčná...
Držím vám všem alespoň palce.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:55
- Nahlásit
Teda lidi nevím, jeslti jsem správně v práci, neb jedinej úřad, kde mi zvedli telefon byl Divišov...jinam se mi nedaří absolutně dovolat...když už se to nepřepne na fax, tak to nikdo nezvedá....divný....snad se brzo ozvou z toho Divišova a budou mít dobré zprávy....nejlépe majitele
worick
Jj, já to právě znám, nám takhle loni zachránili jednoho toho bláznivýho důchodce....utekl hned v noci, co jsem je přivezla, skoro slepej, nikdy tam nebyl, většinu života prožil v kotci nebo v baráku zavřenej a teď se toulal někde v trapu...hledali jsme ho tři dny, plakátky všude, obvolaný obce, útulky, policajti....jak když se po něm zem slehla...a za tři dny ve středu mi zavolali z našeho úřadu, že ho tam nějakej pán přivezl...našel ho v noci u silnice a bylo mu divný, že tam stojí a čučí....tak ho naštěstí naložil a nám ve zdraví vrátil.....tak snad to bude mít šťastnej konec i s klukama....moc bych jim to přála, je to správná dvojka....
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:05
- Nahlásit
Kluci jsou fakt krasavci, doufam, ze se nekdo najde. Ale taky uz jsem podle tetovaciho cisla hledala panicka NO, kteryho jsme meli na odchyt - nakonec se nasla majitelka 25km od mista nalezu, prej vzal caru za zveri a podle stavu kozichu by odpovidalo, ze ho fakt nikdo nepopovezl. S uradama je to tezky, nektery na mensich vesnicich maji oteviraci dny tra jen 2 dny odpoledne. Jinak v Marso utulku je na webu info na uvodu i s Tvym tel cislem a ted to jdu jeste hodit holkam co inzeruji utulky.
Jinak s tim cunikem - nechat si ji nemuzu, ikdyz bych tuze rada, moje bestie divocaky k smrti nesnasi, takze by to neklaplo. Je zatim v utulku a pokud prezije, vezme si ji ten pan co ji krmil, ma doma divocaky a vietnamsky prasata.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
Tak Divišov marná stopa, sice maj pár berňáků, ale všichni jsou doma ( Tak zas nic. Drahoňovice jsem sehnala kontakt na starostu, ve vsi žádné takové pesany nemaj, nahlášenýho taky nic. Chjo...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:36
- Nahlásit
Grenay
a co zkusit ještě Country radio tam to taky občas hlásej
tel. 251 024 111
a na momentálního moderátora je emajl:schmidt@countryradio.cz
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:47
- Nahlásit
Alexa
Dala jsem to k nim na stránky do sekce Zvířátka SOS.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:50
- Nahlásit
Grenay
hele a co je na druhý straně,kdyby se jim povedlo tu D1 přejít???? co když přešli?????????jaká je tam vesnice,nebo město?????vím,že to je nepravděpodobný,ale kdo ví nakonec.......
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:01
- Nahlásit
žanda
Jj, volám do vesnic z obou stran D1, šli právě v lajně Drahoňovice - Divišov ve smyslu přejití dálnice....ale zatím nikde nic....není tu někdo z téhle oblasti? Já to tam mám poněkud z ruky, tak by se mi hodil někdo, kdo by byl ochotnej tam rozvézt po vsích třeba letáky....že bysme nějakej udělali? Ještě zkusím zítra ten Blesk a asi zkusím nějaký regionální deník...
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:13 - Změnil/a: Kaccka
- Nahlásit
Grenay
Klidne tam po vesnicich ty letaky rozvezu, to neni problem. Akorat je nemam kde vytisknout, resp. namnozit v dostatecnym mnozstvi, kdyby to moh nekdo udelat v praci, bylo by to fajn. Pripadne je necham nafotit nekde v xeroxu, kdyby nikdo nemoh, to uvidime, kazdopadne s rozvozem se mnou pocitej.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:05
- Nahlásit
Tak jsem volala i na národní registr, zatím tam nic takového hlášeno nemají, ale paní mi řekla, že čtečka čipů, která přečte datamars čipy je standardní a přečte všechny, které jsou 15ti místné podle nějaký normy....takže ne jen na datamars, jak mi řekla vetka tj. na 99% čipy nemají.
Kaccka
Ok, jdu připravit nějakej letáček...kdyby byl někdo z Prahy, kdo by byl schopnej to Kaccce popovézt, tak jsem schopná dodat v potřebném množství.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:12
- Nahlásit
Grenay
Jestli je muzes namnozit a nikdo nema cestu kolem, prijedu si pro ne, to je v pohode. Jdu omrknout mapu kam vsude je rozvezt.
Je to ale divny, ze je nikdo nehleda, hledala jsem vsude mozne na netu, ale ani zminka...
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:47
- Nahlásit
Kaccka
No taky je mi to divný, si pamatuju jak jsem šílela já a volala na všechny strany, jen aby to všichni věděli....říkala jsem si, že je přes víkend mohli hledat, ale dneska jsem tak nějak čekala, že budou na netu a dávat o tom info....snad je fakt někdo nevyhodil....chjo.
Jinak hele myslíte, že takhle leták stačí?
http://www.grenay.cz/kluci_D1.doc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:48
- Nahlásit
Kaccka
Je to ale divny, ze je nikdo nehleda, hledala jsem vsude mozne na netu, ale ani zminka...
nezapomeň že je stále spousta lidí, který net nemají, zvlášť jestli jsou to třá starší lidi.Tam jedině letáky a na vsích hodně čtou Blesk
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:57
- Nahlásit
V Blesku jsem domluvená, že jim to během hodiny pošlu i s fotkama, akorát ty kvalitnější mám doma, no snad budou stačit ty z webu. Byli velmi ochotní, tak snad to pomůže.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:16
- Nahlásit
Kaccka
Kolik jich mám udělat? Jaký vesnice objedeš? V Divišově by to měli mít vyvěšené na cvičáku a vědí to i na úřadě. V Drahňovicích to ví starosta, v Benešově to ví MP, v Sázavě státní policie. Plus jsem to poslala mysliveckým spolkům v okolí, jedni už mi volali, že jim to nic neříká a jestli není malej tetovanej, tak je asi bez PP...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:21
- Nahlásit
Grenay
jestli můžu doporučit, tak moc. Fakt moc a narvat to všude kde vás napadne- autobusová, vlaková zastávka, kadeřnictví, sámošky, benzínky, lékárny - prostě všude kam se dostanete. aby to bylo na maximu míst. ne jen na oficiálních místech- třebas na cvičák vůbec nechodili, ale mlíko si určo kupujou. taky to sakra mohl být někdo z lufťáků, kdo tam byl na víkendu, takže ten Blesk by mohl zabrat. jestli je pesan Casanova, mohli ujít hodně velkej kus cesty, takže pokud můžete, zkuste rozšířit okruh co to půjde.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:52
- Nahlásit
Grenay
Fakt netusim kolik, cim vic, tim lip, ale kdyztak necham cestou jeste nejaky pridelat. Uvidim jak velkej okruh kolem zvladnu, ale kazdopadne mam v planu hlavne kramy, hospody, zastavky, doktory, benzinky a podobny exponovany mista.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:22
- Nahlásit
Grenay
Zkus se domluvit na poště, jestli by soukromý letáček nepřihodili k těm, co hází do schránek, u nás to dělají, párkrát už jsme takový ve schránce měli.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:26
- Nahlásit
Maya
Dík za nápad, ale jsem poněkud z daleka.....no dnes musím pádit dom, tak letáky dořešíme zítra.... Kaccka písni mi na mail (info@grenay.cz) a dohodnem se ohledně předání letáčků atd. díky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:28
- Nahlásit
Já bych ještě zkusila ráno zavolat na místní poštu-ony doručovatelky znají místní lídi,aby nevěděly,kde mají jakýho hafí...........ale v osm většinou už vycházejí...........
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:33
- Nahlásit
ja davala letaky i popelarum, ty taky vi, kde kdo steka a maji vetsi okruh, pokud objizdi okolni vesnice
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:53
- Nahlásit
až budou letáky, dej ho na net, stáhnu ho a dám ho na některé veteriny tady v Praze . Oni vůbec nemusí být z okolí místa, kde jsi je našla, nedělám si žádné iluze o lidech, mohl je vysadit z auta majitel, mohl je někdo úkrást a vysadit tam ( třeba ze msty ) , psům jsi nesmírně pomohla, pravděpodobně zachránila život - kdo ví, jestli by zůstali na místě do příjezdu policie , ale byla to strašně nebezpečná akce po Tebe i pro jiné řidiče , jako zastavit na dálnici u středových vozidel, to je docela o krk , na to bacha.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:06
- Nahlásit
mac1
http://www.grenay.cz/kluci_D1.doc - odkaz, byl o kus výš v diskuzi
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 17:46
- Nahlásit
Grenay
koukám na fotky, které jsou na letáku, tomu berňákovi nemůže být 1,5roku, pokud byl dobře živený, tak by byl mnohem mohutnější. tohle může být tipuju tak 8měs. až roční? pokud to ovšem není kříženec s něčím - což ale podle vzhledu, barvy, atd. nevypadá ...
ale v důsledku je to jedno hlavně aby se našel majitel - neříkejte mi že takové fešáky nikdo nehledá
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 18:06
- Nahlásit
mac1
Čoveče, v životě bych nezastavila u středových svodidel....jako nejsem sebevrah....samozřejmě jsem stála v odstavném pruhu, u středu byli kluci a přeběhli až ve chvíli, kdy jsem otevřela dveře....samo, že jsme měli štěstí, stát se mohlo cokoli, ale zas jako nejsem naprosto blbá.
Janiii
Ten pes je hodně hodně mohutnej, když si stoupne na zadní, tak si koukáme z oka do oka. Je komplet přezubenej, má už drobátko kamene kolem M2 a špičáků, tak myslím, že mu je přes rok. A nechová se jako vyložený štěndo, tak proto jsem dala odhad na 1,5roku.
TAdy fotka se mnou...pro porovnání velikosti: http://www.grenay.cz/obr/index09/berni.jpg
|