Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kdy pořídit větší smečku?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2009 20:40
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No hele srovnávat normální čivavu s čivavou kříženou s jakýmkoli teriérem je dost nepatřičný

Erája
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 09:58
- Nahlásit

Znám super dvojky asiat - čivava (nebo jork)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 17:02
- Nahlásit

jana33

To bys musela nejdřív znát Elišku, rozhodně to není teriér ani omylem

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 19:13
- Nahlásit

tak jsem si včera pořídila druhou do smečky, tak doufám, že to mezi holkama bude klapat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2009 22:02
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tak zleva - APBT Jessie (ta z burzy), pak zrzavý APBT Aaron (původně Lukášův), potom flekatá APBT Delliria (z cézetpsa ) a poslední je německý pinč Tom (původně můj)

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2009 08:04
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Jéé, jaký mimi?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2009 17:43
- Nahlásit

pawLINka

Nejhezčí je Delliria

No právě, německý pinč, já furt, to je ňákej divnej pitbull

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2009 18:04
- Nahlásit

kaba
čauky,mám smečku:
křížence NO,střední kříženku špice a nejmenší křížence čivavy s džekem raslem a bez problému,ta střední fenka sindy je kastrovaná ,eliška není a si ani nebudu,nemám problém a to bydlím v garzonce,chlupy všude,spěj jak na pelíškách,kromě elis,ta spí i na kleci s morčatama a v posteli
ven je vodím na vodítkách a pak vypouštím,máme v baráku výtah,tam se naskládaj všicky a venku jsou navolno všicky,přivolání maj všicky
co se týče když někam jedem,auto nemám,tak holky jsou u sebe a dasty je u levé nohy a nemám problém
jinak v zimě sem tam zůstala doma,le to jenom když byli největší mrazy a já jela se smečkou za prahu na 2 hodky,oblečků má 4,ale jinak supér soužití

kaba
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:12
- Nahlásit

brezen2008

Díky za povzbudivou informaci Teď ještě zbývá přesvědčit přátele, že čtvrté zvíře opravdu nevyhnutelně potřebujeme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:05
- Nahlásit

kaba
já to dělala tak,že jsem vždycky o psovi řekla asi den nebo hodinu předtím než přišel domů )))

kaba
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:55
- Nahlásit

brezen2008

stará dobrá šoková terapie

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 21:03
- Nahlásit

Dines
Samozřejmě, že rotíka, nic jiného já bych ani mít nemohla. Mám s ní vysoké cíle, tak doufám, že bude dobrá. Zatím vše demoluje a je hrozně živá, tak to vypadá dobře.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 21:31
- Nahlásit

kaba
jo jo
Ferda - asi hodinu než jsem jela do utulku
Dáreček - asi 2 dny předem
Sindy - asi 10 minut než jsem šla na tramvaj pro ní
Dasty - jenom mezi dveřma jsem řekla , že jdu pro křížence NO
Eliška - neřekla jsem o ní,až ráno jí viděl

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 22:46
- Nahlásit

kaba

taky používám šokovou terapii, zabírá skvěle

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 08:15
- Nahlásit

kaba
Teď ještě zbývá přesvědčit přátele, že čtvrté zvíře opravdu nevyhnutelně potřebujeme
my máme čtyři. NO Cira, šoltyji Bebinku, kříženku loveckého psa Máju a kříženku čehosi Hasky.
Cira měl partner, šoltyji já.
Na Máju jsem přemlouvala, že jí nutně potřebujeme cca týden. V té době jsem měla slíbeno, až se přestěhujememe, že pojedeme pro skoroborderáka agresivního na psy. No a pár měsíců na to jsem jela venčit do útulku a vyměnila skoroborderáka za dvanáctileté cosi. Výměnu agresivního borderáka za klidného pejska na dožití (cha cha) přijal přítel velmi dobře, ale teď tvrdí, že štěně vlkošpice už nepotřebujeme. Kecá. Šokovou terapii ale nepoužívám, u nás to funguje jinak - není nad staré dobré vykecání díry do hlavy

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 13:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
taky sem udělala šokovou terapii, sice mám jen jednoho psa, ale nejdřív sem si ho vzala, a pak volala domů, že sem našla maličkého a opuštěného pejska a že ho tam určitě nechat nemůžu. Zřejmě sem psa vykreslila o 70 % menšího, bo doma byl připravený pelíšek na jorka a mistička pro čivavu...pes vešel do bytu, řekla sem - to je náš nový pes - a šla sem pro sklenku s vodou a prášek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:47
- Nahlásit

Smečku teda neplánuju,ale když jsem ještě byla vdaná(zaplatbůch,že ty časy už jsou nenávratně pryč ),většinou se o existenci nalezence v bytě ten blp dozvěděl v momentě,kdy se snažil dostat domů a vono to nešlo bo tam na něj bud útočil či vchod blokoval nejčastěji NO nebo tak něco ...většího prostě

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:42
- Nahlásit

Vy tady něgdo oznamujete chlopovi předem, že přivedete psa? S tím sem se teda nikdy neobtěžovala. Když si vzpomenu tak se předem zmíním....když si nevzpomenu tak ho v sobotu ráno budím slovy "vstávej, musíme jet pro toho psa....jak pro kterýho, přece jak sem ti říkala...sem ti neříkala? No tak ti to říkám teď a dělej, vstávej, máme tam být v devět"

kaba
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 22:18
- Nahlásit

kachna
Taky preferuju vykecávání díry do hlavy na pořízení Diega (samojed, 1,5 roku) jsme se shodli, prvního kocourka Bandíka jsme taky chtěli oba, druhý kocourek Fíďa byl hrozný boj, ale nakonec jsme vyhrála.

whiskey
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:02
- Nahlásit

Ahojky, tak yse přidám
moji rodiče měli nejdříve jednoho psa, pak si přídili dalšího, pak jsme měli štěníky, všechny prodali, jednu fenku si nechali, pak se nám postupem času vrátili 2 fenečky, pak jsme měli znova štěňíky, z vrhu nám jich zůstalo 5 doma, pak jsme za 2 roky nešťastnou nehodou přišli o jednoho pejska, tak jsme si jako "náhradu" pořídili dalšího, pak další štěníci, 3 zůstali doma, pak jsem se odstěhovala a koupila si malého pejska, a za rok dalšího většího, pak jsem se vrátila se psema k rodičům a nyní je stav 7 velkých + 1 malej .

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:11
- Nahlásit

whiskey

A co chováte za plemeno a jakou máte chovku?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 07:26 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

Tak tohle je teď naše smečka.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání