| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 20:13
- Nahlásit
ale tohle je tedy bomba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:00
- Nahlásit
tak co kolobezkari, uz kolobkujete? mate fotky? zkusenosti? na co si dat pozor? nebo tu je nekde jeste forum o kolobezkach, kde uz toto vse popisujete?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:11
- Nahlásit
cernej caj
já teda koloběžkuju i s psem, ale ten ještě netahá protože ještě nemá dovyvinutou kostřičku ale už se to blížííííí je mu 14 měsícůůůů
akurát nevim jak ho mám učit tahat: použiju klikr, to je jasný, ale nevim jak ho donutit do tahu - nemám nikoho kdo by se mnou chodil a volal si ho. Máte někdo tip?
Napadlo mě položit před něj tenisák a pak mu dát vpřed, až budu zase na koloběžce. jenže pak je problém s klikáním - protože nic není silnější než tenisák. a Jídlo zase bude mít tendenci hledat po čuchu.. :/
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:23
- Nahlásit
Grin
Tak já vyrazim s Tárou před tebou a uvidíš ten tah ))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:29
- Nahlásit
fidalka
no jo, ale on by mě při tom neměl zabít
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:34
- Nahlásit
NE, po rozmlácené držce a zničené koloběžce už nekoloběžkuju.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:35
- Nahlásit
pawLINka
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:36
- Nahlásit
Grin
Psala jsi, že ti netáhne, tak potáhne.. a o tvém následném bytí či nebytí jsem neviděla ani čárku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:43
- Nahlásit
fidalka
no dobře dobře, čék aby všecko specifikoval... tak teda:
Jak naučit psa tahat, aniž by psovod přišel o život?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:44
- Nahlásit
Grin
Jak naučit psa tahat, aniž by psovod přišel o život?
Neporadím, bo todle evidentně neovládám.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:54
- Nahlásit
pawLINka
a kolik ti tahalo psů najednou?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:59
- Nahlásit
Co máte za kolobky?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 15:59
- Nahlásit
Grin
JEDEN!!!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 16:00
- Nahlásit
WhiteWolf
tuhle
http://www.kostka-kolobka.eu/cs/32-kolobezka-kostk a-hill-cross.html
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 16:02
- Nahlásit
pawLINka
JEDEN!!!!!
njn, někdy jeden je až moc
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 16:06
- Nahlásit
Já nemám žádnou, jeden čas jsem nad jejím pořízením hodně uvažovala. Nakonec jsem si půjčila od kamaráda jeho obyč kolobku, co měl doma a velmi se mi to líbilo.
Jenže pak jsem si rozbila hubu i kolobku a vzdala jsem se myšlenky na její pořízení.
My blbouni jsme učili tahat tak, že jsme Jessu lákali na balonek. Třá jsem jela já a muž ji lákal na kole třeba.
Jednou jsme si takhle frčeli po cyklostezce a jeli jsme šíleně rychle a cítila jsem se jako king s větrem ve vlasech. Pak muž dostal naprosto nejdebilnější nápad na světě - z cyklostezky zabočil doprava v pravém úhlu. Jessa samozřejmě okamžitě střihla zatáčku taky. Kolobka se mi smýkla a já si namlátila parádně tlamu. Jessa za sebou táhla prázdnou kolobku a vítězoslavně muže dohonila.
Kolobka dopadla zle. Ale taky na toto nebyla stavěná...
Takže tehdy mě touha pořídit si kolobku opustila.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 16:29
- Nahlásit
pawLINka
jaaauuu... no jo no, tomu dost věřim teda.. po takovym zážitku bych na to už asi taky nevlezla hele a tahal ti pes i když před nim nikdo nebyl?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 16:58
- Nahlásit
Grin
A spokojenost? Nad Kostkou jsem taky přemýšlela. Je výška stupátka akorát?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 17:30
- Nahlásit
WhiteWolf
Spokojenost velká, je bezvadná! stupátko - no asi záleží co chceš jezdit, já dávám většinou pole a les takže potřebuju vyšší, na to je celkem ideální a přitom neni moc vysoký, na delších štrekách po silnici bych si dokázala představit nižší. Záoleží co chceš jezdit.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 17:37
- Nahlásit
vy jste lidičky tak šikovní a odvážní
Já jsem byla se psem na kolobce v létě: já se posouvala na kolobce a pes lítal kolem na volno (a měl zjevnou radost, že nastal výlet, kdy mu panička stačí a nemusí na ni čekat nebo se vracet), víc by v mém případě bylo vražedné. Nicméně v této formě to můžu jedině doporučit, bylo moc fajn
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 18:11
- Nahlásit
Vero
si myslim že to je naprosto ideální, ale někde to nejde a navíc taháním se čokliště víc unaví což je u mě prioritní cíl
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 19:25
- Nahlásit
já teda taky pořád jezdím, jen jsem zesílila motory
WhiteWolf
ber Kostku, je dobrá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 21:57
- Nahlásit
Grin
si myslim že to je naprosto ideální, ale někde to nejde a navíc taháním se čokliště víc unaví což je u mě prioritní cíl
Víš co, ale tam, kde to nejde (jako pes na volno), bych si netroufla psa zapřáhnout, ani kdybych to uměla. nějaká blbost se vylíhne v hlavě a je to... ( představuju si provoz, jinde to jde všude?) Ale to jsme holt už my hyperopatrníci, neužijem si tolik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 08:12
- Nahlásit
my prave chcem vyrazet hlavne na vylety treba po turistickych znackach, polnackach, a tak. Ale muz nema rad turistiku a pes na kole mu prijde v poho. Nasi psi teda tahaj, ne nejak moc ale tak ze proste sou pred nama, takze bych kolobkou zabila dve mouchy jednou ranou - muz by nedrzkoval ze se musi pesky, protoze by moh na kole, ale ja se na kole se psem bojim, tak s kolobkou bych mu stacila, zvladli bychom vetsi vzdalenosti a psi by se vic utahali...
mam doporuceny todle http://www.mibo.cz/eshop-product/mibo-geroy ale libi se mi i ty kostky, ktery sem si uz zkousela na vystavisti http://www.kostka-kolobka.eu/cs/1-kolobezka-kostka -hill-dog.html a http://www.kostka-kolobka.eu/cs/2-kolobezka-kostka -tour-dog.html
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 09:44
- Nahlásit
Vero
ale tam, kde to nejde (jako pes na volno), bych si netroufla psa zapřáhnout, ani kdybych to uměla. nějaká blbost se vylíhne v hlavě a je to...
no to je pravda, mám to stejně... škoda že letos pes eště netahá, protože mebyla zima ale cyklostezky byly přesto prázdný, jen sem tam nějakej nadšenec projel na kole, já jsem tam jezdila často, i na štědrej den jsem byla, a to by bylo ideální na nácvik správnýho chování na silnici taklhle jsme se ale aspoň učili chůzi " k noze" u koloběžky
cernej caj
hele ta kostka dog je v podstatě to samý jako ta bez zařízení na psa, třeba hill cross ap., jedinej rozdíl tam je ten úchyt na vodítko a ten se dá koupit zvlášť a domontovat.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 10:27
- Nahlásit
Grin
za mě louka a les, na silnici určitě ne
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 10:29
- Nahlásit
WhiteWolf
tak to je ta kostka idealni podle me
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 10:30
- Nahlásit
a je lepší přední kolo 26 nebo 20 ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 10:45
- Nahlásit
cernej caj
zvladli bychom vetsi vzdalenosti
.... a mohli i trochu do kopce............. pardon, už jdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 10:54
- Nahlásit
PetraK
no to je pravda
WhiteWolf
to by me taky zajimalo, ale pry do terenu je lepsi ta 26, ale asi otazka "jakej" teren. Ta 26 je skoro velka jako kolo u horaka.
|