| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:02
- Nahlásit
Matejka
Ale je fakt, že až začne svítat dřív a ptáci budou taky řvát dřív, tak třeba budeš mít ráno taky už v 5
Děsim se toho....teda teď co ho na noc zakrejváme a zatahujem žaluzie, tak někdy vydrží mlčet až do devíti - zato pak ale vymejšlí o to nepříjemnější borden a zvuky (třeba hobluje plastovou misku :mad
A nějaký fotečky
"zmoklá slepice"
a kotrmelééééc
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 08:38
- Nahlásit
Dines
Ten je nádhernej Zkusim si doma někdy vzpomenout a taky sem šoupnout nějaký fotky. Teď na víkend jedem s partou kamarádů do chatek k Telči, budou tam 4 psiska a Kešu jede taky, tak to bude prča. Ségra ho začíná učit na kšírky a vůbec se mu to nelíbí, tak asi bude hlavně v kleci, ale jestli bude tak hezky jak předpovídaj, tak si to venku užije a všichni ostatní taky, protože on si poránu hezky povídá s ptákama - tj. ječí jak pominutej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 08:44
- Nahlásit
Dines
A kouše, a po ránu (v 7:00) nacvičuje všechny zvuky který zná
jo, tohle je děs, už jsem přemýšlela, že si nechám vyrobit nějakej zvukotěsnej poklop
fotky jsou boží
no máš se na co těšit, jak píše Matejka, léto a brzké svítání se blíží......
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 09:36
- Nahlásit
Tak tady je:
jiný jsem zatim nenašla, ale doma mám snad i jednu koupací
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 09:53
- Nahlásit
Matejka
no krasavec!!
s ptákama - tj. ječí jak pominutej
ten náš vůl je okřikuje ..."pššt!nekřič!" asi má představu, že jedinej, kdo tady bude řvát je von!
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:07
- Nahlásit
PetraK
Tak to je taky pěkný a okřikuje je už od rána???
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:58
- Nahlásit
Dines
zmoklá slepice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 11:54
- Nahlásit
Matejka
Tak to je taky pěkný a okřikuje je už od rána???
to záleží na tom jak brzo Brtnik vstane a vypudí ho ven. Já se na chalupě snažím vždycky dospat, zatímco chlapi - Brtnik, Ešus a Kosťa vstávaj dřív. No a když je hezky, fordí brzo ráno fógl do větví ve svý cestovací klícce a vokřikuje tam sejkory, brabce a kosáky. To je tak strašně uřvaný stvoření, že to není možný. U něj jako u jedinýho, co jsme kdy měli, neplatí, že čím víc mluví, tím míň řve. U něj je to čím víc mluví, tím víc i řve
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 00:17
- Nahlásit
Tak jsem dneska snesla klec se zebřičkama dolů a malá Ashley z toho byla v transu...chvíli snad ani nedýchala, pak si lehla pod klec a jen očima hejbala. Bohužel zebry nejsou ti správní opeřenci na pouštění volně po bytě, takže styk miláčků skončí asi takto, ovšem oproti Arwen, která okamžitě sápe zoubkama po drátech v kleci je to rozdíl a mám pocit, že Ash by se naučila žít i s ptáčkama. Mimochodem od té doby mi venku sleduje ptáky a čumí na ně tak, že dneska mi večerním venčení mi vrazila do betonového sloupu.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 00:23
- Nahlásit
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 06:45
- Nahlásit
arwen
To Aguša je z ptáků venku taky v tranzu, nejvíc se jí líbil hlavák v Praze, všude pochodovali holubi a ona z toho měla Vánoce A teď se docela pěkně zkamarádila s jednou naší potkankou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 09:21
- Nahlásit
Psíček
tahle seznameni provadim zhruba dvakrat denne, akorat je to ruzny, papousek, morce, kralik, proste jak kdy no.
takže máte seznamku nějakou zvířecí, jo? A to nejni špatnej nápad. Sype to?
arwen
že dneska mi večerním venčení mi vrazila do betonového sloupu.
takhle dopad můj první pes dvakrát. ale bylo to teda kvůlivá fešný psí babě- typickej chlap Pak seděl a vůbec nechápal co se to s tím světem stalo. Potká pěknou babu a najednou rána, tma a hvězdičky
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 19:59
- Nahlásit
PetraK
tak Ashley ne, ta šla hned dál a opět s hlavou v oblacích...mimochodem dneska mi sfině mrňavá prohnala slípky. Jsem měla co dělat ohlídat a uřvat tu starší, že mě ani nenapadlo hlídat tu bestii a ejhle, ono se jí kuřecího zachtělo. Naštěstí se slípkám nic nestalo a nikdo nás neviděl.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 20:01
- Nahlásit
Matejka
taky máme doma křečka, ale toho by určo zblazly obě. On se psů vůbec nebojí (on se teda nebojí ničeho) a producíruje si to bytem pitbul nepitbul. Ale taková vodní želva - to je vzrůšo. Té se bojí všichni a raději ji jdou z cesty. Co kdyby popoběhla a zakousla je (nebo spíš sezobla) .
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 22:25
- Nahlásit
Ahoj, papucha jsme měli a s ním postupně dva psy- papouch byl mírumilovný pták, první pesan ho chtěl ulovit, pesan ho klovnul do kebule a od té doby byl pes pod stolem,když nad nám pták lítal. Teď mám AST, čekala jsem rodeo,ale kupodivu staf mi ptáka nelovil, chodil si ho prohlídnout,když byl v kleci, když lítal byl mu jedno. Bohužel papouch je už v papouším nebi,ale byl zlatej. Neulítnul ani když jsem větrala a zapoměla, že není zavřenej v kleci.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 12:52
- Nahlásit
Dines
čáu tak budeme mít u babči andulu, doma je zákaz, tak jí dostane babča, jsem zvědá co na ní bude říkat ayrin
|